OK , samo pazi , za ovaj auto je dobar filter zraka mann 34KM , za mercedes istog godista kosta skoro 3x vise , tj 84KM , jbga , da ne govorim koliko je za daciu . Pismeno odrzavanje rijetko ko radi , hajde filtere jos i mijenjaju ali : ulje kocnica , jebo to ne treba svake 2-3 god , jebo fabriku , antifreeze isto nikad , ulje serva nikad , a svi bi djabe da im se odradi , tek kad uzmes nesto sam da radis vidis da se i taj majstor posteno nazulja i oznoji da zaradi psiljivih 20KM .condy wrote:Za Audija bi se slozio.amar1994 wrote:Sto se ne moze poredit u vezi kvaliteta , isto kao sto se poredi honda/toyota sa mercedesom , jedino ih odvaja luksuz koji nema nikakve veze sa kvalitetomcondy wrote: Mislim, iskreno niđe veze mi je poredit Dačiju i Audija, i pravit neku usporedbu. Kome je skup i finansijski nedostizan Audi treba ici na jeftinije, a kome nije nek uziva u premium vozilu i svemu sto to donosi.
odrzavaju se svi isto , nisu na audiju space shuttle filteri niti im je cijena takva, niti mu treba neko super skup ulje a vala ne ide ni na jonski pogon .
Za ovo sa Meckom vec ne bih
onda imas ove sto odu na ove akcije ,servis 130KM sa svim i onda se zale ovde , slomili plastiku , zabice , fale sarafi , lupka a nije prije ......
Nedavno smo mijenjali klinasti remen i rolnicu , hucalo , da li treba da se zajebajem radi 45KM