Veliki servis nekad, uleti za registraciju, shvati me kad poludim jer mi neko razbio far itd itd itdRamzess Veliki wrote: Najgore je to njhovo razmišljanje da time nešto daju. Dajte malo kuharskih čarolija, počasti izlaskom u pozorište, gajbom piva, novim gumama ... pažnjom, nježnošću i razumijevanjem, shvati i podrži kao osobu ...
Momci nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#351 Re: Momci nakon 25
-
Dobrinja80
#352 Re: Momci nakon 25
Matzan wrote:Jao, koliko puta im treba objasniti da bi konačno shvatile?!
Momci od 25.-35. godine uživaju u životu, kuće se kagano, vježbaju Figurae Veneris, skupljaju razna druga životna iskustva.
Ukoliko momak nije kakav blećak da potrči da se unesreći (oženi), u ovim godinama mu raste rejting kao (naj)poželjnijeg neženje.
Kad se pomalo zasite takvog načina života, pronađu sebi pametnu i lijepu djevojku od +/- 25 godina i zasnuju porodicu.
Žene mogu sve ovo isto, izuzev što ima cijena naglo pada nakon 30. godine, nakon koje se u najboljem slučaju mogu nadati "dečku" od 40+ godina.
-
Dobrinja80
#353 Re: Momci nakon 25
pakica_ wrote:Vala, i zene gledaju izgledMatzan wrote:Gabrielo wrote: ...
Nisam to sto kazes.
Zene gledaju novac i status, muskarci gledaju izgled. Uvijek je tako bilo i bice.
I ti bi radije bio sa nekom zgodnom sponzorusom nego karakterno odlicnom ali ruznom curom.![]()
Uvijek bili i biti će.
Ljubav ne postoji. To je samo trenutna zabluda, uzrokovana željom da se nešto dobro povali.
Kod muškaraca ta ljubav traje dok se ne zasiti pi*ke.moze on biti tezak k'o titanik, al' ako je akrep cao, cao, vozdrica
Ako je lijep ko slika, pametan , obrazovan a nema para onda je ''nekako previše fin'' ,
Koliko puta sam čuo tu konstataciju nafuranih treba kojima kao novac neznaci ništa.
- Matzan
#354 Re: Momci nakon 25
Nisu ono "pravo" muško.Dobrinja80 wrote:pakica_ wrote:
Vala, i zene gledaju izgledmoze on biti tezak k'o titanik, al' ako je akrep cao, cao, vozdrica
Ako je lijep ko slika, pametan , obrazovan a nema para onda je ''nekako previše fin'' ,
Koliko puta sam čuo tu konstataciju nafuranih treba kojima kao novac neznaci ništa.
-
pakica_
#355 Re: Momci nakon 25
Jebi ga, treba se stosta poklopit 
- ćiribiribela
#356 Re: Momci nakon 25
Meni se cini da se neki muskarci samo tjese sa ovom pricom o sponzorusama, ono "jbg, nece ni da me pogleda zato sto ja nemam toliko para".

-
Dobrinja80
#357 Re: Momci nakon 25
Nije to priča nego surova realnost jer u ovoj zemlji.......ćiribiribela wrote:Meni se cini da se neki muskarci samo tjese sa ovom pricom o sponzorusama, ono "jbg, nece ni da me pogleda zato sto ja nemam toliko para".![]()
In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women.
- JThomas
#358 Re: Momci nakon 25
što je veći jaz između bogatih i siromašnih toga je više. a u nas se on ubrzano povećava. bogataš je svugdje zanimljiviji ženama od onoga ko to nije. ali ako i onaj ko to nije može lako zaraditi za dostojan život, to ipak malo ide u drugi plan. a ako je među onima koji nisu bogataši 97% frontalna fukara, a 3% onih koji žive dostojan život, onda sponzorstvo ide u prvi ili nulti plan.
- Matzan
#359 Re: Momci nakon 25
Svuda je to više-manje, žene su svuda iste....
... izuzev u Africi, tamo su tamnopute.
Moć je ključni faktor na koju pada svaka žena. Ako ima moć, onda je "pravo muško".
Nije Monica pushila Clintonu zato što je ljepotan.
A novac u najvećem broju slučajeva znači i moć.
... izuzev u Africi, tamo su tamnopute.
Moć je ključni faktor na koju pada svaka žena. Ako ima moć, onda je "pravo muško".
Nije Monica pushila Clintonu zato što je ljepotan.
A novac u najvećem broju slučajeva znači i moć.
- JThomas
#360 Re: Momci nakon 25
realno je da onakvu kao što je monica može naći da mu puši manje-više svako regularan, ako to hoće. da si rekao za kenedija i merlin monro hajde de.
- Matzan
#361 Re: Momci nakon 25
Monica jeste sada pala qrtzu za uši, ali u vrijeme afere ona je izgledala kao sasvim
prosječna djevojka - ništa bolje od nje ne izgleda 90% amerikanki van Hollywooda.
Plus, njemu je tada bilo oko 50 godina, a njoj 23. Nije to mala razlika.
Doduše, nisi ti bezze spomenuo Marilyn Monroe, jer na forumu su uglavnom takve koke.
prosječna djevojka - ništa bolje od nje ne izgleda 90% amerikanki van Hollywooda.
Doduše, nisi ti bezze spomenuo Marilyn Monroe, jer na forumu su uglavnom takve koke.
