Ma WALES standardica al smo mi tamo trebali ici na pobjedu po svaku cijenu definitivno jer su imali samo Bale-a, ni Ramsey ni Allen nisu tada igrali zbog povreda. Naravno na to se samo nadovezala ublehaseva vizija bez napadaca u Izraelu i tu smo u te dvije utakmice i zijanili EP, naravno nakon pocetnog kiksa protiv Kipra.hrasno38 wrote:Kad se samo sjetim komentara kada smo uzeli bod u Welsu i kako ih to nismo supjeli pregaziti i dobiti. Obadvije reprezentacije iz nase grupe idu dalje a evo Wels 100% kao prvi ami smo tom istom Welsu od 6 uzeli 4 boda......
Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Billy The Pljuc
#351 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Last edited by Billy The Pljuc on 21/06/2016 10:52, edited 1 time in total.
-
Samprotivsviju
- Jack Be Nimble
#353 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
pirmin wrote:Ruski trener kao da je sad izasao iz kafane, zajedno sa Esedom Radeljasem.

Bas izgleda koda su ispred njega prazne flase poredane
- Laertes
#354 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Sta vam je s tim selom u Austriji?Billy The Pljuc wrote:Ma Wels standardica al smo mi tamo trebali ici na pobjedu po svaku cijenu definitivno jer su imali samo Bale-a, ni Ramsey ni Allen nisu tada igrali zbog povreda. Naravno na to se samo nadovezala ublehaseva vizija bez napadaca u Izraelu i tu smo u te dvije utakmice i zijanili EP, naravno nakon pocetnog kiksa protiv Kipra.hrasno38 wrote:Kad se samo sjetim komentara kada smo uzeli bod u Welsu i kako ih to nismo supjeli pregaziti i dobiti. Obadvije reprezentacije iz nase grupe idu dalje a evo Wels 100% kao prvi ami smo tom istom Welsu od 6 uzeli 4 boda......
- Logovan
#355 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Ne znam je l' neko već spomenuo, ali Ramsey je zabio gol.
Vidjet ćemo hoće li nekome gol dohakati. 
- jeza u ledja
#356 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Podbuho ko pravi Rus.Jack Be Nimble wrote:pirmin wrote:Ruski trener kao da je sad izasao iz kafane, zajedno sa Esedom Radeljasem.
Bas izgleda koda su ispred njega prazne flase poredane
Ja naravno uzeo da gledam Engleska-Slovacka umjesto nabijanje Rusa. Mogao sam i pretpostaviti ishod.
- cyprus
#357 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Al se BHT nameračio na ove utakmice gdje akterima odgovara bod
Velsu svaka čast
Ja iskreno ne znam kako im prije nije polazilo za rukom da nešto naprave... Uvijek su imali pristojan roster po imenima... Giggsova generacija je bila možda na papiru i jača od ove, al ništa...
Velsu svaka čast
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#358 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Pa nisu imali Balea.
Gigs jeste bio dobar, ali Bale je ipak bitniji za ovu ekipu.
Svi gledaju u njega. Kakvu ce loptu uputiti, kako ce slobodan udarac izvesti, sta ce individualno uraditi.
Ima solidnu podrsku od Remzije i Alena, ali gledam im defanzivnu liniju....5 igraca
i opet su strpali 6 komada na 3 utakmice, a nije bas da prsti od golova na prvenstvu. Definitivno dosad najvece iznenadjenje na EP. Vidjecemo sta mogu u 1/8.
Svi gledaju u njega. Kakvu ce loptu uputiti, kako ce slobodan udarac izvesti, sta ce individualno uraditi.
Ima solidnu podrsku od Remzije i Alena, ali gledam im defanzivnu liniju....5 igraca
- cyprus
#359 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Prvo da se složim sa prvim dijelom... Bale znači za ovu reprezentaciju više nego što je značio Giggs... Slično kao što su kod nas više značili Misimović i Džeko nego Salihamidžić... Možda se neko neće složiti, ali ja mislim da paralela stoji...Tomahawk11 wrote:Pa nisu imali Balea.
