Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post Reply
cyprus

#351 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by cyprus »

Čitam ovo kako je Cvijanovićka ustvrdila da je podigla životni vijek u RS-u za četiri godine... Pa onda kako se radnici u javnim ustanovama trebaju potpisat da dobrovoljno izlaze na kontraproteste... Pa se onda sjetim mase sličnih idiotluka koji dolaze od strane Dodika i partije mu...

I čovjek onda stvarno ne može da povjeruje kolike su to razmjerje mozgojeba (jel ovo novi izraz) u manjem entitetu... Vožd jebe i ne vadi... Meni tačno dođe milo što sam u Bakirovom vilajetu... Al eto, ne može se reći da narod nije tako zaslužio... Dok mu je god preči imaginarni nacionalni interes, od realnog egzistencijalnog - i treba... Neka, i Dodika i Cvijanovićke bar još 20 godina... I začudio bih se ako u subotu ne bude više ljudi na kontraprotestima, nego na protestima...
512MB

#352 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by 512MB »

@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti :zoka:

Jesul to prihodi il cista zarada?
SmokingMan

#353 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by SmokingMan »

Iz perspektive Beograda.

Image
Alfons Kauders

#354 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

cyprus wrote:Čitam ovo kako je Cvijanovićka ustvrdila da je podigla životni vijek u RS-u za četiri godine... Pa onda kako se radnici u javnim ustanovama trebaju potpisat da dobrovoljno izlaze na kontraproteste... Pa se onda sjetim mase sličnih idiotluka koji dolaze od strane Dodika i partije mu...

I čovjek onda stvarno ne može da povjeruje kolike su to razmjerje mozgojeba (jel ovo novi izraz) u manjem entitetu... Vožd jebe i ne vadi... Meni tačno dođe milo što sam u Bakirovom vilajetu... Al eto, ne može se reći da narod nije tako zaslužio... Dok mu je god preči imaginarni nacionalni interes, od realnog egzistencijalnog - i treba... Neka, i Dodika i Cvijanovićke bar još 20 godina... I začudio bih se ako u subotu ne bude više ljudi na kontraprotestima, nego na protestima...
Zasluzio je druze narod i gore, i u BL i u SA.
Alfons Kauders

#355 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti :zoka:

Plata i honorari zakljucno sa 1.4.

U inat dusmanima :wink:
Patriotska_Liga

#356 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Patriotska_Liga »

Znači sad je logistka u Bihaću, ništa više drugi sprat Hotela Tuzla. Jesmo razmrežili svaka nam čast :lol:
hizo ramidovic

#357 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by hizo ramidovic »

Ево, и београдска "Политика" објавила је оно што сви прави Срби у Српској знају а што је још пре неколико дана најавио Џевад Галијашевић, експерт за међународни тероризам, да нереде и насиље у Бања Луци припремају босански исламисти у сарадњи са међународним шпијунским службама. Ово треба цео свет да зна и ако се догоди насиље на овим протестима главни кривци су тзв. бошњаци и њихове екстремистичке групе које се намеравају убацити међу протестанте те изазвати крвопролиће. Ово је доказ колико је за целу Европу важна Република Српска као бедем против џихадиста и беле Ал-Каиде из тзв. БиХ.
Patriotska_Liga

#358 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Evo kaže Radmanović da su ekstremisti u Sarajevu :lol:
daddy-kool

#359 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by daddy-kool »

Snimljeno u Bihaću, pripreme tzv. Bošnjaka za miting podrške opoziciji u RŠ.
Image
apsidejzi

#360 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by apsidejzi »

Alfons Kauders wrote:
512MB wrote:@Alfons: Dakle 11 milja kermi mjesecno? Kolko se kurcis ja reko to dobijes po hefti :zoka:

Hocemol te vidjet u Panaminoj dokumentaciji :D

PS: Fina plata (ako je redovna i ako nije tolika zbog jednokratnog iznosa), iznad evropskog nivoa, mada i dalje spada u srednju klasu. Taman na granici izmedju nize i vise srednje klase. :thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#361 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by pici »

SmokingMan wrote:Iz perspektive Beograda.

Image

Jopet Tuska invazija na nejac... dizte se braco otadjbina zove

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#362 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by pici »

Alfons Kauders wrote:

ti smoj najbolji fHorunasH... de kaki bizMis za picija, radim sve, :mrgreen:
Alfons Kauders

#363 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

Patriotska_Liga wrote:Znači sad je logistka u Bihaću, ništa više drugi sprat Hotela Tuzla. Jesmo razmrežili svaka nam čast :lol:
Sad prelazimo u Mellain, na 22. sprat. :D Napredujemo. :D
Drvosjeca iz Dejcica

#364 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Evo i ovaj izdajnik i podmetnuti Bošnjak sa biblijskim imenom radi i rovari protiv slobodarske Srpske. :lol:
"Režim u Republici Srpskoj (RS) je u potpunom haosu. Izgubili su kompas i trenutno su počeli na svaki način da opstruišu narodne proteste za koje smo i zvanično od grada Banje Luke dobili odobrenje", rekao je predsjednik Srpske napredne stranke RS Adam Šukalo na danas održanoj vanrednoj press konferenciji.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/savez-za ... /160512084
512MB

#365 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by 512MB »

Alfons Kauders wrote:

Pa dobro ima ljudi koji to klepnu mjesecno al doduse u ovoj nashoj evropskoj valuti :D Kako ti se da ba ove iz pc-a sa ustedjenim 30 milja kermi handrit :lol:
Alfons Kauders

