Da je reprezentacija jos bih je castio, ali Vrbanjusa, Vratnik, Sirokaca ...ho oponopono wrote:...što, šta fali fudbalskom timu, drim tim...ovo je viši nivo......ko još broji/mari...jah, sve smetnem kako predeverati činjenicu da ju je neko pročepio prije tebe, aman mnogo golemo jebemu...samo si ti moj svijet, nemam te sa kime/čime uporediti...jedino si ti moja, kao posjed, kakve međe i trice...moral do vrhunca doveden komadom pičetine...e moj Gospode...
Moral i seks prije braka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#351 Re: Moral i seks prije braka
- Ramzess Veliki
#352 Re: Moral i seks prije braka
Ima ona stara narodna - Koja prije belegiji, njena belegija. 
-
Fudo387
#353 Re: Moral i seks prije braka
Mislim da imas vecu cunu od cojeka jok, eto sta reci.Ommadawn wrote:Kad se sjetim nekih svojih jarana koji su u “danima lavova” tražili curu da je nevina - bude mi muka.
Imao sam jednu djevojku, sve je bilo super ali kad bi došlo da se poseksamo, ona “Jok! Ništa prije braka”. U početku sam mislio da se zajebava, nisam navaljivao kao hajvan, dao sam tome malo vremena, popustit će nekad, popusti i betonska brana. Ali muda mi nabrekla kao lubenice, ruka me zaboljela drkajući. Nisam htio da je prevarim jer sam je pravo volio ali cura ne da i ne da.
Meni naravno nije tada bilo stalo da se ženim, tek sam bio u ranim dvadesetim, još mi je strujalo kroz glavu. I na kraju mi raskinemo, upravo zbog toga. Nije mi bilo baš svejedno ali šta je, tu je, život ide dalje.
Prolazile su godine, ona se u međuvremenu udala, rodila dvoje djece, sve super i drago mi je bilo to čuti. Nisam tip koji se raspituje o svojim bivšima niti ostajem s njima u nekom kontaktu ali jednom naletimo jedno na drugo i zovnem je da popijemo kafu, tek onako. Ona pristane, što baš i nisam očekivao i tad mi reče “Koja sam ja budala bila pa sam se čuvala za brak...”. I šta na to reći?
-
ovo_mi_je_nick
#354 Re: Moral i seks prije braka
U braku se zove izdražavanje djece a van braka alimentacija ili kad se prevede osigurana vagina u oba slučaja.
-
detroit-mercy
#355 Re: Moral i seks prije braka
A sto ti sebi ne uzmes djecu pa da ti neko placa alimentacijuovo_mi_je_nick wrote:U braku se zove izdražavanje djece a van braka alimentacija ili kad se prevede osigurana vagina u oba slučaja.
Nije to ona keramicka figura iz regala sa koje ponekad smetes prasinu
- triconja
#356 Re: Moral i seks prije braka
Pa to ti je tu nedje, pustis ga ujutro vanka i navece u kucu i eto prozboris sta radi mali ibro, jel mu se i dalje otac i mati svadjaju, jel se i dalje kurva i eto ga.detroit-mercy wrote:A sto ti sebi ne uzmes djecu pa da ti neko placa alimentacijuovo_mi_je_nick wrote:U braku se zove izdražavanje djece a van braka alimentacija ili kad se prevede osigurana vagina u oba slučaja.. Pa valja ih nahraniti, oprati, spremiti u skolu, odvesti tamo vamo, kad su bolesni biti tu, brinuti se jesu li na vrijeme iz skole, mahale, igranke.
Nije to ona keramicka figura iz regala sa koje ponekad smetes prasinua neko ti daje lovu za to.
-
moonca
#357 Re: Moral i seks prije braka
I sta, eto ga , moja ti. Sta smo to dobilitriconja wrote:Pa to ti je tu nedje, pustis ga ujutro vanka i navece u kucu i eto prozboris sta radi mali ibro, jel mu se i dalje otac i mati svadjaju, jel se i dalje kurva i eto ga.detroit-mercy wrote:A sto ti sebi ne uzmes djecu pa da ti neko placa alimentacijuovo_mi_je_nick wrote:U braku se zove izdražavanje djece a van braka alimentacija ili kad se prevede osigurana vagina u oba slučaja.. Pa valja ih nahraniti, oprati, spremiti u skolu, odvesti tamo vamo, kad su bolesni biti tu, brinuti se jesu li na vrijeme iz skole, mahale, igranke.
Nije to ona keramicka figura iz regala sa koje ponekad smetes prasinua neko ti daje lovu za to.
