Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sarajevo-x.com

#351 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by sarajevo-x.com »

bull21 wrote:Prije svega, činjenica da zna nabrojati sve klubove u gradu govori više u prilog tome kakav je. Fini i mirni i dobri po pravilu ne uđu u te klubove a kamoli da ih znaju i gdje su i šta su. Dam ti lijevo mudo da ovaj ne zna nabrojati ni tri Šekspirove drame, da za Nar. Poz. zna jedino zato što se tu nalazi sa "braćom" a da se u kino ide najviše slikati i biti viđen.
Drugo, zna se kakve cure idu u te klubove, tražiti neku čednu i nevinu na takvom mjestu je pogrešno (da ne kažem glupo).
Treće, ovi koji se prodaju da su fini i dobri obično to nisu. Ti obično pucaju na to da su fini jer znaju napraviti frizuricu, znaju se fino obući i dobro izgledaju pa misle da su "fini" jer se ženske lijepe na njih k'o muhe na katran sve dok ne skontaju da su, bar u kategoriji ličnosti, obična govna koja na druge gledaju sa visine i podcjenjuju sviju koji im ne odgovaraju koja se daju fino izmusti na račun "prijateljstva" sa njima.
Četvrto, lik je patetičan.
Objasnjeno.
Buckethead wrote:Pratim... a sutra ću pročitati sve postove, ne da mi se sada...
Joj jarane ja evo citam slomih se, nigdje kraja :D
budza

#352 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by budza »

emire, toliko imas potencijala, mislim da bi te ozenio dve hefte.

nije tacno da tzv namazane cure traze samo alkose, narkomane, problematicne "mafijase" i sl., te sve ribe nafurane, mozes i sa cenerom u dzepu da dobijes, pod uslovom da imas vest jezik. zene su slaba bica i traze u muskarcu lidera. lider nije samo onaj sa lepim torzoom, punim novcanikom i silezija, lider zna biti i onaj ko je verbalno jak (narodski-jak na vilici). ako sve to jos mozes upotpuniti u krevetu sa ocenom dobar 3+, zbilja za takvog muskarca zime nema.

znaci, liderstvo i imidz moras izgraditi. sve drugo ce doci samo od sebe.
Niemand

#353 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Honda Hondas wrote:
Niemand wrote:Na ulici bi prva rekla-ne. Kratko i jasno.

Dobro, mozda ne bi nista rekla vec bi pocela trcati.
Čudno bas.. Momak pridje : za muda :izet:

N.N lice: "Cao Cao. . Izvini sto te zaustavljam, sigurno zuris.. Ali ako možeš da mi poklonis par trenutaka vremena... Želio bih ti reći da prekrasno izgledaš, prelijepa ti je ta bluza i bas ti stoji. . . Želio bih dobiti tvoj broj da se nekad dogovorimo za kaficu, da se upoznamo.. Ili ako ne želiš da mi daš broj, evo ti moj da odluči.. Ja sam Sulejman, drago mi je.."

Niemand vadi telefon, tipka 122 , obavjestava se SIPA čiji interventni vod pod rotacijama juri na mjesto događaja. :oops:
:chmoljava:
Znas ti kakvi budala ima vani :twisted:

Moja jaranica tako pristala otici na kafu sa momkom koji joj je priso sasvim fino i kulturno. Vratila se kuci placuci. :roll:
avetinja

#354 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by avetinja »

Što mi ovo kukanje o manjku dobrote i manjku osnovne razlikovne karakteristike dva spola digne živac. Šta serete više. Svi znamo da dobre djevojke i muškarci nisu zanimljivi ovim narikačama. Jesu, kada ih ostave bičarke i pitoni onda su dobri. Ali, inače, osobe takvog profila služe kao tariguz. Sad se javio jedan Violetin proizvod da podijeli pokupljenu pamet svijeta i da nam otvori oči. Sramota je da ovakve gluparije objavljuju portali.
hornet

#355 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by hornet »

