HAVANA wrote:Ako dje ovu sretnes,ja bi nju ozenio rado...insomnia78 wrote:I ja isto. Eno u autu trenutno Pink Floyd, Metallica, Beogradski sindikat, mix najgore dzigeretine i djecije pjesmice na Francuskom.![]()
A jednom kad dodjem,ces me vodis na ovo![]()
exMixer Chipas House Sarajevo
- insomnia78
#351 Re: Mixer House Sarajevo
- HAVANA
#352 Re: Mixer House Sarajevo
insomnia78 wrote:Normalajao_situacije wrote:jel se nekad zajebeš pa djeci pustiš cajke umjesto pjesmicainsomnia78 wrote:I ja isto. Eno u autu trenutno Pink Floyd, Metallica, Beogradski sindikat, mix najgore dzigeretine i djecije pjesmice na Francuskom.
-
almir_tz
#354 Re: Mixer House Sarajevo
Zato nam je kako nam je.
Uživamo u svojim odronima.
Vi ste ti, FGR, nosioci svog raspada
društva u kojem jesmo.
Na van urbano samo urbano, a u autu može Džej i
BS.
A onda dođu izbori i FGR, logično, u svojoj raspolućenosti glasa za desnicu.
Živjeli i nadalje nas unazadovali, parazitići malecki!<3
Uživamo u svojim odronima.
Vi ste ti, FGR, nosioci svog raspada
društva u kojem jesmo.
Na van urbano samo urbano, a u autu može Džej i
BS.
A onda dođu izbori i FGR, logično, u svojoj raspolućenosti glasa za desnicu.
Živjeli i nadalje nas unazadovali, parazitići malecki!<3
- HAVANA
#358 Re: Mixer House Sarajevo
Znaam
Branka Sovrlic.Jel se tako zove ona naka?
- HAVANA
#359 Re: Mixer House Sarajevo
Nego da se vratimo na mixer.Super im bi ona nedelja sa cukama.Odmori covjek mozak...
- insomnia78
#360 Re: Mixer House Sarajevo
Sto jes, jesHAVANA wrote:Nego da se vratimo na mixer.Super im bi ona nedelja sa cukama.Odmori covjek mozak...

- Edin H.
#361 Re: Mixer House Sarajevo
HAVANA wrote:ZnaamBranka Sovrlic.Jel se tako zove ona naka?
- jao_situacije
#362 Re: Mixer House Sarajevo
kratak je put od džeja do desnicaHAVANA wrote:Nisi ti dobre glave.
- Edin H.
#363 Re: Mixer House Sarajevo
Da li si probao drogu?jao_situacije wrote:kratak je put od džeja do desnicaHAVANA wrote:Nisi ti dobre glave.
- Odrasti na asfaltu, a ne probati drogu bilo je nemoguće. Ne volim sintetiku, a heroin nikad nisam uzeo. Vutra mi se ne dopada. Samo „eskobar“ i „al paćino“, i to povremeno. Ne znam ko to nije probao.
Kakva je osećaj?
- Kada uzmeš crtu ili dve, popravi ti se raspoloženje. Ne znam kako je kada smrčeš ceo dan. Nisam taj tip. Kako se kaže, koka nije gudra (smeh).
http://www.kurir.rs/stars/1831695/dzej- ... kad-heroin
- HAVANA
#364 Re: Mixer House Sarajevo
Frajer ima najbolje balade,a one druge ko da je na tripu pjevo... 
- JThomas
#365 Re: Mixer House Sarajevo
njemu ten posvijetlio od bijelog...ne može više da priča, a ne da pjeva od droge i alkohola.
- Better Man
#366 Re: Mixer House Sarajevo
Totalno sam operisan od bilo kakve vrste narodne muzike, kao i muzičkog kičeraja. To kod mene ni pod razno ne može proći.
-
almir_tz
#367 Re: Mixer House Sarajevo
Moj čovjek. Nisi džaba Better man.Better Man wrote:Totalno sam operisan od bilo kakve vrste narodne muzike, kao i muzičkog kičeraja. To kod mene ni pod razno ne može proći.
