ove kostaju oko 1000 $

Moderator: anex

Ovo izgleda kao tenesica koju je krava prozvakala i ispljunulaStrpljiva wrote:Da mi dzaba daju... Inace, 850 eura.

Evropljani nose ovu duzinu ljetnih hlaca, po tome ih i prepoznam.DeNiro wrote:
Strpljiva wrote:Da mi dzaba daju... Inace, 850 eura.
pizarro wrote:bolje vam i te da nosite nego da pocnete furati ovaj nekakav ugly-sneaker-trend![]()
ove kostaju oko 1000 $![]()
#fashioncoupleZoya wrote:pizarro wrote:bolje vam i te da nosite nego da pocnete furati ovaj nekakav ugly-sneaker-trend![]()
ove kostaju oko 1000 $![]()
užas. Ti ovakve, treba ti u tebe one iznad
Sve diraj, samo pederusu ne. Pederusa je zastitni znak bizmismena i trgovaca, nesto slicno ko amajlija da ucera dobro a iscera zlo.Nastasia wrote:

Oh, you bad boy.S4mpion wrote:Ta je poznatija kao "bubreg", pederuša je više za rame i ruku, ali je praktična, sve u nju stane.![]()
E moja ti, tetak (mamin tetak, i ja ga zovem tetak, stariji covjek) mi poklonio pederusu, i ja je nosio dva dana ono da ga ispostujem. Oj breco, osjeco sam se ko krme u teheranucendlerbing wrote:Evo, da ja ne stavljam, Nastasia je za mene stavila. Dodala bih još sve, ama baš sve u animal printu, osim možda nekog šala ili kaiša. A i to teško.
Trico, jel to nosaš i ti pederušu?
Sta fali? Ja bih njojzu poklopiomoonca wrote:Kombinezoni
Dok to sve razmontiras cak bi i ti takav, izgubio voljutriconja wrote:Sta fali? Ja bih njojzu poklopiomoonca wrote:Kombinezoni
Da osjetim da isareti ista o braku bilo bi tako, sve dok o tome ne razmislja dobro jemoonca wrote:Dok to sve razmontiras cak bi i ti takav, izgubio voljutriconja wrote:Sta fali? Ja bih njojzu poklopiomoonca wrote:Kombinezoni
![]()
![]()