Vidi Tomo, Logovan i ja smo napisali do sada bruku postova ali niko nikoga nije uvrijedio a ti se pojavi sa prvim i odmah mi "nemoj srat"!!!! Kuci sinko pa tako sa ukucanima pricaj!!!tr_ba wrote:hrasno38 wrote:Ajde OK ne da mi se vise ubjedjivati vi svoje ja svoje a na kraju Mesina je zadnja.
Daj nemoj sra't,kada si vec zapoceo raspravu,privedi onda kraju,onako,tvtdoglavo,ono kako samo ti znas.
Albanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#351 Re: Albanija - BiH
- vicious
#352 Re: Albanija - BiH
A majke mi, ne mogu da vjerujem da neko mrtav ozbiljan tvrdi da Seo ne može primirisati Avdiji po učinku. I to na osnovu statistike po kojoj je jedan dao 2 gola, a drugi nijedan. Kao bekovi.
Mislim, neću ni ja sad nešto da blatim Avdiju i mislim da se inače u tome pretjeruje, ali šta znače ta njegova dva gola, inače postignuta u beznačajnim utakmicama? Zar imaju veću težinu od činjenice da se pored Kolašinca protivnik teško naigra po toj našoj lijevoj strani, dok je kod Avdije konstantno propuh? Evo još se ibretim...
Mislim, neću ni ja sad nešto da blatim Avdiju i mislim da se inače u tome pretjeruje, ali šta znače ta njegova dva gola, inače postignuta u beznačajnim utakmicama? Zar imaju veću težinu od činjenice da se pored Kolašinca protivnik teško naigra po toj našoj lijevoj strani, dok je kod Avdije konstantno propuh? Evo još se ibretim...
- hrasno38
#353 Re: Albanija - BiH
Beznacajne utakmice svjetsko prvenstvo i kvalifikacije za svjetsko prvenstvovicious wrote:A majke mi, ne mogu da vjerujem da neko mrtav ozbiljan tvrdi da Seo ne može primirisati Avdiji po učinku. I to na osnovu statistike po kojoj je jedan dao 2 gola, a drugi nijedan. Kao bekovi.
- ljevoruki
#354 Re: Albanija - BiH
Protiv Gibraltara Avdija je igrao na krilu a Bicakcic na beku, zbog njega je Visca morao na lijevu stranu.
Zasto je Mesa to tako uradio, nemam pojma, zasto je Stevanovic juce igrao beka, ni to mi nije jasno.
Zasto je Mesa to tako uradio, nemam pojma, zasto je Stevanovic juce igrao beka, ni to mi nije jasno.
-
ja71
#355 Re: Albanija - BiH
da ih isproba kad dodju "prave" utakmice
-
kudrilo
#356 Re: Albanija - BiH
Kad se raspravljaš sa hrasno38, jedina greška je što se uopšte raspravljaš. Kažeš "tako je" i ideš dalje.
Ovako je prao i na Željinoj temi oko Memije, ko god je ikad išta rekao protiv njega popušio je.
Usput, nikad nisam mislio da ću čitati poređenja između Avdije i Seada, bilo za igru u klubovima, bilo za igru u repci. Za beka uzimati broj golova i asistencija i na taj način rangirati ko je bolji je smiješno. Pola države plače što nema Seada u ekipi protiv Grka, kao što i plače kad vidi Avdiju u prvih 11. Još se Seadu pripisuje autogol na SP, kao ono njegova greška ta situacija.
Ovako je prao i na Željinoj temi oko Memije, ko god je ikad išta rekao protiv njega popušio je.
Usput, nikad nisam mislio da ću čitati poređenja između Avdije i Seada, bilo za igru u klubovima, bilo za igru u repci. Za beka uzimati broj golova i asistencija i na taj način rangirati ko je bolji je smiješno. Pola države plače što nema Seada u ekipi protiv Grka, kao što i plače kad vidi Avdiju u prvih 11. Još se Seadu pripisuje autogol na SP, kao ono njegova greška ta situacija.
-
Tromblon
#357 Re: Albanija - BiH
Nije da branim covjeka ali kad vec tako sve znate sto se lozite na njegove price?
- vicious
#358 Re: Albanija - BiH
Naravno da su beznačajne, postoji nešto što se zove kontekst i ne može se uzimati gola statistika kao argument.hrasno38 wrote:Beznacajne utakmice svjetsko prvenstvo i kvalifikacije za svjetsko prvenstvovicious wrote:A majke mi, ne mogu da vjerujem da neko mrtav ozbiljan tvrdi da Seo ne može primirisati Avdiji po učinku. I to na osnovu statistike po kojoj je jedan dao 2 gola, a drugi nijedan. Kao bekovi.
