Novi/stari načelnik.DonieBrasco wrote:Kakvo je stanje u Bogojnu ?
Gdje ovi nađu ovu excel tabelu rezultata?
Novi/stari načelnik.DonieBrasco wrote:Kakvo je stanje u Bogojnu ?
Ilidza - SDABlack swan wrote:ilidza ljudi
gdje vi to gledate
To u centrali SDA obrađuju tako, ko je tamo to može slikati, i mediji isto tako, Avaz objavljuje na svojoj stranici.red evil wrote:Novi/stari načelnik.DonieBrasco wrote:Kakvo je stanje u Bogojnu ?Imao puno više glasova od svih ostalih, po ovom sad.
Memic izgleda dobio opet.Black swan wrote:ilidza ljudi
gdje vi to gledate
Za to vrijeme, uzivo na RTRS:radostan dan wrote:ATV, snimak iz snsd staba...dodik prica sa nekim na telefon u vezi rezultata..kaze - ja ove svoje ucio demokratiji, a oni uveli aparhejd izgleda.
Onda ga valjda sagovirnik pita - jesi li sta izgubio? a dodik odgovara - jesam, isticni mostar, zamisli, a u pm.

brojevi me zanimajuDonieBrasco wrote:Ilidza - SDABlack swan wrote:ilidza ljudi
gdje vi to gledate
Zna li se sta se desava? Niko od njih se ne javlja.O'zone wrote:Jel ono NS govorio da imaju odlične šanse za Gračanicu? Ili sam ja nešto pobrkao?
Kalesija, Sead Dzafic nezavisni kandidat.Krokodajl wrote:SDA - Banovići, Doboj Istok, Kladanj, Teočak, Srebrenik.Herr Flick wrote:Pa u kojim opcinana u TK-a SDA ima nacelnika?
SDP - Tuzla, Lukavac, Živinice, Gračanica, Gradačac.
Čelić, Sapna, Kalesija ne znam.
O MeMso, vidi sta pise gore u cosku. Nije Zenica par hiljada glasova.MensurM wrote:channel10 wrote:Dobili nogu u guzi.uMensurM wrote:Ja ne znam cime se SDA hvali?![]()
Izgubili su sve velike Centre sem Sarajeva. Kladusu uzeo Abdic, sto je apsurd.
Sdp nije potonuo, ali sto prije ode Niksic, to ce biti bolje za njih. Df cao. Isto i SBB.
Zenica pala. Ovo je najvece iznenadjenje.
U Zenici su dobili za 10 glasova izgleda.
?
Ako se ljevica ne opameti nakon ovih izbora, nek i oni jedu govna. Jedan zajednicki kandidat i uzimate zelene lopatom.madesa wrote:
nije nego montiraju i lažirajuVitezanin wrote:Apsolutno je nevjerojatno da ovako sporo rezultati dolaze plus sve je još neformalno. Tako isto i za izlaznost. CIK = kameno doba.
Ma radio sam par puta kao posmatrac i na brojanju glasova, nemas pojma koga sve tu stranke ubace da "prati". Radis za petoricu nekada.Vitezanin wrote:Apsolutno je nevjerojatno da ovako sporo rezultati dolaze plus sve je još neformalno. Tako isto i za izlaznost. CIK = kameno doba.
Ako ljevica dodje tobe 2018 ce poderati nacionalne stranke.jasko_ba wrote:Ako se ljevica ne opameti nakon ovih izbora, nek i oni jedu govna. Jedan zajednicki kandidat i uzimate zelene lopatom.madesa wrote:
Aha, hvala.Krokodajl wrote:To u centrali SDA obrađuju tako, ko je tamo to može slikati, i mediji isto tako, Avaz objavljuje na svojoj stranici.red evil wrote:Novi/stari načelnik.DonieBrasco wrote:Kakvo je stanje u Bogojnu ?Imao puno više glasova od svih ostalih, po ovom sad.
prijavi todragan.s wrote:Rezultati očekivani. Izašao sam na izbore čisto reda radi i glasao za opoziciju ne zato što su dobri već već zato što su ovi drugi puno gori.
Usput sam na popisu birača kad sam se potpisivao vidio ime svog oca koji je umro prije 8 godina. Pitam li se za koga je on glasao.Kažem ja to curi za pultom, a ona me blijedo gleda.
Referendum je odradio svoje, opozicija je pometena kao što sam i očekivao. Kad sam pisao da će tako biti na temi o referendumu smijali su mi se.
Samo nisam očekivao da će opozicija ovako potonuti i u FBiH.
Eto recepta, da se kladimo da će naredni referendum biti 2018? Što da ne kad svima odgovara?
Haman popusili. I neka smo, kad smo debili!llull wrote:Sta je sa Srebrenicom ???
MensurM wrote:
Za koga si glaso
jasko_ba wrote:Ma radio sam par puta kao posmatrac i na brojanju glasova, nemas pojma koga sve tu stranke ubace da "prati". Radis za petoricu nekada.Vitezanin wrote:Apsolutno je nevjerojatno da ovako sporo rezultati dolaze plus sve je još neformalno. Tako isto i za izlaznost. CIK = kameno doba.