Nihad Uk?kmirsad wrote: Nihad Uk
Nišpa junajted kingdom
Nihad Uk?kmirsad wrote: Nihad Uk
ja ba. kako je moguce da je Tesla rodjen u Hrvatskoj, a u BiH niti jednog Tesle. sad se treba naglabati o Nobelovcima nadalje i to ce nadalje konvergirati samo nuli od rasprave. nemoj biti fuj, to niko ne voli.babanovac wrote:Ako je razvoj drustva uslovljen opstim regionalnim razvojem , pa tako i pismenost Bosnjaka, kako je moguce da se prvi roman na hrvatskom jeziku pojavio u 16. vijeku, a na bosnaskom, u 20.?
Kejn wrote:Nihad Uk?kmirsad wrote: Nihad Uk
Nišpa junajted kingdom
Dajem casnu pionirsku rijec,nisam ja nista kivBanksy wrote:Da ne čitam zadnjih 15 stranica, šta smo zaključili, jesu li fgr, Sarajlijice i jugokomunjarice opet za sve krivi...

kmirsad wrote:Kako si ti bolan muha prećivio nas komunjare...promako si nam...![]()
Hajmo... kitu na pokaz...![]()
![]()
![]()
Jah,.. ima ih nekih tenekih koji kritiku prema SDA proglasavaju islamofobijom, koji kritiku neke akcije izraelske vojske nazovu antisemitizmom, koji kritiku agresivnom fenimizmu nazovu muskim sovinizmom, koji kritiku kriminalnim migrantima nazovu rasizmom, koji kriticare danasnje vladavine prava nazovu komunjarama,.... neki ljudi razmisljaju u krajnostima i druge tako tumace. Drugacije ne mogu.cyprus wrote:Nego, do kad će haznadaru biti dozvoljeno da širi netrpeljivost prema Jugoslavenima? Ja ovdje nikad nisam iznio ništa loše što bi se odnosilo na sve, pa ni na većinu Bošnjaka, pa sam redovno proglašavan nekim ko mrzi Bošnjake... Sa druge strane, haznadar redovno udara po svim Jugoslavenima bez ikakve ograde, i nikom ništa... Baška to što siluje zdrav razum...
Kupiti Zastavu za koju platu? Si bio direktor mozda?smajjo wrote:E, vako. Nit je bilo fino nit loše, neka sredina. Recimo da je tad čovjek mogao da uzme novu Zastavu za koju platu, što je danas nezamislivo, naravno, Zastava je kršina bila ali bar je eto naša bila a sad vozamo leševe stare 30 godina. Recimo da je tad čovjek mogao da uvijek bude sit,a što se tiče luksuza koji se zove cigare i alkohol, ne znam jel i jedna više država popila alkohola i popušila cigara pa ga je na kraju popušila. Recimo da nije bilo Novalića koji nisu postojali prije rata jer su bili čobani da pričaju da su se Partizani borili protiv antifašizma.. a da je bilo recimo govana u Jugoslaviji, jeste. Recimo i tada je bilo ujki i četa dosta, a vjerovatno smo se mi jedini založili najviše na ideju Bratstva i jedinstva, i zapustili svoju vjeru Islam, dok su drugi poštovali svoje vjere mi smo bili u fazonu Tita mi. Kad je došla BiH mi smo vratili svoju vjeru Islam ali opet je tu doza komunizmo-ateizma koja kvari sve i bolje bi bilo da je to ostao komunizam nego ovaj neki miks Islama i ateizma komunizma nemam pojma. SDA je recimo loš primjer kako to Bošnjak treba da bude musliman..
Dolce Gabbana.kmirsad wrote:Ne mogu da se sjetim, kako se ono zvaše ovi kaputići... na vrh mi jazika...![]()
Pa pisali na turskom.babanovac wrote:Ako je razvoj drustva uslovljen opstim regionalnim razvojem , pa tako i pismenost Bosnjaka, kako je moguce da se prvi roman na hrvatskom jeziku pojavio u 16. vijeku, a na bosnaskom, u 20.?
Ovo su sad neki novi momenti. Ah ta kulturoloska superiornost susjednih kultura, ...babanovac wrote:Ako je razvoj drustva uslovljen opstim regionalnim razvojem , pa tako i pismenost Bosnjaka, kako je moguce da se prvi roman na hrvatskom jeziku pojavio u 16. vijeku, a na bosnaskom, u 20.?
Nije ba... sjetio sam se... đubretarac...Fudo387 wrote:Dolce Gabbana.kmirsad wrote:Ne mogu da se sjetim, kako se ono zvaše ovi kaputići... na vrh mi jazika...![]()
Doci cu u krombi kaputu i cucu kad ti se moje ime omakne,i krene...kmirsad wrote:Ne mogu da se sjetim, kako se ono zvaše ovi kaputići... na vrh mi jazika...![]()
ni nalikinsomnia78 wrote:Nije ovo djubretarac jebo ga kolac