Znaci svaka kriza politicka u hr dovode do toga da se ustasluk razbaca. ZanimljivoConnaisseur Karlin wrote:u HR vec dugo vlada intrna politicka kriza, ali to ce se smiriti, ali kako rijesiti isti problem sa srpskim centistvom u Srbiji i BIHStari_demagog wrote:Hrvatska je trenutno destabilizirajući faktor na Balkanu u kojoj bukti ustaški ekstremizam. U stalnim je svađama sa sve i jednom državom sa kojom graniči i ne vidim čemu čuđenje tome što su trenutno no.1 medijskih naslovnica.![]()
Srbija je destabiliziraju faktor na Blkanu, a ne HR!
Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
-
Bodkin
#351 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
- Connaisseur Karlin
#352 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
nismo svi istiStari_demagog wrote:Iste ste vala i jedni i drugi.Connaisseur Karlin wrote:u HR vec dugo vlada intrna politicka kriza, ali to ce se smiriti, ali kako rijesiti isti problem sa srpskim centistvom u Srbiji i BIHStari_demagog wrote:Hrvatska je trenutno destabilizirajući faktor na Balkanu u kojoj bukti ustaški ekstremizam. U stalnim je svađama sa sve i jednom državom sa kojom graniči i ne vidim čemu čuđenje tome što su trenutno no.1 medijskih naslovnica.![]()
vi koji podrzavate cetnicku i ustasku politiku ste isti, takvi su sad popularni na politickoj sceni, ali, srcom, jos uvijek ima normlanog svijeta koji takve bolesne umove narda koji ih slijedi jednostavno ne razumije
-
Bodkin
#353 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
A inace ne mozes osuditi sve zlocince nego moras bas ono samo svoje?ABH017 wrote:Ne znam. Nisam ih pitao. Znaš li ti? Koliko sam informisan, osuđuju te zločine i ograđuju se od njih.Bodkin wrote:Pa sta kazu njemci i japanci? Jel ih sramota?ABH017 wrote: Barem nisu sljedbenici Udruženog ZLOČINAČKOG Pokreta. Ne želim ni zamisliti kolika je sramota da budeš etiketiran kao pripadnik naroda, čije je kompletno rukovodstvo, jednog vremena, tako osuđeno. Posebno ne želim sebi predstavljati kolika dijabola treba biti da se time ponosiš.
Jesi li ti osudio zločine koji su pripadnici tvog naroda počinili? Gade li ti se takvi ljudi ili ih veličaš? Žališ li i suosjećaš li sa njihovim žrtvama, ili tražiš opravdanje za počinjene zločine i relativiziraš ih???
I raspitaj se jel ih sramota jer ti zamisljas da bi ih trebalo biti
- Connaisseur Karlin
#354 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
pa HR je u EU, ima sefa iznad sebe, a Srbija nema EU sefoveBodkin wrote:Znaci svaka kriza politicka u hr dovode do toga da se ustasluk razbaca. ZanimljivoConnaisseur Karlin wrote:u HR vec dugo vlada intrna politicka kriza, ali to ce se smiriti, ali kako rijesiti isti problem sa srpskim centistvom u Srbiji i BIHStari_demagog wrote:Hrvatska je trenutno destabilizirajući faktor na Balkanu u kojoj bukti ustaški ekstremizam. U stalnim je svađama sa sve i jednom državom sa kojom graniči i ne vidim čemu čuđenje tome što su trenutno no.1 medijskih naslovnica.![]()
nema sanse da ce HR poslije Haga nastaviti da se petlja ustastvom u BiH
Srbiju nitko ne moze spijeciti sa mijesnajm u BiH politiku
-
Duka Dizel
#355 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Samo bez vredjanja.Connaisseur Karlin wrote:u HR vec dugo vlada intrna politicka kriza, ali to ce se smiriti, ali kako rijesiti isti problem sa srpskim centistvom u Srbiji i BIHStari_demagog wrote:Hrvatska je trenutno destabilizirajući faktor na Balkanu u kojoj bukti ustaški ekstremizam. U stalnim je svađama sa sve i jednom državom sa kojom graniči i ne vidim čemu čuđenje tome što su trenutno no.1 medijskih naslovnica.![]()
Mi pravimo autoput Beograd-Sarajevo koji će da spaja narode, a ne da destabilizuje regiju.
