Gradonačelnik Sa - All about

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#351 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by JoseMujica »

GeeTnT wrote:
JoseMujica wrote:
GeeTnT wrote: ..eto i sta da ti covjek kaze, a da ban ne fasuje?

za nekoga ko nako sranje o tuđem bolesnom djetetu napiše mlogo si osetljiv jebote :izet:
Kako te nije stid lagat, znas dobro da je post bio upucen ocu da manje piskara po forumu, a vise vodi racuna o djetetu....

Fujj...
svak more pročitat šta je napisano

a ako nemaš šta pametno i fino retji ne laj jer samo Allah ima pravo da nam sudi
GeeTnT

#352 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by GeeTnT »

putokaz1 wrote:Koja Sabina?
Ćudić?
ili sa Foruma?
Svejedno... :mrgreen:
putokaz1

#353 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by putokaz1 »

Mislim da su obje Prekrasne Dame.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#354 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by sabina1 »

putokaz1 wrote:Mislim da su obje Prekrasne Dame.
Hvala :kiss:
JoseMujica

#355 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by JoseMujica »

putokaz1 wrote:Mislim da su obje Prekrasne Dame.

jao jeftinog lizoguza :facepalm:

vidim da se i Sabka oma ufurala da je pametna i dobra ko Don Neonko
GeeTnT

#356 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by GeeTnT »

JoseMujica wrote: svak more pročitat šta je napisano

a ako nemaš šta pametno i fino retji ne laj jer samo Allah ima pravo da nam sudi
GeeTnT wrote:
Da si bar upola vermena koje boravis na forumu posvetio djetetu mozda to dijete ne bi imalo potrebe da posjecuje KCUS i to Sebijin....
Steta sto si se izoblicio u toj mjeri, a nekad si mi cak bio i simpatican...od desanta na poljine. Steta, a nisi ni svjestan da si svojim glupostima samo pojacao brojnost esdea glasaca..
Matzan

#357 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Matzan »

Da su izabrali Sabinu za gradonačelnicu, Sarajevo bi već sutra osvanulo kao metroploa.
last mohicans

#358 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by last mohicans »

Jedini način da se ovi prebjezi spriječe jeste veoma jak filter svih kandidata iako je to nekada teško znati kakav je ko čovjek. Uglavnom vidim da se radi o nekim novim licima u svim partijama kod kojih se prebjezi događaju. Potom, primjeniti Radeljaševu taktiku. Sa svim kandidatima potpisati sporazum da će ostati članovi kluba po svaku cijenu prije kandidovanja na izbore i liste,uopće. Ovjeriti taj sporazum kod notara. U slučaju kršenja, tužba i odšteta u basnoslovnom iznosu. Ali, uvijek ima ono ali. Krimogena SDA će uvijek naći načina da izmanipuliše i dobije vlast. Jednostavno, cijela mašinerija stoji iza njih i bili bi spremni i sami platiti tu neku odštetu samo da se dočepaju vlasti. Ljevica je isto takvu igru mogla odigrati i čopiti nekog njihovog zastupnika, mada ispade da nisu bili sigurni ni sa svojim vlastitim kandidatima. Žalosno je ovo sve.
JoseMujica

#359 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by JoseMujica »

GeeTnT wrote:

GeeTnT wrote:
Da si bar upola vermena koje boravis na forumu posvetio djetetu mozda to dijete ne bi imalo potrebe da posjecuje KCUS i to Sebijin....
Steta sto si se izoblicio u toj mjeri, a nekad si mi cak bio i simpatican...od desanta na poljine. Steta, a nisi ni svjestan da si svojim glupostima samo pojacao brojnost esdea glasaca..

de bolan kako te nije stid :shock: :? :shock: ....pa pogledaj šta ti je čovjek napisao i to je tvoj odgovor njemu :shock: i još imaš obraza da napišeš kako je to divno što si mu napisao :jbt: koji si bezdušnik i psihobata da tako nešto napišeš čovjeku sa bolesnim djetetom :shock: čovjek napiše kakav je problem imao sa bolesnim dijetetom u bolnici a ti mu se obraćaš kao Ajhman Jevrejima i to ti je normalno :roll: toliko si ljudsko dno da imam poriv da se spustim na tvoj nivo i poželim ti da se nađeš u njegovoj koži :-)

i molio bih te da me ne citiraš više pošto sam te stavio na ignore listu da ne ćitam tvoje necivilizirane bljuvotine
GeeTnT

