TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Opetja033

#351 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Opetja033 »

Ned071 wrote:
Opetja033 wrote:
Ned071 wrote:Ovo je udar na drzavu i nakon ovoga pohapsit svakog vehabijskog konjinu. 21 vijek je mrs vise u tri pm
Ovo je prije svega pravna i slobodna drzava, gdje se niko nece hapsiti zbog svog izgleda ma koliko ti kmecao i siktao o tome. Najveca je ironija u tome sto ti je mentalitet isti kao kod ovih dzihadista i cetnika. Ni ti a ni oni necete postavljati norme u ovoj drzavi. A mozes nastaviti siktati do sutra.

Boli me neka stvar za ovim ubijenim cetaljem, frajer je bio aktivan u VRS tokom agresije na BiH i ja sada kao trebam da ga zalim? Ahaaa.. Boli me neka stvar i za njim i za njegovom porodicom. Ne zato sto je Srbin nego sto je bio aktivni clan VRS u gradu u kojem je zabiljezen pogrom Bosnjaka. Sa druge strane ne opravdavam ovo djelo, izmedju ostalog i zbog povratnika u zvornicku regiju. Niko ne moze uzimati zakon u svoje ruke i moraju se postovati institucije drzave. Posve bezuman cin, barem sudeci po onome sto znamo sad za sad.
Relativiziras ko i svi. Sikcem? Da i vazda cu jer je to pogan koja mi ne treba u mom gradz i mojoj zemlji. Svako sranje nakon rata su oni napravili. Od splitske ulice preko andjelica bugojna fisa do ovog majmuna danas. Hapsit zaostalu bagru. Moj prvi komsija ima sedmero unucadi djevojcica od 11 godina se u pantolama i u samiji banja ljeti u bazenu? Halo 2015 godina?! Hapsit i tjerat u sudan il gdje god... Pogan
Njegovo ustavom zagarantovano pravo, pravo koje je zagarantovano europskim konvencijama o ljudskim pravima. Ako ti se ne svidja sloboda u ovoj zemlji, mozes slobodno birati jednoumlje Sjeverne Koreje, Kine, Kube ili ovih protiv kojih sikces u vidu S.Arabije i slicnih egzoticnih destinacija. Ovo je slobodna zemlja u kojoj se temeljna ljudska prava nece krsiti.
Naravno bezobzirno, cetnicki, lazes kada kazes da su svako sranje vehabije napravile. Sta je sa ubistvom starca pri neuspjelom pokusaju postavljanja kamena temeljca Ferhadije u BL-u? Sta je sa ubistvom djevojcice Melihe u Vlasenici? Mogu ti bez problema spomenuti jos desetak slucajeva ali to nije potrebno jer tvoj islamofobicni mozak to vrlo dobro zna ali ignorise.

Opet ti ponavljam: dijelis isti mentalni sklop sa cetnicima i sa onima na koje sikces. Nema razlike. I budi siguran da ste i ti i oni sasvim nemocni da uticete na buducnost ove drzave. Preostaje ti jedino siktanje i seruckanje po forumu. To ti je krajnji domet pa uzivaj...
Mali_Vuk

#352 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Mali_Vuk »

area51 wrote:Jebo ti sve ovo,odaVle treba razguliti što prije to bolje :run:
Ako nađeš neku šnjiru da valja, zovi i mene! Makar pod stare dane :lol:
emigrazione

#353 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by emigrazione »

Lazanski je obicni pedercic koji ima fetish na oruzje i ubijanje, pa Plavsicka mi je rodjena tetka sta ocekujete od tog cetnika placljivka
cenecimoveocino

#354 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by cenecimoveocino »

Za par minuta sam iznad Zvornika
Očekujte live stream
Trenutna iznad Popova polja

Image
Last edited by cenecimoveocino on 27/04/2015 22:33, edited 1 time in total.
don vito