-
pakica_
#362 Re: Momci nakon 25
'taaa ce merlin kak'e su kod nas ckeMatzan wrote:Monica jeste sada pala qrtzu za uši, ali u vrijeme afere ona je izgledala kao sasvim
nego, kako neko rece, kad luka modric pokupi trebu, dzaba sva nasa prica, keš je keš
- Matzan
#363 Re: Momci nakon 25
Eh, nakon što se ta naša Monikica ili Merlinka utrapi onom sa dubokim džepom, onda nađe nekog ko će je klanfati.
Touareg vs stari Audi...
http://www.avaz.ba/clanak/176353/skanda ... pet-vozila
Touareg vs stari Audi...
http://www.avaz.ba/clanak/176353/skanda ... pet-vozila
-
pakica_
#364 Re: Momci nakon 25
Ja bogme procitah da je ona njemu cura i da joj je on kupio audija, pa je vid'o da se kurva 
- sadie_forever
#365 Re: Momci nakon 25
nek mu bar vrati audijapakica_ wrote:Ja bogme procitah da je ona njemu cura i da joj je on kupio audija, pa je vid'o da se kurva
- JaneEyre
#366 Re: Momci nakon 25
Ma jasno mi je da osoba s godinama postaje svjesnija šta tačno hoće i šta neće, kao i da se s godinama troše živci...a sto se mene tice iako još uvijek nisam prešla prag straaaaasne 30-teedo_79 wrote:Ja opisa Allaše dragi ... oplakahJaneEyre wrote:kraljuho oponopono wrote:...ovi ko fol frajeri pobogu, seru (da prostis) ko i prije 25 godinice ali i gore...![]()
...izgleda kako su stariji, cangrizaviji, neka rospija ostavila traga jebiga, traume su to, zato nijedna gdje da valja, jadnica bez zivota prije njega, pozeljna jer nije lagala i varala i dobrodosla si u njihov san...i dok plese sama s kisom...tačno si opisao pojedince...a ja sam nažalost imala tu nesreću da izlazim s jednim takvim
kad smo krenuli kontam se fin momak, o sebi pri sebi, preko 30 godina, zreo, valjda bi trebao da zna šta hoće...kad ono nervozno, čangrizavo...i naravno, bilo je poželjno da sam ja njegov obožavatelj i najvjerniji fan i da ono baš patim za njim i da sam ono baš jadna i umirem od tuge kad bismo se posvađali...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam 35 i ova definicija mi je ono pravo primjenjiva na OBA pola, ne samo muškarce .... mi preko 30 znamo šta hoćemo ali vi ispod 30 mislite ako imate dvije sise i dva guza da vam treba kleknut na koljena i slinit i balit svaki put kad prođete
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#367 Re: Momci nakon 25
Stoga je i razumljiva ogorcenost na one zene koje ruse famu o zenskom spolovilu kao zlatnom i optocenom dijamantimaRamzess Veliki wrote: Da ... i to je malo rečeno ... stalni pokušaji vaginalne manipulacije, kao da je nama to jedina bitna stvar u životu:
- Dat ću ti ako me oženiš ...
- Dat ću ti ako mi kupiš poklon ...
- Dat ću ti ako mi pomažeš u mojim poslovima ...
- Dat ću ti ako moju mater voliš više nego svoju ...
- Dat ću ti ako ja zaserem sa tvojom familijom a ti ćeš stati na moju stranu ...
Nije to toliko vrijedno ...nije ...
-
nocnaptica986
#369 Re: Momci nakon 25
meni 29 i cura mi dolazi na ljeto da me puskom tjera pred maticara
navalila ko da nema sutra
a ja bi tako rado jos 2-3 god onako laganini 
muskarcima je najbolje vrijeme za zenidbu od 28 do 35 godine
-
pakica_
#370 Re: Momci nakon 25
ja bih rekla od 35.. Ne zato sto su ranije manje zreli ili stajaznam, nego ja to zbog njih..nocnaptica986 wrote:meni 29 i cura mi dolazi na ljeto da me puskom tjera pred maticaranavalila ko da nema sutra
Sto se kasnije ozene, krace ce ih zena smarat'
a zene.. Ma mi smo svakako dilajle, udale se, ne udale, vazda nam neki klinac fali i jebi ga..
- edo_79
#371 Re: Momci nakon 25
Mala bil ti bila malopakica_ wrote:ja bih rekla od 35.. Ne zato sto su ranije manje zreli ili stajaznam, nego ja to zbog njih..nocnaptica986 wrote:meni 29 i cura mi dolazi na ljeto da me puskom tjera pred maticaranavalila ko da nema sutra
Sto se kasnije ozene, krace ce ih zena smarat'
a zene.. Ma mi smo svakako dilajle, udale se, ne udale, vazda nam neki klinac fali i jebi ga..
@ JaneEyre ....
Hoćete biti ljubazni da mi ovo pojasnite malo .... kakve igrice ... Texas Holdem Poker, FarmVille?zato mi je bilo nevjerovatno doci u kontakt sa osobom tvojih godinakoja igra neke igrice u vezi
![]()
- JThomas
#372 Re: Momci nakon 25
tačno tako, sasvim prosječna, to je i bila poenta. kakvu može naći da mu puši svako ko nije sam ispodprosječan, ako se posveti tome.Matzan wrote:Monica jeste sada pala qrtzu za uši, ali u vrijeme afere ona je izgledala kao sasvim
-
pakica_
#373 Re: Momci nakon 25
ko kaze da nemaedo_79 wrote:
Mala bil ti bila malo... nema više mesa za tebe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()