Ovim postom si pokazao koliko se zapravo bosanski slučaj razlikuje od palestinskog da o tome nema smisla ni raspravljati. Više ima smisla porediti stanje na mapi i terenu tokom rata 90-ih sa Palestinom nego danas.escobar__ wrote: Ma ovdje taman kad bi se i preslikao palestinski scenarij (okupacija zemlje od strane genocidaša) naši bi i dalje držali glave u pijesku i kontali kako je to samo dio Bakirove predizborne i dijasporska rabota. Yebeni idioti ovdje žive.
Ko to tamo hapsi?
-
Martinez_
#351 Re: Ko to tamo hapsi?
- escobar__
#352 Re: Ko to tamo hapsi?
Vidiš, i ovakve stvari su jedan od bošnjačkih problema. Sve što Bošnjo kaže mora pravdat da neko ne protumači kao širenje nacionalne mržnje.almir90 wrote:Da ne bude da ispoljavam nacionalnu mržnju, i da kažem da narodu nije trebalo pomoći, nije tako, i slažem se da je trebalo svijetu pomoći. Ali, kako možemo više voliti druge, od nas samih?
- It_is_a_Leclerc
#353 Re: Ko to tamo hapsi?
Automatska puška i pištolj - ok. Treba onog ko ima privesti, bez ikakve sumnje.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo na BHT dnevniku pokazuju pronađeno oružije...mislim ima jedna automatska puška, pištolj, kasete, mačeta, zastava R.Irana, audio kasete, lovačke puške i još nešto pisanog materijala. Samo nije jasno da li je ovo pronađeno sve kod jednog, više i koliko osoba? Uniforme i pancir nisam vidio, nije precizirano kakve uniforme, radne, vojne, medicinske, vatrogasne Paint Ball uniforme...itd.Alfons Kauders wrote:"Prilikom pretresa pronađeno je oružje, municija, vojne uniforme, a kod jednog lica 30 uniformi i pancir košulja"
Samo se pitam da li je u pitanju airsoft ili paintball
Da naprave raciju u susjednom srpskom selu mislim da bi našli više oružija.
Lovačke puške ?! Pa ti ljudi žive u predjelima gdje vukovi, što onaj kaže, normalno korziraju, lisice participiraju kao domaće životinje. Većina povratnika uzgaja ovce, krave i konje; vode ih na ispašu. Normalno da imaju puške.
Mačeta ?! Onakvu mačetu ima svaka ozbiljnija kuća poljoprivrednika jer se koriste za kukuruz i krompire, i radove u polju.
Audio kasete ?! Pretpostavljam sa hitovima Šerifa Konjevića ?!
Od pisanog materijala izuzeti su - Sufara, par ilmihala, članska karta Rijaseta Islamske zajednice...
Uniforme ?! Pa malo je ljudi koji su izašli iz rata u uniformama da ih nisu sačuvali, većinom za rad oko kuće.
Zastava Irana ?! Jer, ISIS i Iran - ko prst i nokat
Sve u svemu - veliki šlamperaj i veliki cirkus. Sve što je zapljenjeno ne može ni u kojem domenu biti upotrebljeno za terorističke aktivnosti. Cilj ovog je stavljanje meta na leđa povratnicima u RS, i potkazivanje kako su svi Bošnjaci teroristi, pa čak i oni s kojima se Srbi druže.
Bošnjački politički krug se mora hitno sastati u Sarajevu i osmisliti akcije kojima će zaštiti povratnike od terorističkih nasrtaja osoba Lukač Dragana i Vasić Gojka.
-
almir90
#354 Re: Ko to tamo hapsi?
Ma to ja radi admina, da ne fasujem bananu.escobar__ wrote: Vidiš, i ovakve stvari su jedan od bošnjačkih problema. Sve što Bošnjo kaže mora pravdat da neko ne protumači kao širenje nacionalne mržnje.
- skupljac_zeljeza
#357 Re: Ko to tamo hapsi?
Upravo to, a ne samo verbalna osuda i verbalna podrška.It_is_a_Leclerc wrote: Bošnjački politički krug se mora hitno sastati u Sarajevu i osmisliti akcije kojima će zaštiti povratnike od terorističkih nasrtaja osoba Lukač Dragana i Vasić Gojka.
-
Ras Al Ghul
#358 Re: Ko to tamo hapsi?
Naši sada trebaju hapsiti Srbe po Sarajevu
Ovo nije normalno, prevršilo je svaku mjeru ovo je direktno udar na povratnike, zastava sa ljiljanima je legitimna, mater im četničku jebem!
-
palermo
#359 Re: Ko to tamo hapsi?
