NATO...DA ili NE

Locked

Jeste li za ulazak BiH u NATO?

Da
285
81%
Ne
55
16%
Samo četvrtkom (Ne želim odgovoriti, ne znam ili treba ostati amoniman)
10
3%

Total votes: 350

spreca

#351 Re: NATO...DA ili NE

Post by spreca »

prvo cetnike moramo potamaniti
ze kalanga

#352 Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

Da ih nije milion, možda bi i lako...
spreca

#353 Re: NATO...DA ili NE

Post by spreca »

ze kalanga wrote:Da ih nije milion, možda bi i lako...
ovaj jedan je bolji od tih 100
ze kalanga

#354 Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

Pa što će vam NATO, možete sami to odraditi, niste valjda toliko nesposobni... :lol:
spreca

#355 Re: NATO...DA ili NE

Post by spreca »

vazno je biti dio te organizacije......nismo bili u NATO 92-95 pa smo vam na kraju dali po picki iako smo poceli praznih ruku
ze kalanga

#356 Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

Interesantno. Da nisam kulturan upotrijebio bih neki drugačiji pojam od kontradiktornosti... :lol:
155_mm

#357 Re: NATO...DA ili NE

Post by 155_mm »

ljudi bre, sta se bre ovo dogadja sa srpsku politiku?

20 godina slusamo od srpskih politicara, medija i raznih strucnjaka poput galijasevica i lazanjskog o opasnosti islamskog terorizma u BiH. i kad je napokon europa cula taj vapaj srpskog naroda i najavila vojnu intervenciju NATO kada kad bude potrebno, ovi gore navedeni okrenuli pricu.

mektic se razgulio jadan objasnjavajuci kako ta opasnost i nije bas tolika.
crnadak se umalo nije rasplakao od radosti kad je vigemark reko da ih je vise otislo u siriju iz njegovog rodnog mjesta nego z citave BiH.
I ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak je rekao da su u BiH svjesni da postoji opasnost, ali BiH nije nikakva baza za teroriste, niti crna tačka Evrope.

"Drago mi je da je to rekao i Vigemark, jer je njegova pozicija nepristrasna. Mi te činjenice pokušavamo da prestavimo svijetu", rekao je Crnadak odgovarajući na pitanja novinara u Banjaluci.
dzevdu nisam ni prepozno u njegovoj zadnjoj izjavi
Inače, strašna je laž da Rusija destabilizuje Balkan! To čine islamisti i hrvatska ustašoidna vlast podržana od EU i NATO pakta" napominje Galijašević.
lazanjski takodje cuti. a najvise me zabrinjava sto i preCednik suti na ovo izdajnicko ponasanje doticni.

:shock: :?

ovi kako su poceli jos ce traziti da BiH prizna IS i uspostavi diplomatske odnose.
spreca

#358 Re: NATO...DA ili NE

Post by spreca »

psiha te drma?sta ti Baja kaze
Last edited by spreca on 15/12/2016 22:12, edited 1 time in total.
spreca

#359 Re: NATO...DA ili NE

Post by spreca »

155_mm wrote:ljudi bre, sta se bre ovo dogadja sa srpsku politiku?

. i kad je napokon europa cula taj vapaj srpskog naroda i najavila vojnu intervenciju NATO kada kad bude potrebno, ovi gore navedeni okrenuli pricu.

mektic se razgulio jadan objasnjavajuci kako ta opasnost i nije bas tolika.
crnadak se umalo nije rasplakao od radosti kad je vigemark reko da ih je vise otislo u siriju iz njegovog rodnog mjesta nego z citave BiH.
I ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak je rekao da su u BiH svjesni da postoji opasnost, ali BiH nije nikakva baza za teroriste, niti crna tačka Evrope.
.
Strah jarane..........oni kad vide jednog vehabiju ucini im se kao da vide cijeli bataljon :mrgreen: jos nedaj boze da vikne tekbir :lol: :lol: :lol: to ti je kao nekoliko tenkovskih jedinica :lol: :lol: :lol:

a i ovaj Vigemark je picka od covjeka...pa kako ce to izjaviti u srcu genocidne.......i jos pod svetim grbom i zastavom iste...kako ga nije sramota a vjerovatno je i kafu popio.....vala bas ovi Ojropljani nemaju obraza :lol: :lol:
KENJAC

#360 Re: NATO...DA ili NE

Post by KENJAC »

Ovaj Stokholmski sindrom mi nikad nece bit jasan. Zahvaljujuci kurvanjskoj Americkoj politici , vi Bosnjaci ste izgubili tri frtalja drzave i vi opet u to vjerujete. Ne kune majka Muju sto se kocko , nego sto se vadio !
Nije bitno. Eto vas tamo , pa kako god odlucite. Samo ... nemojte Vladimira ljutit. Ima neku poganu narav !
155_mm

