Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Locked
Freamon Lester

#351 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

Drustvo gdje ste sa pricama o "false flag" napadima?

Ovom monstrumu zet vehabija bio hapsen zbog terorizma skupa sa Rustempasicevom grupom...
sahara1428

#352 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by sahara1428 »

Alfons Kauders wrote:
sahara1428 wrote:ZA ALFONSA DA SMIRI DUŠU... :izet:

koju dušu?
ISLAMOFOBIČNU MOŽDA, ŠTA JA ZNAM... :skoljka:
kritichar

#353 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by kritichar »

Alfons Kauders wrote: necu

znaci mozes pricati kako promijeniti te zakone koji ti ne gode... i to je to... a od toga nema nista, jer nemate snage da ih ikad promijenite...

ostaje nasilje... koje opet nije u skladu sa nekim ovozemaljskim zakonima... a zakone silom mijenjati necete... em vas je manje od nas, em imate manje muda i pameti...

a ja nisam neokomunista, vec ultra-desnicar, ne vrijedjaj
nasilje sami ubacujete i vezujete za muslimane, vi i vaša braća po logici, Mevlidi, Dodici, RTRS.....
dust in the wind

#354 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by dust in the wind »

Vehabija je čovjek sa bradom i muslimanskim imenom kojem još uvijek nije dokazano terorističko djelo.
Terorista je čovjek sa bradom i muslimanskim imenom koji je pokušao ili uspio da ubije nekoga, djelujući samostalno ili u organizovanoj grupi.[/quote]
sve si shvatio. nema ti pomoci.[/quote]
vijeli smo kako si ti shvatio predavanje Dr. Esmira Halilovića[/quote]
isto kao i ovaj tvoj ubica iz sokolja.[/quote]
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Oligarh

#355 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Oligarh »

Freamon Lester wrote:Drustvo gdje ste sa pricama o "false flag" napadima?

Ovom monstrumu zet vehabija bio hapsen zbog terorizma skupa sa Rustempasicevom grupom...
Ne, sada je im je drugi modus operandi: za sve su krive kladionice.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#356 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Chmoljo »

kritichar wrote:
Chmoljo wrote:
kritichar wrote: -ti bi hiljade ljudi u ovoj državi izjednačio sa svojim komšijom, samo zato što si ti imao takvo iskustvo
ko god se vrati vjeri, treba ga uhapsit, jedino možeš biti miran ako si po rođenu musliman
-ko god ne podržava mevludove, šije, ajvatovicu, terorista je
ne patetiši.
kad prije odgovori, nisi imao vremena da pročitaš njegov post i ovaj moj odgovor da bi razumio o čemu je riječ
kako rekoh, patetišeš. nit' je ovo Pariz, niti London da se ne pravi distinkcija između ljudi u vjeri, i ljudi u terorizmu. a više ti pridonosiš zamagljivanju te razlike tim patetisanjem, i guranjem u svih u isti koš.
Alfons Kauders

#357 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Alfons Kauders »

Napad i ubistvo vojnika Oružanih snaga BiH kvalifikovano je kao djelo terorizma, a daljom istragom bit će utvrđene sve okolnosti vezane za počinioca ovog krivičnog djela, njegove eventualne pomagače, kao i motiv, saopćeno je iz Tužilaštva BiH, koje je preuzelo istragu.
znaci ipak je narkomancic zapravo i vehabijica, ko sto sam i rekao sinoc

kada otvaramo sezonu lova... oko za oko, zub za zub...

a ja predlazem 100 bradonja za jednog vojnika, policajca, civila
dulekrele

#358 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by dulekrele »

pametnom dosta.
kritichar

#359 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by kritichar »

dulekrele wrote:
kritichar wrote:
dulekrele wrote: sve si shvatio. nema ti pomoci.
vijeli smo kako si ti shvatio predavanje Dr. Esmira Halilovića
isto kao i ovaj tvoj ubica iz sokolja.
hoćeš reći da ste na istom intelektualnom nivou?
Freamon Lester

#360 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

Oligarh wrote:

A gdje je drustvo sto je pljuvalo sto stavlja francuske zastave na fb? Ne vidim da su stavili zastave BiH...
Alfons Kauders

