Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

babanovac

#351 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Bice to sve dobro. Rastalili smo se, valjda.
Mutivoda

#352 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mutivoda »

Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika: Uzavrela atmosfera na debati u Tuzli, pljuštale optužbe

smrdim/vijest/sueljavanje ... ube-215978

KB9

#353 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by KB9 »

koja seljacka atmosfera braco mila :lol:
MikroBelaj

#354 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Cijela debata :D

costacurta

#355 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Šta kaže bradonačelnik, nismo mi obećavali viseći most to je samo bilo idejno rješenje, šta bi mogli praviti a umjesto kupole stručnjaci su nam rekli da bi bilo bolje da napravimo dva mosta...... i napravismo hin! aaaaaaaaaahahahahhahahaha
Al publike majko mila, šta je ono?! ko u Čevljanovićima :D
MikroBelaj

#356 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

costacurta wrote:Šta kaže bradonačelnik, nismo mi obećavali viseći most to je samo bilo idejno rješenje, šta bi mogli praviti a umjesto kupole stručnjaci su nam rekli da bi bilo bolje da napravimo dva mosta...... i napravismo hin! aaaaaaaaaahahahahhahahaha
Publika je bila placena od strane SBB-SDA,autobus se parkirao na gazprom pumpi da nebudu ofirni pa polako prema hotelu u grupicama....
MikroBelaj

#357 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Evo malo i za dusebriznike FK Slobode :

escobar__

#358 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

MikroBelaj wrote:
costacurta wrote:Šta kaže bradonačelnik, nismo mi obećavali viseći most to je samo bilo idejno rješenje, šta bi mogli praviti a umjesto kupole stručnjaci su nam rekli da bi bilo bolje da napravimo dva mosta...... i napravismo hin! aaaaaaaaaahahahahhahahaha
Publika je bila placena od strane SBB-SDA,autobus se parkirao na gazprom pumpi da nebudu ofirni pa polako prema hotelu u grupicama....
Na jednoj strani plaćenici SDA-SBB, na drugoj uposlenici GU Tuzla. To si nekim čudom izostavio. :roll:
MikroBelaj

#359 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

escobar__ wrote:
MikroBelaj wrote:
Na jednoj strani plaćenici SDA-SBB, na drugoj uposlenici GU Tuzla. To si nekim čudom izostavio. :roll:
Sto,jel njima zabranjeno prisustvovati debati?
costacurta

#360 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

MikroBelaj wrote:Evo malo i za dusebriznike FK Slobode :

Šta ti misliš, šta je ovaj krampus ovim pressom i ovim govorom htio da poruči?
jel ti misliš da je on čovjek koji voli Slobodu i da će je zajedno sa odborom za Kitnost izvući iz krize i rasula?...........aaaah čuj mene!! Kakvog rasula?! :lol:
Denis je sinoć slikao i javno obznanio ugovore igrača. Nije svjestan (ili pak jeste) pravnih posljedica, kako bih volio da im ga Azmir zakajla.
Daj i saopštenje veterana Slobode. Nek raja vidi čime se vrli pisac i faraon služi samo da ostane u fotelji.
Ša kae CumShotGranoSalis "Tuzla je napadnuta"!! :roll:
Ne trebaju nama veći dušmani.
Mikrobelaj meces otkaza dobiti, to je samo blef njegov, misli glavom. :thumbup:
escobar__ wrote:
Dobro, ja mu halalim :D Momak je tu po uputama i direktivi jer je "Tuzla napadnuta i on bi mogao izgubiti posao ako Jasmin izgubi vlast" . Evo ja ga pokušavam prosvijetliti.
taj isti koji mu je rekao da ce Bakir Tuzlu zaviti u crno a on je Guardian i neć je dati Arapima jučer je vodao kroz grad delegaciju privrednika iz Turske. Ha ja.
MikroBelaj

#361 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

costacurta wrote:
MikroBelaj wrote:Evo malo i za dusebriznike FK Slobode :

