Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Locked
PurpurHazel

#351 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by PurpurHazel »

Proteklo sve sjajno, na nivou i dostojanstveno.
Umalo...

Bruka stvarno. Sve mi je jasno, i bol i netrepeljivost i naš mentalitet, ali toliko veća, moćnija i jača poruka bi se poslala da su ga samo iskulirali.
Posve neprimjereno danu i mjestu i onima zbog kojih su zapravo tu, koje treba pokopati danas.
A tekbiranje će tek posebno odjeknuti u ostalim djelovima naše nam domovine, lako mi za svijet, mi trebamo skupa živjeti.
mmaar

#352 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mmaar »

Samo da ponovim, da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.

I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
Bosanski_kralj

#353 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Bosanski_kralj »

PurpurHazel wrote:Proteklo sve sjajno, na nivou i dostojanstveno.
Umalo...

Bruka stvarno. Sve mi je jasno, i bol i netrepeljivost i naš mentalitet, ali toliko veća, moćnija i jača poruka bi se poslala da su ga samo iskulirali.
Posve neprimjereno danu i mjestu i onima zbog kojih su zapravo tu, koje treba pokopati danas.
A tekbiranje će tek posebno odjeknuti u ostalim djelovima naše nam domovine, lako mi za svijet, mi trebamo skupa živjeti.
Kome smeta tekbir, sa tim ne trebam ni da živim.
Drvosjeca iz Dejcica

#354 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

SpecialOffer wrote:Pa sta je furka sa onim tekbiranjem? Koji mentoli! Jebalo ih ono!
Strašno ti je to jelde? Evo i ja da dodam TEKBIR. Šta sada?

Za sve one kojima smeta TEKBIR.
Tekbir je islamski uzvik kojim se slavi ili veliča Allah dž.š. Arapski izvornik je Allahu ekber (الله أكبر), što znači Allah je najveći.
U islamu se često koristi tekbir, a najčešće prilikom klanjanja namaza, odnosno molitve muslimana. Prilikom samog pozivanja na namaz, tj. ezana (koji se obično uči s munara džamija), te pri samom pristupanju namazu. Tekbir se često izgovara i u toku samog namaza.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 11/07/2015 13:17, edited 1 time in total.
SpecialOffer

#355 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SpecialOffer »

Bosanski_kralj wrote:
SpecialOffer wrote:Pa sta je furka sa onim tekbiranjem? Koji mentoli! Jebalo ih ono!
Šta je problem u tekbiru? Je li ovo prije svega vjerski skup, dženaza. Tekbiri su normalni
Problem je! Onaj mamlaz uzvikuje tekbir kad nije ni vrijeme ni mjesto. Glup, pa to ti je
Last edited by SpecialOffer on 11/07/2015 13:17, edited 1 time in total.
sabahudinrutenka

#356 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by sabahudinrutenka »

Janjicar wrote:
sabahudinrutenka wrote:ljudi zamislite se u situaciji da ste izgubili oca da ste odrasli bez oca bez uzdanice svoje dok odrastas uzdanica u koju gledas,da ste izgubili starijeg brata koji je trebo da bude tvoj idol,izgubis amidzu,djeda i pola familije,i onda neko dodje kao da oda pocast koji je govorio da treba pobiti muslimane i koji ne priznaje smrt tvog oca brata dajdze, :evil:
To je ta sustina.

S jedne strane imas 50 000 ljudi i njih 70% imaju tu nekog ukopano a s druge strane osobu koju ja odgovorna za te smrti i koja dan danas govori da nije Genocid.
Sta ocekivat ?
covjek koji je izjavio da treba pobiti muslimane,i koji porice ovakav zlocin,i koji je podrzavao i podrzava ljude koji su ubijale nasu bracu,oceve,sestre,majke,uopste nije trebalo docekati tj nije mu se trebalo dozvoliti da ovde dodje da se slobodno cu cu reci ponosi onim sto su uradili njegovi idoli zar zaista mislite da se on pokajao e moji glupi bosnjaci nedo bog rata ponovo vidjeli bi koliko se vucic pokajao
SpecialOffer

#357 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SpecialOffer »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
A ma nije strasno vec je GLUPO!
Bosanski_kralj

#358 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Bosanski_kralj »

SpecialOffer wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Šta je problem u tekbiru? Je li ovo prije svega vjerski skup, dženaza. Tekbiri su normalni
Problem je! Obaj mamlaz uzvijuje tekbir kad nije ni vrijeme ni mjesto. Glup, pa to ti je
Tekbiru je na dženazi mjesto, pa ti pričaj šta hoćeš.
seoBIH

#359 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by seoBIH »

Stidim se što sam u vjeri sa takvima kao što si ti! Vjera je nešto lijepo i privatno, a ne da tekbiraš po forumima i govoriš hoćeš li još. Davno smo mi skrenuli sa pravog puta. Opet ćemo sami sebi presuditi. Ako će biti bolje, neka.
Mohamad Sissoko

#360 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Mohamad Sissoko »

Goebbels stigo u Auschwitz plus ga zatocenici zagrlise i cvijet mu okacise.
zenit dozic

#361 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by zenit dozic »

Ne znam šta se vi nalazite uvrijeđeni zbog negodovanja prisutnih krivoustom genocidašu, ko trebaju mislit na vaše osjećaje ispred malih ekrana, ako vam se ne sviđa reakcija otiđite vi na dženazu i propisno se ponašajte, a ne palamudite sa kauča
SpecialOffer

#362 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SpecialOffer »

Jeste u samom klanjamju dzenaze a nije na onakav nacin i nikad nece biti, bar kod bosanskih muslimana.
mmaar

#363 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by mmaar »

I cime se pojedine Bosnje (ako to jesu) opterecuju i cega se stide, sto je jedan zlikovac postavljen na mjesto koje mu pirpada, dok se Srbi ne stide ni Genocida koji su pocinili ni svojih drugih barbarskih cinova.
Drvosjeca iz Dejcica

#364 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

SpecialOffer wrote:
A ma nije strasno vec je GLUPO!
Da se ponovim...

