FIFA 19 - ALL ABOUT
Moderator: Benq
-
febo_acm
#351 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Ma dobro ne treba pretjerivati. FUT mod je miljama ispred my club... Ova nestabilnost servera nije dobra, tu se mora nesto uraditi. Druga stvar je jebeni pay2wim... To treba zakonom zabraniti. Unistava igre. Nazalost to je u fut izrazeno nenormalno.
fut koncept je extra zamisljen i ovogodisnji sbc sadrzaj, samo ukinuti mikrotransakcije i bice ok.
fut koncept je extra zamisljen i ovogodisnji sbc sadrzaj, samo ukinuti mikrotransakcije i bice ok.
-
exampLe.
#352 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Dzaba sto je ekstra osmisljeno kad ne mogu da igram normalno.febo_acm wrote:Ma dobro ne treba pretjerivati. FUT mod je miljama ispred my club... Ova nestabilnost servera nije dobra, tu se mora nesto uraditi. Druga stvar je jebeni pay2wim... To treba zakonom zabraniti. Unistava igre. Nazalost to je u fut izrazeno nenormalno.
- SmokingMan
#353 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Ma ko u igraonama poslije rata,galame,čipsa,kole,cigare,vriska,psovanje.....Nenadjebiva druženja,no online shits.exampLe. wrote:Upravo.SmokingMan wrote:Ma samo narodna verzija.![]()
Kad ti se "igra fudbal" udjes u karijeru, odigras koju i cao, ovako das 100 kermi i nerviras se zbog debila iz EA-a.
Last edited by SmokingMan on 02/02/2019 17:55, edited 1 time in total.
-
febo_acm
#354 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
rekao sam da imaju problem sa ovim serverima, zato najbolje malo ohladiti... ima i drugih stvari da se igra 
-
febo_acm
#355 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
ja sa 34 godine i 2 djece nemam kada da idem u igraonuSmokingMan wrote:Ma ko u igraonama poslije rata,galame,čipsa,kole,cigare,vriska,psovanje.....Nenadjebiva druženja,no online shits.exampLe. wrote:Upravo.SmokingMan wrote:Ma samo narodna verzija.![]()
Kad ti se "igra fudbal" udjes u karijeru, odigras koju i cao, ovako das 100 kermi i nerviras se zbog debila iz EA-a.
-
MensurM
#356 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Ogadio mu FIFA-ufebo_acm wrote:Ja presao na pubg, uskoro i na nba... Ne igram od utorka. Moram sta naci da iskoristim potencijal graficke
Vidjet cu kakav je i pes.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#357 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
vidim nervirate se zbog fife... a ja kontam, koji im je... Career mode ekstra stvar... još sad imaju niže lige, pa se može igrati i sa Swindon Townomfebo_acm wrote:rekao sam da imaju problem sa ovim serverima, zato najbolje malo ohladiti... ima i drugih stvari da se igra
hebo ba multiplayer. igrajte sami. sami ste se i rodili.
-
exampLe.
#358 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
To jeste ok jer nema laga, ali vise mi nije zanimljivo igrati protiv "kompjutera".Chmoljo wrote:vidim nervirate se zbog fife... a ja kontam, koji im je... Career mode ekstra stvar... još sad imaju niže lige, pa se može igrati i sa Swindon Townomfebo_acm wrote:rekao sam da imaju problem sa ovim serverima, zato najbolje malo ohladiti... ima i drugih stvari da se igra![]()
hebo ba multiplayer. igrajte sami. sami ste se i rodili.