Šta ti misliš, šta je ovaj krampus ovim pressom i ovim govorom htio da poruči?
jel ti misliš da je on čovjek koji voli Slobodu i da će je zajedno sa odborom za Kitnost izvući iz krize i rasula?...........aaaah čuj mene!! Kakvog rasula?! :lol:
Denis je sinoć slikao i javno obznanio ugovore igrača. Nije svjestan (ili pak jeste) pravnih posljedica, kako bih volio da im ga Azmir zakajla.
Daj i saopštenje veterana Slobode. Nek raja vidi čime se vrli pisac i faraon služi samo da ostane u fotelji.
Ša kae CumShotGranoSalis "Tuzla je napadnuta"!! :roll:
Ne trebaju nama veći dušmani.
Mikrobelaj meces otkaza dobiti, to je samo blef njegov, misli glavom. :thumbup:
escobar__ wrote:
Dobro, ja mu halalim :D Momak je tu po uputama i direktivi jer je "Tuzla napadnuta i on bi mogao izgubiti posao ako Jasmin izgubi vlast" . Evo ja ga pokušavam prosvijetliti.
taj isti koji mu je rekao da ce Bakir Tuzlu zaviti u crno a on je Guardian i neć je dati Arapima jučer je vodao kroz grad delegaciju privrednika iz Turske. Ha ja.
Nemam nikave veze sa javnom upravom,a ni Turci nisu arapi,slabo ti ta skola isla :D
costacurta

#362 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

MikroBelaj wrote:
Nemam nikave veze sa javnom upravom,a ni Turci nisu arapi,slabo ti ta skola isla :D
:lol:

Znači Erdoganovi mogu, nisu oni ko ovi iz Dubaija?
Što ti je onda Jasmin toliko bitan ako nemaš nikakve koristi?
Jedino oni koji su u i oko gradske uprave (ne svi) Jasminu muda zanose radi plata i svih drugih beneficija.
Fol je momčino u tome da je njegovo ponasanje postalo zabrinjavajuce. Pise sam saopstenja, potura, laže, sam sebe pobija, trazi i izmislja, svadja se sa imaginarnim neprijateljima. Alo?! Lika pucaju untrašnja cijepanja. Treba mu stručna pomoć. Bez zajebancije.
Al džaba ja to tebi pričam.
MikroBelaj

#363 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

costacurta wrote:
MikroBelaj wrote:

Jedino oni koji su u i oko gradske uprave (ne svi) Jasminu muda zanose radi plata i svih drugih beneficija.
Fol je momčino u tome da je njegovo ponasanje postalo zabrinjavajuce. Pise sam saopstenja, potura, laže, sam sebe pobija, trazi i izmislja, svadja se sa imaginarnim neprijateljima. Alo?! Lika pucaju untrašnja cijepanja. Treba mu stručna pomoć. Bez zajebancije.
Koji iz Dubaia,ne vidjoh takve u TZ?
Jasmin Imamovic mi ni rod nit pomozi Bog,jednostavno trenutno najbolja opcija za Tuzlu i Tuzlake,onaj ko to nije u stanju vidjeti,njegov problem!
Njegovo ponasanje je zabrinjavajuce samo onima iz koalicije,a na izborima ce se pokazati koliko ga gradjana podrzava,GU je par stotina ljudi,ne cijela Tuzla!
Momchina sam bio kad je trebalo,92-95,sada covjek u srednjim godinama !
Lijep pozdrav
MikroBelaj

#364 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by MikroBelaj »

Navijači Slobode protiv Husića: Podlom politikom uništavaš klub!!

http://www.fokus.ba/sport/fudbal/navija ... ub/468485/
costacurta

#365 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

MikroBelaj wrote:
costacurta wrote:
MikroBelaj wrote:

Jasmin Imamovic mi ni rod nit pomozi Bog,jednostavno trenutno najbolja opcija za Tuzlu i Tuzlake,onaj ko to nije u stanju vidjeti,njegov problem!
Njegovo ponasanje je zabrinjavajuce samo onima iz koalicije,a na izborima ce se pokazati koliko ga gradjana podrzava,GU je par stotina ljudi,ne cijela Tuzla!
Lijep pozdrav
Kako ne vidis Arape? Pa Jasmin veli da su tu, nadvili se nad Tuzlom.
Evo ja te najozbiljnije pitam, ako kazes da je najbolja opcija koji su za to argumenti?
pazi ja sam osoba koja je prošla svijetom, klanjam, postim, bio u crkvi, prijtelja imam svih konfesija, volim Slobodu i Meni su argumenti za koje on smatra da treba ostati gradonačelnik tipa "borba protiv arapa, antifašizam, plin ispod tuzle, dva mosta" uvreda za zdrav razum.
Koje argumente jos ima a da sam ih ja propustio?
gradska uprava sa još par hiljada onih u javnim preduzecima je kriticna masa koja mu je omogućavala da se drži ovako dugo tu gdje jeste. Da li si svjedtan da ce sad izgubiti sve prigradske MZ zajednice samo zbog maćehinskog odnosa prema istim? Pa evo sad u ovim kampanjama i skupovima, sve prigradske MZ je strpao u dva dana a po gradu idu jedna MZ jedan dan. A znas li koliko je biracko tijelo van grada?
da su Acu kandidovali pa ok ovako Jasmin ce doci glave SDPu u Tuzli.
babanovac

#366 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Kosta, ocas preko tastatature prevalis "krampus". Zasto Kosta, koja je politika vrijedna toga da tako lako markiras svoje sugradjane? Koja ti to strina ugradi takvu malodusnost?
babanovac

#367 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Nemam nikave veze sa javnom upravom,a ni Turci nisu arapi,slabo ti ta skola isla :D[/quote]

Al džaba ja to tebi pričam.[/quote]

Lijep pozdrav[/quote]

Kako ne vidis Arape? Pa Jasmin veli da su tu, nadvili se nad Tuzlom.
Evo ja te najozbiljnije pitam, ako kazes da je najbolja opcija koji su za to argumenti?
pazi ja sam osoba koja je prošla svijetom, klanjam, postim, bio u crkvi, prijtelja imam svih konfesija, volim Slobodu i Meni su argumenti za koje on smatra da treba ostati gradonačelnik tipa "borba protiv arapa, antifašizam, plin ispod tuzle, dva mosta" uvreda za zdrav razum.
Koje argumente jos ima a da sam ih ja propustio?
gradska uprava sa još par hiljada onih u javnim preduzecima je kriticna masa koja mu je omogućavala da se drži ovako dugo tu gdje jeste. Da li si svjedtan da ce sad izgubiti sve prigradske MZ zajednice samo zbog maćehinskog odnosa prema istim? Pa evo sad u ovim kampanjama i skupovima, sve prigradske MZ je strpao u dva dana a po gradu idu jedna MZ jedan dan. A znas li koliko je biracko tijelo van grada?
da su Acu kandidovali pa ok ovako Jasmin ce doci glave SDPu u Tuzli.[/quote]

Da su Acu kandidovali... Zamisli onda tek provale gnjeva... Kad su Jasmina natjerali da za govornicom govori o svom etnicitetu.
Kada je Sloboda u pitanju, Sloboda je izraz ovog grada. Husic ocigledno to ne razumije, kada kaze: Hajmo izaci i reci, kakvu to Slobodu zelimo i da li je zelimo. Nije je stvorio ni on, ni Jasmin, nadzivice ona i njih i njihovu djecu.
mario001

#368 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by mario001 »

Zanimljivo je da se ovo udruženje nije oglašavalo kada je Sloboda bila u velikoj finasijskoj dubiozi, a odlučili su se da reagiraju, sada, kada se oko Slobode igraju poltičke predizborne igre.

Objašnjenje za ovakav postupak krije se u samom dokumentu. Naime, saopćenje su uputili sa e-mail adrese [email protected]. Međutim, kada pogledate porijeklo dokumenta možete vidjeti da je autor gradonačlenik Tuzle Jasmin Imamović, a da je ispravke radila Svjetlana Kakeš, šefica njegovog kabineta.

Dakle Udruženje "Veterani slobode", ako je neko toliko naivan, egzistira u zgradi Gradske uprave u Tuzli, tačnije u kancelariji Jasmina Imamovića.