- triconja
#358 Re: Moral i seks prije braka
Pa socne traceve smo dobili jeltemoonca wrote: I sta, eto ga , moja ti. Sta smo to dobili
- insomnia78
#359 Re: Moral i seks prije braka
Forumski standard. O braku i djeci najvise oni sto nemaju ni jedno ni drugo 
- Nastasia
#360 Re: Moral i seks prije braka
A ti si inače briljirao u dotičnoj oblasti 
- insomnia78
#361 Re: Moral i seks prije braka
Pa daleko vise od vas
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#362 Re: Moral i seks prije braka
Znam da je sve relativno, ali u globalu moje neko misljenje je da je dugorocno najbolje za jedan par kad su oboje prosli dovoljno i da nisu ostali zeljni i neizivljeni.
Netaknut himen nije neka garancija
Netaknut himen nije neka garancija
- Nastasia
#363 Re: Moral i seks prije braka
Pa ja. Parola - dođoh, vidjeh, razvedoh se.
Bato, kako nije garancija kad jes'
Garancija nevinosti
Bato, kako nije garancija kad jes'
Garancija nevinosti
-
sekerbay
#364 Re: Moral i seks prije braka
Ja sam moralan, čitaj: paćenik i to toliki da i gugl zna šta mi treba pa izbacuje odgovarajuće reklame 
Piše, upoznaj žene

Piše, upoznaj žene

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#365 Re: Moral i seks prije braka
Lajkam te mačkiceNastasia wrote:Pa ja. Parola - dođoh, vidjeh, razvedoh se.
Bato, kako nije garancija kad jes'![]()
Garancija nevinosti
- Idemedosumom
#366 Re: Moral i seks prije braka
@sekerbay
To se kaže: "Ma djeca mi dirala mobitel/računar pa sad izbacuje ove gluposti..."
To se kaže: "Ma djeca mi dirala mobitel/računar pa sad izbacuje ove gluposti..."
- Nastasia
#367 Re: Moral i seks prije braka
Maćko, ja bi ćaćko.
Joj šekeru, još ti dobru trebu nudi
Joj šekeru, još ti dobru trebu nudi
- Idemedosumom
#368 Re: Moral i seks prije braka
Back off_BataZiv_0809 wrote:Lajkam te mačkiceNastasia wrote:Pa ja. Parola - dođoh, vidjeh, razvedoh se.
Garancija nevinosti
- Nastasia
#369 Re: Moral i seks prije braka
Idemedosumom wrote:Back off_BataZiv_0809 wrote:Lajkam te mačkiceNastasia wrote:Pa ja. Parola - dođoh, vidjeh, razvedoh se.
Garancija nevinosti
-
sekerbay
#370 Re: Moral i seks prije braka
Ako misliš na one harame, ne gledam ti ja to.Idemedosumom wrote:To se kaže: "Ma djeca mi dirala mobitel/računar pa sad izbacuje ove gluposti..."
Vidiš da je i ova obučena
Al et, zna guglo šta treba meni paćeniku
Vama nikako dokazat da ne postoji lošaNastasia wrote:još ti dobru trebu nudi
Osim toga, ja se vrlo lako zaljubljujem.
Ne daj bože da izađemo na kafu
Dva izlaska i gotovo
-
sekerbay
#371 Re: Moral i seks prije braka
Idemedosumom wrote:Back off
Jesi l ti upratio ovu hanumicu?
Ima lice ko hurija(ostalo nisam upratio zbog čudne garderobe koju fura), nebitno sa šminkom il bez.
Među ljepšim ženskim koje sam vidio u životu.
- Nastasia
#372 Re: Moral i seks prije braka
Ja i ti na kafu?sekerbay wrote:Vama nikako dokazat da ne postoji lošaNastasia wrote:još ti dobru trebu nudi
Osim toga, ja se vrlo lako zaljubljujem.
Ne daj bože da izađemo na kafu
Dva izlaska i gotovo
- cendlerbing
#373 Re: Moral i seks prije braka
Morate obojica prvo proći moju procjenu.Idemedosumom wrote:Back off_BataZiv_0809 wrote:Lajkam te mačkiceNastasia wrote:Pa ja. Parola - dođoh, vidjeh, razvedoh se.
Garancija nevinosti
Nati Natasha je rijetka zvjerčica.
- Nastasia
#374 Re: Moral i seks prije braka
Šekeru, ja se oblačim skromno. Široka odjeća, velika pokrivenost, ne valja da mi obline gleda neko osim čojka.sekerbay wrote:Idemedosumom wrote:Back off
Jesi l ti upratio ovu hanumicu?
Ima lice ko hurija(ostalo nisam upratio zbog čudne garderobe koju fura), nebitno sa šminkom il bez.
Među ljepšim ženskim koje sam vidio u životu.
- cendlerbing
#375 Re: Moral i seks prije braka
Još će mi se i udati...pa baš s ove teme.