Ma ja mislim da ovu temu treba zaključati. Nikoga ne interesuje. Javne televizije posvete tek koju sekundu ovim događajima, naši, u nekim slučajevima, inače glasni intelektualci se ne oglašavaju, par uvijek istih forumaša drobi, dok ih ona druga (veća polovina) podjebaje......ma objektivno zaključati. To se radi sa neinteresantnim i bespotrebnim temama.
-
emmir1
#360 Re: Ko to tamo hapsi?
Strašno na RTRS šta sam gledao.
Kakva propaganda, svi navodi su bez izvora nego kao njima neko dojavio.
Vrlo opasna situacija, oni se nadaju još kojem terorističkom činu jer kažu da ako se ponovo desi Bosne i Hercegovine će nestat.
Otvoreno govore da smo svi teroristi i da je ovo teroristička država
Vrlo opasna situacija, oni se nadaju još kojem terorističkom činu jer kažu da ako se ponovo desi Bosne i Hercegovine će nestat.
-
krater
#361 Re: Ko to tamo hapsi?
emmir1 wrote:Strašno na RTRS šta sam gledao.
- Point.
#362 Re: Ko to tamo hapsi?
Sta baljezgaju ovi na RTSR nevjerovatno. Isto da je 1992 godina.
Ukratko, kazu da je ideja Islamske drzave nastala i BiH, da su sve i jedan terorista koji su ucestvovali u napadu na WTC u Njujorku imali bosanske pasose, da je rahmetli Alija Izetbegovic glavni na nekom ispisku, rame uz rame sa Osamom bin Ladenom, Hasan Cengic je iranska veza, Alija je imao viziju da pomiri sunnite i siite. I naravno Dzevad je tu. Jebem li im majku ratnohuskacku, pa komplet RTRS treba pohapsiti za sirenje mrznje i podsticanja na sukobe.
Ukratko, kazu da je ideja Islamske drzave nastala i BiH, da su sve i jedan terorista koji su ucestvovali u napadu na WTC u Njujorku imali bosanske pasose, da je rahmetli Alija Izetbegovic glavni na nekom ispisku, rame uz rame sa Osamom bin Ladenom, Hasan Cengic je iranska veza, Alija je imao viziju da pomiri sunnite i siite. I naravno Dzevad je tu. Jebem li im majku ratnohuskacku, pa komplet RTRS treba pohapsiti za sirenje mrznje i podsticanja na sukobe.
-
mekaba
#363 Re: Ko to tamo hapsi?
Mukla tisina u federaciji. Ima li sta od onih ne vladinih org. ? Jel sta reko` debeli Brkan? Imal Fedje Stukana?? Imal Besima profe? Mukla tishina jer se Bosnjacima priprema klanje kao 1992 pa nije potrebno uznemiravati zrtve i organizatora. Treba sve da protekne po planu tiho ,sto tishe.
Inace RS moze opstati samo na fashizmu na kojem je i nastala. Ako bi se tamo postivala ljudska prava i ljudske slobode ako bi se covjek mogao bez straha baviti biznisom,slati djecu u skolu takodje bez straha, ako bi imali pravo da uce na svom maternjem bosanskom onda bi se povratak udvostrucio a oni ratovali da budu etnicki cisti. Znaci ovo sad sto se desava ima za cilj da rastjera povratnike. Protiv fasizma se niko nije borio merhametom,deklaracijama,advokatima nego puskom.
Inace RS moze opstati samo na fashizmu na kojem je i nastala. Ako bi se tamo postivala ljudska prava i ljudske slobode ako bi se covjek mogao bez straha baviti biznisom,slati djecu u skolu takodje bez straha, ako bi imali pravo da uce na svom maternjem bosanskom onda bi se povratak udvostrucio a oni ratovali da budu etnicki cisti. Znaci ovo sad sto se desava ima za cilj da rastjera povratnike. Protiv fasizma se niko nije borio merhametom,deklaracijama,advokatima nego puskom.
-
costacurta
#364 Re: Ko to tamo hapsi?
Te Australopitekuse sam stavio na ignore, osim ako ne gostuju Dzevdo i Lazanski.emmir1 wrote:Strašno na RTRS šta sam gledao.
-
emmir1
#365 Re: Ko to tamo hapsi?
costacurta wrote:Te Australopitekuse sam stavio na ignore, osim ako ne gostuju Dzevdo i Lazanski.emmir1 wrote:Strašno na RTRS šta sam gledao.
Pokazuju arapska slova sa nekog restorana na Ilidzi i sa table naselja Panemera što se gradi i kao to su teroristi
- red evil
#366 Re: Ko to tamo hapsi?