#361 Re: NATO...DA ili NE

Post by 155_mm »

KENJAC wrote:Ovaj Stokholmski sindrom mi nikad nece bit jasan. Zahvaljujuci kurvanjskoj Americkoj politici , vi Bosnjaci ste izgubili tri frtalja drzave i vi opet u to vjerujete. Ne kune majka Muju sto se kocko , nego sto se vadio !
Nije bitno. Eto vas tamo , pa kako god odlucite. Samo ... nemojte Vladimira ljutit. Ima neku poganu narav !
ja upravo bacio pogled na gogle map, kad tamo granica na drini kao i u zadnjih 1000 godina. tako da ne bi bilo lose da malo pojasnis ovo izgubili 3/4 drzave.
Point.

#362 Re: NATO...DA ili NE

Post by Point. »

Kod srba je vazda preglasavanje kad izgube legitimno na referendumu. Koja 'rpa pace(t)nika.
KENJAC

#363 Re: NATO...DA ili NE

Post by KENJAC »

155_mm wrote:
KENJAC wrote:Ovaj Stokholmski sindrom mi nikad nece bit jasan. Zahvaljujuci kurvanjskoj Americkoj politici , vi Bosnjaci ste izgubili tri frtalja drzave i vi opet u to vjerujete. Ne kune majka Muju sto se kocko , nego sto se vadio !
ja upravo bacio pogled na gogle map, kad tamo granica na drini kao i u zadnjih 1000 godina. tako da ne bi bilo lose da malo pojasnis ovo izgubili 3/4 drzave.
nista , nista , salio sam se .
desni

#364 Re: NATO...DA ili NE

Post by desni »

KENJAC wrote: Samo ... nemojte Vladimira ljutit. Ima neku poganu narav !
    To vaš stariji brat Vladimir?
      Mala ali junačka Crna Gora je odjebala Vladimira,odjebali ga Rumuni,Ukrajinci se tuku sa Vladimirom eno ga odgurali haman iza Donjecka,taj Vladimir je mali patuljak koji će prodati male Ruse kao što su ih velika braća prodala puno puta :wink:
      zunazu

#365 Re: NATO...DA ili NE

Post by zunazu »

Black swan wrote:Znamo da je RS protiv
      Što je s Federacijom?
      Nije RS protiv toga nego određene politike, a one su nebitne. O ulasku u NATO pitaju se građani, odnosno raspiše se referendum na nivou BiH, a on sigurno donosi pozitivan rezultat.
      kolegione

#366 Re: RE: Re: NATO...DA ili NE

Post by kolegione »

ze kalanga wrote:Pa što će vam NATO, možete sami to odraditi, niste valjda toliko nesposobni... [emoji38]
      Bolje dronovi da se ne trosimo :)
      KENJAC

#367 Re: NATO...DA ili NE

Post by KENJAC »

desni wrote:
      KENJAC wrote: Samo ... nemojte Vladimira ljutit. Ima neku poganu narav !
        To vaš stariji brat Vladimir?
          Mala ali junačka Crna Gora je odjebala Vladimira,odjebali ga Rumuni,Ukrajinci se tuku sa Vladimirom eno ga odgurali haman iza Donjecka,taj Vladimir je mali patuljak koji će prodati male Ruse kao što su ih velika braća prodala puno puta :wink:
          Daj ba jarane , kakav stariji brat kakvi kurci palci. Koga boli neka stvar za Vladimirom. Ko ga zelio da Bog da da mu u kuci osvane. Pusti suplje ideologije i nadri provala. Da se fol raja smije. Problem je sto ni mali pogani Vladimir ni veliki prelijepi i posteni Donald ne dolaze po pozivu. Dolaze kad namirisu interes. A kud ces boljeg interesa od " zastite demokratije" ? Oni kad dodju , vrlo tesko odu. A dje su oni tu su jadi i belaji ! Pa jeblo mater hoce li ikad iko ista naucit iz istorije. Jel ti znas kukavce nesretni , kolika ti , kao clan NATO, moras imat buzetska izdvajanja ? U ostalom , jeb te se, ja zivim vec u clanici NATO i sem par nekretnina me nista vise ne veze za to tamo vase. Razlika izmedju 2016 i 1992 je sto postoje serveri koji ce cuvat ovo sto pisemo. tako da , ja sam cista obraza , ja sam vam reko ! Ne ljutite Vladimira ! A vi kako hocete !
          155_mm

#368 Re: NATO...DA ili NE

Post by 155_mm »

