Cuti bona svercam ga ...... Euridiki iz inataesmasaric wrote:Ovaj neki pečenjak. Zar ovo nije za 30+
Sent from my V7A using Tapatalk
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Cuti bona svercam ga ...... Euridiki iz inataesmasaric wrote:Ovaj neki pečenjak. Zar ovo nije za 30+
jel mu ovo aVto crklo pa je bespomocaneluna wrote:
Sto ti je iskustvo, ccccccc[emoji12]ing-ecc wrote:jel mu ovo aVto crklo pa je bespomocaneluna wrote:
Sent from my V7A using TapatalkSve su prilike da treba gurati [emoji38] [emoji38] hard work
Znaci tako lovite zeMske hahahahhahahing-ecc wrote:Ih kol'ko sam puta 'vakoal dodje pomoc jako brzo
Slobodno ti njega uzmi, samo bojim se da je maksimalni domet koji ostvariš s njim komentiranje drugih tipova...pukepuke wrote:Joj EuridikiceEuridika wrote:A čija je ovo torbica na stolu?eluna wrote:
Sent from my V7A using Tapatalk![]()
Eluna, malo mi zabušavaš, sad mećeš ove homoseksualce. Vidiš ovog prvog - lafo zajeban pogled, a ispružen mu mali prstić, ovaj drugi stavio crvenu tašnicu ispred sebe, a treći nosi bebi roze bermude..., a ja taman hoću reći ja ću ovog u rozim bermudama, čovjek je toliko siguran u svoju muževnost da mu ne smeta ni puder rozu nositi
Hahahahahahahaaaaaaaaa ...... Khm necu komentarisati to sa smokijem samo nemoj da stapice sa susamom diraju hahahahhahahahahahaing-ecc wrote:Ma ima udica raznoraznihfataju se i za smoki [emoji38] [emoji38] pali i kad se najmanje nadas
Eto ga de... Sad sam ja policija na ovoj temi...eluna wrote:Cuti bona svercam ga ...... Euridiki iz inataesmasaric wrote:Ovaj neki pečenjak. Zar ovo nije za 30+

I ja, i ja!!!eluna wrote:Uuuuffffffff ..... Trcim pod hladan tus![emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji176] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji33]
Uvećaji ekran i uvećaji al' opet ne dokučih šta je ovom lijevom ovo među nogama...eluna wrote:Evo euridika za laku noc
I ja sam isto gledala i na kraju odustala. Jedino objašnjenje je da se ovom tetoviranom digao na ovog drugog...pukepuke wrote:Uvećaji ekran i uvećaji al' opet ne dokučih šta je ovom lijevom ovo među nogama...eluna wrote:Evo euridika za laku noc

I ja sam uvecavao i uvecavao, i uvecavao, ....Euridika wrote:I ja sam isto gledala i na kraju odustala. Jedino objašnjenje je da se ovom tetoviranom digao na ovog drugog...pukepuke wrote: Uvećaji ekran i uvećaji al' opet ne dokučih šta je ovom lijevom ovo među nogama...![]()
![]()
![]()
Šteta...i
Nije problem moja analiza, već čudan anatomski oblik kod dotičnog... [emoji1] [emoji1] [emoji1]ing-ecc wrote:I ja sam uvecavao i uvecavao, i uvecavao, ....Euridika wrote:I ja sam isto gledala i na kraju odustala. Jedino objašnjenje je da se ovom tetoviranom digao na ovog drugog...pukepuke wrote: Uvećaji ekran i uvećaji al' opet ne dokučih šta je ovom lijevom ovo među nogama...[emoji38] [emoji38]
Šteta...i
i htio da kopiram izgled gacica al nikako da efekat bude ovo sto Euridika analizira. [emoji38] [emoji38] [emoji38]