a bake i draganče kod sultana piju čajDanguba wrote:Ivanic mi sumLJiv.
JEL POCELO?
- jao_situacije
#351 Re: JEL POCELO?
- U-zap
#352 Re: JEL POCELO?
ma razumijem ja tebe u potpunosti. ali kazem da ta ideja ima neko prokletstvo u sebi. da svi nekako najebu sa tom idejom do sada. to sam mislio samo da kazem.[/quote]155_mm wrote:
Ma vidi, ne govorim ja to zbog tebe ili mene nego zbog tvog djeteta. Jel treba da zivi u istom kaosu u kojem si i ti? Jel ti fakat toliko bitno da li ti pise da li si bosanac, amerikanac, marsovac? Treba se okrenuti kvalitetu zivota vjeruj mi.
Ma najebano je u bosni vec odavno. Svako vuce ko pseto na svoju stranu, cupa, neke majorizacije, ugrozavanje, picke materine vazda. Jebo ti kamerni teatar kakve se predstave odvijaju na politickoj bini. I onda kad se pogase kamere fino odu svi na veceru. Nek jebu mater vise svoju. Svi odreda. Eto vam zemlja, podijeli je na 1000 dijelova samo daj normalnim da zive u miru.
-
_drunken_santa_
#353 Re: JEL POCELO?
Izvini, Santa, ali ovdje si nabacao dosta naivnosti, da ne kažem budalaština. Da Ameri (i Britanci) ne znaju šta rade u modernoj diplomatiji, koju su ovi drugi izmislili, je čisto nepoznavanje kako politika (i to ezoterična, a ta se samo i broji) funkcioniše. Svaki važniji događaj što se desio u prošlosti, bio je isceniran, tj. znalo se o njemu. Isto važi i za svaki bitniji događaj u budućnosti.derion wrote:_drunken_santa_ wrote: međutim, amerika je potpuno izgubljena. poraz komunizma i sovjetskog saveza je zapravo bio los za ameriku. tog se neprijatelja moglo razumit, a ove nove rivale - ultrakapitalisticku kinu sa komunistickom vlascu i teroriste koji su prepni da se ubiju kako bi se borili protiv njih radije nego da zive - oni ne mogu da pojme i zato svaka politika koju konstruisu ide iz greske u gresku. u takvim okolnostima ne znaju ni sta ce sa saveznicima.
lobirati nesto kod njih i ocekivati nesto od njih samo zato sto su najjaci i najjbogatiji, moze da proizvede vise stete nego koristi. posebno ako mislis da oni znaju sta rade.
Tačno je da globalizacija predstavlja određeni izazov za vodeće političke strukture u svijetu, ali mislim da nikada nisu imali bolju kontrolu/uvid nego sada, za koji mogu zahvaliti u velikoj mjeri globalizaciji (i tehnološkom napretku).[/quote
svakako da oni planiraju i imaju odlican uvid.
ali nemaju razumjevanje.
- U-zap
#354 Re: JEL POCELO?
ne bi mi ti vjerovao kad bih rekao sta ja mislimDanguba wrote:ti stalno covjeka zajebavas a on stalno misli da je na pravom putu.muha_sa wrote:U-zap wrote:Mislim da bi najbolje bilo da se BiH podijeli na 2 dijela, jedan dio da se pripoji Hrvatskoj a drugi Srbiji. Pa nek svako bira koji ce pasos. I onda se napokon moze okrenuti ka buducnosti i jacanju ekonomije
- Mlohavi
#355 Re: JEL POCELO?
Naravno da se nece nista desiti, ali cisto radi moje upucenosti...kamen spoticanja wrote: Ejs...granica na kozijoj cupriji...ili u doboju...
hajde bujrum da vidimo i to
bobar banka ce se pominjati jos zadugo
Sta bi mi konkretno moglo uraditi kada bi poznata vesela ekipa pocela s barikadma na magistralama?
-
Dr Arsla
#356 Re: JEL POCELO?
Rata neće biti ! Za rat je potrebno dvoje ! Mirno šetajte i jedite ćevape na Baščaršiji jer rata neće biti ! Bosna je ko tigrova koža i ne može se pocijepati 
- jao_situacije
#357 Re: JEL POCELO?
svakome se desi da pogriješiloose end wrote:Ma iskreno nisam, ucini mi se neki liberalni, let's-make-love-not-war Bosanacjao_situacije wrote:ti baš nisi upratio ko je u-zaploose end wrote:
Super ti je ta logika stvarno. Zasto se onda ijedna napadnuta drzava u historiji borila protiv napadaca?
I kako ne kontas da ti isti koji bi rascjepkali drzavu ne zele ni tebe zivog uopce? Budi ti sta hoces, ali ako ti je ime Edin, Muhamed, Adis, tebi je po njima mjesto ili u masovnoj grobnici ili na totalnoj margini drustva.
