FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post Reply
GoldenSpoon

#351 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by GoldenSpoon »

JoseMujica wrote:
Fadil Novalić: Nema krize u Vladi FBiH
Fadil premijer Marsa kod Pederaciju vodi Saša Matič
što je najgore ovaj Novalić se ne šali, imenovat će upravitelje u ministarstvima a zatim kupiti par poslanika i osigurati većinu i na sva usta pričati kako je ovo najuspješnija vlada ikada :lol: zaboravljaš da je Cosa nostra/SDA sklona potkupljivanju i marifetlucima.

odradit će mandat 4 godine i onda će se žaliti tamo negdje 2018 godine kako nisu uspjeli ništa uraditi jer su bili sami sa HDZ-om i krivi su svi ostali :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#352 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by JoseMujica »

dok Don Neonkova pudlica porućuje sa Marsa da krize nema
Sjednica Parlamenta FBiH završena bez usvajanja dnevnog reda
da li je ovo tragedija, da li je ovo komedija gospodine Novaliću?! :?
fosna2014

#353 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by fosna2014 »

JoseMujica wrote:dok Don Neonkova pudlica porućuje sa Marsa da krize nema
Sjednica Parlamenta FBiH završena bez usvajanja dnevnog reda
da li je ovo tragedija, da li je ovo komedija gospodine Novaliću?! :?
Cavara: Vlada je po zakonu. DF je u vladi, dakle postoji i parlamentarna vecina. :D

Mati mu jedva cekala dan da preseli u Sarajevo. :kiss:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#354 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by JoseMujica »

nakon Nerka Trenerka sam mislio da večeg Monty Pythona nečemo gledat :roll:

te još ovog pajca nafališe i najaviše kao nekog uglednog privrednika, ali ovo što gledamo je neka ćudna fuzija Monty Pythona i Alan Forda sa zaprškom Družine od Vješala :lol: :skoljka:
Drinski

#355 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Drinski »

Ja sam poslije njegova dva intervjuua kazao da je lik glup. Dobro smo i prolazili i do sada ako je on bio glavni ekonomski ideolog SDA.
mirzadelibasic

#356 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by mirzadelibasic »

Za usvajanje dnevnog reda bili su zastupnici SDA i HDZ-a. Stranka za BiH je bila suzdržana a svi ostali protiv.
:lol: :lol: :izet:
Nos

#357 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Nos »

:?
mirzadelibasic wrote:
Za usvajanje dnevnog reda bili su zastupnici SDA i HDZ-a. Stranka za BiH je bila suzdržana a svi ostali protiv.
:lol: :lol: :izet:
to samo skodi gradzanima. Ono trebaju da glasaju dali su za reforme a ne blokirati rad skupstine.
mirzadelibasic

#358 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by mirzadelibasic »

Pa što SDA ne započe reforme prije 20 godina ? Imali su vlast, ljude, a i pare..
Haris.ba

#359 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Haris.ba »

SDA će zaposliti 100.000 ljudi. Vi zajedljivci ćete pojesti svoje riječi.

Pa makar i na kopanju tunela ispod granice sa Hrvatskom. Ljudi će biti zaposleni.
hizo ramidovic

#360 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hizo ramidovic »

pljuvanje po premieru koi ima samse postat naj uspijesniji dosada se nastavlja a toje naj lakse covijek ima plan samomu treba daga podrze ovi izdrugije stranki ako on i njegova stranka neizvuku fbih iz blata onda smo propali a ova vlada sigurno moze puno uradit jerje ssastavljena od sksperata samo narod treba bit malo saburli i dat vremena
muha_sa

#361 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by muha_sa »

hizo ramidovic wrote:pljuvanje po premieru koi ima samse postat naj uspijesniji dosada se nastavlja a toje naj lakse covijek ima plan samomu treba daga podrze ovi izdrugije stranki ako on i njegova stranka neizvuku fbih iz blata onda smo propali a ova vlada sigurno moze puno uradit jerje ssastavljena od sksperata samo narod treba bit malo saburli i dat vremena
dobro nam došo :lol: :lol: :lol:
Marko Zarko

#362 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by Marko Zarko »