Tekbir je islamski uzvik kojim se slavi ili veliča Allah dž.š. Arapski izvornik je Allahu ekber (الله أكبر), što znači Allah je najveći.
U islamu se često koristi tekbir, a najčešće prilikom klanjanja namaza, odnosno molitve muslimana. Prilikom samog pozivanja na namaz, tj. ezana (koji se obično uči s munara džamija), te pri samom pristupanju namazu. Tekbir se često izgovara i u toku samog namaza.
PurpurHazel

#365 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by PurpurHazel »

Bosanski_kralj wrote: Kome smeta tekbir, sa tim ne trebam ni da živim.

Nikome ne smeta u za to prikladnom trenutku, ali ovo sada nije bilo vrijeme kad je tekbir označavao ono što je njegovo istinsko značenje, o tome se radi i kako netko reče, strahovito je neprimjereno zvučalo i bespotrebno.
Last edited by PurpurHazel on 11/07/2015 13:21, edited 2 times in total.
emmir1

#366 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by emmir1 »

Trebao je reis prije izlaska Vučića da govori o hadisima i da apeluje na ljude da ga ne napadnu.

Sada je kasno.

Teško smo se osramotili pred cijelim svijetom.

Srbija i Vučić su dobitnici
Hadzi Lojo

#367 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Hadzi Lojo »

Sta je sa ovima, sta je problem u tekbiru?
Pa to je dzenaza, muslimanska sahrana!
Ovo sto su neki vucica gadjali, pa to je trebao da uradi nas izabranik, babin isprdak, jednostavno da mu posalje poruku da nije pozeljan u BiH i Srebrenici!
Kako je dodik zabranio Taciju tako je i on mogao supku vucicu!
Sve je ispolitizirano, pa je trebalo onda do kraja politizirati!
escobar__

#368 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by escobar__ »

emmir1 wrote:Trebao je reis prije izlaska Vučića da govori o hadisima i da apeluje na ljude da ga ne napadnu.

Sada je kasno.

Ne kmeči bezveze, jebeš i Srbiju i Vučića.
denimb

#370 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by denimb »

Za sve one kojima smeta TEKBIR.

Evo reis ti je objasnio ako vec ne kontas o cemu ti pricaju.
SpecialOffer

#371 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SpecialOffer »

Eno u Siriji vape za tekbirasima. Tekbiranje na onakav nacin je novina kod bosanskih muslimana i nema mjesta pogotovo na svetom mjestu kao sto je ono u Potocarima na dan dzenaze.
Janjicar

#372 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Janjicar »

Da se ponovim...

I ja sam za tekbir ali problem je sto znamo zasto uzvikuju Tekbir, nije zbog Allaha dz.s nego cisto radi provociranja a zar se smije slaviti Allah dz.s samo da provociras nekog ?

Na utakmicu kada odem takodje ima par budala s flasom u ruci pocnu uzvikivat Tekbir i zar ja trebam za njima krenut ?
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#373 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by Slo Burner »

mmaar wrote:Samo da ponovim, da je pravde genocidno pseto bi bilo uhapseno i sudjeno zbog podsrekivanja i negiranja Genocida, velicanja Mladica i drugih ratnih zlocinaca i to u skupstini, pucanja po Sarajevu i cega sve ne, a ne da mu se uprkos silnim provokacijama koje je posljednjih sedmica uputio zrtvama Genocida dozvoli da dodje i provocira. Jos ga grle, fuj, a krv na njegovim rukama je neupitna. 100 muslimana za jednog Srbina, to ce mi vjecno odjekivati u usima.

I ono ukaljano zlocinima prica o pomirenju. Nema pomirenja dok se Srbi ne civilizuju, denacifikuju i ne prodju kroz proces suocavanja sa svojom sramnom prosloscu.
Pomirenje moze biti samo s pojedincima koji su se izdigli iznad tog barbarskog nivoa u kojem se gusi srpsko - srbijansko drustvo.
:thumbup:
SpecialOffer

#374 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by SpecialOffer »

emmir1 wrote:Trebao je reis prije izlaska Vučića da govori o hadisima i da apeluje na ljude da ga ne napadnu.

Sada je kasno.

Strasan problem sto ce genocidasi malo da guslaju. Ko ih jebe.
jao_situacije

#375 Re: Aleksandar Vučić :od lovca na bošnjačke glave i četičkog vojvode do MIROTVORCA

Post by jao_situacije »

SpecialOffer wrote:Eno u Siriji vape za tekbirasima. Tekbiranje na onakav nacin je novina kod bosanskih muslimana i nema mjesta pogotovo na svetom mjestu kao sto je ono u Potocarima na dan dzenaze.
novina nije sigurno i prestani valjati gluposti
Locked