alahu dragi
Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
- dobojlija81
#351 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
subhanala vako laje
alahu dragi
alahu dragi
-
almir90
#352 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Posmatrajući sva ova dešavanja posljednjih dana, izgleda da i jeste neki teški levat. Jebiga više, ne znaš ni kome više vjerovati na ovom svijetu.
- MyTao
#353 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Najveca prevara od svega je sto on sebe naziva stand up komicarom 
- sunceKOtepsija
#354 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 083066708/ho oponopono wrote:...da voli eksponiranje očito je...![]()
...naklepaš i snimiš neke svaštare, turiš na net, šeruješ, brojiš lajkove...ego valjda raste...
...po xy puta bruda Amar ovo ono, nakon što se objesio ovaj, skužio smisao života...ne volim ja te kamere, pikčurisanje od plača na mezaru i svakog šarafa na golfu...no on voli, njegov izbor...
...neke akcije, lova se uplaćuje ako sve da kome je i namijenjeno onda okej, respekt...ideš u onaj toplji dio kad odapneš...
...a ako je i on od svake te pomoći omastio svoje brke...onda Billy pljuni na svoju facu i postani čovjek...
...hej bolan opušteno, nije kletva...mirno pajki i ne brigaj, nisi ništa bolji od 90% ove gamadi koja nas okružuje...a ove jade 10% ionako sviraju kurcu, luzeri, nema cuko za što da ih ujede...i ko ih jebe...a onoj većini ne zatrebalo za lijekova...
https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 349858337/"evo ovdje lezi moj amar...zbog koga, zbog neke fufice,koja ga nije primjetila, koja mu je obecala sve u zivotu, a uzela mu sve, pa jel mirno spavas Anela, ja ne spavam, moj Amar spava...ev on spava, spava zbog tebe sto nisi bila covjek prema njemu, sve na svjetu si mu obecala, a nista nisi ispunila, za koga, za koga se on boriu..za tebe, sebi presudio zbog tebe, zbog koga? nisi ti ukopala samo njega ovdje, nisi ti ukopla samo mene ovdje, njegovu bracu, oca, i nanu i sestre si ukopala...za koga se ubio, za nekog ko ga je vuko za nos, za nekog ko nije mogo prestat pusit cigaru pisljivu-eto za koga...nek mi neko kaze jel to preca piva od ove osobe, jel to preca cigara od ove osobe sto lezi..."![]()
- ho oponopono
#355 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
...nemoj pliz...te vloger boj sage...sunceKOtepsija wrote:https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 083066708/ho oponopono wrote:...da voli eksponiranje očito je...![]()
...naklepaš i snimiš neke svaštare, turiš na net, šeruješ, brojiš lajkove...ego valjda raste...
...po xy puta bruda Amar ovo ono, nakon što se objesio ovaj, skužio smisao života...ne volim ja te kamere, pikčurisanje od plača na mezaru i svakog šarafa na golfu...no on voli, njegov izbor...
...neke akcije, lova se uplaćuje ako sve da kome je i namijenjeno onda okej, respekt...ideš u onaj toplji dio kad odapneš...
...a ako je i on od svake te pomoći omastio svoje brke...onda Billy pljuni na svoju facu i postani čovjek...
...hej bolan opušteno, nije kletva...mirno pajki i ne brigaj, nisi ništa bolji od 90% ove gamadi koja nas okružuje...a ove jade 10% ionako sviraju kurcu, luzeri, nema cuko za što da ih ujede...i ko ih jebe...a onoj većini ne zatrebalo za lijekova...https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 349858337/"evo ovdje lezi moj amar...zbog koga, zbog neke fufice,koja ga nije primjetila, koja mu je obecala sve u zivotu, a uzela mu sve, pa jel mirno spavas Anela, ja ne spavam, moj Amar spava...ev on spava, spava zbog tebe sto nisi bila covjek prema njemu, sve na svjetu si mu obecala, a nista nisi ispunila, za koga, za koga se on boriu..za tebe, sebi presudio zbog tebe, zbog koga? nisi ti ukopala samo njega ovdje, nisi ti ukopla samo mene ovdje, njegovu bracu, oca, i nanu i sestre si ukopala...za koga se ubio, za nekog ko ga je vuko za nos, za nekog ko nije mogo prestat pusit cigaru pisljivu-eto za koga...nek mi neko kaze jel to preca piva od ove osobe, jel to preca cigara od ove osobe sto lezi..."![]()
-
howdy
#356 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
lik je psihopata....
-
howdy
#357 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
dobojlija81 wrote:subhanala vako laje![]()
alahu dragi
filantropski rijecnik....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
sha_ba
- dječak sa šibicama
#360 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Naravno da ne, napisao sam da ne znam covjeka kako i nisam znao, odnosno nikad cuo za njega nisam prije ove teme.berenice wrote:Stan malo, zar nisi ti bio pro?dječak sa šibicama wrote:https://www.facebook.com/BillyStandUpKo ... 5902087728
evo ga sad ima live prijenos... koji idiot
fakat prodaje majice
Edit: ne misli da te pratim il nesto, samo sam upratila...
I nisam ja branio njega niti Batka, nego sam napisao da ne rade nista nezakonito, on ima pravo prodavati majice sa svojim imenom primjera radi, to njemu niko ne mmoze zabraniti. A meni niko ne moze zabraniti da i njega i one koji kupuju te majice nazovem debilima. Nazalost, on ima hiljade pratilaca koji ce kupiti te majice.
- insomnia78
#361 Re: RE: Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
1/1Velkoski wrote:debil
- sinuhe
#362 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Ljudi su i dobri i losi, i sebicni i nesebicni u svoju korist kako kazu ovi sto se bave evolucijom covjeka. Tek se za serijske ubice moze reci da su ćaknuti.