Ima solidnu podrsku od Remzije i Alena, ali gledam im defanzivnu liniju....5 igracai opet su strpali 6 komada na 3 utakmice, a nije bas da prsti od golova na prvenstvu. Definitivno dosad najvece iznenadjenje na EP. Vidjecemo sta mogu u 1/8.
Međutim, mene je čudilo da ekipa koja ima Giggsa, Bellamya, Hartsona, Speeda, Daviesa, Earnshawa, Hughesa, Savagea ne može više od osvajanja predzadnjih mjesta u kvalifikacijskim grupama... Imali su doduše jedan baraž... Zaista sam ih dugo smatrao za evropsku selekciju koja najviše podbacuje u odnosu na imena kojima raspolažu... Pa uvijek su imali bar 10-tak imena koji igraju u Premier ligi...
Tako da se ne slažem da je ovo neko naročito iznenađenje... Prvo mjesto možda jeste neočekivano, ali u ovakvoj grupi ne može se smatrati da je Vels bio autsajder...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#360 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Imas u grupi Rusiju i Slovacku. Rusi kakvi god, trebali bi biti bar papirnati favoriti spram Velsa. Slovaci tu negdje s njima. Na to sam mislio.cyprus wrote:Prvo da se složim sa prvim dijelom... Bale znači za ovu reprezentaciju više nego što je značio Giggs... Slično kao što su kod nas više značili Misimović i Džeko nego Salihamidžić... Možda se neko neće složiti, ali ja mislim da paralela stoji...Tomahawk11 wrote:Pa nisu imali Balea.
Ima solidnu podrsku od Remzije i Alena, ali gledam im defanzivnu liniju....5 igracai opet su strpali 6 komada na 3 utakmice, a nije bas da prsti od golova na prvenstvu. Definitivno dosad najvece iznenadjenje na EP. Vidjecemo sta mogu u 1/8.
Međutim, mene je čudilo da ekipa koja ima Giggsa, Bellamya, Hartsona, Speeda, Daviesa, Earnshawa, Hughesa, Savagea ne može više od osvajanja predzadnjih mjesta u kvalifikacijskim grupama... Imali su doduše jedan baraž... Zaista sam ih dugo smatrao za evropsku selekciju koja najviše podbacuje u odnosu na imena kojima raspolažu... Pa uvijek su imali bar 10-tak imena koji igraju u Premier ligi...
Tako da se ne slažem da je ovo neko naročito iznenađenje... Prvo mjesto možda jeste neočekivano, ali u ovakvoj grupi ne može se smatrati da je Vels bio autsajder...
Mada ni meni nisu iznenađenje u tom smislu. Više sam mislio pozitivno iznenađenje generalno, ne sad da su iznenadili sto su prosli grupu ili sto su prvi.
Tacno je to da kad gledas ta imena Giggsovog Velsa, sve to izgleda izbalansiranije, ali eto spomenusmo Balea.....i ocito je da je Vels s njim dobio ono sto je prevagnulo da odu na EP, a evo i tu dobro stoje.
- ultima_palabra
#361 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Ne može bez Napulja, bez te vode i tog smećaSamprotivsviju wrote:Koja je ovaj Hamsik igracina, cudi me pa ne igra za neku jacu evropsku ekipu
- ultima_palabra
#362 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Ali strašno da Sturridge nije igrao prve dvije utakmice od početka... tačno vidiš kako odskače od ekipe, jedina svjetska klasa u Engleskoj trenutno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#363 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Meni je sinoc Sturridge bio ponajgori na terenu. Vec sam komentarisao, nikako nije bio u elementu. Gubio lopte, pogresna predaja, kasni na ubacivanja....nista gas nije islo.
Slovaci jesu igrali dobru odbranu, ali to ga ne amnestira.
Mada treba da igra prvu postavu, bolji je od Sterlinga.
Slovaci jesu igrali dobru odbranu, ali to ga ne amnestira.