Protiv Irana smo svakako već bili ispali, i drugačije Avdija ne bi ni zaigrao, a protiv Gibraltara... zar trebam stvarno objašnjavati?
- hrasno38
#359 Re: Albanija - BiH
Jest eno djelili maramice na Titovoj kad nije igraokudrilo wrote:Kad se raspravljaš sa hrasno38, jedina greška je što se uopšte raspravljaš. Kažeš "tako je" i ideš dalje.
-
nekkem
#360 Re: Albanija - BiH
Ma skroz jasno. Hrasno je napisao da se ne sjeca da je Vrsajevic imao fatalnih kikseva. Moj cilj je bio da kazem da nije bas sve tako ni lijepo i da jeste imao losih partija i katastrofalnih gresaka, i da nas jeste dobrim dijelom kostao i bodova sa tim istim greskama. Takodjer sam napisao da nije on sam toliko kriv, koliko je kriv Pape koji je postavio taktiku tako da su sve slabosti koje Vrsajevic ima u igri itekako dosle do izrazaja, i jos tvrdoglavo nije to korigovao kad je svima koji gledaju utakmicu bilo savrseno jasno da nas Slovaci ubijaju po toj strani. Papetov eksperiment sa Vrsajevicem samim na desnoj strani nas je dva puta kostao poraza na domacem terenu. Prvi put smo imali srece da to nadoknadimo u gostima protiv Slovacke, drugi put sa Kiprom su to bili bodovi koji su nam jako falili u ostatku kvalifikacija.last mohicans wrote: Zukanovicu su to sinoc uradili najmanje pet puta. Jos Albanci koji se sami saplecu u pojedinim trenucima. Ne vidim da mu se sve od do..kreše zbog te činjenice. I ne treba ni jednom igraču to raditi nakon loše partije. Ja ne bi tako otpisivao Avdiju na desnom boku, jer kvalitetnijeg na istoj poziciji ne vidim. Čini mi se da ponekad uzmemo igrača na zub samo zato jer nam eto nije baš najljepši, pa ima i postarinsko ime,vel'ka mu glava, još cudnih dimenzija. Što mi moremo oblatiti svoje rođene, nikakav dušmanin ne moze. U Safetovoj eri je bilo eto Germanija, te Hajduk, tu je kao zbog Saje i Tine. Sad igra u Turskoj u nekoj solodnoj ekipi, nema Saje, nema Germanije. Dok ne iskopamo boljeg ja ga defitivno ne bih otpisivao. Vranjes, Bičakčic jednostavno nisu bolji, ako nisu i gori. Onaj Mateo Susic nije ostavio los dojam. Ne znam sta je s njim. Nesto je imao peripetija oko produzenja ugovora s klubom. Ne znam igra li uopste.
- hrasno38
#361 Re: Albanija - BiH
Pa pazi drug kad te neko stavi samog na stranu kako onda mozes ti biti kriv imalo.....pa nisi robot da moze letati non stop gore dole. To bi bilo isto da krivis napadaca sto nije dao gol a svih ostalih 9 igraca si povukao u odbranu. Kako mozes recimo kriviti Lulica protiv Nigerije kad je sam igrao po lijevoj strani i ako je napravio gresko pa ko je ne bi napravio za 90 minuta. Ja sam rekao da Avdija nije imao fatalnih gresaka u normalnim okolonostima mada se ne sjecam (a ne kazem da ne grijesim) da je ikada imao fatalnih gresaka gdje smo iskljucivo njegovom krivicom primili gol. Mislim ako cemo ganjati mak na konac ima bruka utakmica u kojima je igrao Kolasinac i gdje su sa njegove strane igraci i bjezali i postizali golove (2 x Belgija, Spanija prijateljska, 2 x Argentina itd itd). Ali i ti bekovi su ljudi i normalno dje da prave greske. U biti ja ne zelim zaista da se natezem oko Kolasinca i Avdije ali godinama ovdje postoji tendencija ka pljuvanju prema odredjenim igracima (samo se sjeti Tine, Avdije, Germanije) i opet suprotna bezrazlozna ka dizanju pojedinih u nebesa mada apsolutno to nisu jos uvijek nicim zasluzlili.nekkem wrote:Ma skroz jasno. Hrasno