- Ne razumijemo bivšeg predsjednika Azmira Husića, što je tako naglo podnio ostavku, istovremeno sa direktorom kluba i odmah nakon šefa stručnog štaba, gospodina Musemića. Pozivamo da sada, nakon što se samovoljno povukao, Husić podrži "Slobodu" i da joj ne odmaže pritiscima na medije, igrače, na Odbor za hitnost i javnost. Pogotovo nam smeta što Husić neprekidno politizira i vrši zloupotrebu "Slobode" u političke svrhe, jer se brutalno okomio samo na jednog od kandidata na predstojećim izborima, i to na čovjeka koji je za sport i "Slobodu" učinio mnogo - kaže se u saopćenju poslanom iz kabineta Jasmina Imamovića.

Pored navedenog još jedna stvar dodatno zabrinjava.

- Zabrinjavaju nas i informacije da su neki spremni sutrašnju utakmicu iskoristiti da naprave nered i time naškode "Slobodi" i Gradu Tuzla, kako bi to iskoristili u političke svrhe. Ako se to dogodi, građani Tuzle, šira javnost, a nadamo se i nadležni organi, znaće ko stoji iza toga - navodi se u saopćenju.

Sloboda i Radnik igraju danas, a hoće li za sport nikad gora predizborna kampanja iz friziranih saopćenja preći i na tribine vidjet ćemo.
smrdim/vijest/prljava-pol ... via-216092
Laertes

#369 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Laertes »

mario001 wrote:
Zanimljivo je da se ovo udruženje nije oglašavalo kada je Sloboda bila u velikoj finasijskoj dubiozi, a odlučili su se da reagiraju, sada, kada se oko Slobode igraju poltičke predizborne igre.

Objašnjenje za ovakav postupak krije se u samom dokumentu. Naime, saopćenje su uputili sa e-mail adrese [email protected]. Međutim, kada pogledate porijeklo dokumenta možete vidjeti da je autor gradonačlenik Tuzle Jasmin Imamović, a da je ispravke radila Svjetlana Kakeš, šefica njegovog kabineta.

Dakle Udruženje "Veterani slobode", ako je neko toliko naivan, egzistira u zgradi Gradske uprave u Tuzli, tačnije u kancelariji Jasmina Imamovića.

- Ne razumijemo bivšeg predsjednika Azmira Husića, što je tako naglo podnio ostavku, istovremeno sa direktorom kluba i odmah nakon šefa stručnog štaba, gospodina Musemića. Pozivamo da sada, nakon što se samovoljno povukao, Husić podrži "Slobodu" i da joj ne odmaže pritiscima na medije, igrače, na Odbor za hitnost i javnost. Pogotovo nam smeta što Husić neprekidno politizira i vrši zloupotrebu "Slobode" u političke svrhe, jer se brutalno okomio samo na jednog od kandidata na predstojećim izborima, i to na čovjeka koji je za sport i "Slobodu" učinio mnogo - kaže se u saopćenju poslanom iz kabineta Jasmina Imamovića.

Pored navedenog još jedna stvar dodatno zabrinjava.

- Zabrinjavaju nas i informacije da su neki spremni sutrašnju utakmicu iskoristiti da naprave nered i time naškode "Slobodi" i Gradu Tuzla, kako bi to iskoristili u političke svrhe. Ako se to dogodi, građani Tuzle, šira javnost, a nadamo se i nadležni organi, znaće ko stoji iza toga - navodi se u saopćenju.

Sloboda i Radnik igraju danas, a hoće li za sport nikad gora predizborna kampanja iz friziranih saopćenja preći i na tribine vidjet ćemo.
smrdim/vijest/prljava-pol ... via-216092
A pomenuta gospođa Kakeš se zadala u sve to, jer ako Jasmin ode, nema više velikih suma iz gradskog budžeta za kćerku i zeta i njihove "projekte" za odabrane.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#370 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

Azmir je jedan obicni hinjo, iskoristio je Slobodu u politicke svrhe i napravio rasulo u klubu.

A da je Jasmin kakav covjek kojeg Sloboda zanima, nama Azmir ne bi ni trebao.

