BRUKA U DUBLINU
- Eskimko
#351 Re: BRUKA U DUBLINU
Svaki put se zapitam kako neko moze biti toliko glup i dozvoliti da mu razliciti mediji serviraju ono sto ce oni misliti. Ljudi moji na tribinama je bilo oko 3000 nasih navijaca sto iz Bosne sto iz raznih drugih zemalja sto znaci da pada ona teza da je to uradila jebena dijaspora. Odgovorno tvrdim da se za vrijeme te minute sutnje nisu cula vise od dva tri lica koja su vise puta ponovili Palestina (zbog cega trebalo bi pitati njih) dok ostala ogromna vecina je dostojanstvenoo odsutila tu minutu iz znaka postovanja prema zrtvama u Parizu. Onda nasupa ono sto je mene vise iznenadilo da su irci koji su isto tako mogli primijetiti da se radi o par lica poceli zvizdati za vrijeme te minute sutnje sto je po meni za vecu osudu jer je zvizdao skoro cijeli stadion i sto je najgore mnogi mediji upravo to zvizdanje pripisuju bosanskim navijacima. Za strane medije me boli neka stvar ali je gore kad to nas narod prihvati zdravo za gotovo i gdje na povrsinu isplivava razna netrpeljivost izmedju nas samih na relacijama Bosna-dijaspora,Sarajevo-Zenica,itd itd...Pored nas samih ovakvih kakvi jesmo nama neprijatelji i netrebaju. Ja sam ponosan na one nase momke i djevojke i djecicu koja je bila tamo na tribinama i podrzali svoju reprezentaciju na najbolji moguci nacin. Za vrijeme citavog boravka tamo nije napravljen niti jedan jedini incident u gradu a bilo nas je masala. Sada nam na nase forume dolazi fukara iz komsiskih i susjednih drzava koji kad idu na gostujuce utakmice ljudi podizu vojsci pripravnost jer znaju da dolazi stoka koja ce praviti samo sranja paliti,lupati i bosti se nozevima. 
- House
#352 Re: BRUKA U DUBLINU
Irski šupci dobacivali tokom minute šutnje 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#353 Re: BRUKA U DUBLINU
heroji, a ne zlocinciEskimko wrote:Svaki put se zapitam kako neko moze biti toliko glup i dozvoliti da mu razliciti mediji serviraju ono sto ce oni misliti. Ljudi moji na tribinama je bilo oko 3000 nasih navijaca sto iz Bosne sto iz raznih drugih zemalja sto znaci da pada ona teza da je to uradila jebena dijaspora. Odgovorno tvrdim da se za vrijeme te minute sutnje nisu cula vise od dva tri lica koja su vise puta ponovili Palestina (zbog cega trebalo bi pitati njih) dok ostala ogromna vecina je dostojanstvenoo odsutila tu minutu iz znaka postovanja prema zrtvama u Parizu. Onda nasupa ono sto je mene vise iznenadilo da su irci koji su isto tako mogli primijetiti da se radi o par lica poceli zvizdati za vrijeme te minute sutnje sto je po meni za vecu osudu jer je zvizdao skoro cijeli stadion i sto je najgore mnogi mediji upravo to zvizdanje pripisuju bosanskim navijacima. Za strane medije me boli neka stvar ali je gore kad to nas narod prihvati zdravo za gotovo i gdje na povrsinu isplivava razna netrpeljivost izmedju nas samih na relacijama Bosna-dijaspora,Sarajevo-Zenica,itd itd...Pored nas samih ovakvih kakvi jesmo nama neprijatelji i netrebaju. Ja sam ponosan na one nase momke i djevojke i djecicu koja je bila tamo na tribinama i podrzali svoju reprezentaciju na najbolji moguci nacin. Za vrijeme citavog boravka tamo nije napravljen niti jedan jedini incident u gradu a bilo nas je masala. Sada nam na nase forume dolazi fukara iz komsiskih i susjednih drzava koji kad idu na gostujuce utakmice ljudi podizu vojsci pripravnost jer znaju da dolazi stoka koja ce praviti samo sranja paliti,lupati i bosti se nozevima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#354 Re: BRUKA U DUBLINU
zamisli te mentalne tegobe
živiš u dijaspori i jedina zanimacija u životu ti je doći na sarajevski forum da prosipaš žuč
živiš u dijaspori i jedina zanimacija u životu ti je doći na sarajevski forum da prosipaš žuč
- zateznistub
#355 Re: BRUKA U DUBLINU
Uvijek jedni te isti useru svaku temu svojom nadri pameću...