Tvoja gruda je tvoja kuca, a tvoja kuca garant tvog opstanka. Ako se odreknes domovine, odrekao si se vlastite kuce, dostojanstva i prava na postojanje.
O Tito, o cemu mi pricamo
-
155_mm
#358 Re: JEL POCELO?
sta ces kad nece. budale. ali nije to samo tako u bosni. ni hrvatskoj nije bolje. ljudi nikako da shvate koji bi to gospodarski napredak bio kad bi se ista podijelila izmedju italije i madjarske kako je i bilo 1000 godina. ali narod ko guske u magli nece pa nece. ali polako siguran sam da ce se to ponovo vratiti na svoje samo polako. treba narodu vremena.U-zap wrote:Ma najebano je u bosni vec odavno. Svako vuce ko pseto na svoju stranu, cupa, neke majorizacije, ugrozavanje, picke materine vazda. Jebo ti kamerni teatar kakve se predstave odvijaju na politickoj bini. I onda kad se pogase kamere fino odu svi na veceru. Nek jebu mater vise svoju. Svi odreda. Eto vam zemlja, podijeli je na 1000 dijelova samo daj normalnim da zive u miru.
-
prog321
#359 Re: JEL POCELO?
Bosnjaci su najgori.
Prodali veru za veceru, ali ne daju BiH ni za glavu. Pihh/.//
Prodali veru za veceru, ali ne daju BiH ni za glavu. Pihh/.//
- Ratoborna Gljiva
#360 Re: JEL POCELO?
dogovaraju privatne poslove, nisu tamo da tebi i meni bude bolje.jao_situacije wrote:a bake i draganče kod sultana piju čajDanguba wrote:Ivanic mi sumLJiv.
- kamen spoticanja
#361 Re: JEL POCELO?
Spontano bi odletjeli u vjecna lovistaMlohavi wrote:Naravno da se nece nista desiti, ali cisto radi moje upucenosti...kamen spoticanja wrote: Ejs...granica na kozijoj cupriji...ili u doboju...
hajde bujrum da vidimo i to
bobar banka ce se pominjati jos zadugo
Sta bi mi konkretno moglo uraditi kada bi poznata vesela ekipa pocela s barikadma na magistralama?
-
155_mm
#362 Re: JEL POCELO?
evo i strumfovi se javljaju:

pa nije lose.Izjava je Ureda visokog predstavnika, kojoj se pridružuju Delegacija Evropske unije/Ured specijalnog predstavnika EU, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Ambasada Velike Britanije, Ambasada Njemačke, Ambasada Kraljevine Holandije, Ambasada Španije, Ambasada Japana, Ambasada Turske, Ambasada Francuske, Ambasada Kanade i Ambasada Italije.
U saopćenju navode da se ta jurisdikcija ne smije osporavati, i mora se u potpunosti i bezuvjetno poštovati.
Navode da entiteti imaju ustavnu obavezu da djeluju u skladu s odlukama institucija BiH.
Dodaju da sva pitanja o konkretnim operacijama SIPA-e, koje se provode po nalogu Tužilaštva BiH, treba uputiti tim institucijama.
- Mlohavi
#363 Re: JEL POCELO?
Pravosudne institucije i organi za provođenje zakona na državnom nivou imaju nadležnost da djeluju u punom kapacitetu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.155_mm wrote:evo i strumfovi se javljaju:
pa nije lose.Izjava je Ureda visokog predstavnika, kojoj se pridružuju Delegacija Evropske unije/Ured specijalnog predstavnika EU, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, Ambasada Velike Britanije, Ambasada Njemačke, Ambasada Kraljevine Holandije, Ambasada Španije, Ambasada Japana, Ambasada Turske, Ambasada Francuske, Ambasada Kanade i Ambasada Italije.
U saopćenju navode da se ta jurisdikcija ne smije osporavati, i mora se u potpunosti i bezuvjetno poštovati.
Navode da entiteti imaju ustavnu obavezu da djeluju u skladu s odlukama institucija BiH.
Dodaju da sva pitanja o konkretnim operacijama SIPA-e, koje se provode po nalogu Tužilaštva BiH, treba uputiti tim institucijama.
Jbg ti glavno izostavio
Reakcija im je taman da shvatis da se samo u sebe mozes uzdati.
Last edited by Mlohavi on 10/12/2015 20:17, edited 1 time in total.
-
prog321
#364 Re: JEL POCELO?
Ako sad Laktasenka i njegovog transvestita ne capnu, ne znam kad ce. 
- jao_situacije
#365 Re: JEL POCELO?
meni je super, a za tebe ne znamRatoborna Gljiva wrote:dogovaraju privatne poslove, nisu tamo da tebi i meni bude bolje.jao_situacije wrote:a bake i draganče kod sultana piju čajDanguba wrote:Ivanic mi sumLJiv.