#360 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by GeeTnT »

last mohicans wrote:Jedini način da se ovi prebjezi spriječe jeste veoma jak filter svih kandidata iako je to nekada teško znati kakav je ko čovjek. Uglavnom vidim da se radi o nekim novim licima u svim partijama kod kojih se prebjezi događaju. Potom, primjeniti Radeljaševu taktiku. Sa svim kandidatima potpisati sporazum da će ostati članovi kluba po svaku cijenu prije kandidovanja na izbore i liste,uopće. Ovjeriti taj sporazum kod notara. U slučaju kršenja, tužba i odšteta u basnoslovnom iznosu. Ali, uvijek ima ono ali. Krimogena SDA će uvijek naći načina da izmanipuliše i dobije vlast. Jednostavno, cijela mašinerija stoji iza njih i bili bi spremni i sami platiti tu neku odštetu samo da se dočepaju vlasti. Ljevica je isto takvu igru mogla odigrati i čopiti nekog njihovog zastupnika, mada ispade da nisu bili sigurni ni sa svojim vlastitim kandidatima. Žalosno je ovo sve.
Jok bolan...seen Romenia.. Svi na ulicu i kao za vrijeme doceka zmajeva, samo ovaj put umjesto zastava i salova ponijet motke te prvo prebiti ljevicare, a onda se obracunat sa esdea.
GeeTnT

#361 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by GeeTnT »

JoseMujica wrote:
GeeTnT wrote:

GeeTnT wrote:

de bolan kako te nije stid :shock: :? :shock: ....pa pogledaj šta ti je čovjek napisao i to je tvoj odgovor njemu :shock: i još imaš obraza da napišeš kako je to divno što si mu napisao :jbt: koji si bezdušnik i psihobata da tako nešto napišeš čovjeku sa bolesnim djetetom :shock: čovjek napiše kakav je problem imao sa bolesnim dijetetom u bolnici a ti mu se obraćaš kao Ajhman Jevrejima i to ti je normalno :roll: toliko si ljudsko dno da imam poriv da se spustim na tvoj nivo i poželim ti da se nađeš u njegovoj koži :-)

i molio bih te da me ne citiraš više pošto sam te stavio na ignore listu da ne ćitam tvoje necivilizirane bljuvotine
Alooo baa, gdje ti vidis uvredu bolan, jbt.. Sve sto mislio lose i njemu i djetetu nek se meni vrati, a ne bi bilo lose da i ti predas knjizicu i pregledas lobanju....nisi ti zdrav.
Hamolj

#362 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Hamolj »

Sabina prosvjetitelj uma
orinoco

#363 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by orinoco »

Better Man wrote:Danas se potvrdilo da treba vratiti zatvorene liste, jer samo tako se može spriječiti političko kurvanje i kupovina poslanika. .
Kako, ko će izglasati ustavne promjene, kad je većina glasova na strani pozicije kojoj odgovaraju otvorene liste
mario001

#364 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by mario001 »

Image
Image
muha_sa

#365 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by muha_sa »

ovo vrijedi ovdje prebacit :)

ušće wrote:
orinoco wrote:
Onog trenutka kad se pojavi druga politička organizacija koja će im ponuditi bolje, i SDA će izgubiti izbore.

Tačno tako ONOG TRENUTKA

Do tada bi protivnici SDA i lijevi i desni i centar morali naučiti da se izbori ne dobijaju :
-lajanjem na Sda
-Davanjem pogrdnih izraza glasačima koji sutra trebaju biti njihovi
-Davanjem izjava mi to možemo mi to hoćemo

Prvo neka sjednu i nauče ,narod nije glup (iako oni u svojim glavam misle da jest ) Neka se potrude da narod zainteresuju i uvjere da ono što oni rade treba poslužiti boljitku .Neka umjesto velikih ispraznih riječi počnu raditi ,osmišljavati izvodljive i realne programe i kao takve ih približe običnom čovjeku ( obični ljudi , a ne neka "krema društva " su glasači )
Neka jednom za uvijek shvate da nije BiH od Kozije ćuprije do Marindvora ili Mostarkog raskršća ,već mnogo šira i mnogo složenija ...Neka ne guraju članove na funkcije samo zato što su raja ( čuj Sabnina gradonačelnik ) već zato što su radini (dokazano ) što su stručni ( dokazano ) što su iskusni ( dokazano), a takvih ima i puno Sarajevo i puna BiH ...
Ako je jedina vrijednost nekog budućeg poslanika ,načelnika , predsjednika samo to što je raja , što iz dna duše mrzi SDA i što na svakom koraku jebe crkvu i džamiju poseri se u njega bolje onda rahat patnja sa onim što si navikao ...
Kad jedno u svojim glavam shvate da narod nije stoka sitnozuba i da ne pada na nove laži tada ali samo tada će prvo pobjediti ,a zatim i uništiti SDA...do tada ostaje nam samo ...ONOG TRENUTKA kad ...???
kamen spoticanja

#366 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by kamen spoticanja »

muha_sa wrote:ovo vrijedi ovdje prebacit :)

ušće wrote:
orinoco wrote:
Onog trenutka kad se pojavi druga politička organizacija koja će im ponuditi bolje, i SDA će izgubiti izbore.

