za svoju ženicu dat će baš sve
prodaju šume i hidrocentrale
i drže pola države
Zato im supruge veselo žive
ne rade ništa, a imaju sve..."
Je, ali babo se bar trudio da nam proda muda pod bubrege... junior nam servira muda i ocekuje da kazemo kako su ukusna.Banksy wrote:Nisam sigurna. Krenulo je od jedne vreće, a to je babukin izum i prtina, sve nakon toga je bio već utaban i poznat put ...
Misliš oni doktori što traže da platiš pa da te i pogledaju ko pacijenta? Većina je takvih i želim im sve najgore u tekućoj 2016. godini.julisiz es grant wrote:Čekamo iza vikenda da vidimo još hoće li početi najavljeni masovni egzodus kadra prema Koševu.
U svemu mi je najmanje žao upravo njih. Ko ih jebe kad svi, a pogotovo doktori, nemaju muda da dignu glas, ako ništa drugo.
Pa jesam li ja išta pozitivno rekao o njima?__Phoenix__ wrote:Misliš oni doktori što traže da platiš pa da te i pogledaju ko pacijenta? Većina je takvih i želim im sve najgore u tekućoj 2016. godini.julisiz es grant wrote:Čekamo iza vikenda da vidimo još hoće li početi najavljeni masovni egzodus kadra prema Koševu.
U svemu mi je najmanje žao upravo njih. Ko ih jebe kad svi, a pogotovo doktori, nemaju muda da dignu glas, ako ništa drugo.
To cemo da vidimoBetter Man wrote:Vidi. Glede plaćanja kirije SDP-u za sjedište Vlade FBiH su svi oni zajedno u talu. Da je Vladi FBiH bilo u interesu da ne plaća kiriju davno bi se oni iselili i našli sebi prostorije. Svi oni su u talu sa SDP-om. Fino dogovre visinu kirije za zgradu gdje je smještena Vlada FBiH, a onda kada isplate SDP-u kiriju, ovi njih, tj. svakog ministra u Vladi FBiH zajedno sa premijerom zakite sa po 10 hiljada KM i ostane im dovoljno love i tako i jedni i drugi dobri. Tako da ne vjerujem da će sami sebi uskratiti pinku koju imaju od SDP-a, a sve na osnovu plaćanja kirije.klixo wrote:Komunisti se pobunili zato sto im nece imati ko vise placati kiriju u zgradi predsjednistva koja ce se seliti u vojnu bolnicu
Meni je mrak pao već od '92-ge gledajući ovu našu armadu poltrona koji se kolektivno guraju u dupe i šene uz nogu svakom od koga mogu nešto umoliti. Toliko moralnih bijednika koji laju na aliju, bakira kad si nasamo sa njima ... a zatim kao psići odu i glasaju za njih, ili ako vide kakve demonstracije odmah se udalje da ih ko ne vidi ni u blizini.Banksy wrote:Kad vidim ove satirične kreacije na račun ovih zlikovaca, gdje se sav ovaj užas zadnjih dvadeset dana okreće na šegu, šalu i zajebanciju, što je valjda vrh društvenog angažmana, e tek onda mi padne mrak na oči, zaista ...
Nisu ''izdominirali'' ni blizu, nego se lažna ljevica, kojoj smo vjerovali i koja nas je prevarila, prodala zlikovcima za par jaranskih tendera, baš u zdravstvu.dust in the wind wrote:
kuknjava po forumu, a ljudi izdominirali na izborima... hehheh. jah, birali ih zombiji. birali smo to mi, gledajmo i ponovimo isto za 3 godine kao što ponavljamo već 20 i kusur.
klinac nisu izdominirali. nemam vremena vraćati se brojčano na rezultate izbora... nećemo se tješitiBanksy wrote:Nisu ''izdominirali'' ni blizu, nego se lažna ljevica, kojoj smo vjerovali i koja nas je prevarila, prodala zlikovcima za par jaranskih tendera, baš u zdravstvu.dust in the wind wrote:
kuknjava po forumu, a ljudi izdominirali na izborima... hehheh. jah, birali ih zombiji. birali smo to mi, gledajmo i ponovimo isto za 3 godine kao što ponavljamo već 20 i kusur.
Kad budete klesali nadgrobni spomenik Bosni i građanskom, demokratskom društvu, ne zaboravite da uz SDA ravnopravno, velikim slovima uklešete i SDP i DF.
Uklešete, isklešete, upišete, đe zapelo ...?omega369 wrote:i sta kazes? ukleste, ha?? nemoj se ti brinuti za bosnu molim te
Ja ih Boga mi nisam birao, niti ću ih birati.dust in the wind wrote:kuknjava po forumu, a ljudi izdominirali na izborima... hehheh. jah, birali ih zombiji. birali smo to mi, gledajmo i ponovimo isto za 3 godine kao što ponavljamo već 20 i kusur. iako ni opozicije nisu da čovjek kaže aferim. možda malo bolje
Ja imam,dust in the wind wrote:klinac nisu izdominirali. nemam vremena vraćati se brojčano na rezultate izbora... nećemo se tješitiBanksy wrote:Nisu ''izdominirali'' ni blizu, nego se lažna ljevica, kojoj smo vjerovali i koja nas je prevarila, prodala zlikovcima za par jaranskih tendera, baš u zdravstvu.dust in the wind wrote:
Kad budete klesali nadgrobni spomenik Bosni i građanskom, demokratskom društvu, ne zaboravite da uz SDA ravnopravno, velikim slovima uklešete i SDP i DF.
Kako su izdominirali kada su osvojili nešto malo više od 200 hiljada glasova u zemlji od 3,7 miliona stanovnika, a pola od toga Bošnjaci.dust in the wind wrote:klinac nisu izdominirali. nemam vremena vraćati se brojčano na rezultate izbora... nećemo se tješitiBanksy wrote:Nisu ''izdominirali'' ni blizu, nego se lažna ljevica, kojoj smo vjerovali i koja nas je prevarila, prodala zlikovcima za par jaranskih tendera, baš u zdravstvu.dust in the wind wrote:
ma nije niko očito...hehhehe. kada pratim forum vidim da niko ovdje nije za SDA. kažem glasali zombiji.Logovan wrote:Ja ih Boga mi nisam birao, niti ću ih birati.dust in the wind wrote:kuknjava po forumu, a ljudi izdominirali na izborima... hehheh. jah, birali ih zombiji. birali smo to mi, gledajmo i ponovimo isto za 3 godine kao što ponavljamo već 20 i kusur. iako ni opozicije nisu da čovjek kaže aferim. možda malo bolje
upravo to i ja govorim. ali evo po pojedincima nije tako... svi smo mi ljevičari ali u snovima... realnost je drugačijaExNihilo wrote:Dakle, 60% Bošnjaka je glasalo jal za Izmetbegovića jal za Faraona.
Takav narod bolje nije ni zaslužio.