Ekspanzija terorizma

Post Reply
Njanjavi

#351 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Njanjavi »

Masa vas ne konta tu igru iza kulisa, ne moze mi niko rec da tolike silne obavjestajne sluzbe nisu kontale da ce se povecat broj ovakvih sranja poslije navale izbjeglickog talasa.
A sutili su kao zaljeveni dok nije bilo prekasno i dok se nije infiltriralo u eu masa radikalnih glavurdi.
Masa ovih slucajeva je aminovana od mraki iz tih krugova da se odrzi stanje haosa, da se populusu dadne privid znacaja jacanja policijske drzave i militaristickog pristupa privida sigurnosti na eu ulicama.
Elita i drmatori polako uvidjaju da se svjest naroda budi i da pocinju gledat u pravom pravcu, pa se aminuju il organizuju ovakva sranja da bi se fokus malo odveo u drugu stranu.
Najstarija igra ikad, i jos uvjek jako ucinkovita kolko se da primjetit.
General War

#352 Re: Ekspanzija terorizma

Post by General War »

qrve o postenju :lol:
salik79

#353 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

insomnia78 wrote: Naravno da Gadafi sere
U Francuskoj, koja je bila meta najvise puta niko od napadaca (osim ovog zadnjeg a i on je tunizanin, i imao je papire, nije bio izbjeglica) nije rodjen van Francuske. Napadaci iz Belgije takodje. A dje su London, Madrid...
I naravno da ni Gadafijevo a ni iransko "maslo nije za ramazana" doduse mnogo prije AQ i Daesha
Mislim da nisi skontao Gadafijevu poentu. Ocito ne vidis sumu od drveta. A "iransko maslo" bi bilo stotine hiljada ubijenih iranaca sto konvencionalnim, sto nekonvencionalnim (bio i hemijsko oruzje), od strane tadasnjeg zapadnog saveznika (kojeg su i snabdjeli svim navedenim), u njihovom proxy ratu protiv "strasnih Iranaca"?!! Ili, mozda, rusenje iranskog putnickog aviona sa 300 ljudi on board, te odlikovanje glavnokomandujuceg najvecim vojnim odlicjem za "izuzetan uspjeh" i njegovog ispracanja u penziju kao heroja nacije,...?! Ili, pak, ubijanje najistaknutijih iranskih naucnika?
jao_situacije

#354 Re: Ekspanzija terorizma

Post by jao_situacije »

ovi nijemci pravo loši
francuzi bi dosad našli barem vozačku, a amerikanci i pasoš pismo i cd s porukom
shbc

#355 Re: Ekspanzija terorizma

Post by shbc »

uglavnomja wrote:
shbc wrote:Ruzno je reci, ali volio bih da su ovo njihovi desnicari. Tako nesto je jedino sto moze zaustaviti rast desnice u Njemackoj i Evropi. Ako su ovo muslimani, bojim se da su probudili monstruma.

da ponovim

danas je 5. godisnjica breivikovog napada

da li je slucajno izabran datum?
Ono sto mi nije jasno, obzirom da do sada informacije upucuju na desnicare, je motiv. Breivik je isao ciljano na socijaliste, dakle prilicno jasno, politicki motivisan terorizam. Ovi su vec totalna misterija. Ako si toliko protiv imigranata, zasto nasumice ubijati sopstveni narod koji ti je glavna zakletva?
Last edited by shbc on 22/07/2016 22:01, edited 1 time in total.
commendatore

#356 Re: Ekspanzija terorizma

Post by commendatore »

salik79 wrote:
U Francuskoj, koja je bila meta najvise puta niko od napadaca (osim ovog zadnjeg a i on je tunizanin, i imao je papire, nije bio izbjeglica) nije rodjen van Francuske. Napadaci iz Belgije takodje. A dje su London, Madrid...
I naravno da ni Gadafijevo a ni iransko "maslo nije za ramazana" doduse mnogo prije AQ i Daesha
Mislim da nisi skontao Gadafijevu poentu. Ocito ne vidis sumu od drveta. A "iransko maslo" bi bilo stotine hiljada ubijenih iranaca sto konvencionalnim, sto nekonvencionalnim (bio i hemijsko oruzje), od strane tadasnjeg zapadnog saveznika (kojeg su i snabdjeli svim navedenim), u njihovom proxy ratu protiv "strasnih Iranaca"?!! Ili, mozda, rusenje iranskog putnickog aviona sa 300 ljudi on board, te odlikovanje glavnokomandujuceg najvecim vojnim odlicjem za "izuzetan uspjeh" i njegovog ispracanja u penziju kao heroja nacije,...?! Ili, pak, ubijanje najistaknutijih iranskih naucnika?
naravno da je obaranje putnickog iranskog aviona PVO US projektilom nebitno sa stanovista historije (koju nam pise zapad) 8-)
baxul

#357 Re: Ekspanzija terorizma

Post by baxul »