Last edited by zateznistub on 17/11/2015 20:49, edited 1 time in total.
- animals
#356 Re: BRUKA U DUBLINU
Ja sam Bosanac, a za tebe nisam siguran..kad siVelkoski wrote:opet ovaj animals iz Beča prosipa žuč po Bosancima![]()
dvije godine frajko isto piše, a niko ga ne banuje
vec lazljivac, onda dokazi da ja pisem protiv Bosanaca..
ja samo kritikujem siro ine svi vrsta..
a to nisu sigurno Bosanci..
- pirmin
#357 Re: BRUKA U DUBLINU
U Becu sve Shaban do ShabanaHouse wrote:Velkoski wrote:opet ovaj animals iz Beča prosipa žuč po Bosancima![]()
bosanski hrvat iz beča
tačnije
- animals
#358 Re: BRUKA U DUBLINU
Da..Bosanac i Hrvat..House wrote:Velkoski wrote:opet ovaj animals iz Beča prosipa žuč po Bosancima![]()
bosanski hrvat iz beča
tačnije
problem..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- BHCluster
#360 Re: BRUKA U DUBLINU
To ti ispada dvostruka Hrvatska diJaspora.House wrote:Velkoski wrote:opet ovaj animals iz Beča prosipa žuč po Bosancima![]()
bosanski hrvat iz beča
tačnije
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#361 Re: BRUKA U DUBLINU
naravno da je problemanimals wrote:Da..Bosanac i Hrvat..House wrote:
bosanski hrvat iz beča
tačnije
problem..
samo Bosnjaci smiju pljuvat' po Bosni
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#362 Re: BRUKA U DUBLINU
pljuvanje je jedno, mržnja je drugo
selam za crvenu tuzlu
selam za crvenu tuzlu
-
kakavdanakneiskustvu
#363 Re: BRUKA U DUBLINU
salik79 wrote:Navedi jednog jedinog lika, ili klub, iz RS-a, ili iz zapadne Hercegovine, koji ima(ju )vrhunske rezultate u sjedecoj odbojci!!!Honda Hondas wrote:
Samo da napisem ovo. "Nasa najuspjesnija nacionalna selekcija , a to je reprezentacija BIH u sjedecoj odbojci, ima ravno 0 Hrvata , i 0 Srba u svom sastavu." Evo da ne ispadam da lazem.![]()
"Reprezentacija BiH na Evropskom prvenstvu u sjedecoj odbojci u Poljskoj nastupa u sljedećem sastavu:
Strucni stab
Mirza Hrustemovic - selektor
Ejub Mehmedovic - trener
Zikret Mahmutovic - trener
Igraci:
Sabahudin Delalic - kapiten
Ismet Godinjak
Adnan Manko
Muhamed Kapetanovic
Adnan Kesmer
Asim Medic
Mirzet Duran
Nizam Cancar
Dzevad Hamzic
Benis Kadric
Safet Alibasic
Ermin Jusufovic
Dzevad Sabeta - ekonom
Elvir Arnautovic - menadzer
Asim Muratbegovic - asist. menadzera"
Zanimljivo. Kao da nije bilo Hrvata i Srba koji su izgubili dijelove tijela, za BIH a uzgred su bili dobri sportisti.Pa da ih neko pogleda.
Ni u strucnom stabu nema nikoga osim Bosnjaka.
Onda mi neko prospipa pricu o multikulturalizmu.![]()
![]()
Kao da nisu Haris Seferovic, Zlatko Junuzovic, Adem Ljajic odabrali druge selekcije, a mogli su igrati za BIH. Da ne spominjem Nihada Djedovica kojem je njemacki pasos mnogo drazi od bosanskog, pa vise ne zeli da igra za BIH.
A nas pasos toliko vrijedi da ga ne mos ni na autopijaci prodat.
u zap. hercegovini jedva da ima i klubova prave odbojke,zar ocekujes da u gradicima kao sto su posusje,citluk postoje takvi klubovi?