Velkoski wrote:Treba znat' prodat' priču, sve ostalo je nebitno. Može ti falit' i kec komotno. :mrgreen:
Dovedite najveceg smotanka, poruznog, sa malom kitom i dajte mu kes u ruke i kljuceve od BMW-a, 95% posto zena je njegovo.
prog321

#356 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by prog321 »

Honda Hondas wrote: Čudno bas.. Momak pridje : za muda :izet:

N.N lice: "Cao Cao. . Izvini sto te zaustavljam, sigurno zuris.. Ali ako možeš da mi poklonis par trenutaka vremena... Želio bih ti reći da prekrasno izgledaš, prelijepa ti je ta bluza i bas ti stoji. . . Želio bih dobiti tvoj broj da se nekad dogovorimo za kaficu, da se upoznamo.. Ili ako ne želiš da mi daš broj, evo ti moj da odluči.. Ja sam Sulejman, drago mi je.."

Niemand vadi telefon, tipka 122 , obavjestava se SIPA čiji interventni vod pod rotacijama juri na mjesto događaja. :oops:
Pobogu ljudi,
Ne prilazi se onoj koja ti nije unaprijed poslala signale.
Možda je upravo imala abortus i vozila se kući. I onako traumatizirana ti uletiš sa sernjavom pričom o upoznavanju. C'mon. :-D
dječak sa šibicama

#357 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dječak sa šibicama »

Ma da, pobjegle bi od nepoznatog cudaka na ulici

Patriotska_Liga

#358 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Patriotska_Liga »

Nisi ti meščini dobro skonto o čemu ja govorim. Hajde da probamo dio po dio.
shbc wrote: A inace kao ne zna? De majke ti...
Ne zna ako u raji sjedi 5-6 cura i 5-6 momaka, ne možeš odma znat ko je koga zapikao tu. I taj period dok ne skonta iskoristiš da ona tebe želi prije nego što i skonta da si i ti nju zapiko. Istakneš se na pravi način. Ko zna naravno. Zato je to puno bolje nego polupripit dolazit poput vremenske nepogode - nepozvan i vjerovatno nepoželjan.
shbc wrote:Nismo djeca (nadam se).
Za sebe tvrdim, za tebe pretpostavljam.
shbc wrote:Koji je to jos upoznao djevojku sa namjerom da mu bude prijateljica?
Ja to nigdje ne tvrdim.
shbc wrote:A i to u raji... Ako cemo se tako igrati, onda neka se ne zale sto im momci ne prilaze kada izadju.
Žale se samo kmečavci, i cure i muškarci. Zavođenje je umjetnost, igra, utakmica koju moraš biti spreman da igraš. Ako kmečiš popušio si u startu. Nije mi jasno zbog čega se ljudi uopšte žale što je to tako, pa to i jeste najbolji dio. Nema ništa bolje nego kad osjetiš da si nešto zaslužio zbog svoje karizme i sposobnosti. Ali de, hajmo kmečat jer nam se cure ne bacaju u krilo tek tako.
Last edited by Patriotska_Liga on 10/11/2015 23:53, edited 1 time in total.
Niemand

#359 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

prog321 wrote: Pobogu ljudi,
Možda je upravo imala abortus i vozila se kući. I onako traumatizirana ti uletiš sa sernjavom pričom o upoznavanju. C'mon. :-D
Tako je. Reci im.
maida95

#360 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Joj, al' stvarno, ova priča o tome kako keš i auto osvajaju svaku.. :twisted:
De malo odrastite, izgradite ličnost, stav, budite malo više muškarci umjesto šonje i ima cura na svakom koraku brate mili :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#361 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

prog321 wrote: Pobogu ljudi,
Pa ukoliko je imala abortus onda su šanse za prolaz jako velike, realno govoreći :mrgreen:
Niemand

#362 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

A ti djecace, mislim stvarno..
Honda Hondas

#363 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

dječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivao homoseksualac :roll:
Meni se u Zagrebu, na trgu nabacivao biseksualac.
Josip, 62 godine. Udovac, umirovljenik, bez djece. :oops:

Kaže ima stan u Zagrebu i još jedan u Dubrovniku. Stavio mi ruku na koljeno, nasmijao mi se i uctivo mi ponudio da ne plaćam smještaj u ZG već da dođem do njega živit..