Mada treba da igra prvu postavu, bolji je od Sterlinga.
- jethro
#364 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Cak ni najbolji strijelac Liverpoola svih vremena Ian Rush (346g/660m) nije uspio nikada da ih odvede na neko veliko takmicenje.cyprus wrote:Međutim, mene je čudilo da ekipa koja ima Giggsa, Bellamya, Hartsona, Speeda, Daviesa, Earnshawa, Hughesa, Savagea ne može više od osvajanja predzadnjih mjesta u kvalifikacijskim grupama...
- cyprus
#365 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
A ja cijelo vrijeme kontam na koga me podsjećapirmin wrote:Ruski trener kao da je sad izasao iz kafane, zajedno sa Esedom Radeljasem.
-
sumirprimus
#366 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
vales dobio??
brao vales brao
brao vales brao
- pirmin
#367 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
U Velsu je fudbal na drugom mjestu.
- hrle1976
#368 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Kriket je zakon - nema bolje igra za igrati a mozda gore za gledatipirmin wrote:U Velsu je fudbal na drugom mjestu.
Rugby tamo rastura - pravi muski sport ne ovo ni pipne a vec se baca ko balerina i skakuce po terenu kao sivi kengur
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#369 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Bjez jebo te ragbi.
Neki dan na SK prenos nekakvi Vukovi iz Beograda i ne znam kako se zvase oni iz Zagreba.
Satrase ih Vukovi 49-0
iskreno, dosadno, gore i od najgore fudbalske utakmice.
Razumijem ja da to neko voli, ja jok.
Neki dan na SK prenos nekakvi Vukovi iz Beograda i ne znam kako se zvase oni iz Zagreba.
Satrase ih Vukovi 49-0
- hrle1976
#370 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Sut bolan - igro sam jednom. A taj dan udarila kisa - tus kabina koliko pada, travnjak mokar nema sta - imao sam trave i izmedju zubiju u ustima, u kosi, gacama ma nema gdje sve ne. Uklizivanja i sl. za 20ke - lomili se naterenu maksimum. Kad smo zavrsili utakmicuTomahawk11 wrote:Bjez jebo te ragbi.
Satrase ih Vukovi 49-0iskreno, dosadno, gore i od najgore fudbalske utakmice.
- Billy The Pljuc
#371 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Wales jebemu Wales, ispravito...Laertes wrote:Sta vam je s tim selom u Austriji?Billy The Pljuc wrote:Ma Wels standardica al smo mi tamo trebali ici na pobjedu po svaku cijenu definitivno jer su imali samo Bale-a, ni Ramsey ni Allen nisu tada igrali zbog povreda. Naravno na to se samo nadovezala ublehaseva vizija bez napadaca u Izraelu i tu smo u te dvije utakmice i zijanili EP, naravno nakon pocetnog kiksa protiv Kipra.hrasno38 wrote:Kad se samo sjetim komentara kada smo uzeli bod u Welsu i kako ih to nismo supjeli pregaziti i dobiti. Obadvije reprezentacije iz nase grupe idu dalje a evo Wels 100% kao prvi ami smo tom istom Welsu od 6 uzeli 4 boda......
- sinuhe
#372 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Vels ili Titov Veles. Kako ko voli.
-
sumirprimus
#373 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
ma vales postaje ime u europskom fudbalu,sjebace oni i ragbi.
ramzi i bale do 1/4 finala go vales go
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#374 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
Bas onako bitno za cijelu pricu....Billy The Pljuc wrote:Wales jebemu Wales, ispravito...
- hrle1976
#375 Re: Grupa B - Rusija, Slovačka, Engleska, Wels.
sumirprimus wrote:ma vales postaje ime u europskom fudbalu,sjebace oni i ragbi.
Sa ovim formatom od 24 ces dobiti neke nacije koje ce samo igrati svako cetri godine Euro a Svjetskom nece nikada prismrditi. Vels je jedan od njih. U grupi u kojoj su imaju sanse na Svjetsko ko i Kipar u svojoj grupi.