#355 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by don vito »

archi_a wrote:Nevjerovatno je ovo sto se desava veceras. Ne mogu da vjerujem !!!! Toliko je informacija, rijeci i zakljucaka izreceno prije nego sto se istraga i otvorila. To nije dobro.
Gledam, evo vanredan program ptpc-a ( kao sjeverna koreja ) , bez imalo straha i stida ljudi huskaju, uvode u nove podjele. Komentarisu sve sami vojni analiticari od ovih generala nekadasnje vojske rs-a, preko Lazanskog poznatog po huskackim emisijama sa Kosova. Kao slag na tortu Dzevad Galijasevic idiot.
Majmuni, sacekajte kraj istrage, ne pozivajte ljude na krvoprolice.
Nece vam proci picka vam ma...ina. :evil:
Ovo rece covjek ljetos, dan nakon dvostrukog ubistva u Trnopolju:
"Sasvim je jasno da nijedan Bošnjak ne bi nešto ovako napravio, sve upućuje na to da je ubica srpske nacionalnosti. Smatram da je ovo pomno planirano, jer je ubistvo počinjeno automatskim oružjem kada su ova dvojica ljudi ostala sama u kafani", rekao je za klix Nedžad Bešić, odbornik u Skupštini Grada Prijedora.
I niko ga nije optuzio za huskanje sve dok nije otkriveno da je pocinilac Zikrija Krkic.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#356 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

emigrazione wrote:Lazanski je obicni pedercic koji ima fetish na oruzje i ubijanje, pa Plavsicka mi je rodjena tetka sta ocekujete od tog cetnika placljivka
Kome je Plavsicka tetka??? Tebi ili njemu?:)
@mba

#357 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by @mba »

emigrazione wrote:Lazanski je obicni pedercic koji ima fetish na oruzje i ubijanje, pa Plavsicka mi je rodjena tetka sta ocekujete od tog cetnika placljivka

od kuda se odjednom stvorise u studiju, mora da su cekali u cekaonici dok sve bude spremno od jutros vec!!! ;-)
SmokingMan

#358 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by SmokingMan »

bull21 wrote:"Očigledno je da je tu riječ o napadu iz vjerskih i terorističkih razloga i da je ovo teroristički akt", rekao je Dodik i dodao da se napad desio iznenada i neočekivano.
Image
Bosnjak333

#359 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Bosnjak333 »

JThomas wrote:
bull21 wrote:Evo ga: PTPC: Kako su psi rata (koji su trebali biti u gvantanamu do sada) ostali u bosni poslije rata?

Čovjek je uz to i otvoreno rekao kako je država "ostala prijateljski i zahvalno u vezi sa tim ljudima". Bujrum, upravo je rekao da nam je precjednik terorista i samim time i ja i vi i svi drugi.
bez guantanama i bez ulaženja u to je li počinilac uopšte vehabija - vehabije nisu autohtoni fenomen u bosni i u bosnu su ih doveli upravo izetbegovići, od njih se nikad nisu distancirali ni oni ni IZ, ali zato jesu mnogima na vrlo sumnjive načine dali državljanstvo.
A cetnike nam u naslijedje ostavio Tito tako sto ih je inkorporirao u partizane i komuniste.
aldinjo

#360 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by aldinjo »

Hoče li moderator zaključati ovu temu zbog maloumnih komentara ripicipija, lepe lukić i ovog pod nickom nedo? Trebam ovdje čitati uvrede protiv muslimana i islama.
swanfilter

#361 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by swanfilter »

Bosnje su zbog proslosti, ali i svih ovih desavanja u vezi Islama i muslimana zadnjih godina mnogo napaljeniji od Srba, mada to na prvi pogled ne izgleda tako jer smo prilicno rahat od pameti. Bolje braci Srbima da smire strasti i prepuste institucijama da obave svoj dio posla. Ali, ukoliko je tacno da je OSA izdala upozorenje o mogucim napadima, neka se braca Srbe obrate entitetskim liderima i upitaju zbog cega nisu reagovali na upozorenja ...
emigrazione

#362 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by emigrazione »

hrasno38 wrote:
Kome je Plavsicka tetka??? Tebi ili njemu?:)
Pardon, njemu naravno
York Light 100`s

#363 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by York Light 100`s »

Evo majke mi deja vu gledam TV i listam ova 3 javna servisera da vidim ima li šta o ovome, FTV, BHT, RTRS. Na prvom vanredna emisija o islamisti što poubija Srbe, na drugom Gordana Katana o Dodiku i njegovom otceplenju, na trećem huškačka politika.
Majke mi kao da sam u 92. i listam na prvom vanredne vijesti o ubistvu svata, na drugom neka strina što priča o fantazijama Plavšićke i Koljevića a na trećem Risto Đogo :shock:
Last edited by York Light 100`s on 27/04/2015 22:35, edited 1 time in total.
Iker C