#366 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

apsidejzi wrote:
Alfons Kauders wrote:

Hocemol te vidjet u Panaminoj dokumentaciji :D

PS: Fina plata (ako je redovna i ako nije tolika zbog jednokratnog iznosa), iznad evropskog nivoa, mada i dalje spada u srednju klasu. Taman na granici izmedju nize i vise srednje klase. :thumbup:
Hvala. Redovna, ako me ne oceraju, da kucnem u drvo... A i ako me oceraju, ima posla - ta nismo RS. :)
GeeTnT

#367 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by GeeTnT »

...a ja mislio da je Bonus najjbitniji, a plata dodje...nako..
Alfons Kauders

#368 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

GeeTnT wrote:...a ja mislio da je Bonus najjbitniji, a plata dodje...nako..
Nemam bonusa, nisam menadzer. Nema ni regresa, ali nekako se snalazim. :D

Sta ovo onaj metuzalem prica da ce doci 30,000 ljudi na skup SNSD-a i ko to dolazi iz Sarajeva?

Znam za ovaj bus Fukara, jedino ako se nisu Manijaci i Horde odlucili da i oni malo... Na banjalucki cevap... :izet:
Patriotska_Liga

#369 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Alfons Kauders wrote: Hvala. Redovna, ako me ne oceraju, da kucnem u drvo... A i ako me oceraju, ima posla - ta nismo RS. :)
Uvijek možemo bit' logistika u tuzlanskim hotelima i rovarit' po šumskoj.
Alfons Kauders

#370 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Alfons Kauders »

Patriotska_Liga wrote:
Alfons Kauders wrote: Hvala. Redovna, ako me ne oceraju, da kucnem u drvo... A i ako me oceraju, ima posla - ta nismo RS. :)
Uvijek možemo bit' logistika u tuzlanskim hotelima i rovarit' po šumskoj.
Sto da ne, deset eura sat, fin pogled iz kancelarije, a ima jebacki bazen u Bristolu, Mellainu ili kako ga vec sad zovu.

Nije ni u parama, to se radi od srca, s ljubavlju. :izet: Zavisi sta koga vise ispunjava. Ja nisam gladan para (mislim jesam, al dosta je), tako da svoje slobodno vrijeme i novac ulazem u rovarenje... Jednostavno, to je hobi u kojem uzivam.

Plodove moga rada, kao i rada podjednako predanih kolega, svi imate priliku gledati preksutra u dnevniku. :wink:
moa

#371 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by moa »

Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.
Šunj

#372 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by Šunj »

Zaposleni moraju popuniti SNSD-ov obrazac, protesti ili otkaz! - See more at: http://vijesti.ba/clanak/309273/zaposle ... hYvPn.dpuf
oš dva dana ostala su do zakazanih protesta i kontraprotesta u Banja Luci.

Kako se približava 14. maj i 12 sati, postaje sve burnije. Tako je premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da i on ima informacije kako će iz Begrada stići ekstremisti koji će podržati kontraproteste koje organizira vladajuća SNSD i Milorad Dodik, piše novinska agencija Patria.

Dodik je optužio opoziciju da ih plaćaju stranci i organiziraju im proteste. Uzvratili su iz opozicije sa porukom da su Britanci i Turci bili kod Dodika, a ne kod njih na slavi. Dodik je pokušao preko svojih ljudi u Gradu Banja Luci i MUP-u RS da "legalno" zaustavi održavanje protesta.

Posljednji potez koji je povukao jeste, kako su javnost obavijestili iz PDP, obrazac koji su dobili svi zaposleni u javnim institucijama, ustanovama i preduzećima u Republici Srpskoj na koji treba da se upišu da su za „dobrovoljan“ odlazak na kontraproteste.

-U protivnom, tvrde radnici jedne ustanove, koji su iz razumljivih razloga ostali anonimni i iz tog razloga prekrili njen naziv, saopšteno im je da im ako ne odu – slijedi otkaz. Dakle, na fotografiji se jasno vidi demokratija SNSD-a i vladajuće koalicije – ili „Srcem za Srpsku“ ili otkaz!!!, navodi PDP.

(Vijesti.ba / NAP)
- See more at: http://vijesti.ba/clanak/309273/zaposle ... hYvPn.dpuf
Image

Image
GeeTnT

#373 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by GeeTnT »

moa wrote:Baja ce da izadje kao jos suvereniji pobjednik iz ovoga, pokazat ce da je demokrata jer dozvoljava i proteste koji su protiv RS-a ili nisu bili u interesu RSa...itd.. Svima preporucujem da pogleda na youtubu goli zivot i interviju sa Aleksndrom Bilanovicem. covjek je radio u Drzavnoj Sluzbi bezbednosti Srbije i fino objasnio o cemu se radi iako svi mi manje vise znamo.
...mi znamo, znaju i drugi van granica....jedino ko ne zna su Srbi iz eresa, a kako bi i znali ako su informisani iskljucivo preko javnog /SNSD/ servisa zvanog PTPC...
GeeTnT

#375 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"

Post by GeeTnT »

Šunj wrote:Zaposleni moraju popuniti SNSD-ov obrazac, protesti ili otkaz! -
Ovo je prepisao od esdea, s tim sto treba naglasiti da je esdea ovakve stvari radila na mnogo nizim nivoima....ovaj krkan to prenio na nivo entiteta.
Post Reply