- radiša
#364 Re: BRUKA U DUBLINU
tacno a ostali smiju srat i pisat.plain vanilla wrote: samo Bosnjaci smiju pljuvat' po Bosni
- animals
#365 Re: BRUKA U DUBLINU
Prvo decko, oladi..Velkoski wrote:pljuvanje je jedno, mržnja je drugo
selam za crvenu tuzlu
ja ne mrzim nikoga..
reko ti vec, mani se klevete.
- zateznistub
#366 Re: BRUKA U DUBLINU
Na temi o Dublinu i skandiranju Palestini ono postavi spisak igrača u sjedećoj odbojci....
neprocjenjivo...
neprocjenjivo...
- Grean
#367 Re: BRUKA U DUBLINU
Evo bruka i na utakmici u Danskoj.

Valjda ce i oni pokrenuti kakvu temu da se operu.
Valjda ce i oni pokrenuti kakvu temu da se operu.
Last edited by Grean on 17/11/2015 21:00, edited 1 time in total.
-
m_l
#368 Re: BRUKA U DUBLINU
Koprenabreuer wrote:Što je to "jasmak"?
- beniciodeltoro
#369 Re: BRUKA U DUBLINU
Ako je neko kliknuo na video i zbog 1 osobe osudio sve navijače taj je imao predrasude i prije. Ako je članak "Bosnian fans disrespect" bez obzira što je to bila 1 osoba onda je i novinar i članak za osudu i svako normalan objektivan će imati isto mišljenje o tome kao što mi imamo o pojedinim člancima Dnevnog Avaza.uglavnomja wrote:beniciodeltoro wrote:Čin je za osudu ali nije sad da hala gori gdje si se ti uspaničio kao da je Ćelo upucao srpskog svata. Ono što je se sinoć dogodilo je bljutavo ali nije sad da čitav svijet gleda ružno na nas pa da mi brže bolje moramo nešto pod hitno učiniti. Sutra neće niko pričati o ovome u svijetu, samo ti ćeš još narednih 10 dana ovo pominjati i kukatiHonda Hondas wrote:Da se organizacija BHF jasno distancirala i izasla u javnost sa saopcenjem da im je mnogo zao zbog ovog incidenta, da je ovo bio cin poludjelog polupijanog kretena, i da oni kao glavna navijacka skupina osudjuju ovaj cin,
ONDA ONDA ONDA i samo tad imas pravo rec da je ovo djelo jednog pojedinca a ne reprezenta BIH koju cini BHF na svojim turama po Evropi!
Kraj price.
svaki povrsan citaatelj novina u europi je vidio naslov: bosanski navijacii iskazali nepostovanje prema minuti sutnje (ovo je najblazi naslov), ogromna vecina nije ni otvorila tekst, ne znaju ko je igrao protiv bosne, ne znaju koliko likova je urlalo, ne znaju da to nije nana od jednog kolege forumasa....
i tacno, nece sutra pricati o tome, ni za 10 dana, ili mjesec ...sve dok prvi put ne cuju ili procitaju bosna ... sta mislis da ce im prvo pasti na pamet? ono sto je komentator sinoc na tv u soku konstatovao: pa to je narod koji je prezivio rat i hiljade mrtvih, a koji urla tokom minute sutnje ...
Po toj logici bi trebali osuditi svu njemačku publiku što su izboli Moniku Seleš iako je to bila samo jedna njemačka budala. Ko je uključio mozak kod slučaja Monike Seleš uradit će isto i ovdje mada za razliku od slučaja Seleš niko sutra neće o Dublinu ni pričati
- uglavnomja
#370 Re: BRUKA U DUBLINU
Velkoski wrote:zamisli te mentalne tegobe
živiš u dijaspori i jedina zanimacija u životu ti je doći na utakmice bh repke da prosipaš primitivizam, jad i moralnu bijedu
(ne mislim na tebe nego na bhf
Last edited by uglavnomja on 17/11/2015 21:10, edited 1 time in total.
- House
#371 Re: BRUKA U DUBLINU
kakav problem? nema problemaanimals wrote:Da..Bosanac i Hrvat..House wrote:Velkoski wrote:opet ovaj animals iz Beča prosipa žuč po Bosancima![]()
bosanski hrvat iz beča
tačnije
problem..