Image
sunceKOtepsija

#358 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sunceKOtepsija »

Jack Be Nimble

#359 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Jack Be Nimble »

Neki svjedoci govore da su culi da govori allahu ekber, a drugi culi da je govorio ja sam nijemac i mrzim imigrante.
Tomahawk11
Globalni moderator

#360 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Tomahawk11 »

Jack Be Nimble wrote:Neki svjedoci govore da su culi da govori allahu ekber, a drugi culi da je govorio ja sam nijemac i mrzim imigrante.
Moze i ovako i onako - kako kome odgovara. Ljepota.
Freamon Lester

#361 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Freamon Lester »

Podvojena licnost. :lol:
TAFKAP

#362 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

sunceKOtepsija wrote:eno bosanac se dovikivo s jednim
http://www.avaz.ba/clanak/247299/bosana ... hena-video
S ženom se dovikivo :lol:

Pardon
Last edited by TAFKAP on 22/07/2016 22:06, edited 1 time in total.
TAFKAP

#363 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

dupli
Last edited by TAFKAP on 22/07/2016 22:07, edited 1 time in total.
insomnia78

#364 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

salik79 wrote:
Niko to ne spori, neki dan sam bas stavlj'o link na to obaranje aviona
A znas i sam o cemu se radi. Podrska i naoruzavanje kojekakvih pokreta i organizacija koji su "patentirali" auto bombe mnogo prije "brace"

S moje sokoćalo
sema911s

#366 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sema911s »

jao_situacije wrote:ovi nijemci pravo loši
francuzi bi dosad našli barem vozačku, a amerikanci i pasoš pismo i cd s porukom

nemoj tako pa znas da je SIPA-i trebalo 3 sata da mevlida upuca u nogu, i opet cekali da jadika zakukurce iz koje noge krvari da mu pridju,.,
sunceKOtepsija

#367 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sunceKOtepsija »

TAFKAP wrote:

Pardon
kaze ich bin njemac sto bi rekli
kamen spoticanja

#368 Re: Ekspanzija terorizma

Post by kamen spoticanja »

Njemacki prica po bavarski tecno
Odo ovo sve u mp3
saja_dj

#369 Re: Ekspanzija terorizma

Post by saja_dj »

Jack Be Nimble wrote:Neki svjedoci govore da su culi da govori allahu ekber, a drugi culi da je govorio ja sam nijemac i mrzim imigrante.
Izvor? Nista ne treba iz medija vjerovati sto policija minhena ne potvrdi ili objavi.

Sky news odmah se bacio na IS

Cnn na dzihadiste.

A za sada policija zvanicno tvrdi nema povezanosti sa IS-om i sl.
TAFKAP

#370 Re: Ekspanzija terorizma

Post by TAFKAP »

sunceKOtepsija wrote:
TAFKAP wrote:

Pardon
kaze ich bin njemac sto bi rekli

Više je osoba na krovu, švabo, koji se dovikuje s ovim tipom s druge strane, tu su još i naš sa svojom hanumom, možda još i drugi

Last edited by TAFKAP on 22/07/2016 22:11, edited 1 time in total.
sandromen

#371 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sandromen »

Neka hanuma s djecom priča za Amere kako se radi o nekom radikalnom islamisti. Zazivo Allaha dok je pucao po Mekdonalsu.
megaman4

#372 Re: Ekspanzija terorizma

Post by megaman4 »

kamen spoticanja wrote:Njemacki prica po bavarski tecno
Odo ovo sve u mp3
Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno. :( A kada još dodamo činjenicu da desnica preuzima EU, neka nam je Bog na pomoći.
sandromen

#373 Re: Ekspanzija terorizma

Post by sandromen »

megaman4 wrote:
kamen spoticanja wrote:Njemacki prica po bavarski tecno
Odo ovo sve u mp3
Što je najgore muslimani su obilježeni i sve što se desi na zapadu, prvi su oni na piku. Biti musliman u Evropi postaje opasno, jer postaju sve više nepoželjni, što je jako opasno. :( A kada još dodamo činjenicu da desnica preuzima EU, neka nam je Bog na pomoći.
Gdje je opasnije?
U Siriji, Turskoj, iraku, Afganistanu, Pakistanu ili Evropi?
Freamon Lester

#374 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Freamon Lester »

Ovaj neki nas Menso umalo u glavu dobi metak zbog radoznalosti. :lol:

Last edited by Freamon Lester on 22/07/2016 22:16, edited 1 time in total.
kamen spoticanja

#375 Re: Ekspanzija terorizma

Post by kamen spoticanja »

Ova jedna kevica iz zen'ce se javila na fb...pogubljena totalno...kae da je valjda neki od tih sto su pucali zahebavo nesto u metrou...pa je onda valjda zapucao okolo...oma utekla u neki taksi u kome se potefila naka beogradjanka kod koje su sad sakrile...
kae da je valjda bio crn...jel crnac il je mrki nisam skonto
Post Reply