#361 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Alfons Kauders »

kritichar wrote:
Alfons Kauders wrote: necu

znaci mozes pricati kako promijeniti te zakone koji ti ne gode... i to je to... a od toga nema nista, jer nemate snage da ih ikad promijenite...

ostaje nasilje... koje opet nije u skladu sa nekim ovozemaljskim zakonima... a zakone silom mijenjati necete... em vas je manje od nas, em imate manje muda i pameti...

a ja nisam neokomunista, vec ultra-desnicar, ne vrijedjaj
nasilje sami ubacujete i vezujete za muslimane, vi i vaša braća po logici, Mevlidi, Dodici, RTRS.....
jah

"mi" (ko smo to mi?) smo "ubacili" nasilje u glavu kojekakvih topalovica, mevlida, oksova, bosnica i ovog kurvinog sina cije ime necu ni da pomenem?

sve je to zavjera, mi smo krivi, dje bi ba vehabije napravile belaj i ubile nekog?
sahara1428

#362 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by sahara1428 »

Oligarh wrote:

I TONNY BLAIRU-u JE SVASTIKA POKRIVENA muslimanka, ENO JE DRUŽI SE SA BIVŠOM CNN NOVINARKOM YVONNE RIDLEY kojoj su talibani isprali mozak u zarobljeništvu pa postala muslimanka... :D
Klavikula

#363 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Klavikula »

Freamon Lester wrote:Onaj sto pobi porodicu na Badnjak nije uracunljiv.
Policajce u Bugojnu ubio zaludjeni roker iz Bugojna.
Napad na americku ambasadu izvrsio Srbin.
Napad na policijsku stanicu u Zvorniku izvrsen iz osvete.
Napad na vojnike izvrsio narkoman.

Sinoc sam imao plahu zelju da se poprilicno nagovorim, ali proslo me jer vidim da nemam kome. Proslo me jer vidim da niko od onih koji su kritikovali postavljanje francuske zastave na fb nisu postavili zastavu BiH na svoj profil. A reci cu vam zasto niko nije postavio sliku BiH na fb i zasto niko nije javno tugovao za ova dva vojnika. Zato sto ih je strah... :izet:
:thumbup:
kritichar

#364 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by kritichar »

Chmoljo wrote: kako rekoh, patetišeš. nit' je ovo Pariz, niti London da se ne pravi distinkcija između ljudi u vjeri, i ljudi u terorizmu. a više ti pridonosiš zamagljivanju te razlike tim patetisanjem, i guranjem u svih u isti koš.
Ja se ne bih ni javljao na ovu temu, da maloumnici nisu povezali Esmira Halilovića sa ovim napadom, ili sve ljude koji idu u određenu džamiju.
Freamon Lester

#365 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

sahara1428 wrote:
Oligarh wrote:

I TONNY BLAIRU-u JE SVASTIKA POKRIVENA muslimanka, ENO JE DRUŽI SE SA BIVŠOM CNN NOVINARKOM YVONNE RIDLEY kojoj su talibani isprali mozak u zarobljeništvu pa postala muslimanka... :D
Kad Tonny Blair ubije 2 britanska vojnika tekbirajuci onda ti je analogija ispravna...
Kikibombona

#366 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Kikibombona »

kritichar wrote: -ti bi hiljade ljudi u ovoj državi izjednačio sa svojim komšijom, samo zato što si ti imao takvo iskustvo
Ne. Samo hocu reci da su dobar dio pripadnika selefijskog pokreta bivsi narkomani i alkosi. To je poznata cinjenica. Svako od nas zna nekoliko takvih slucajeva.
ko god se vrati vjeri, treba ga uhapsit, jedino možeš biti miran ako si po rođenu musliman
Ne treba nikoga hapsiti. Treba nadzirati ove sto podrzavaju i prate rad dzihadistickih skupina.
-ko god ne podržava mevludove, šije, ajvatovicu, terorista je
Nije terorista vec ce je sasvim izvjesno selefija.