-
budza
#366 Re: JEL POCELO?
srbi vise nemaju zuba u glavi. nemaju cime ujedati. celjuste su istupljene. nebi mogli sa nikim u okolini da ratuju.
- Danguba
#367 Re: JEL POCELO?
Ma nije isao ni u Brisel.jao_situacije wrote:a bake i draganče kod sultana piju čajDanguba wrote:Ivanic mi sumLJiv.
- ovo_malo_duse
#368 Re: JEL POCELO?
Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje, a sve se placa pa i ova ljubav. A i rezrvne mrtvaje nemamo...
Kaze moj komso , da hoce vala i puknut, jebo ovak zivot, bar ce nam djeca imat bolji zivot...Samo ne napravit istu gresku ovaj put pocistit i nasa govna...Kontam koliko nas ovako razmislja, ima dosta raje kojima je do nokata dogorilo i jedva cekaju da se ucini pogresan korak...
Citam temu i vidim istu plejadu trolova i salonaca koji odmah pocnu prodavat mahovinu i ubjedzivat nas da mirno spavamo.
Ja mislim ako pukne neko ce najebat, s jedne strane cetnici se malo malo postrojavaju, s druge strane raja jedva ceka..
Mislim ako zapuca nece to niko zaustavit tek tako...
Kaze moj komso , da hoce vala i puknut, jebo ovak zivot, bar ce nam djeca imat bolji zivot...Samo ne napravit istu gresku ovaj put pocistit i nasa govna...Kontam koliko nas ovako razmislja, ima dosta raje kojima je do nokata dogorilo i jedva cekaju da se ucini pogresan korak...
Citam temu i vidim istu plejadu trolova i salonaca koji odmah pocnu prodavat mahovinu i ubjedzivat nas da mirno spavamo.
Ja mislim ako pukne neko ce najebat, s jedne strane cetnici se malo malo postrojavaju, s druge strane raja jedva ceka..
Mislim ako zapuca nece to niko zaustavit tek tako...
- kamen spoticanja
#369 Re: JEL POCELO?
Njega ce zavrsiti mektic i pericaprog321 wrote:Ako sad Laktasenka i njegovog transvestita ne capnu, ne znam kad ce.
- KB9
#370 Re: JEL POCELO?
ko se bolan postrojava i ko ce zapucat? daj malo skontajte se sta pisete
-
Hafis
#371 Re: JEL POCELO?
ćuj sa nikim nebi moglibudza wrote:srbi vise nemaju zuba u glavi. nemaju cime ujedati. celjuste su istupljene. nebi mogli sa nikim u okolini da ratuju.
ja nemislim tako imaju oni jošte zubiju nije bilo lako kadje bijo prvi svjecki rat pa kad su uz puškaranje morali otići dokrfa malo počinuti i ondak opet namah curik i goni švabu svedo slovenije a dani opanak nisu izuli usput
- U-zap
#372 Re: JEL POCELO?
Nije ni tamo bolje. Daleko od dobrog. Ali su navukli iz petinih zila da udju u EU. Jest da je to tanko ko jufka ali su uspjeli. Zato oni kojima se ne svidja tamo odose dalje. Avionske karte nikad jeftinije155_mm wrote:sta ces kad nece. budale. ali nije to samo tako u bosni. ni hrvatskoj nije bolje. ljudi nikako da shvate koji bi to gospodarski napredak bio kad bi se ista podijelila izmedju italije i madjarske kako je i bilo 1000 godina. ali narod ko guske u magli nece pa nece. ali polako siguran sam da ce se to ponovo vratiti na svoje samo polako. treba narodu vremena.U-zap wrote:Ma najebano je u bosni vec odavno. Svako vuce ko pseto na svoju stranu, cupa, neke majorizacije, ugrozavanje, picke materine vazda. Jebo ti kamerni teatar kakve se predstave odvijaju na politickoj bini. I onda kad se pogase kamere fino odu svi na veceru. Nek jebu mater vise svoju. Svi odreda. Eto vam zemlja, podijeli je na 1000 dijelova samo daj normalnim da zive u miru.
-
baxul
#373 Re: JEL POCELO?
155_mm wrote:evo i strumfovi se javljaju:
- It_is_a_Leclerc
#374 Re: JEL POCELO?
Ovo je ona - Don't dream dreams retorika.
U se i u svoje kljuse, Bošnjaci.
I ne dajte sjeći šljive i prekopavati avlije. Za svaki slučaj.
U se i u svoje kljuse, Bošnjaci.
- klaki
#375 Re: JEL POCELO?
Sta gdje
na koji kanal da prebacim
na koji kanal da prebacim