kakav je kod francuza mjenjac ?ado-šampion wrote:Slazem se Milojice, nisam ljubitelj Alfi, ali je 147 bolja za vozaca, mada je u odnosu na Golfa ona dvosjed slozices se.Nisam bio siguran kad je izasla 147, nije bas da sam razmisljao koje sve auto ima u toj klasi 2002. godiste.
Uglavnom poenta moje price je, za vrijeme kad se prodavala cetvorka je u okviru svoje klase bila odlicno auto. Cak i pred kraj proizvodnje, posebno edition modeli koji su bili pravo dobro opremljeni, sportska sjedala i slicno, s PD motorima.
Modeli koji su dosli poslije, P 307 (imala bliza rodica - vozio), Megane 2 (imao prijatelj nov 1.5 dci), su mislim ukupno bolja auta, modernija, opremljenija, udobnija, sigurnija, meni su za vozaca nekako opet bila bljak, vjerovatno zbog polozaja za volanom, izmedju ostalog. Ta cetvorka TDI 100 neki edition mi je ostala u bas dobrom sjecanju, jer iako starija bila je normalno auto bez egzibicija s unutrasnjim uredjenjem i rasporedom sjedenja, a isla odlicno, bas volila da se stisne.
kod honde je to cudo jedno,bila ona 1984 ili 2014