KENJAC wrote:
          155_mm wrote:
          nista , nista , salio sam se .
          neukusna ti je sala. ta "sala" predstavlja klanje, silovanje, paljenje, protjerivanje bosnjaka sa 3/4 BiH, posebno iz istocne bosne i istocne hercegovine. i naravno kako bi bilo drugacije nego da su za to krivi amerikanci. vjerovatno su isti krivi i za pokolj 10.000 bosnjaka u foci 1942.

izgleda, jedino srpska nacionalisticka i fasisticka politika nista nije kriva.

ali kao sto rekoh hiljadugodisnja granica na drini postoji i dalje kakva takva. vidjet ce mo sta ce biti sa njom u buducnosti.
          spreca

#369 Re: NATO...DA ili NE

Post by spreca »

KENJAC wrote: Daj ba jarane , kakav stariji brat kakvi kurci palci. Koga boli neka stvar za Vladimirom. Ko ga zelio da Bog da da mu u kuci osvane. Pusti suplje ideologije i nadri provala. Da se fol raja smije. Problem je sto ni mali pogani Vladimir ni veliki prelijepi i posteni Donald ne dolaze po pozivu. Dolaze kad namirisu interes. A kud ces boljeg interesa od " zastite demokratije" ? Oni kad dodju , vrlo tesko odu. A dje su oni tu su jadi i belaji ! Pa jeblo mater hoce li ikad iko ista naucit iz istorije. Jel ti znas kukavce nesretni , kolika ti , kao clan NATO, moras imat buzetska izdvajanja ? U ostalom , jeb te se, ja zivim vec u clanici NATO i sem par nekretnina me nista vise ne veze za to tamo vase. Razlika izmedju 2016 i 1992 je sto postoje serveri koji ce cuvat ovo sto pisemo. tako da , ja sam cista obraza , ja sam vam reko ! Ne ljutite Vladimira ! A vi kako hocete !
          Mozda te bog uslisi pa ti se zelje ispune.......zamoli djeda mraza nek ti ispuni zelju za novu godinu :lol:
          seln

#370 Re: NATO...DA ili NE

Post by seln »

KENJAC wrote: U ostalom , jeb te se, ja zivim vec u clanici NATO i sem par nekretnina me nista vise ne veze za to tamo vase. Razlika izmedju 2016 i 1992 je sto postoje serveri koji ce cuvat ovo sto pisemo. tako da , ja sam cista obraza , ja sam vam reko ! Ne ljutite Vladimira ! A vi kako hocete !
          Nista, samo ti ostani tamo, tako ces najvise pomoci Bosni.
          arzuhal

#371 Re: NATO...DA ili NE

Post by arzuhal »

Gledajući onako globalno, nikad ne bih podržao članstvo BiH u NATO savezu, goni. Gledajući lokalno, uz naglasak na našu cirkularnu farsičnu povijest - da, treba da što prije pristupimo NATO-u.
          ze kalanga

#372 Re: RE: Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

kolegione wrote:
          ze kalanga wrote:Pa što će vam NATO, možete sami to odraditi, niste valjda toliko nesposobni... [emoji38]
          Baš ste stipse... a tzv. razvijeniji dio BiH. :mrgreen:
          kolegione

#373 Re: RE: Re: RE: Re: NATO...DA ili NE

Post by kolegione »

ze kalanga wrote:
          kolegione wrote:
          Baš ste stipse... a tzv. razvijeniji dio BiH. :mrgreen:
          Mislio sam da se fizicki ne trosimo, ali tvoj intelektualni kapacitet nije u stanju da shvati bilo kakvo preneseno znacenje.
          Jer jos uvijek slusas narikace i gusle.
          Nije mi jasno zasto ti je dozvoljeno da pises, ovdje poslije tvog relativiziranja i opravdavanja zlocina osvetom.
          Ogranicen si kao pepeljara nemoj mi replicirati jer mi opada inteligencija zbog nivoa tvoje ogranicenosti, pa samim tim i tolerancija prema tvojim fasistoidnim konstrukcijama.
          ze kalanga

#374 Re: NATO...DA ili NE

Post by ze kalanga »

Zato ste Vi intelektualna gromada. Bez dileme.
          Bodkin

#375 Re: NATO...DA ili NE

Post by Bodkin »

zunazu wrote:
          Black swan wrote:Znamo da je RS protiv
          Što je s Federacijom?
          Nije RS protiv toga nego određene politike, a one su nebitne. O ulasku u NATO pitaju se građani, odnosno raspiše se referendum na nivou BiH, a on sigurno donosi pozitivan rezultat.
          Sigurno :D
          Locked