Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A dobro... priznajem da bi bilo malih problema oko toga...
...
a volio bih se malo podsjetiti kako to ide što jest jest.... u ovim modernim autićima nije to taj osjećaj iako mogu i oni podići andrenalin...
Raja gdje odrzavate svoje ljubimce?
Nedavno sam i ja uzeo C-Maxa 2012, 1.6 tdci.
Radio sam mali servis u GAC. Raspitivao sam se i u AC Tech cijene su tu negdje.
Gdje jos ima da se odrzava auto? Cijene u AC Tech su sa ovl. Dijelovima cca 400, zamjenski cca 250. Full mali servis u GAC sam platio 350 sa "org" dijelovima.
Jesam li ja nesto pogrjesio ili BP kod Bitumenke ima jeftin BMB 95?
Ljetos, ako se dobro sjecam, ako je na ostalim pumpama bio npr 2,31 kod njih je bio 2,16 ili tako nesto...
tempuser wrote:Jesam li ja nesto pogrjesio ili BP kod Bitumenke ima jeftin BMB 95?
Ljetos, ako se dobro sjecam, ako je na ostalim pumpama bio npr 2,31 kod njih je bio 2,16 ili tako nesto...
Ne znam u cemu je fol, na njihovoj maticnoj pumpi prije Mostara cijene su kao kod ostalih, mozda 0,5 KM manje.
Mozda zato sto im je lokacija nepovoljna?
Ja sam sipao u Kangooa koji nije nesto osjetljiv na gorivo, kakav im je benzin?
Koliko je 1.6 TDCI u Focusu mk2.5 osjetljiv na gorivo? Inace sipam na Petrolu, ali ako nije previse osjetljiv moze se sipati i na drugim pumpama ako je usput
Ja sam u proslog mondea sipa0 gdje sam stigao... i euro4 i euro 5 i nisam osjetio nikakve razlike.. motor je 2.0 tdci euro4 bio. Ni taj 1.6 mislim da nije nesto osjetljiv...
Kod mene je Euro 5 motor, otkako sam ga kupio nista osim Petrola nije islo u njega, ali mi nekad Petrol nije usput i vala mi mrsko ici maksuz ako ne moram
Industrialyzer wrote:Koliko je 1.6 TDCI u Focusu mk2.5 osjetljiv na gorivo? Inace sipam na Petrolu, ali ako nije previse osjetljiv moze se sipati i na drugim pumpama ako je usput