Spas za nas u pravi cas.triconja wrote:Da je nanotehnologija uznapredovalamoonca wrote:triconja wrote: Belegija je velka, 20 centi kruh ti dao, znaci nije
![]()
Sta hoces da kazes s tim??

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Spas za nas u pravi cas.triconja wrote:Da je nanotehnologija uznapredovalamoonca wrote:triconja wrote: Belegija je velka, 20 centi kruh ti dao, znaci nije
![]()
Sta hoces da kazes s tim??

Ma daaajsherbett wrote:Svakom po zasluziBloo wrote:Heeeeejsherbett wrote: Ma jok.. dapace. Imam dojam da ste bolji od Sarajlijafiniji.. mirniji.. hrabriji
![]()
Nego nikako me put ne nanosi u TK
Dočekamo, držimo ko malo vode na dlanu, pratimo da ko ne ukrade....hejjjBloo wrote: Ma daaaj
Ovdje te coporativno docekaju ko kraljicu od Zapresica
Tomahawk11 wrote:Dočekamo, držimo ko malo vode na dlanu, pratimo da ko ne ukrade....hejjjBloo wrote: Ma daaaj
Ovdje te coporativno docekaju ko kraljicu od Zapresica
sherbett wrote:A bi se ukanacio ko bi mene ukraoTomahawk11 wrote:Dočekamo, držimo ko malo vode na dlanu, pratimo da ko ne ukrade....hejjjBloo wrote: Ma daaaj
Ovdje te coporativno docekaju ko kraljicu od Zapresica![]()
Toma je btw jedan od najboljih domacina
moonca wrote:![]()
I jesi ' potezak'. Nisi zao, doduse.
Ramzess Veliki wrote:Dobra konstatacija uvazeni kolega ... pod "pickopacenikom" u ovom slucaju mislim na muske osobe (ne nuzno) koje imaju izrazenu potrebu da jebu I to proklamiraju javno misleci da zene vole da ih pitas "Daj mi, znam da imas", I to im postaje zivotni stil. Obicno oko sebe sakupe istomisljenike te jedni druge podrzavaju u istom, a istovremeno zajednicki kukaju kako su sve zene kurve kojer ne daju tako lako, I one su generator svih ratova i svjetskih problema. Misle da je lokacija za sankom najbolje mjesto za privuci zenke, I ako dovoljno dugo i mnogo pijes na jednom mjestu, zenke ce se napaliti na cifru koju su izvalili na alkohol, a od alkohola njihovi feromoni ce se razliti po objektu i sve ce zene nahrpiti ka njima. Ako neka ne nahrpi, to je j... kurva po defaultu. Razlog sto im zenke ne prilaze je sto se one pale samo na Maseratija I sto izlazak sa zenom treba da bude placen bar 200 KM, jer oni su dzentlmeni i vole da damu zadovolje novcem, ali su trenutno kokuzi i mole dame da se strpe dok ne saberu kakvih parica, pa ce naknadno da ih caste, a pozeljno je da dama izadje u susret svojim novcem dok oni ne zarade neke milione.Billy The Pljuc wrote:Jbga Ramo, ovo treba izdefinisati. Ja npr imam obicaj za sebe reci da sam pickopacenik ali u kontekstu da stvarno volim picku, da se mogu ikako citav zavuci u istu ja bih bio najsretniji, ono nek ostane prostora da vire samo dva prsta da cigaretu drze.Ramzess Veliki wrote:Tema za dame, a svako od nas muskih ima nekog poznanika kojeg bi dame trebale zaobilaziti nadaleko.
Evo da pocnem - pickopacenici ...![]()
Jedna grozna osobina pojedinih tipova, kad mu je svaki komentar na djevojku koja prodje "Ja bih nju ...", I kad prijateljice udavi nabijajuci joj obavezu da mu nadje curu jer on nije dugo imao seks. Da ne spominjem da bi kresn'o svaku tu prijateljicu da ima priliku ...
Sve ovo sto si napisao za pickopacenike mi fakat nije svojstveno zato drug moj ovaj izraz bi trebalo malo rastabiriti.
"Izvinjajem" se cijenjenim damama na malom skretanju sa teme i zauzimanju prostora al' moradoh odreagovati.
Svaka kafana ima nekoliko ovakvih likova, a neke su ih pune. I bitno je da tu radi "dobra" konobarica.
Srecom kultura na njih djeluje frustrirajuce (za njih su umjetnici propali hipsteri bez para a bolje razumiju Da Vincija nego on sam sebe) I odbijajuce tako da ih na urbanijim lokacijama tesko mozete sresti.
Pa izjasni se sta zelis tacnomoonca wrote:![]()
I jesi ' potezak'. Nisi zao, doduse.
Ovakve poput mene...Koje muskarce treba zaobilaziti
nabacujem koske ko se jos rukujesherbett wrote:a cuj ovog irca
![]()
Nije poanta slomiti ruku.. niti snazan stisak. Pianta je mlitavo pruzanje ruke ono ko da spuzvu primam.. ucvrsti dlan jbte nije spuzva!
I nema sanse da dam sansu nekome ko mi tako pruza ruku i tocka!
Vrijedi i za zene i za muskarce. Ja se automatski nakon takvog rukivanja sjebem.. ono.. o ne.. jbte spuzva opet.. jer najcesce ispadne i takvog karaktera