Elem, obojica su odron :evil:
costacurta

#371 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Čovjek se skoro 4 godine bori. Sam lobira, traži sponzore, 3M dao od sebe, došao u opštinu i pitao ih "eto vi sami recite šta možete", izvukao klub iz kaljuze, igrali smo ligu Evropske unije, dove igrače za borbu za vrh tabele. U opštini rekli mi ćemo to to i to. Od svega toga realizovali 15%. Znači od onog sto su sami obećali. Sad kazu nema para. Pa ivtad ste znali da nema para sto ste obećavali? Jednostavno, zbog mira u kući. Jel to politika bila? Jeste, e pa sad se nosi sa proizvodom iz vladtite kuhinje.
Azmir moze kupiti sta mu je volja i gdje mu je volja, jel zaista mislis da se nekom takvom zivo hebe za izborima u Tuzli?! Doduše jest rekao da će sjesti za sto sa svakim onim ko odluči s njim u partnerstvo sa Slobodom.
jbte samo kod nas ima da čovjeku koji je valjao Slobodi kao niko do sada kažeš da je hinjo.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#372 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by plain vanilla »

costacurta wrote:Čovjek se skoro 4 godine bori. Sam lobira, traži sponzore, 3M dao od sebe, došao u opštinu i pitao ih "eto vi sami recite šta možete", izvukao klub iz kaljuze, igrali smo ligu Evropske unije, dove igrače za borbu za vrh tabele. U opštini rekli mi ćemo to to i to. Od svega toga realizovali 15%. Znači od onog sto su sami obećali. Sad kazu nema para. Pa ivtad ste znali da nema para sto ste obećavali? Jednostavno, zbog mira u kući. Jel to politika bila? Jeste, e pa sad se nosi sa proizvodom iz vladtite kuhinje.
Azmir moze kupiti sta mu je volja i gdje mu je volja, jel zaista mislis da se nekom takvom zivo hebe za izborima u Tuzli?! Doduše jest rekao da će sjesti za sto sa svakim onim ko odluči s njim u partnerstvo sa Slobodom.
jbte samo kod nas ima da čovjeku koji je valjao Slobodi kao niko do sada kažeš da je hinjo.
naravno da je hinjo
vjerovatno mu SDA SBB obecali prodat Slobodu i Tusanj, guzica zinula
de ba, ne budi naivan
costacurta

#373 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

plain vanilla wrote:
costacurta wrote:Čovjek se skoro 4 godine bori. Sam lobira, traži sponzore, 3M dao od sebe, došao u opštinu i pitao ih "eto vi sami recite šta možete", izvukao klub iz kaljuze, igrali smo ligu Evropske unije, dove igrače za borbu za vrh tabele. U opštini rekli mi ćemo to to i to. Od svega toga realizovali 15%. Znači od onog sto su sami obećali. Sad kazu nema para. Pa ivtad ste znali da nema para sto ste obećavali? Jednostavno, zbog mira u kući. Jel to politika bila? Jeste, e pa sad se nosi sa proizvodom iz vladtite kuhinje.
naravno da je hinjo
vjerovatno mu SDA SBB obecali prodat Slobodu i Tusanj, guzica zinula
de ba, ne budi naivan
Ti si ba pametna žena, pratiš i fudbal, valjda vidiš kako to fercera u najuređenijim državama svijeta. Rus kupuje Čelzi, Arapi Man. City, Ameri Man Utd, PSG Katarani i većina klubova francuske lige su vlasnici jednog čovjeka, itd miissiim :roll: .
Šta da i uzme Azmir stadion? Ono wtf?! Šta bi to ja ili ti mogli izgubiti? Šta ti znači stadion onakakv kakav jeste, hajd realno?
Budjav_lebac

#374 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Budjav_lebac »

Ovi Tuzlaci su najveci fasisti. Koliko mrznje prema Arapima. Dodick kampanju zasniva ne mrznji prema Bosnjacima, Dzasmin na borbi protiv Arapa, koji jadovi.
costacurta

#375 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by costacurta »

Budjav_lebac wrote:Ovi Tuzlaci su najveci fasisti. Koliko mrznje prema Arapima. Dodick kampanju zasniva ne mrznji prema Bosnjacima, Dzasmin na borbi protiv Arapa, koji jadovi.
Bojim se da te niko ništa nije pitao :zoka:
Post Reply