4 ok gume zimske su 1600 KM.
Skupa igranka pa kako god, biscani kupuju nova ta auta i dobro odrzavaju mislim da nema potrebe za uvozom
Moderators: _BataZiv_0809, anex
nista spec, ima ovdje jedan u Visokom, kupljen nov, mozda bi i bio na prodaju mogu pitati.Sodom1 wrote:Imas nesto konkretno il..
JaviBakir1 wrote:nista spec, ima ovdje jedan u Visokom, kupljen nov, mozda bi i bio na prodaju mogu pitati.Sodom1 wrote:Imas nesto konkretno il..
Ja sam odvracao , nece niko da slusaado-šampion wrote:Eto taman, 15-17 k, treba im taman jos toliko da imaju za svaki slucaj.![]()
Skupa je to igracka...
Hmmm... Ja koliko znam motor je VM Italija, i nije neka sreca, ali ako je propisno odrzavan, nema brige oko njega.Bakir1 wrote:Bolji je sorento od rava, reduktor, sasija, mitsu motor cijena sve su argumenti za
U pravu si,malo sam istrazio i vidim da se skoro nista ne slaze sa Mitsubishi dizel motorom.NediM17 wrote:I ja sam razmisljao o tome, ali ne bih rekao. Mitsu je imao 2.5TD, ali ni provrt klipa niti zapremina nisu isti kao kod 2.5 CRDi, tako da izgleda i ta pretpostavka pada u vodu.
jooj vozio sam se jedno vrijeme u terracanu neke 2005-6 kamion bas... moracu jaranu i njega pokazat (iako i dalje mislim da je ludost uzimat toliku autinu za po gradu...)Bakir1 wrote:Kamion pravi
I da terakan 2004 skuplji od tuarega isto godiste
Ta ce hjundaji