- HAVANA
#368 Re: Mixer House Sarajevo
Ok.Kako definises narodnu muziku,sta ti je narodna muzika,koja je to sto valja ili ne valja?Ili nista ne valja?Jel gledas izvodjaca,izgled,porijeklo ili slusas muziku?Iz cega je sve nastalo i otkud uopste muzika?Ako covjek ima 300 idiotskih pjesama i 3 dobre pjesme,hoces li reci da su te 3 odlicne, ili ces i dalje furati urbanog i modernog slusatelja?Postoji li ijedan vrhunski muzicar da je izjavio da apsolutno ne postoji nista dobro u narodnoj muzici,bilo kojoj?Jesi vidio ikad stranca koji rijec naseg ne zna a slusa koncert sevdalinke suznih ociju?Ili mene,petog,desetog ...kad slusam cigansku naku rusku...veze ja nemam o cemu al me pogodila pravo,ili vani ulicne svirace,oni ko indijanci naki,puse u ono nesta njih 5...da se istopis...Kad probudi neku emociju.To je muzika.U svakoj se moze probrati nesto lijepo.Ko tvrdi drugacije ,veze sa muzikom nema.A sa sviranjem pogotovo.Mozda on i zna svirati ali je plitak...Mada ,ja jos ne sretoh dobrog muzicara tako uskih i iskljucivih shvatanja.Better Man wrote:Totalno sam operisan od bilo kakve vrste narodne muzike, kao i muzičkog kičeraja. To kod mene ni pod razno ne može proći.
-
almir_tz
#369 Re: Mixer House Sarajevo
Jedno je turbo-folk, a drugo narodna muzika.
Ovdje je bez daljnjeg bolji čovjek ciljao na turbo-folk.
Ovdje je bez daljnjeg bolji čovjek ciljao na turbo-folk.
- HAVANA
#370 Re: Mixer House Sarajevo
Turbo folk nije muzika,to je vise nacin zivota,kako ja to vidim...To sto oni usput nesta tandrcu,to je nako,doslo im...
To nazvati muzikom je uvreda...
-
almir_tz
#371 Re: Mixer House Sarajevo
I evo ga. Sad si sam sebe doveo u kontradikciju. Kakav je tvoj način života u trenutku kad slušaš Džeja?HAVANA wrote:Turbo folk nije muzika,to je vise nacin zivota,kako ja to vidim...To sto oni usput nesta tandrcu,to je nako,doslo im...To nazvati muzikom je uvreda...
- DaysleepeR
#372 Re: Mixer House Sarajevo
prosto ne mogu da vjerujem da ljudi čiji mozak može slušati cinci linci seljakluke imaju obraza da se javljaju u diskusije o muzici
ima tema poljoprivrednih, šumarskih, o politici, religiji, to je za vas, očigledno ukusa za muziku nemate
ima tema poljoprivrednih, šumarskih, o politici, religiji, to je za vas, očigledno ukusa za muziku nemate
- JThomas
#373 Re: Mixer House Sarajevo
jeste l' se to nasekirali?
-
rizibizi
#374 Re: Mixer House Sarajevo
Jao mixeraja, molimo gosti da ne diraju pevacicino dupe s masni prsti.
Samo vi nastavite ja uletio ko cipiripi.
- HAVANA
#375 Re: Mixer House Sarajevo
Nadji mi zamjerku i elemente turbo folka na recimo onoj baladi od dzeja koja je u mom postu...? Ili od spomenara,cigana ivanovica...almir_tz wrote:I evo ga. Sad si sam sebe doveo u kontradikciju. Kakav je tvoj način života u trenutku kad slušaš Džeja?HAVANA wrote:Turbo folk nije muzika,to je vise nacin zivota,kako ja to vidim...To sto oni usput nesta tandrcu,to je nako,doslo im...To nazvati muzikom je uvreda...
Ponovicu svoj post,a vi mi postavite to sto vi smatrate dobrom muzikom,nebitno kojom ,izmjesajte svega...
HAVANA wrote:Ok.Kako definises narodnu muziku,sta ti je narodna muzika,koja je to sto valja ili ne valja?Ili nista ne valja?Jel gledas izvodjaca,izgled,porijeklo ili slusas muziku?Iz cega je sve nastalo i otkud uopste muzika?Ako covjek ima 300 idiotskih pjesama i 3 dobre pjesme,hoces li reci da su te 3 odlicne, ili ces i dalje furati urbanog i modernog slusatelja?Postoji li ijedan vrhunski muzicar da je izjavio da apsolutno ne postoji nista dobro u narodnoj muzici,bilo kojoj?Jesi vidio ikad stranca koji rijec naseg ne zna a slusa koncert sevdalinke suznih ociju?Ili mene,petog,desetog ...kad slusam cigansku naku rusku...veze ja nemam o cemu al me pogodila pravo,ili vani ulicne svirace,oni ko indijanci naki,puse u ono nesta njih 5...da se istopis...Kad probudi neku emociju.To je muzika.U svakoj se moze probrati nesto lijepo.Ko tvrdi drugacije ,veze sa muzikom nema.A sa sviranjem pogotovo.Mozda on i zna svirati ali je plitak...Mada ,ja jos ne sretoh dobrog muzicara tako uskih i iskljucivih shvatanja.Better Man wrote:Totalno sam operisan od bilo kakve vrste narodne muzike, kao i muzičkog kičeraja. To kod mene ni pod razno ne može proći.