Slažem se sa svim napisanim.ho oponopono wrote:...
A ne znam lagat, odvalio bi se smijat u po pričeprog321 wrote:Jimmy, Jimmy, strategija 'budi ono sto jesi'- ocigledno ne daje rezultate. Promjeni to. Lazi iz sveg srca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Slažem se sa svim napisanim.ho oponopono wrote:...
A ne znam lagat, odvalio bi se smijat u po pričeprog321 wrote:Jimmy, Jimmy, strategija 'budi ono sto jesi'- ocigledno ne daje rezultate. Promjeni to. Lazi iz sveg srca
heat wrote:svaka ti cast hopice![]()
hopice pametnice, mogu li te coknuti ?
Sanse su nikakve. To sto ti je rekla je kulturno ne. Ocigledno je normalna i pristojna djevojka koja te nije htjela uvrijediti.Jimmy McNulty wrote:Je li tako nisu mi bas velike sanse da me zovne na kafu iako je rekla? Jel tako to je ono kao zvat cu ja tebe pa da ja nakon 14 dana skontam da me talo lako rijesila?
Joj sto ne mogu ovih zenskih na rende koramaida95 wrote:javi joj se i pitaj kako je prošao ispit. Možeš je onda pitati i za kafu kroz priču, ako krene da se izmotava i nalazi neke razloge zašto ne može - otpiši je.
ho oponopono wrote: ...ooo mudoviti...kiss my ass...
...nemoj, ja sam fina, trep trep... pak drugi si mi...šta će svetinja da veli pobogu...i
![]()
...hmm ili pak okrenuti zabavu na 69 obrtaja ...
Nisam ni izašla iz kuće, evo me šćućurila se uz radijator...heat wrote:Da li ste utoplile Vase oruzje jutros ?
aha, znaci da Vam je vruceEuridika wrote: Nisam ni izašla iz kuće, evo me šćućurila se uz radijator...![]()
To ti stručno i iskusno ide ovako: obučeš jedne bapske gaće, pa štrample, pa još jedne gaće preko štrampliheat wrote:Da li ste utoplile Vase oruzje jutros ?
placeeempukepuke wrote: To ti stručno i iskusno ide ovako: obučeš jedne bapske gaće, pa štrample, pa još jedne gaće preko štrampli![]()
![]()
![]()
Ima i verzija da se starim štramplama odrežu nogavice, pa se ta potkraćena verzija obuče preko normalnih štrampli![]()
![]()
![]()
I've seen it done man...
Imaš prevelika očekivanja. Od jedne kave nemoj ništa planirat, očekivat, ni donosit ikakve zaključke. Pristupi tome opuštenije malo u svojoj glavi.Jimmy McNulty wrote: Kako mrzim ovo kad čujem ima cura a ja preko pet godina samhaman sam jednostavno šmokljan i ne znam odigrat do kraja kako treba, mislio sam da sam ovaj put sve odradio kako treba ali jok.
Zašto sam ja shvatila ovo pitanje kao jeste li masturbiraleheat wrote:Da li ste utoplile Vase oruzje jutros ?
Zato što siannoy wrote:Zašto sam ja shvatila ovo pitanje kao jeste li masturbiraleheat wrote:Da li ste utoplile Vase oruzje jutros ?
Vjerovatno jer smatras da si pogrijesila sto si to ucinila jutrosannoy wrote:Zašto sam ja shvatila ovo pitanje kao jeste li masturbiraleheat wrote:Da li ste utoplile Vase oruzje jutros ?
pogresan odgovorannoy wrote:Nisam ja jutarnji tip
Kako za kogaheat wrote:
pogresan odgovor
annoy wrote: Kako za koga
Da, zato što imaš perverzan um, vrte ti se bludne misli po glaviedo_79 wrote:Zato što siannoy wrote:Zašto sam ja shvatila ovo pitanje kao jeste li masturbiraleheat wrote:Da li ste utoplile Vase oruzje jutros ?![]()
Eh, kad nije poenta u grijanju nogu...kokuz_sa wrote:Trebala si pojednostaviti...stucne da griju noge...kopacke sa kramponima da se ne klizes
Ono u cem je poenta nikad hladno kod vas nijepukepuke wrote:Eh, kad nije poenta u grijanju nogu...kokuz_sa wrote:Trebala si pojednostaviti...stucne da griju noge...kopacke sa kramponima da se ne klizes
Aha, ponekad i vlažno...heat wrote:aha, znaci da Vam je vruceEuridika wrote: Nisam ni izašla iz kuće, evo me šćućurila se uz radijator...![]()
Nesh lagat, nesh jebat.Jimmy McNulty wrote:A ne znam lagat, odvalio bi se smijat u po pričeprog321 wrote:Jimmy, Jimmy, strategija 'budi ono sto jesi'- ocigledno ne daje rezultate. Promjeni to. Lazi iz sveg srca
Istina je da imam prevelika očekivanja, a to je zato jer dok dogovorim sa djevojkom neku kafu crknem od truda i zayebancije da uspijem makar to. Nekima to ide lagano a ja s druge strane se moram ko mazga potrudit...ovo ostalo shvatam samo eto stvarno mi je uvjerljivo napisala da bi htjela opet i bio sam se ponado ali shvatih nakon desetak dana koji sam ja kreten. Upravu si...annoy wrote: Imaš prevelika očekivanja. Od jedne kave nemoj ništa planirat, očekivat, ni donosit ikakve zaključke. Pristupi tome opuštenije malo u svojoj glavi.
Ako ti se nije javila 14 dana zajebi to. Nema te matematike koja će te odvratit od osobe koja ti se sviđa, makar da joj se javiš i pitaš kako je, ako već ne možeš na kavu...
Jebajga neću onda jebat. Ni prvi ni zadnji koji u najljepšim godinama života čami sam.prog321 wrote: Nesh lagat, nesh jebat.
Najvise sam djevojaka imao dok sam bio student.
Teski kokuz, ali sam lagao iz petnih zila