Sve i da skupe kakvu takvu sklepanu većinu, a jadna im majka s opozicijom SBB-DF-SDP, budžetska rupa u Federaciji je takva da neće biti novca za najosonovnije stvari. Dakle, ili će sam otići, ili će ga radnici otjerati (uključujući budžetlije jer su i oni sad u banani). 17. april, a većina penzija nije isplaćena. Da je SDA stranka, a ne klijentelistička organizacija, najpametnije bi im bilo drugima prepustiti da se koprcaju u ovim g...problemima...
hizo ramidovic

#363 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hizo ramidovic »

muha_sa wrote:
hizo ramidovic wrote:pljuvanje po premieru koi ima samse postat naj uspijesniji dosada se nastavlja a toje naj lakse covijek ima plan samomu treba daga podrze ovi izdrugije stranki ako on i njegova stranka neizvuku fbih iz blata onda smo propali a ova vlada sigurno moze puno uradit jerje ssastavljena od sksperata samo narod treba bit malo saburli i dat vremena
dobro nam došo :lol: :lol: :lol:
fala bolje vas naso
muha_sa

#364 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by muha_sa »

gospodine hizo imate PP--to vam je u prevodu privatnaporuka :lol:
GoldenSpoon

#365 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by GoldenSpoon »

ojjjjj kako volim citati hizine postove :D :bih: :lol:
muha_sa

#366 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by muha_sa »

GoldenSpoon wrote:ojjjjj kako volim citati hizine postove :D :bih: :lol:
:lol: :lol:

poslo mupp ima po saHAta a on ni habera :-) :lol:
GoldenSpoon

#367 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by GoldenSpoon »

hahahahha pa dok mu dodje :lol: jos putuje :D
muha_sa

#368 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by muha_sa »

hizoooooooooooooo, otvori poruku tak ti svega :lol: ne moraš odgovarat-samo je otvori :lol:
O'zone
Globalni moderator

#369 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by O'zone »

muha_sa wrote:
hizoooooooooooooo, otvori poruku tak ti svega :lol: ne moraš odgovarat-samo je otvori :lol:
Ama čekaj dok čojk nađe puljku za to pp. Nije svako prošo kompjuterske škole ko ti!
muha_sa

#370 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by muha_sa »

O'zone wrote:
muha_sa wrote:
Ama čekaj dok čojk nađe puljku za to pp. Nije svako prošo kompjuterske škole ko ti!
pa bar je to laHko :thumbup: Backspace i F14 pa Enter
hizo ramidovic

#371 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hizo ramidovic »

polahko ljudi staste navalili ko bijeda na grah
@muha otvorijo sam pepe i priznajem dasam to fulijo jebiga imase posla ovije dana nemore se stic nasve i ugajgulit svi poslovi al obecajem dacu obradit tu temu kad imadnem vremena
muha_sa

#372 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by muha_sa »

hizo ramidovic wrote:polahko ljudi staste navalili ko bijeda na grah
@muha otvorijo sam pepe i priznajem dasam to fulijo jebiga imase posla ovije dana nemore se stic nasve i ugajgulit svi poslovi al obecajem dacu obradit tu temu kad imadnem vremena
jebeš poso na koje se mora radit :-)
hizo ramidovic

#373 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by hizo ramidovic »

muha_sa wrote:
hizo ramidovic wrote:polahko ljudi staste navalili ko bijeda na grah
jebeš poso na koje se mora radit :-)
tako tijeto kaci u drzavnoj firmi i na budjetu
brezobrazni pravo kazu mi ako nedodzes na poso nema dnevnice pa hebes takav poso al djaba morase radit
mirzadelibasic

#374 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by mirzadelibasic »

Marko Zarko wrote:Sve i da skupe kakvu takvu sklepanu većinu, a jadna im majka s opozicijom SBB-DF-SDP, budžetska rupa u Federaciji je takva da neće biti novca za najosonovnije stvari. Dakle, ili će sam otići, ili će ga radnici otjerati (uključujući budžetlije jer su i oni sad u banani). 17. april, a većina penzija nije isplaćena. Da je SDA stranka, a ne klijentelistička organizacija, najpametnije bi im bilo drugima prepustiti da se koprcaju u ovim g...problemima...
Ja mislim da je na početku i cilj SDA bio da nemaju takvu opoziciju, al svojim greškama stvoriše još goru opoziciju, a sad im je kasno za kajanje.
GoldenSpoon

#375 Re: FADIL NOVALIĆ PREMIJER FBIH

Post by GoldenSpoon »

JoseMujica wrote:
Kao da ga je uvazena profesorica doktorica Seka birala, ko zna hmmmm :lol:
Post Reply