BHCluster wrote:

Hrvati govore hrvatski...bosnjaci?
BHCluster wrote:

Bošnjaci govore bosanski jezik, šta ti tu nije jasno?General War wrote:BHCluster wrote:
Hrvati govore hrvatski...bosnjaci?
Sta vam je smjesno na ovim panoima? ili se smijete pokretacima ove saljive teme...Rampage wrote:
Bošnjaci govore bosanski jezik, šta ti tu nije jasno?
General War wrote:Sta vam je smjesno na ovim panoima? ili se smijete pokretacima ove saljive teme...Rampage wrote:
Rampage wrote:
Smijesno je sto sad neki u bosnjaka otvoreno zagovaraju jedno te isto kao i druga dva etno tora...a jos im se i pljesce, nisi ti nista skontoRampage wrote:Smiješna je tvoja opsesija Bošnjacima.
Doduše, znamo čime si tačno i konkretno opsjednut u Bošnjaka, tako da ti je oprošteno:)
Nadam se da će se tvoje želje i snovi na tu temu što prije ostvariti
Ko je nasao da prica o stvarnom zivotuRampage wrote:Ma pusti tu šuplju, pitao si kojim jezikom Bošnjaci govore, dobio si odgovor.
To što se ti ne možeš pomiriti s činjenicom da su Bošnjaci tu, još uvijek postoje i postojat će dok bude Bosne (a Bosne će biti dok bude Bošnjaka), to je tvoj problem. Govore svojim jezikom, bosanskim, bez obzira koliko se kako istočni tako i zapadni šovinisti trudili da im to ospore.
Da, još jednom, tvoja LIČNA opsjednutost nečim u Bošnjaka se može izliječiti, potrudi se malo u stvarnom životu da to riješiš, 'kani se foruma:)
Balkan proizvodi više historije nego što je može podnijeti, što reče jedan.Connaisseur Karlin wrote: Balkan ima predivnu i bogatu istoriju.
Al se u pravo vrijeme javisRampage wrote:Eto ti sad znaš nešto o mom stvarnom životu![]()
Pa ne klošarim ja po klixu 24/7 u potrazi za temama o Bošnjacima, Bosni i bosanskom jeziku, drug, za razliku od tebe i bratije ti
House wrote:
Da ne bi duljio...General War wrote:Sta vam je smjesno na ovim panoima? ili se smijete pokretacima ove saljive teme...Rampage wrote:

Cijenim tvoju samokriticnost.BHCluster wrote:Da ne bi duljio...General War wrote:Sta vam je smjesno na ovim panoima? ili se smijete pokretacima ove saljive teme...Rampage wrote:
Hvala sto si dokazao ovo drugo.General War wrote:Cijenim tvoju samokriticnost.BHCluster wrote:Da ne bi duljio...General War wrote: Sta vam je smjesno na ovim panoima? ili se smijete pokretacima ove saljive teme...
Cijenim tvoju samokriticnost.BHCluster wrote: Da ne bi duljio...
pa naravno da im je narodna pripadnost bosnjacka,ali nije etnicka, jer se oni ne identificiraju sa muslimanima Bosnjacima iz BiH Ustavasalihh wrote:I oni sebe u tudjini odredili bosnjacima i godinama cuvali svoj identitet i njime svoju grupu opisivali i definisali i danas ti imas obraza reci ko sta nije ili jeste... ovo su bosnjaci i ja sam bosnjak i bosna nam je poveznica i odrednica i iz istog smo roda i naroda... sta hoces viseConnaisseur Karlin wrote:pa nisu ETNICKI BOSNJACI poput tebe , vec su ( staro ime)Bosnjaci= (novije ime) Bosanci nemuslimani, porijeklom iz Bosnesalihh wrote:tamo negdje neki ljudi cuvaju uspomenu na svoje porijeklo i jezik. smatraju se bosnjacima... govore bosanski jezik... e sad, i ja se smatram bosnjakom i govorim bosanski jezik... zasto ovi prvi nisu bosnjaci kao sto sam ja... nije valjda samo zato sto je moja porodica primila islam ili sto njihova mozda nije...
CercilSara03 wrote:Balkan proizvodi više historije nego što je može podnijeti, što reče jedan.Connaisseur Karlin wrote: Balkan ima predivnu i bogatu istoriju.