Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jebo ti ovo, presipanje iz šupljeg u prazno, treba brate napraviti kakav opiljiv eksperiment pa da analiziramo razlike i donesemo zaključke. Ima li dobrovoljaca među ženskim dijelom foruma ili da prozivamo?
ma opet bi bilo razlicitih odgovora,nema potrebe
ali posto vec predlazes ekperiment,imam i ja ideju:
da obrezani i ne obrezani opisu vlastitiu masturbaciju
Joj sto ne mogu ove price, kad satro neke sexualne expeetice krenu o spolovilima pricati...eto mali je za nju nije dovoljno dug ili debeo, eto obrezan, neobrezan...umanjiti ce joj seksualni uzitak
Znaci dajem desno jaje da bi ova Connaisseur Karlin od obrezane cune od 10 cm cvrcala ko zaporak i molila za jos
Samprotivsviju wrote:Joj sto ne mogu ove price, kad satro neke sexualne expeetice krenu o spolovilima pricati...eto mali je za nju nije dovoljno dug ili debeo, eto obrezan, neobrezan...umanjiti ce joj seksualni uzitak
Znaci dajem desno jaje da bi ova Connaisseur Karlin od obrezane cune od 10 cm cvrcala ko zaporak
hm,pa svi imamo razlicite seksualne apetite i uzitke
ja bih se zabrinula ako ne bih uzivala u seksu
a vi nikako ne mozete sebi da izbijete barijere iz glave
Samprotivsviju wrote:Joj sto ne mogu ove price, kad satro neke sexualne expeetice krenu o spolovilima pricati...eto mali je za nju nije dovoljno dug ili debeo, eto obrezan, neobrezan...umanjiti ce joj seksualni uzitak
Znaci dajem desno jaje da bi ova Connaisseur Karlin od obrezane cune od 10 cm cvrcala ko zaporak
hm,pa svi imamo razlicite seksualne apetite i uzitke
ja bih se zabrinula ako ne bih uzivala u seksu
a vi nikako ne mozete sebi da izbijete barijere iz glave
Ma dobro sad, i ja sam misljenja da bi tebi 10cm bilo malo.
Izvini sto pitam, mozda je nepristojno, a kol'ko je tebi taman?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jebo ti ovo, presipanje iz šupljeg u prazno, treba brate napraviti kakav opiljiv eksperiment pa da analiziramo razlike i donesemo zaključke. Ima li dobrovoljaca među ženskim dijelom foruma ili da prozivamo?
ma opet bi bilo razlicitih odgovora,nema potrebe
ali posto vec predlazes ekperiment,imam i ja ideju:
da obrezani i ne obrezani opisu vlastitiu masturbaciju
Ja stavim trulex pa onda preko njega, nemam one kozice pa ga nemam dje zaletit
misli poput oblika klasicne mrkve takvi lakse/brrze ulaze moze proc,ali ima i bolja verzija,ali to je opet individualan izbor vazno je da postoji ljubav medju partnerima komprmoisi se prakticiraju kad si u ljuabavi