- House
#359 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
pes gameplay je svjetlosnu godinu ispred fife
nenadjbivi modeli igrača, fizika lopte, animacije golmana, osvjetljenje... fifu izvlače licence, atmosfera i stadioni
nenadjbivi modeli igrača, fizika lopte, animacije golmana, osvjetljenje... fifu izvlače licence, atmosfera i stadioni
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#360 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
pa ja svaki put karijeru krenem, i nadam se odigrati desetak sezona, i postati trener i tako nastaviti.exampLe. wrote: To jeste ok jer nema laga, ali vise mi nije zanimljivo igrati protiv "kompjutera".
ali jebiga, uvijek izađe novija fifa na 4-5 sezoni
- SmokingMan
#361 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Fakat mi je previše žao dati pare ua FIFU,a mogao sam je uzeti još kada je bio dobar popust nedavno.Ovako jedva koga ufatiš da igra BF ili brodiće.Armu....febo_acm wrote:
ja sa 34 godine i 2 djece nemam kada da idem u igraonuja moram online da igram
Žalim što mi se ovaj pajdo oženio,a dok nije visio je kod mene kada je god mogao.
-
febo_acm
#362 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
To je to, idem na PESMensurM wrote:Ogadio mu FIFA-ufebo_acm wrote:Ja presao na pubg, uskoro i na nba... Ne igram od utorka. Moram sta naci da iskoristim potencijal graficke
Vidjet cu kakav je i pes.
Salu na stranu sada sam odigrao dvije tekeme PES-a... Ne znam sta bih rekao, nisam impresioniran.
-
exampLe.
#363 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
PES je realnija simulacija fudbala.
Nema ping pongova, prebrze igre, finesse suteva.
Moras igrati polako i graditi napad.
Nema ping pongova, prebrze igre, finesse suteva.
Moras igrati polako i graditi napad.
- rajv0sa
#365 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Džaba mu sve kad su mu modovi ostali u 2006 godini. Nedopustivo je da u 2019 godini čekaš pet minuta da te spoji s nekim. I to na ps4 na pc je i gore.
A sa fifom zadnjih mjesec dana nemam nikakvih problema, vikend ligu svaku igram nije mi ni jednom zaštekalo. Ova godina je manje pay2win nego ikad, vrlo lako se skupe koinsi, nagrade su odlične.
A sa fifom zadnjih mjesec dana nemam nikakvih problema, vikend ligu svaku igram nije mi ni jednom zaštekalo. Ova godina je manje pay2win nego ikad, vrlo lako se skupe koinsi, nagrade su odlične.
- rajv0sa
#366 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Ni feninga za fifa pointse, prosle godine u augustu nisam imao ovakav tim.

-
exampLe.
#367 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Kako?rajv0sa wrote:Ni feninga za fifa pointse, prosle godine u augustu nisam imao ovakav tim.
Ja sam za sad na WL na skoru od 7-3 ali sa poprilicno losim timom.
Jedino mi Aguero kosta preko 150k, ovo ostalo je sve jeftino i bijedno.
-
febo_acm
#368 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Nikada fifa nije bila vise nego pay2 win nego ove godine, a igram je od fife 98. Ubacuju neke future stars kartice u januaru koje su bolje od nekih ikona... Ekipa ti je ok,ali ja sam i bolju izbrisao prije dva mjeseca. Ne vrijedi vise od 2-3 mil. Ja u wl od 30 utakmica u 28 igram protiv kantea i varana toty i 6 ikona... Sretan sam kada u wl dobijem ovakvu ekipu sa kojom se moze igrati. Muka mi od veznog reda kante toty gulit i modric toty... I naravno u napadu cr7 totyrajv0sa wrote:Džaba mu sve kad su mu modovi ostali u 2006 godini. Nedopustivo je da u 2019 godini čekaš pet minuta da te spoji s nekim. I to na ps4 na pc je i gore.
- rajv0sa
#369 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Pa radim redovno sbceve otvaram pekove, nije mi mrsko i one debilne kartice prodavat za 700 800, imao sam 650000 i kupio tog anrija da ga malo probam. A nisam ni ja nesto specijalno dobar, gold3 nekad gold2. U packovima sam dobio kantea, aubu, robertsona i sve te sa klupe.exampLe. wrote:Kako?rajv0sa wrote:Ni feninga za fifa pointse, prosle godine u augustu nisam imao ovakav tim.
![]()
Ja sam za sad na WL na skoru od 7-3 ali sa poprilicno losim timom.
Jedino mi Aguero kosta preko 150k, ovo ostalo je sve jeftino i bijedno.
