Btw, ne daj boze nikom ovo sto prozivljavaju Memici.
I da, na kraju,
Pa znate li vi ko je autor?sheilak wrote:pa koji je ovo uzas jbte?Banksy wrote:U međuvremenu,
koristan tekst,
dosad, po raznim prijavama, već desetine Budnjinih predmeta, svi stopirani od strane Dalide Burzić.
http://www.zosradio.ba/contents/12604
eto validnog razloga da se ova nocna mora od grada i drzave napusti.
Pa nije posao Tužilaštva da demantuje Memiće koji su izrekli 10 laži i 20 neosnovanih optužbi. I sami sebe demantovali 30 puta.strong69 wrote:@MensurM, jesi li ti PR Tuzilastva KS? Vise ti upires sa nekakvim dokazima protiv Memicevih tvrdnji nego Tuzilastvo.
Ma da frajer ima neki dokaz, ja bih ga podržao i digao šator ispred kuće ubice ili tužilaštva. Po njegovoj želji.beobasket wrote:Mislim da njegovom caci lakse pada ubistvo nego nesreca. Iskreno receno da ga je neko rokno iz cista mira je mala vjerovatnoca, opet ako je roknut onda mora postojati neki dublji razlog. Razlog za tako nesto opet nije bez posljedice njegovog odnosa do subjekta koji ga je rokno.
Po ovom principu mogla bi svaka porodica ici na ulicu, zauzimati prostor u medijima i traziti pravdu. Razumijem uzasan osjecaj roditelja ali treba ipak biti realan.

Code: Select all
"Na te ostale nalaze koje su oni prepravljali ne pristajem. Na prvom nalazu su nabrojane povrede i mogućnost nastalog udarca", dodao je Memić.
Code: Select all
"Žujo je profesionalac, samo je ispao kukavica u ovom slučaju", rekao je Muriz

Kad se mogu hapsiti oni sto su dojave prodavali, moze i ovo.MensurM wrote:
Da ne kažem da je jadno ono što rade Dženanovoj djevoci. Otvorili su ovaj profil i blate cijelu familiju. https://www.facebook.com/profile.php?id ... CH&fref=nf
Ma pojeo vuk magarca. Bila tuca, drugi izvukao deblji kraj i to je to. I ja mislim da nisu isli da ga ubiju, ali jebiga babin sin se osiliopa lupio malo jace i tragedija. Ode jedan mlad zivot zbog kurave....karanana wrote:A koji bi bio plan budnja da je decko prezivio i da je mogao sam svjedociti?
JThomas wrote:sud sudi po krivičnom zakonu federacije. ne sudi po probranim rezultatima sa gugla. a taj zakon izričito definiše pojam motornog vozila. on poznaje i termin oruđe na nekoliko mjesta, ali termin motorno vozilo posebno i odvojeno definiše u pojmovniku. i zašto onda motorno vozilo ne nazvati - motornim vozilom?
naročito ako mrzimo teorije zavjere i volimo jednostavnija i zvaničnija objašnjenja.

Haj ne peglaj. Ako želiš pisat ću svima u Sarajevu koji rade obdukcije pa ću ti poslat odgovore jel se u sudskoj medicini koristi izraz tupo mehaničko oruđe za vozilo.JThomas wrote:zakonu a ne probranim rezultatima sa gugla.
Jer se u sudskoj medicini koristi drugi izraz. Upišeš na google Sudska medicina tupo mehaničko oruđe i dobiješ odgovor da je to naziv vještaka za vozilo. Nije teško za skontati, vjeruj mi.JThomas wrote:zašto da idemo u teorije zavjere i motorno vozilo ne nazovemo motornim vozilom?
Pa baš. Nije mi jasno da frajer ne konta i da tvrdi da je čovjek promijenio iskaz, a on iste riječi naveo u prvom iskazu i pred sudom.Nadzorna_ploca wrote:Sta je ovo cas automehanike?!