:D

Samo bih ga morao, po mojoj procjeni i znat primit u stražnjicu... xoxoxoxo

Živa istina, ne dočekao jutro ako lažem! 8-)
radiša

#364 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Niemand wrote: Moja jaranica tako pristala otici na kafu sa momkom koji joj je priso sasvim fino i kulturno. Vratila se kuci placuci. :roll:
a sto je plakala,nije momak pristao na seks prvo vece?
trcicu trceci

#365 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by trcicu trceci »

Mene zanima sta on studira? :D
ovo za prilazenje, zbog smoklja koji samo imaju muda preko fb da se jave, kada ja pridjem djevojci na ulici konta da sam manijak. Vise ne mozes ni prici jer je postalo normalno fb udvaranje, a zivo je kao sto neko rece problematicno. Nisam imao problem prici, to mi je cak i zanimljivo i ne mora nista biti. Bolje nego preko interneta tipkati
Niemand

#366 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Radisa, jel trebam napisati ha ha il? :zoka:
dječak sa šibicama

#367 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dječak sa šibicama »

Niemand wrote:A ti djecace, mislim stvarno..
que?

Vidi ovo, mozes mutav biti

:D

hajde, ja se zajebavam, sta sta odmah djecace
radiša

#368 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Niemand wrote:Radisa, jel trebam napisati ha ha il? :zoka:
nemoj to da nebi bio smak sveta.
Bianconeri1988

#369 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bianconeri1988 »

Znam iz ličnog iskustva da je prije nekih 4-5 godina na terminalu na Otoci bio neki čovjek od 50-ak godina i prilazio tako momcima, mene zvao na kafu. Ja brže bolje ušao u trolu. :D
Niemand

#370 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

radiša wrote: nemoj to da nebi bio smak sveta.
:fight:
radiša

#371 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by radiša »

Bianconeri1988 wrote:Znam iz ličnog iskustva da je prije nekih 4-5 godina na terminalu na Otoci bio neki čovjek od 50-ak godina i prilazio tako momcima, mene zvao na kafu. Ja brže bolje ušao u trolu. :D
sto ba,covjek ti htjeo kafu platit a ti tako.
sarajevo-x.com

#372 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by sarajevo-x.com »

:lol:
Niemand

#373 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

dječak sa šibicama wrote:
hajde, ja se zajebavam, sta sta odmah djecace
Ma bezveze ti fazoni sa autima vala :D
Honda Hondas

#374 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Bianconeri1988 wrote:Znam iz ličnog iskustva da je prije nekih 4-5 godina na terminalu na Otoci bio neki čovjek od 50-ak godina i prilazio tako momcima, mene zvao na kafu. Ja brže bolje ušao u trolu. :D
Mene je cini mi se 2005 godine , na Vrelu Bosne :D , zvao covjek od 40 kuka na kafu, nikad ga prije nisam vidio.. Meni bilo 13 i po godina, pratio me lik kroz setaliste, i onda na Vrelu prisao dok sam ja hranio labudove, poceo pricati sa mnom o tome kakve igrice volim :D , u koju skolu idem, gdje mi roditelji rade... Ja sam samo sutio i tiho nesto odgovarao.. Ali malo je rec da sam se bio usro! :oops:

Nekako sam pobjego od njega, ali to kad sam prezivio sad se ne bojim proci sa liljanima kroz centar Beograda i zapjevati DA TE NIJE ALIJA! :D
dale cooper

#375 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dale cooper »

Pazi šta postavljaš, pazi na tonove i nemoj psovati, dječače. :brusli:

Jesam li šta fulio, Niemand? :skoljka: :mrgreen:
Post Reply