je napisao da se ne sjeca da je Vrsajevic imao fatalnih kikseva. Moj cilj je bio da kazem da nije bas sve tako ni lijepo i da jeste imao losih partija i katastrofalnih gresaka, i da nas jeste dobrim dijelom kostao i bodova sa tim istim greskama. Takodjer sam napisao da nije on sam toliko kriv, koliko je kriv Pape koji je postavio taktiku tako da su sve slabosti koje Vrsajevic ima u igri itekako dosle do izrazaja, i jos tvrdoglavo nije to korigovao kad je svima koji gledaju utakmicu bilo savrseno jasno da nas Slovaci ubijaju po toj strani. Papetov eksperiment sa Vrsajevicem samim na desnoj strani nas je dva puta kostao poraza na domacem terenu. Prvi put smo imali srece da to nadoknadimo u gostima protiv Slovacke, drugi put sa Kiprom su to bili bodovi koji su nam jako falili u ostatku kvalifikacija.last mohicans wrote: Zukanovicu su to sinoc uradili najmanje pet puta. Jos Albanci koji se sami saplecu u pojedinim trenucima. Ne vidim da mu se sve od do..kreše zbog te činjenice. I ne treba ni jednom igraču to raditi nakon loše partije. Ja ne bi tako otpisivao Avdiju na desnom boku, jer kvalitetnijeg na istoj poziciji ne vidim. Čini mi se da ponekad uzmemo igrača na zub samo zato jer nam eto nije baš najljepši, pa ima i postarinsko ime,vel'ka mu glava, još cudnih dimenzija. Što mi moremo oblatiti svoje rođene, nikakav dušmanin ne moze. U Safetovoj eri je bilo eto Germanija, te Hajduk, tu je kao zbog Saje i Tine. Sad igra u Turskoj u nekoj solodnoj ekipi, nema Saje, nema Germanije. Dok ne iskopamo boljeg ja ga defitivno ne bih otpisivao. Vranjes, Bičakčic jednostavno nisu bolji, ako nisu i gori. Onaj Mateo Susic nije ostavio los dojam. Ne znam sta je s njim. Nesto je imao peripetija oko produzenja ugovora s klubom. Ne znam igra li uopste.
- AmiĐa_Idriz
#362 Re: Albanija - BiH
Sad mi je jasno zasto je Begovic neprikosnoven ima najvise golova od svih nasih golmana 
- Laertes
#363 Re: Albanija - BiH
Kad već se truni o Avdiji, jel' iko od vas primijetio u toku prenosa reklamu na ekranu za ovo:
http://avdijavrsajevic.com
http://avdijavrsajevic.com
- NajdraziVodjaa
#364 Re: Albanija - BiH
[youtube][/youtube]
Tesko je povjerovati da postoji osoba koja misli da Vrsajevic nije bio los u reprezentaciji
Pa iz aviona se vidi da je lik ultra limitiran kriminalan bek koje ce svako prosjecno krilo zlostavljati 90 minuta..Ako ne racunamo ove padobrance sto su nastupali po 2-3 puta Avdija Vrsajevic je jedan od najlosijih reprezentativaca u historiji reprezentacije.
Na osnovu cega je Avdija dosao u reprezentaciju? Prosjecan igrac mrtvog Hajduka koji je treca ekipa lige koja je ako oduzmes Dinamo i Rijeku rang bosanske lige? Sta sad Vrancic ispao u dvije utakmice kloc i zbog toga ne treba nove igrace zvati, ne poredis ga npr. sa Besicem koji se dobro pokazao iako ej dosao iz Madjarske lige, ne poredis ga sa Krunicem koji je debitovao juce i dobro se pokazao vec iskljucivo sa igracem koji se pokazao najlosijim.hrasno38 wrote:Na osnovu cega......na osnovu onoga sto ste pricali i za Vrancica. Eto Groningen jak klub pa je to ono sto bi ga preporucilo Mesi. Mislim fakat mi onako u globalu smo svi skupa smijesni. Jel ti stvarno mislis da Mesa ne zna za Memisevica i da ne zna kakav je igrac? I je li mislis da mu se imalo uklapa u neku njegovu koncepciju i vidjenje da ga ne bi zvao?Tomahawk11 wrote:Memisevica iz Groningena, kad vec pitas.
