Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fadil premijer Marsa kod Pederaciju vodi Saša Matič
što je najgore ovaj Novalić se ne šali, imenovat će upravitelje u ministarstvima a zatim kupiti par poslanika i osigurati većinu i na sva usta pričati kako je ovo najuspješnija vlada ikada zaboravljaš da je Cosa nostra/SDA sklona potkupljivanju i marifetlucima.
odradit će mandat 4 godine i onda će se žaliti tamo negdje 2018 godine kako nisu uspjeli ništa uraditi jer su bili sami sa HDZ-om i krivi su svi ostali
nakon Nerka Trenerka sam mislio da večeg Monty Pythona nečemo gledat
te još ovog pajca nafališe i najaviše kao nekog uglednog privrednika, ali ovo što gledamo je neka ćudna fuzija Monty Pythona i Alan Forda sa zaprškom Družine od Vješala
pljuvanje po premieru koi ima samse postat naj uspijesniji dosada se nastavlja a toje naj lakse covijek ima plan samomu treba daga podrze ovi izdrugije stranki ako on i njegova stranka neizvuku fbih iz blata onda smo propali a ova vlada sigurno moze puno uradit jerje ssastavljena od sksperata samo narod treba bit malo saburli i dat vremena
hizo ramidovic wrote:pljuvanje po premieru koi ima samse postat naj uspijesniji dosada se nastavlja a toje naj lakse covijek ima plan samomu treba daga podrze ovi izdrugije stranki ako on i njegova stranka neizvuku fbih iz blata onda smo propali a ova vlada sigurno moze puno uradit jerje ssastavljena od sksperata samo narod treba bit malo saburli i dat vremena
Sve i da skupe kakvu takvu sklepanu većinu, a jadna im majka s opozicijom SBB-DF-SDP, budžetska rupa u Federaciji je takva da neće biti novca za najosonovnije stvari. Dakle, ili će sam otići, ili će ga radnici otjerati (uključujući budžetlije jer su i oni sad u banani). 17. april, a većina penzija nije isplaćena. Da je SDA stranka, a ne klijentelistička organizacija, najpametnije bi im bilo drugima prepustiti da se koprcaju u ovim g...problemima...
hizo ramidovic wrote:pljuvanje po premieru koi ima samse postat naj uspijesniji dosada se nastavlja a toje naj lakse covijek ima plan samomu treba daga podrze ovi izdrugije stranki ako on i njegova stranka neizvuku fbih iz blata onda smo propali a ova vlada sigurno moze puno uradit jerje ssastavljena od sksperata samo narod treba bit malo saburli i dat vremena
hizoooooooooooooo, otvori poruku tak ti svega ne moraš odgovarat-samo je otvori
Ama čekaj dok čojk nađe puljku za to pp. Nije svako prošo kompjuterske škole ko ti!
Ama čekaj dok čojk nađe puljku za to pp. Nije svako prošo kompjuterske škole ko ti!
polahko ljudi staste navalili ko bijeda na grah
@muha otvorijo sam pepe i priznajem dasam to fulijo jebiga imase posla ovije dana nemore se stic nasve i ugajgulit svi poslovi al obecajem dacu obradit tu temu kad imadnem vremena
hizo ramidovic wrote:polahko ljudi staste navalili ko bijeda na grah
@muha otvorijo sam pepe i priznajem dasam to fulijo jebiga imase posla ovije dana nemore se stic nasve i ugajgulit svi poslovi al obecajem dacu obradit tu temu kad imadnem vremena
hizo ramidovic wrote:polahko ljudi staste navalili ko bijeda na grah
jebeš poso na koje se mora radit
tako tijeto kaci u drzavnoj firmi i na budjetu
brezobrazni pravo kazu mi ako nedodzes na poso nema dnevnice pa hebes takav poso al djaba morase radit
Marko Zarko wrote:Sve i da skupe kakvu takvu sklepanu većinu, a jadna im majka s opozicijom SBB-DF-SDP, budžetska rupa u Federaciji je takva da neće biti novca za najosonovnije stvari. Dakle, ili će sam otići, ili će ga radnici otjerati (uključujući budžetlije jer su i oni sad u banani). 17. april, a većina penzija nije isplaćena. Da je SDA stranka, a ne klijentelistička organizacija, najpametnije bi im bilo drugima prepustiti da se koprcaju u ovim g...problemima...
Ja mislim da je na početku i cilj SDA bio da nemaju takvu opoziciju, al svojim greškama stvoriše još goru opoziciju, a sad im je kasno za kajanje.