Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- cyprus
#351 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Čitam ovo kako je Cvijanovićka ustvrdila da je podigla životni vijek u RS-u za četiri godine... Pa onda kako se radnici u javnim ustanovama trebaju potpisat da dobrovoljno izlaze na kontraproteste... Pa se onda sjetim mase sličnih idiotluka koji dolaze od strane Dodika i partije mu...
I čovjek onda stvarno ne može da povjeruje kolike su to razmjerje mozgojeba (jel ovo novi izraz) u manjem entitetu... Vožd jebe i ne vadi... Meni tačno dođe milo što sam u Bakirovom vilajetu... Al eto, ne može se reći da narod nije tako zaslužio... Dok mu je god preči imaginarni nacionalni interes, od realnog egzistencijalnog - i treba... Neka, i Dodika i Cvijanovićke bar još 20 godina... I začudio bih se ako u subotu ne bude više ljudi na kontraprotestima, nego na protestima...
I čovjek onda stvarno ne može da povjeruje kolike su to razmjerje mozgojeba (jel ovo novi izraz) u manjem entitetu... Vožd jebe i ne vadi... Meni tačno dođe milo što sam u Bakirovom vilajetu... Al eto, ne može se reći da narod nije tako zaslužio... Dok mu je god preči imaginarni nacionalni interes, od realnog egzistencijalnog - i treba... Neka, i Dodika i Cvijanovićke bar još 20 godina... I začudio bih se ako u subotu ne bude više ljudi na kontraprotestima, nego na protestima...
- 512MB
#352 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti
Jesul to prihodi il cista zarada?
- SmokingMan
#353 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Iz perspektive Beograda.

- Alfons Kauders
#354 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Zasluzio je druze narod i gore, i u BL i u SA.cyprus wrote:Čitam ovo kako je Cvijanovićka ustvrdila da je podigla životni vijek u RS-u za četiri godine... Pa onda kako se radnici u javnim ustanovama trebaju potpisat da dobrovoljno izlaze na kontraproteste... Pa se onda sjetim mase sličnih idiotluka koji dolaze od strane Dodika i partije mu...
- Alfons Kauders
#355 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Plata i honorari zakljucno sa 1.4.512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti![]()
U inat dusmanima
-
Patriotska_Liga
#356 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Znači sad je logistka u Bihaću, ništa više drugi sprat Hotela Tuzla. Jesmo razmrežili svaka nam čast 
-
hizo ramidovic
#357 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ево, и београдска "Политика" објавила је оно што сви прави Срби у Српској знају а што је још пре неколико дана најавио Џевад Галијашевић, експерт за међународни тероризам, да нереде и насиље у Бања Луци припремају босански исламисти у сарадњи са међународним шпијунским службама. Ово треба цео свет да зна и ако се догоди насиље на овим протестима главни кривци су тзв. бошњаци и њихове екстремистичке групе које се намеравају убацити међу протестанте те изазвати крвопролиће. Ово је доказ колико је за целу Европу важна Република Српска као бедем против џихадиста и беле Ал-Каиде из тзв. БиХ.
-
Patriotska_Liga
#358 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Evo kaže Radmanović da su ekstremisti u Sarajevu 
-
daddy-kool
#359 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Snimljeno u Bihaću, pripreme tzv. Bošnjaka za miting podrške opoziciji u RŠ.

- apsidejzi
#360 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Hocemol te vidjet u Panaminoj dokumentacijiAlfons Kauders wrote:Plata i honorari zakljucno sa 1.4.512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti![]()
U inat dusmanima
PS: Fina plata (ako je redovna i ako nije tolika zbog jednokratnog iznosa), iznad evropskog nivoa, mada i dalje spada u srednju klasu. Taman na granici izmedju nize i vise srednje klase.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#361 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
SmokingMan wrote:Iz perspektive Beograda.
Jopet Tuska invazija na nejac... dizte se braco otadjbina zove