Tesko je povjerovati da postoji osoba koja misli da Vrsajevic nije bio los u reprezentaciji
- hrasno38
#365 Re: Albanija - BiH
Nisi ti skonto poentu ali nejse....radi se o tome da se o vecini igraca dok nisu pozvani pricalo kao 100% pojacanjima, kao odlicnim igracima, kako selktori nemaju pojma jer ih ne zovu a onda nakon sto ih pozovu i nakon 1-2 odigrane utakmice postaju odma karine od igraca. Tako bi isto bilo isa Memisevicem jer on da je neka klasa sigurno ne bi igrao u Groningemu i njega ce pozvati Mesa sigurno a onda na prvoj greski ce poceti pljuvacina i po njemu i po Mesi sto ga je zvao. I u ovoj reprezentaciji rijetki su igraci da su dosli u reprezentaciju kao vec zvijezde velikih klubova. Jest Avdija je los i igra u Turskoj ligi u ekipi koja vrijedi 50 miliona i to u prvih 11 nezamjenjiv a klub mu na 6 mjestu a Memisevic je dobar jer igra u ekipi od 850.000 EUR i u zadnjih 15 utakmica 4-5 je odigrao kompletne a ostalo sa mizernom minutazom ili je sjedio na klupi ili je pauzirao radi crvenog kartona.NajdraziVodjaa wrote:hrasno38 wrote:Na osnovu cega......na osnovu onoga sto ste pricali i za Vrancica. Eto Groningen jak klub pa je to ono sto bi ga preporucilo Mesi. Mislim fakat mi onako u globalu smo svi skupa smijesni. Jel ti stvarno mislis da Mesa ne zna za Memisevica i da ne zna kakav je igrac? I je li mislis da mu se imalo uklapa u neku njegovu koncepciju i vidjenje da ga ne bi zvao?Tomahawk11 wrote:Memisevica iz Groningena, kad vec pitas.NajdraziVodjaa wrote:Na osnovu cega je Avdija dosao u reprezentaciju? Prosjecan igrac mrtvog Hajduka koji je treca ekipa lige koja je ako oduzmes Dinamo i Rijeku rang bosanske lige? Sta sad Vrancic ispao u dvije utakmice kloc i zbog toga ne treba nove igrace zvati, ne poredis ga npr. sa Besicem koji se dobro pokazao iako ej dosao iz Madjarske lige, ne poredis ga sa Krunicem koji je debitovao juce i dobro se pokazao vec iskljucivo sa igracem koji se pokazao najlosijim.
Last edited by hrasno38 on 29/03/2017 15:50, edited 1 time in total.
-
tr_ba
#366 Re: Albanija - BiH
jöööööööööhrasno38 wrote:Vidi Tomo, Logovan i ja smo napisali do sada bruku postova ali niko nikoga nije uvrijedio a ti se pojavi sa prvim i odmah mi "nemoj srat"!!!! Kuci sinko pa tako sa ukucanima pricaj!!!tr_ba wrote:hrasno38 wrote:Ajde OK ne da mi se vise ubjedjivati vi svoje ja svoje a na kraju Mesina je zadnja.
Daj nemoj sra't,kada si vec zapoceo raspravu,privedi onda kraju,onako,tvtdoglavo,ono kako samo ti znas.
sto se "leptir masna" ovog foruma uvrijedila...?!
evo,izvivnjavam se gospodine.
- hrasno38
#367 Re: Albanija - BiH
hrasno38 wrote:Vidi Tomo, Logovan i ja smo napisali do sada bruku postova ali niko nikoga nije uvrijedio a ti se pojavi sa prvim i odmah mi "nemoj srat"!!!! Kuci sinko pa tako sa ukucanima pricaj!!!
Nisam ja nikakva leptir masna jer da jesem ti bi vec odavno bio u banovicima. Napisi nekom drugom tako nesto pa ces vidjeti koliko ces ostati neprijavljen!tr_ba wrote:jööööööööö
sto se "leptir masna" ovog foruma uvrijedila...?!
evo,izvivnjavam se gospodine.
- NajdraziVodjaa
#368 Re: Albanija - BiH
Da je Avdija bio neka klasa ne bi u najboljim igrackim godinama igrao u hnlu i hajduku pa je svejedno dobio sansu, i ne samo Avdija jer budimo realni pola reprezentacije ne igra u klubovima boljim od Groningena. Svi treaju dobiti sansu pa im onda suditi ja Avdiji nisam sudio dog ga nisam vidio kako igra.
A to da taj smijesni Osmanlispor vrijedi 50 miliona eura to je realno isto koliko i ono da Duljevic vrijeid 2 miliona eura ili koliko vec je bilo po transfermarktu. Citava ta turska liga je tesko smece, doveli su par skupih zvijezda na zalasku karijere da se zajebavaju ostatak prosjek teski, kud ces dalje Visca jedan od najboljih igraca lige.