Hoće li moći ta emisija pogledati? Bude li snimak?
-
VjecitiStudent
#367 Re: Ko to tamo hapsi?
Ko što već napisah, nakon što su vladajuće elite dobile dar s neba, u vidu napadača na policiju, za očekivati je da ga koriste što bolje mogu.
Strah najbolje zaveže gladne stomake.
Strah najbolje zaveže gladne stomake.
-
de balzac
#368 Re: Ko to tamo hapsi?
Hoće. Bude.red evil wrote:Hoće li moći ta emisija pogledati? Bude li snimak?
- Romanista 101%
#369 Re: Ko to tamo hapsi?
cetnici razumiju samo ovaj jezik...

...nista fino nista brastvo i jedinstvo i ko nas zavadi

- zunazu
#370 Re: Ko to tamo hapsi?
Nažalost, s tim se slažem. Ali to su srećom prošla vremena.hrasno38 wrote:Ova nova postava IZ-a jeste ona prosla koja je dozvolila da se vehabizam ukorijeni u BiH slabo ili nikako pa ga zato sada i imamo.
Nije to nekoliko izjava, to je samo nekoliko primjera, klokane.Thorgerson wrote:Dali nekoliko izjava. Vau.
Pa vise je uradio onaj efendijca sto su ga pokusali ubit tri'est puta.
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#371 Re: Ko to tamo hapsi?
Romanista 101% wrote:cetnici razumiju samo ovaj jezik...
Zato i hapse osobe sa nozevim i srpovima.
Plase se ovakvih vehabossa
- nikad_vise
#372 Re: Ko to tamo hapsi?
Na ovom huskanje treba odgovoriti jos gorim huskanjem i izaci u javnost sa pozivanjem na mobilizaciju.
Matrica koja se vrti posljednjih dana na RTRS je prava cetnicka i ratna propaganda.
Dokle god se suti daje im se pravo da i dalje nastave sa ovim.
Treba odgovoriti na isti nacin i napraviti emisiju o krvolocnim srbima,njihovim zlocinima,i cijeloj njihovoj mitomaniji.
Lijepo pozvati Mirnesa Ajanovica,Sefera Halilovica,Muamera Zukorlica,i jos pokojeg sa ostrijim jezikom.
Matrica koja se vrti posljednjih dana na RTRS je prava cetnicka i ratna propaganda.
Treba odgovoriti na isti nacin i napraviti emisiju o krvolocnim srbima,njihovim zlocinima,i cijeloj njihovoj mitomaniji.
Lijepo pozvati Mirnesa Ajanovica,Sefera Halilovica,Muamera Zukorlica,i jos pokojeg sa ostrijim jezikom.
-
Ras Al Ghul
#373 Re: Ko to tamo hapsi?
Mi smo pičke najveće, kolektivno, ja se stidim kad shvatim da su pripadnici Armije BiH u starkama odbranili ovu državu, a mi danas ovako pasivni. Šiptari i Hrvati bi Srbima jebali majku samo da jednog uhapse, mi ko pičke najveće šutimo!
-
krater
#374 Re: Ko to tamo hapsi?
nikad_vise wrote:Na ovom huskanje treba odgovoriti jos gorim huskanjem i izaci u javnost sa pozivanjem na mobilizaciju.
- nikad_vise
#375 Re: Ko to tamo hapsi?
Nasa politika je vjecita defanziva i lizanje guzice Srbima.Pokolju te,razjebu ti drzavu,rasele ti narod i ti i dalje trabunjas o suzivotu dok stoka na svaki moguci nacin nastoji da zatruje odnose i da nas sto bolje nagazi.Umjesto da nam i dan danas isplacuju ostetu za sva zlodjela koja su nam nanjeli mi i dalje sutimo i nesto cekamo.Neka se jebu vise svi politicari,izadji u javnost i poruci Dodiku da ce se u slucaju nastavka ovakve propagande i progona povratnika Bosnjaci pozvati na mobilizaciju i pocni naoruzavati stanovnistvo.Zato Albancima sve prolazi,Srbi su ih jebali al nece nikad vise.Bosnjaci bi trebali da pocnu usko suradjivati sa Albanijom i Albancima,a ovu djubrad udruzenim snagama sa Albancima lupat na svakom koraku.Ras Al Ghul wrote:Mi smo pičke najveće, kolektivno, ja se stidim kad shvatim da su pripadnici Armije BiH u starkama odbranili ovu državu, a mi danas ovako pasivni. Šiptari i Hrvati bi Srbima jebali majku samo da jednog uhapse, mi ko pičke najveće šutimo!