Njegovo ustavom zagarantovano pravo, pravo koje je zagarantovano europskim konvencijama o ljudskim pravima. Ako ti se ne svidja sloboda u ovoj zemlji, mozes slobodno birati jednoumlje Sjeverne Koreje, Kine, Kube ili ovih protiv kojih sikces u vidu S.Arabije i slicnih egzoticnih destinacija. Ovo je slobodna zemlja u kojoj se temeljna ljudska prava nece krsiti.Ned071 wrote:Relativiziras ko i svi. Sikcem? Da i vazda cu jer je to pogan koja mi ne treba u mom gradz i mojoj zemlji. Svako sranje nakon rata su oni napravili. Od splitske ulice preko andjelica bugojna fisa do ovog majmuna danas. Hapsit zaostalu bagru. Moj prvi komsija ima sedmero unucadi djevojcica od 11 godina se u pantolama i u samiji banja ljeti u bazenu? Halo 2015 godina?! Hapsit i tjerat u sudan il gdje god... PoganOpetja033 wrote:Ovo je prije svega pravna i slobodna drzava, gdje se niko nece hapsiti zbog svog izgleda ma koliko ti kmecao i siktao o tome. Najveca je ironija u tome sto ti je mentalitet isti kao kod ovih dzihadista i cetnika. Ni ti a ni oni necete postavljati norme u ovoj drzavi. A mozes nastaviti siktati do sutra.Ned071 wrote:Ovo je udar na drzavu i nakon ovoga pohapsit svakog vehabijskog konjinu. 21 vijek je mrs vise u tri pm
Boli me neka stvar za ovim ubijenim cetaljem, frajer je bio aktivan u VRS tokom agresije na BiH i ja sada kao trebam da ga zalim? Ahaaa.. Boli me neka stvar i za njim i za njegovom porodicom. Ne zato sto je Srbin nego sto je bio aktivni clan VRS u gradu u kojem je zabiljezen pogrom Bosnjaka. Sa druge strane ne opravdavam ovo djelo, izmedju ostalog i zbog povratnika u zvornicku regiju. Niko ne moze uzimati zakon u svoje ruke i moraju se postovati institucije drzave. Posve bezuman cin, barem sudeci po onome sto znamo sad za sad.
Naravno bezobzirno, cetnicki, lazes kada kazes da su svako sranje vehabije napravile. Sta je sa ubistvom starca pri neuspjelom pokusaju postavljanja kamena temeljca Ferhadije u BL-u? Sta je sa ubistvom djevojcice Melihe u Vlasenici? Mogu ti bez problema spomenuti jos desetak slucajeva ali to nije potrebno jer tvoj islamofobicni mozak to vrlo dobro zna ali ignorise.
Opet ti ponavljam: dijelis isti mentalni sklop sa cetnicima i sa onima na koje sikces. Nema razlike. I budi siguran da ste i ti i oni sasvim nemocni da uticete na buducnost ove drzave. Preostaje ti jedino siktanje i seruckanje po forumu. To ti je krajnji domet pa uzivaj...