#364 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Iker C »

Kako je sada Bošnjacima u Zvorniku ima li ko da njih zaštiti?
Last edited by Iker C on 27/04/2015 22:36, edited 2 times in total.
Fantassin

#365 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Fantassin »

Nadam se ali cisto sumnjam da ce SIPA nalupati fin broj kazni za pozivanje na ubistva,podsticanje nacionalne mrznje I slicne moronizme koje vidimo da se pojavljuju sa svih strana... posebnonstavljam naglasak na politicare koji trunke mozga I odgovornosti nemaju.A ovi mediji u RS ... su prica za sebe.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#366 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by mk ultra »

znači ovo se desilo u 19:10
sad je 22:30
za 3 sata ovoliko informacija, lupetnaja, prijetnji, :shock:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#367 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by hrasno38 »

aldinjo wrote:Hoče li moderator zaključati ovu temu zbog maloumnih komentara ripicipija, lepe lukić i ovog pod nickom nedo? Trebam ovdje čitati uvrede protiv muslimana i islama.
Ne nego upravo treba pustiti da se tema razvija i da neko ko treba uprati takve vrste komentara.
area51

#368 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by area51 »

Mali_Vuk wrote:
Ma mrš u p.m. i Srbi i Bošnjaci i RS i BiH i Hrvatska i Srbija i Balkan...
Odoh na kakav brod pa neka se izvrnem čim me prvi talas pljusne,odoh dole u Afriku a oni nesretnici što hoće ovamo ,evo im ,halal im bilo :mrgreen:
Last edited by area51 on 27/04/2015 22:37, edited 1 time in total.
batara

#369 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by batara »

taki sam kaki sam wrote:srbi jedva docekali
ta će šumari, nek probaju nešto.. ;-) Biće momentalno pometeni !!! :D
Opetja033

#370 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by Opetja033 »

Evo i na klixu pise da se radi o Nerdinu Ibricu (24).
Na FB samo jedna osoba odgovara tom opisu i ako se radi o toj osobi frajer veze nema sa vehabijskim pokretom.
friskyoreo

#371 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by friskyoreo »

York Light 100`s wrote:Evo majke mi deja vu gledam TV i listam ova 3 javna servisera da vidim ima li šta o ovome, FTV, BHT, RTRS. Na prvom vanredna emisija o islamisti što poubija Srbe, na drugom Gordana Katana o Dodiku i njegovom otceplenju, na trećem huškačka politika.
Majke mi kao da sam u 92. i listam na prvom vanredne vijesti o ubistvu svata, na drugom neka strina što priča o fantazijama Plavšićke i Koljevića a na trećem Risto Đogo :shock:
I meni ovo sve mirise na 90'te. :-) :-)
bull21

#372 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by bull21 »

area51 wrote:
Mali_Vuk wrote:
Ma mrš u p.m. i Srbi i Bošnjaci i RS i BiH i Hrvatska i Srbija i Balkan...
Odoh na kakav brod pa neka se izvrnem čim me prvi talas pljusne,odoh dole u Afriku a oni nesretnici što hoće ovamo ,evo im ,halal im bilo :mrgreen:
Mogu i ja? Ja ću nam argete kupit da imamo za puta. :D
costacurta

#373 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by costacurta »

Dal neko od nadležnih prati ove izjave "analitičara"na PTPCu? Pa u normalnim zemljama za izjavu "ovo je uvod u mnogo gore stvari i sukobe" onaj bundoglav bi bio na ispitivanju.
sad odjednom nije ulazio u PS vec pucao iz auta.
jbte koji klocevi.
evo sad priznaju da su imali nekakve dojave.
al drama su mi ovi stručnjaci. ...... hahaha
dje ja zivim....
mO k3

#374 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by mO k3 »

York Light 100`s wrote:Evo majke mi deja vu gledam TV i listam ova 3 javna servisera da vidim ima li šta o ovome, FTV, BHT, RTRS. Na prvom vanredna emisija o islamisti što poubija Srbe, na drugom Gordana Katana o Dodiku i njegovom otceplenju, na trećem huškačka politika.
Fale barikade i bosnje koje ce izaći na ulice i kleti se u SFRJ dok po njima iz okolnih zgrada se bude pucalo
zli_hordas

#375 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!

Post by zli_hordas »

Hocemo li vadit ili jos cekamo.
Locked