Ovo je izmedju Billyja i poreznika.
Ovo je izmedju Billyja i poreznika.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#363 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
i bipolarni su caknuti, a nisu serijske ubice 
-
sha_ba
#364 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
istinaVelkoski wrote:i bipolarni su caknuti, a nisu serijske ubice
-
Kataklinger
#365 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Prije par dana je imao 101k followera, veceras vidim op'o na 96k.
- KB9
#366 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
jel se sta dokazalo za ovog lika oko onih para, nemojte sad razvodnjavat pricu, da gledamo ko je od nas svih normalan nasli bi mu neku sferu zivota gdje bi ispo totalna budala, ovde su jedino pare bitne 
-
ado_sar
#367 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
niko to i ne istrazuje, niti ce. Zato sitni lopovi i kokosari kao ovaj billy i prolaze.KB9 wrote:jel se sta dokazalo za ovog lika oko onih para, nemojte sad razvodnjavat pricu, da gledamo ko je od nas svih normalan nasli bi mu neku sferu zivota gdje bi ispo totalna budala, ovde su jedino pare bitne
-
Nepass
#368 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Lik namlati pare, sakrij obraz progutaj ponos, pokreni lafo humanitarne akcije uzmi 50-100k koliko je vec uzeo.
Bosnjo ce za tri mjeseca zaboraviti ko si, sta si. Pa moze i ponovo.
Bosnjo ce za tri mjeseca zaboraviti ko si, sta si. Pa moze i ponovo.
- asurbanipal
#369 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
_BataZiv_0809 wrote:Sto se fištrija nasmija na spomen ćune.
Godra joj
-
DonieBrasco
#370 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Volio bih da ga malo istrazni organi procesljaju samo radi one njegove barake i price kako zivi u istoj a ima se auto od 50.000 KM, drugi auto sređuje a kad ga vidis na njemu sve nova garderoba a Boga mi ima i kila viska sto znaci da nije gladan.
-
howdy
#371 Re: RE: Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Do skoro zubi nije imo kako treba....kako poce humanitarisat dade mu Allah i zube....cudo jedno....DonieBrasco wrote:Volio bih da ga malo istrazni organi procesljaju samo radi one njegove barake i price kako zivi u istoj a ima se auto od 50.000 KM, drugi auto sređuje a kad ga vidis na njemu sve nova garderoba a Boga mi ima i kila viska sto znaci da nije gladan.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
DonieBrasco
#372 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Kad se sjetim one prve snimke sto je snimao (sve je na youtube) u mnogim se bas zalio kako je tesko, kako se nema, drzava nikakva, narod se pati...itd. tad je bas pricao kako radi poslove za 300-400 KM, sto napisa @howdy tad zube nije imao, također tada mu je jaran bio ziv nije ga par puta spomenuo, isto tako tada mu je Golf 2 koji je sređivao bio sve u zivotu, vazda je pricao tim autim. Ali uglavnom su teme bile socijala, problemi, bolesno drustvo, besparica ...itd.
Pogledate mu te klipove, njega kako je bio mrsav, kako se oblacio, gdje je bio sta je radio i sve vam je jasno. I onda kad mu je drug preminuo, on postade drugi covjek, promjeni se, pođe raditi ove akcije i sada od svog sivila naodjednom ima auto od 50.000, drugi radi i debelo placa fino izgleda, dobro obucen,...itd.

Pogledate mu te klipove, njega kako je bio mrsav, kako se oblacio, gdje je bio sta je radio i sve vam je jasno. I onda kad mu je drug preminuo, on postade drugi covjek, promjeni se, pođe raditi ove akcije i sada od svog sivila naodjednom ima auto od 50.000, drugi radi i debelo placa fino izgleda, dobro obucen,...itd.
- dječak sa šibicama
#373 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Kako ga "upoznajem", sve mi je odvratniji.
Lafo on stand up komicar
baca neke seljacke fore, sad se poceo obracunavati sa hejterima snimanjem dvosatnih video uradaka gdje on ko nesto prica, ja ga ne mogu duze od tri recenice slusati. A ima hiljade pratilaca, koji narucuju majice, salju mu pare... pa nesto kontam, nije problem u Billyju, problem je u nedostatku inteligencije sirokih narodnih masa.
Lafo on stand up komicar
-
Dr Baltazar
#374 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
Prevarant 100%.
Prvi dan sam samo bio u nedoumici, ali jasno je sve kao dan. Ne znam kako ljudi mogu biti glupi i dati mu novac
Prvi dan sam samo bio u nedoumici, ali jasno je sve kao dan. Ne znam kako ljudi mogu biti glupi i dati mu novac
- Donnie Smith
#375 Re: Billy Agić - prevarant ili veliki humanitarac?
97.126 pratitelja. 97.126 Bilija, sličnih Biliju, potencijalnih Bilija. Jebote život u kojem svaka spodoba može u eter. Samoprozvani humanitarci, samoprozvani pjevači, modni stilisti, kreatori i drugi nikogovići i lezihljebovići.
Ono, 'nako ružno i gadno, neuko i neobrazovano, ljigavo i sa neartikulisanim glasom, glupavi i tupavi seljober, ono snima klipove, i pokazuje se ljudima, i umjesto da ih straši, umjesto da ga se ismije i ignoriše, ono ima armiju fanova.
Jebote život.
Ono, 'nako ružno i gadno, neuko i neobrazovano, ljigavo i sa neartikulisanim glasom, glupavi i tupavi seljober, ono snima klipove, i pokazuje se ljudima, i umjesto da ih straši, umjesto da ga se ismije i ignoriše, ono ima armiju fanova.
Jebote život.