-
Fudo387
#356 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Ko vi?Duka Dizel wrote:Samo bez vredjanja.Connaisseur Karlin wrote:u HR vec dugo vlada intrna politicka kriza, ali to ce se smiriti, ali kako rijesiti isti problem sa srpskim centistvom u Srbiji i BIHStari_demagog wrote:Hrvatska je trenutno destabilizirajući faktor na Balkanu u kojoj bukti ustaški ekstremizam. U stalnim je svađama sa sve i jednom državom sa kojom graniči i ne vidim čemu čuđenje tome što su trenutno no.1 medijskih naslovnica.![]()
Mi pravimo autoput Beograd-Sarajevo koji će da spaja narode, a ne da destabilizuje regiju.
Turci?
- mO k3
#357 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Fudo387 wrote:Ko vi?Duka Dizel wrote:
Samo bez vredjanja.
Turci?
- ¤ jelena ¤
#358 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Ti, legendo, baš s razumijevanjem... ko search engine... obrađuješ napisano na ovoj temi...Lincoln-Burrows wrote:Mene više čudi što mu nitko se nije javio od ovih što spominju tu deklaraciju da mu objasne,Duka Dizel wrote:Da ja sve ove godine glasam za Izetbegovića i SDA, svakako bih pročitao Islamsku deklaraciju.GeeTnT wrote:Hoce li neko bar od ovih koji spominju islamsku deklaraciju objasniti sta je to...koliko je opasno i koliko dnevno treba konzumirati to stivo? ..a svabama hebem sve po spisku sto je ne spomenuse kad je toliko opasna..
a kako vidim spominju je hizo moke jelena i možda još netko nisam sve čitao, uglavnom
preskačem kad počnu ova "laskanja" jedni drugima.
-
Duka Dizel
#359 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Fudo387 wrote:Ko vi?Duka Dizel wrote: Samo bez vredjanja.
Turci?
Dragi Aca i Erdogan, koge vam je doveo da dokaže dobre namere.
-
Fudo387
#360 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Nemate vi za kifle a kamo li za autoputa.Duka Dizel wrote:Fudo387 wrote:Ko vi?Duka Dizel wrote: Samo bez vredjanja.
Turci?
Dragi Aca i Erdogan, koge vam je doveo da dokaže dobre namere.
Napravicete qrac i vi i erdogan.
Uvalice vam jeftinih laznih nike patika, sprcit cecu i kuci.
- mO k3
#361 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Pa ja prije spavanja prije nego sto proucim sta , izrecitujem djeci i zeni islamsku deklaraciju , mobilne i kucni telefon iskljucimo da nam u tom svecanom trenutku ne zasmeta¤ jelena ¤ wrote:Ti, legendo, baš s razumijevanjem... ko search engine... obrađuješ napisano na ovoj temi...Lincoln-Burrows wrote:
Mene više čudi što mu nitko se nije javio od ovih što spominju tu deklaraciju da mu objasne,
a kako vidim spominju je hizo moke jelena i možda još netko nisam sve čitao, uglavnom
- spreca
#362 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
i jos bi se mogli kladiti na ko ce nad kime napraviti pokolj i genocid....ovo bi bilo jako interesantnoAlfons Kauders wrote:
Nije defetizam, vec konstatacija stanja na terenu.
I prije 20 godina neko je mogao pogledati Bliski Istok, pa nakon atentata na Y. Rabina zakljuciti da nece biti mira jos koju deceniju, a tu govorimo o Izraelcima, najobrazovanijem narodu na planeti. Mi im nismo ni blizu, tj. mi smo dosta primitivniji i zatucaniji.
Najbolje bi bilo, da ikako mozemo, fino iseliti sve s Balkana i ostaviti samo Srbe i Hrvate, da se konacno dogovore oko razgranicenja... Po uzoru na Palestince i Izraelce, siguran sam da bi se opametili za 70-80 godina.