- uglavnomja
#372 Re: BRUKA U DUBLINU
lik je izbo moniku zato jer je bila bolja od stefi graf. ne zbog poltikebeniciodeltoro wrote: Ako je neko kliknuo na video i zbog 1 osobe osudio sve navijače taj je imao predrasude i prije. Ako je članak "Bosnian fans disrespect" bez obzira što je to bila 1 osoba onda je i novinar i članak za osudu i svako normalan objektivan će imati isto mišljenje o tome kao što mi imamo o pojedinim člancima Dnevnog Avaza.
Po toj logici bi trebali osuditi svu njemačku publiku što su izboli Moniku Seleš iako je to bila samo jedna njemačka budala. Ko je uključio mozak kod slučaja Monike Seleš uradit će isto i ovdje mada za razliku od slučaja Seleš niko sutra neće o Dublinu ni pričati
tema je urlanje za vrijeme MINUTE SUTANJA!!!!!
- zateznistub
#373 Re: BRUKA U DUBLINU
Crtaj uglavnom, crtaj...uglavnomja wrote:lik je izbo moniku zato jer je bila bolja od stefi graf. ne zbog poltikebeniciodeltoro wrote: Ako je neko kliknuo na video i zbog 1 osobe osudio sve navijače taj je imao predrasude i prije. Ako je članak "Bosnian fans disrespect" bez obzira što je to bila 1 osoba onda je i novinar i članak za osudu i svako normalan objektivan će imati isto mišljenje o tome kao što mi imamo o pojedinim člancima Dnevnog Avaza.
tema je urlanje za vrijeme MINUTE SUTANJA!!!!!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#374 Re: BRUKA U DUBLINU
dva-tri lika uzviknula Palestina, a određeni forumaši (moram primijeiti kako su to uvijek isti) su tu da bacaju drvlje i kamenje, proglase BiH Teheranom i budu 'veći Papa od Pape' itd...
A ako ćeš već o dijaspori, ja je ne volim, samim tim ne volim ni tebe

A ako ćeš već o dijaspori, ja je ne volim, samim tim ne volim ni tebe
- beniciodeltoro
#375 Re: BRUKA U DUBLINU
Pa u čemu je onda problem? Nije valjda da neko onda očekuje da će pozvati neke igrače koji i ne igraju u klubovima samo da ispoštuju nacionalni ključ?kakavdanakneiskustvu wrote:salik79 wrote:Navedi jednog jedinog lika, ili klub, iz RS-a, ili iz zapadne Hercegovine, koji ima(ju )vrhunske rezultate u sjedecoj odbojci!!!Honda Hondas wrote:
Samo da napisem ovo. "Nasa najuspjesnija nacionalna selekcija , a to je reprezentacija BIH u sjedecoj odbojci, ima ravno 0 Hrvata , i 0 Srba u svom sastavu." Evo da ne ispadam da lazem.![]()
"Reprezentacija BiH na Evropskom prvenstvu u sjedecoj odbojci u Poljskoj nastupa u sljedećem sastavu:
Strucni stab
Mirza Hrustemovic - selektor
Ejub Mehmedovic - trener
Zikret Mahmutovic - trener
Igraci:
Sabahudin Delalic - kapiten
Ismet Godinjak
Adnan Manko
Muhamed Kapetanovic
Adnan Kesmer
Asim Medic
Mirzet Duran
Nizam Cancar
Dzevad Hamzic
Benis Kadric
Safet Alibasic
Ermin Jusufovic
Dzevad Sabeta - ekonom
Elvir Arnautovic - menadzer
Asim Muratbegovic - asist. menadzera"
Zanimljivo. Kao da nije bilo Hrvata i Srba koji su izgubili dijelove tijela, za BIH a uzgred su bili dobri sportisti.Pa da ih neko pogleda.
Ni u strucnom stabu nema nikoga osim Bosnjaka.
Onda mi neko prospipa pricu o multikulturalizmu.![]()
![]()
Kao da nisu Haris Seferovic, Zlatko Junuzovic, Adem Ljajic odabrali druge selekcije, a mogli su igrati za BIH. Da ne spominjem Nihada Djedovica kojem je njemacki pasos mnogo drazi od bosanskog, pa vise ne zeli da igra za BIH.
A nas pasos toliko vrijedi da ga ne mos ni na autopijaci prodat.
u zap. hercegovini jedva da ima i klubova prave odbojke,zar ocekujes da u gradicima kao sto su posusje,citluk postoje takvi klubovi?