Evo ti klasicni selefija/vehabija

https://www.youtube.com/watch?v=-6L8WKEFRZw

49.50... kada ovako prica o sijama jasno je da se radi o vehabiji. Na pitanju sija veeliikaaa vecina pada. Jos kada u igru ubacis mevlud, Ajvatovicu, sufije... sve su manje sanse da ce profulati... Ljudi koji ga slusaju na predavanjima su u 99% slucajeva tzv. vehabije.
Oligarh

#367 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Oligarh »

18.11.2015. je isti po pravnoj, ali i drugim kvalifikacijama kao 02.03.1992. Sad možemo i da očekujemo 06.04.1992. ako se na vrijeme ne reaguje.
Klavikula

#368 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Klavikula »

_BataZiv_0809 wrote:
Klavikula wrote: vrlo vjerovatno.
i nije pucao na autobus, vec na vojnika, koji je igrom slucaja bio blizu autobusa.

kao sto rekoh, Zvizdiceva poruka je vrlo jasna.
Zvizdic kukavicki ili lukavo (ustalom dovoljno je pogledati u oci tog covjeka i mnogo ti se kaze) ne kaze nista. Ako je napad na drzavu, onda je terorizam. Reci brate glasno i jasno, sta okolisas, gdje su ti muda?
puno bi bilo da je sinoc rekao terorizam. valjalo je malo ublaziti pocetni sok, a opet reci u kom pravcu sve ide.
kritichar

#369 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by kritichar »

Alfons Kauders wrote: jah

"mi" (ko smo to mi?) smo "ubacili" nasilje u glavu kojekakvih topalovica, mevlida, oksova, bosnica i ovog kurvinog sina cije ime necu ni da pomenem?

sve je to zavjera, mi smo krivi, dje bi ba vehabije napravile belaj i ubile nekog?
ko je ubacio, navedi ime?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#370 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Chmoljo »

kritichar wrote:
Chmoljo wrote: kako rekoh, patetišeš. nit' je ovo Pariz, niti London da se ne pravi distinkcija između ljudi u vjeri, i ljudi u terorizmu. a više ti pridonosiš zamagljivanju te razlike tim patetisanjem, i guranjem u svih u isti koš.
Ja se ne bih ni javljao na ovu temu, da maloumnici nisu povezali Esmira Halilovića sa ovim napadom, ili sve ljude koji idu u određenu džamiju.
pa kako si ga počeo braniti, bolje da nisi.

ako neko operisan od vjere poput madnera kaže da je glupost to što se piše, onda ne vidim potrebu za postovima: svi nas mrzite jer idemo u džamiju :-)
dulekrele

#371 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by dulekrele »

kritichar wrote:
dulekrele wrote:
kritichar wrote: hoćeš reći da ste na istom intelektualnom nivou?
mozda i jesmo ali ja ne nosim bradu i kratke hlace i ne ubijam neduzan narod po sarajevu i ne govore mi hodze kreteni sta da radim i kako da mislim. u tome se razlikujemo ja i on ali u tome ste ti i on isti.
Freamon Lester

#372 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

Alfons Kauders wrote:
jah

Nemoj tako. Oni ce nas braniti ako bude rata. :skoljka:
sahara1428

#373 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by sahara1428 »

Kad Tonny Blair ubije 2 britanska vojnika tekbirajuci onda ti je analogija ispravna...
da ko analogija Madeleine Albright

slavemaster

#374 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by slavemaster »

Stari wrote:
arzuhal wrote:Kakva "reforma islama u BiH"? Šta lupetaš? Isto haridžijsko stanje svijesti, to tvrde i tekfirije: Treba iz temelja mijenjati islam u Emiratu Bosna!, ili kako već govore...

Olabavi malo s tim "lupetas" ....jer ocito veze nemas bog ti dao dragi....

Bosanski jezik u kompletnom obredu i svim ritualima ... Potpuno izjednacavanje zena i muskaraca u vjerskoj hijerarhiji ... vjera u jednog boga i ukidanja kulta pejgambera

Jel dosta za pocetak .... ili ti se mozda cini nedovoljno radikalne doktrinalne reforme
gdje je tu islam onda?
Freamon Lester

#375 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

sahara1428 wrote:
da ko analogija Madeleine Albright

Dodaj joj tu i poginule u bombardovanju Srbije... :izet:
Locked