-
Fudo387
#363 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Meni je ringtone islamska deklaracija, kad zazvoni sve se cuje lailaheilalahlailaheilalahalijaalijaalijadeklaracija...mO k3 wrote:Pa ja prije spavanja prije nego sto proucim sta , izrecitujem djeci i zeni islamsku deklaraciju , mobilne i kucni telefon iskljucimo da nam u tom svecanom trenutku ne zasmeta¤ jelena ¤ wrote:Ti, legendo, baš s razumijevanjem... ko search engine... obrađuješ napisano na ovoj temi...Lincoln-Burrows wrote:
Mene više čudi što mu nitko se nije javio od ovih što spominju tu deklaraciju da mu objasne,
- Lincoln-Burrows
#364 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Sorry, drugi nisu spomenuli nikako pa si upala u klub¤ jelena ¤ wrote:
Ti, legendo, baš s razumijevanjem... ko search engine... obrađuješ napisano na ovoj temi...
-
Duka Dizel
#365 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Frapiran sam tvojom malodušnošću.Fudo387 wrote:
Nemate vi za kifle a kamo li za autoputa.
-
Fudo387
#366 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Ooooo Muurateeeee...Duka Dizel wrote:Frapiran sam tvojom malodušnošću.Fudo387 wrote:
Nemate vi za kifle a kamo li za autoputa.
Ne ori drumove!!!
- mO k3
#367 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
amin na kraju??Fudo387 wrote:
Meni je ringtone islamska deklaracija, kad zazvoni sve se cuje lailaheilalahlailaheilalahalijaalijaalijadeklaracija...
- Lincoln-Burrows
#368 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Eto ispast će da ne spominje nitko tu deklaraciju
A što je stavljate u post ako je nitko ne spominje? očito tražite nekog da to spomene a nema ga.
A što je stavljate u post ako je nitko ne spominje? očito tražite nekog da to spomene a nema ga.
- ¤ jelena ¤
#369 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
oooj blago meni...mO k3 wrote:Pa ja prije spavanja prije nego sto proucim sta , izrecitujem djeci i zeni islamsku deklaraciju , mobilne i kucni telefon iskljucimo da nam u tom svecanom trenutku ne zasmeta¤ jelena ¤ wrote:Ti, legendo, baš s razumijevanjem... ko search engine... obrađuješ napisano na ovoj temi...Lincoln-Burrows wrote:
Nije ti to pametno, uopšte...dodijaće im tako često...
Bolje samo nakim praznicima....da je požele...ko rusku salatu za Novu godinu npr....
- mO k3
#370 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
iskreno te pitam , sta se desava sa tobom???Lincoln-Burrows wrote:Eto ispast će da ne spominje nitko tu deklaraciju![]()
- Lincoln-Burrows
#371 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
Slab izgovor.mO k3 wrote:iskreno te pitam , sta se desava sa tobom???Lincoln-Burrows wrote:Eto ispast će da ne spominje nitko tu deklaraciju![]()
-
Hafis
#372 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
A. izetbegović: Islamska deklaracija.
NAŠ CILJ: Islamizacija Muslimana
NAŠA DEVIZA: Vjerovati i boriti se
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM!
Ovako počinje.
I jebi ti to, odnese on s ekipom pobjedu u bošnjačkom korpusu na izborima, pored onakvih gromada poput Durakovića.
Respekt.
Ovako počinje.
I jebi ti to, odnese on s ekipom pobjedu u bošnjačkom korpusu na izborima, pored onakvih gromada poput Durakovića.
Respekt.
- GeeTnT
#373 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
..pise islamizacija muslimana, a ti se upeco..
- Connaisseur Karlin
#374 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu
nitko od gradjana muslimana u BiH nije ni znao o Islamskoj Deklaraciji, narod veze nije imao o njegovom raduHafis wrote:A. izetbegović: Islamska deklaracija.
Ovako počinje.
Respekt.
par islamskih intelektulaca u SFRJ su to znali, prije pocetka rata
ne razumijem, ti si napisao de je cilj bio: "islamizacija muslimmana" , kako se to radi
pousavas reci da su se Bosnjaci u ratu brili sa muslimansku BiH, sto jednsotavno nije tocno
-
Hafis