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#362 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
ti smoj najbolji fHorunasH... de kaki bizMis za picija, radim sve,Alfons Kauders wrote:Plata i honorari zakljucno sa 1.4.512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti![]()
U inat dusmanima
- Alfons Kauders
#363 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Sad prelazimo u Mellain, na 22. sprat.Patriotska_Liga wrote:Znači sad je logistka u Bihaću, ništa više drugi sprat Hotela Tuzla. Jesmo razmrežili svaka nam čast
- Drvosjeca iz Dejcica
#364 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Evo i ovaj izdajnik i podmetnuti Bošnjak sa biblijskim imenom radi i rovari protiv slobodarske Srpske.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/savez-za ... /160512084"Režim u Republici Srpskoj (RS) je u potpunom haosu. Izgubili su kompas i trenutno su počeli na svaki način da opstruišu narodne proteste za koje smo i zvanično od grada Banje Luke dobili odobrenje", rekao je predsjednik Srpske napredne stranke RS Adam Šukalo na danas održanoj vanrednoj press konferenciji.
- 512MB
#365 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Pa dobro ima ljudi koji to klepnu mjesecno al doduse u ovoj nashoj evropskoj valutiAlfons Kauders wrote:Plata i honorari zakljucno sa 1.4.512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti![]()
U inat dusmanima
- Alfons Kauders
#366 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Hvala. Redovna, ako me ne oceraju, da kucnem u drvo... A i ako me oceraju, ima posla - ta nismo RS.apsidejzi wrote:Hocemol te vidjet u Panaminoj dokumentacijiAlfons Kauders wrote:Plata i honorari zakljucno sa 1.4.512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti![]()
U inat dusmanima![]()
PS: Fina plata (ako je redovna i ako nije tolika zbog jednokratnog iznosa), iznad evropskog nivoa, mada i dalje spada u srednju klasu. Taman na granici izmedju nize i vise srednje klase.
- GeeTnT
#367 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
...a ja mislio da je Bonus najjbitniji, a plata dodje...nako..
- Alfons Kauders
#368 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Nemam bonusa, nisam menadzer. Nema ni regresa, ali nekako se snalazim.GeeTnT wrote:...a ja mislio da je Bonus najjbitniji, a plata dodje...nako..
Sta ovo onaj metuzalem prica da ce doci 30,000 ljudi na skup SNSD-a i ko to dolazi iz Sarajeva?
Znam za ovaj bus Fukara, jedino ako se nisu Manijaci i Horde odlucili da i oni malo... Na banjalucki cevap...
-
Patriotska_Liga
#369 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Uvijek možemo bit' logistika u tuzlanskim hotelima i rovarit' po šumskoj.Alfons Kauders wrote: Hvala. Redovna, ako me ne oceraju, da kucnem u drvo... A i ako me oceraju, ima posla - ta nismo RS.
- Alfons Kauders
#370 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Sto da ne, deset eura sat, fin pogled iz kancelarije, a ima jebacki bazen u Bristolu, Mellainu ili kako ga vec sad zovu.Patriotska_Liga wrote:Uvijek možemo bit' logistika u tuzlanskim hotelima i rovarit' po šumskoj.Alfons Kauders wrote: Hvala. Redovna, ako me ne oceraju, da kucnem u drvo... A i ako me oceraju, ima posla - ta nismo RS.
Nije ni u parama, to se radi od srca, s ljubavlju.
Plodove moga rada, kao i rada podjednako predanih kolega, svi imate priliku gledati preksutra u dnevniku.
- moa
#371 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.
- Šunj
#372 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Zaposleni moraju popuniti SNSD-ov obrazac, protesti ili otkaz! - See more at: http://vijesti.ba/clanak/309273/zaposle ... hYvPn.dpuf
oš dva dana ostala su do zakazanih protesta i kontraprotesta u Banja Luci.
Kako se približava 14. maj i 12 sati, postaje sve burnije. Tako je premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da i on ima informacije kako će iz Begrada stići ekstremisti koji će podržati kontraproteste koje organizira vladajuća SNSD i Milorad Dodik, piše novinska agencija Patria.
Dodik je optužio opoziciju da ih plaćaju stranci i organiziraju im proteste. Uzvratili su iz opozicije sa porukom da su Britanci i Turci bili kod Dodika, a ne kod njih na slavi. Dodik je pokušao preko svojih ljudi u Gradu Banja Luci i MUP-u RS da "legalno" zaustavi održavanje protesta.
Posljednji potez koji je povukao jeste, kako su javnost obavijestili iz PDP, obrazac koji su dobili svi zaposleni u javnim institucijama, ustanovama i preduzećima u Republici Srpskoj na koji treba da se upišu da su za „dobrovoljan“ odlazak na kontraproteste.
-U protivnom, tvrde radnici jedne ustanove, koji su iz razumljivih razloga ostali anonimni i iz tog razloga prekrili njen naziv, saopšteno im je da im ako ne odu – slijedi otkaz. Dakle, na fotografiji se jasno vidi demokratija SNSD-a i vladajuće koalicije – ili „Srcem za Srpsku“ ili otkaz!!!, navodi PDP.
(Vijesti.ba / NAP)
- See more at: http://vijesti.ba/clanak/309273/zaposle ... hYvPn.dpuf

oš dva dana ostala su do zakazanih protesta i kontraprotesta u Banja Luci.
Kako se približava 14. maj i 12 sati, postaje sve burnije. Tako je premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da i on ima informacije kako će iz Begrada stići ekstremisti koji će podržati kontraproteste koje organizira vladajuća SNSD i Milorad Dodik, piše novinska agencija Patria.
Dodik je optužio opoziciju da ih plaćaju stranci i organiziraju im proteste. Uzvratili su iz opozicije sa porukom da su Britanci i Turci bili kod Dodika, a ne kod njih na slavi. Dodik je pokušao preko svojih ljudi u Gradu Banja Luci i MUP-u RS da "legalno" zaustavi održavanje protesta.
Posljednji potez koji je povukao jeste, kako su javnost obavijestili iz PDP, obrazac koji su dobili svi zaposleni u javnim institucijama, ustanovama i preduzećima u Republici Srpskoj na koji treba da se upišu da su za „dobrovoljan“ odlazak na kontraproteste.
-U protivnom, tvrde radnici jedne ustanove, koji su iz razumljivih razloga ostali anonimni i iz tog razloga prekrili njen naziv, saopšteno im je da im ako ne odu – slijedi otkaz. Dakle, na fotografiji se jasno vidi demokratija SNSD-a i vladajuće koalicije – ili „Srcem za Srpsku“ ili otkaz!!!, navodi PDP.
(Vijesti.ba / NAP)
- See more at: http://vijesti.ba/clanak/309273/zaposle ... hYvPn.dpuf

- GeeTnT
#373 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
...mi znamo, znaju i drugi van granica....jedino ko ne zna su Srbi iz eresa, a kako bi i znali ako su informisani iskljucivo preko javnog /SNSD/ servisa zvanog PTPC...moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.
-
Patriotska_Liga
#374 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Srcem protiv otkaza.
- GeeTnT
#375 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ovo je prepisao od esdea, s tim sto treba naglasiti da je esdea ovakve stvari radila na mnogo nizim nivoima....ovaj krkan to prenio na nivo entiteta.Šunj wrote:Zaposleni moraju popuniti SNSD-ov obrazac, protesti ili otkaz! -