Doduse igram na ps4 , mislim da je puno lakse nego na pc, cijene igraca su nekad i za trećinu manje.
- hopi
#370 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
pa imao si sreće da packovima, meni je do sada najskuplji igrač kojeg sam dobio bio lukaku, bio je tada oko 120k, i još jednom oko 80-90 kada je bio.
A odradio sam svaki sbc, sedmične nagrade od skvad betls, divižn rajvals itd.
Nego kakav je kante, htio sam ga uzeti, ali malen nekako i slab jumping, strenght isto tako.
I šta mislite koga odabrati na st, obični aubamejang ili odraditi ovaj sbc arnautović?
Nego kakav je kante, htio sam ga uzeti, ali malen nekako i slab jumping, strenght isto tako.
I šta mislite koga odabrati na st, obični aubamejang ili odraditi ovaj sbc arnautović?
-
febo_acm
#371 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
hopi wrote:pa imao si sreće da packovima, meni je do sada najskuplji igrač kojeg sam dobio bio lukaku, bio je tada oko 120k, i još jednom oko 80-90 kada je bio.
kante je cheat kartica, ovaj obicni gold je bolestan. gdje se okrenes oko tebe je.
ja evo skupljam malo za aranutovica, svidja mi se
- hopi
#372 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
ma evo gledam obični kante nema ispod 400k na pc
i meni se sviđa mnogo je sexy arnautović
, opališ huntera i deri
nego je li aktivna kartica ovaj arnautović kao otw hoće li se apgrejdati sa totw itd
i meni se sviđa mnogo je sexy arnautović
nego je li aktivna kartica ovaj arnautović kao otw hoće li se apgrejdati sa totw itd
-
febo_acm
#373 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Bice upgrade
FUT 19 Headliners are dynamic items that get automatically upgraded if the player earns a qualified in-form during the remainder of the current season.
Q: How are FUT 19 Headliners dynamic items upgraded?
A: The FUT 19 Headliner upgrade will always stay one in-form ahead of the most recent qualifying performance based in-form. For example, Marco Reus has a latest TOTW In-Form rated 87, therefore his FUT 19 Headliner item is rated 88. If he gets another TOTW in-form, that second TOTW item will be rated 88 and his FUT 19 Headliner item will accordingly move to 89.
Q: When do FUT 19 Headliner Items get updated?
A: A FUT 19 Headliner item will be upgraded when they earn a qualifying performance based in-form: TOTW (until the end of the 2018-19 season), MOTM, Hero, Record Breaker and Team Of The Tournament selection.
Q: How long will a FUT 19 Headliner player take to get updated in-game?
A: Dynamic Player Items can take a few hours to update in-game after the applicable in-form is live in packs.
FUT 19 Headliners are dynamic items that get automatically upgraded if the player earns a qualified in-form during the remainder of the current season.
Q: How are FUT 19 Headliners dynamic items upgraded?
A: The FUT 19 Headliner upgrade will always stay one in-form ahead of the most recent qualifying performance based in-form. For example, Marco Reus has a latest TOTW In-Form rated 87, therefore his FUT 19 Headliner item is rated 88. If he gets another TOTW in-form, that second TOTW item will be rated 88 and his FUT 19 Headliner item will accordingly move to 89.
Q: When do FUT 19 Headliner Items get updated?
A: A FUT 19 Headliner item will be upgraded when they earn a qualifying performance based in-form: TOTW (until the end of the 2018-19 season), MOTM, Hero, Record Breaker and Team Of The Tournament selection.
Q: How long will a FUT 19 Headliner player take to get updated in-game?
A: Dynamic Player Items can take a few hours to update in-game after the applicable in-form is live in packs.
-
exampLe.
#374 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
Febo i ja krenuli igrat, kad ka'e EA igrat cete malo sutra, connection lost svaki put kad mi posalje invite. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#375 Re: FIFA 19 - ALL ABOUT
2019.? Grafika na PES-u užasna. Lopta ko balon.House wrote:pes gameplay je svjetlosnu godinu ispred fife