A to da taj smijesni Osmanlispor vrijedi 50 miliona eura to je realno isto koliko i ono da Duljevic vrijeid 2 miliona eura ili koliko vec je bilo po transfermarktu. Citava ta turska liga je tesko smece, doveli su par skupih zvijezda na zalasku karijere da se zajebavaju ostatak prosjek teski, kud ces dalje Visca jedan od najboljih igraca lige.
- hrasno38
#369 Re: Albanija - BiH
Ma ja turska liga je toliko losa da daje samo 4 predstavnika u evropskim natjecanjima........i sta to fali Visci????NajdraziVodjaa wrote:Da je Avdija bio neka klasa ne bi u najboljim igrackim godinama igrao u hnlu i hajduku pa je svejedno dobio sansu, i ne samo Avdija jer budimo realni pola reprezentacije ne igra u klubovima boljim od Groningena. Svi treaju dobiti sansu pa im onda suditi ja Avdiji nisam sudio dog ga nisam vidio kako igra.
- jeza u ledja
#370 Re: Albanija - BiH
Statisticki Vrsajevic je bolji od Sea jer daje vise golova.
Koliko puta treba ljudima reci da ne ulaze u diskusiju s covjekom koji ne zeli diskutovati vec ubijati u pojam s potpuno besmislenim tvrdnjama?
Otvorim temu, vidim ima 4-5 stranica neprocitanih, no onda vidim pocinje rasprava hrasno vs Planeta Zemlja i odmah znam da ce za 3-4 stranice vec biti hvatanja za glavu ostalih ucesnika u raspravi.
Ne znam koji je njegov problem, ali definitivno ne vrijedi. Samo napisite "tako je", kao sto neko gore napisa, i nastavite dalje o necemu drugom.
Helem, statisticki, Avdija Vrsajevic je tek 15-i najbolji desni bek u Turskoj.
Sead Kolasinac je medju 10 najboljih igraca uopste u Bundesligi.
Statisticki.

Koliko puta treba ljudima reci da ne ulaze u diskusiju s covjekom koji ne zeli diskutovati vec ubijati u pojam s potpuno besmislenim tvrdnjama?
Otvorim temu, vidim ima 4-5 stranica neprocitanih, no onda vidim pocinje rasprava hrasno vs Planeta Zemlja i odmah znam da ce za 3-4 stranice vec biti hvatanja za glavu ostalih ucesnika u raspravi.
Ne znam koji je njegov problem, ali definitivno ne vrijedi. Samo napisite "tako je", kao sto neko gore napisa, i nastavite dalje o necemu drugom.
Helem, statisticki, Avdija Vrsajevic je tek 15-i najbolji desni bek u Turskoj.
Sead Kolasinac je medju 10 najboljih igraca uopste u Bundesligi.
Statisticki.
- Tito_i_Partija
#371 Re: Albanija - BiH
jeza u ledja wrote:Statisticki Vrsajevic je bolji od Sea jer daje vise golova.![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto slicno k'o HM2011 birvaktile na SDA temi.
- NajdraziVodjaa
#372 Re: Albanija - BiH
Pa daje i Holandska pet pa vidim da Groningen gledas kao da su iz HNLa. Limitiran igrac i najslabija karika u prvih 11.hrasno38 wrote:Ma ja turska liga je toliko losa da daje samo 4 predstavnika u evropskim natjecanjima........i sta to fali Visci????NajdraziVodjaa wrote:Da je Avdija bio neka klasa ne bi u najboljim igrackim godinama igrao u hnlu i hajduku pa je svejedno dobio sansu, i ne samo Avdija jer budimo realni pola reprezentacije ne igra u klubovima boljim od Groningena. Svi treaju dobiti sansu pa im onda suditi ja Avdiji nisam sudio dog ga nisam vidio kako igra.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#373 Re: Albanija - BiH
Jel to neko pri zdravoj pameti poredi Avdiju i Kolasinca?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#374 Re: Albanija - BiH
Jok, upravo suprotno._BataZiv_0809 wrote:Jel to neko pri zdravoj pameti poredi Avdiju i Kolasinca?
Avdija>Kolasinac.
Razlog - Avdija dao vise golova.
Tako covjek kaze.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#375 Re: Albanija - BiH
A to sto citav zivot igra po nizerazrednim ligama? I sto je najblize prismrdio ligama petice onda kad je isao gledat Bundesligu, jer mu je bilo blizu iz Praga, to nistaTomahawk11 wrote:Jok, upravo suprotno._BataZiv_0809 wrote:Jel to neko pri zdravoj pameti poredi Avdiju i Kolasinca?
Avdija>Kolasinac.
Razlog - Avdija dao vise golova.
Tako covjek kaze.