Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:
Sad kad Dzala snimi hit, in da Vlasic hood... isli smo na zurku, Almir imo furku, da razbije glavu, sjebe Fudi slavu.. Ameti: oplavio mi oko, tamo negdje visoko, ne ne ne Visoko piramide, Vlasic gdje se skijat ide... svi: torbicom ga Fudo to-to-to torbicom ga Fudo
dječak sa šibicama wrote:
Sad kad Dzala snimi hit, in da Vlasic hood... isli smo na zurku, Almir imo furku, da razbije glavu, sjebe Fudi slavu.. Ameti: oplavio mi oko, tamo negdje visoko, ne ne ne Visoko piramide, Vlasic gdje se skijat ide... svi: torbicom ga Fudo to-to-to torbicom ga Fudo
Prijavi se mjesto ovog almira da pises pjesmice
extra i onda jos fali nigaz in da holivud a fudo ne smije imat torbu bez repa od one crkotine lisice
Realno, čime bi mogli privući pažnju na sebe? Pjesma im je srednja žalost, vokalne sposobnosti još i gore, izgledaju katastrofalno.. Mislim, ova marisana im ne može odmoći
Draga Hana, nemoj se brinuti za ostecenje tvoga lica jer bi dotiČna flaša blagim rezovima ispravila deformacije, ubuduČe se bacaj na svaku flašu...tvoj pici.
Draga Hana, nemoj se brinuti za ostecenje tvoga lica jer bi dotiČna flaša blagim rezovima ispravila deformacije, ubuduČe se bacaj na svaku flašu...tvoj pici.
Portali ne lazu? Znaci istina je da Don mucio Halal satima