Tačno tako ONOG TRENUTKA

Do tada bi protivnici SDA i lijevi i desni i centar morali naučiti da se izbori ne dobijaju :
-lajanjem na Sda
-Davanjem pogrdnih izraza glasačima koji sutra trebaju biti njihovi
-Davanjem izjava mi to možemo mi to hoćemo

Prvo neka sjednu i nauče ,narod nije glup (iako oni u svojim glavam misle da jest ) Neka se potrude da narod zainteresuju i uvjere da ono što oni rade treba poslužiti boljitku .Neka umjesto velikih ispraznih riječi počnu raditi ,osmišljavati izvodljive i realne programe i kao takve ih približe običnom čovjeku ( obični ljudi , a ne neka "krema društva " su glasači )
Neka jednom za uvijek shvate da nije BiH od Kozije ćuprije do Marindvora ili Mostarkog raskršća ,već mnogo šira i mnogo složenija ...Neka ne guraju članove na funkcije samo zato što su raja ( čuj Sabnina gradonačelnik ) već zato što su radini (dokazano ) što su stručni ( dokazano ) što su iskusni ( dokazano), a takvih ima i puno Sarajevo i puna BiH ...
Ako je jedina vrijednost nekog budućeg poslanika ,načelnika , predsjednika samo to što je raja , što iz dna duše mrzi SDA i što na svakom koraku jebe crkvu i džamiju poseri se u njega bolje onda rahat patnja sa onim što si navikao ...
Kad jedno u svojim glavam shvate da narod nije stoka sitnozuba i da ne pada na nove laži tada ali samo tada će prvo pobjediti ,a zatim i uništiti SDA...do tada ostaje nam samo ...ONOG TRENUTKA kad ...???
Vrijedi i podebljat
Dr. Kuca

#367 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Dr. Kuca »

sabina1 wrote:
palermo wrote:
sabina1 wrote:
Baš tako :roll: ....stranke i glasači građanske opcije se trebaju vječno baviti sobom umjesto da imaju samo jedan-jedini cilj na prvim narednim izborima:
- što hitnije i teže poraziti SDA i spustiti je na nivo statističke greške
Pa neće je nikada poraziti ukoliko to bude cilj.

Onako na brzinu samo da ti preletim razloge....

to nije cilj koji mobiliše ljude....
to nije cilj koji nudi ljudima nešto bolje čak niti nešto novo...
u ostvarenju toga cilja nema odgovora (zapravo niti naznake) na najvažnija pitanja ovog naroda
to je na kraju krajeva samo politička igra....a u njoj je SDA Mesi, ovi ostali federalna liga BiH.....
Početkom 2000 godine 25 političkih partija u Srbiji je imalo samo jedan cilj - srušiti Miloševića.
5 oktobra iste godine su to i učinili.
Pozdrav.

Da dodjete vi koji cete raditi opet isto?
JThomas

#368 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by JThomas »

opet je riječ je o apologizmu sda, jer se prešutno ili izričito priznaje da za njih vrijede neki drugi aršini. isto je "tamo" za hdz ili snsd. nestručni, nepošteni i neradini nisu problem u krilu "temeljnih" stranaka, a ovamo jesu. sve je to šarena laža, jer većinu te fiksne mase sda-hdz-snsd apsolutno ne zanimaju rezultati, programi i kvalifikacije. to što se nečiji promašaji kažnjavaju, a nečiji nagrađuju sprečava formiranje konstruktivne alternative, a sprečavaće i njeno funkcionisanje ako se nekad formira. jer će masa "temeljnih" uglavnom kupljenih na ovaj ili onaj glasova ostati nepromijenjena.
Dr. Kuca

#369 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Dr. Kuca »

Problem je kad ja tebe optuzujem da jedes govna i da smrdis, a ja radim to isto.
Novak20

#370 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Novak20 »

mario001 wrote:Image
Image
Primitivizam može biti smiješan ali ozbiljnom čovjeku ili pravom političaru ne priliči.
hizo ramidovic

#371 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by hizo ramidovic »

pra stara kineska poslovica kaze: kogod pobjedi na izborima once vladat iduce 4 godine
zatose opozicia treba potrudit osvoit izbore pace ondak vladat
JThomas

#372 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by JThomas »

jedni dobijaju po zasluzi, a drugi fiksno frtalj miliona. to je strukturalni problem. jer se neko usprkos tome što ne valja održava na vlasti i tokovima novca. a ne biva kažnjen i poslan na smetljište.
Novak20

#373 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Novak20 »

Banksy wrote:
Capsicum wrote:
Suhveli mi ta "lijeva" vecina u GV u kojoj je Srna, koji je u Centru dio vecine sa SDA i SBB.
Zašto, ima to logike. U Centru, on je Ajnadžićev čovjek.

Sad Ajnadžić (kojem u SDA svakako sapliću noge), preko Srne, vraća NS-u i lično Ćudićki uslugu za Općinu Centar.

Vi meni općinu, ja vama grad.

Genijalno. :mrgreen:
Može li sad priča o KOS-i i NS da ide u ad acta ?
Dr. Kuca

#374 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Dr. Kuca »

Nekad ste drkali na ovog pobjegulju Suljagica :lol: i kazu sto nam je lose :lol: :lol:
Matzan

#375 Re: Gradonačelnik Sa - All about

Post by Matzan »

Tmurno jutro osvanulo... da nije Skaka gradonačelnik, sunce bi grijalo.
Post Reply