Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Cherry-Cherry

#351 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam cure, koje se ne depiliraju. Posebno kada kažu: poslije će narasti gušće. Neće, narast će tamo gdje je korjen. Ili kad kažu: onda ću morati stalno da se depiliram. Pa već ih imaš... :zoka:
Jack Be Nimble

#352 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

York Light 100`s wrote:
Jack Be Nimble wrote:
Did wrote:No kontam što "zabavnjaci" mrze narodnjake, a narodnjaci ne mrze "zabavnjake". Ne kontam je li ovo tajna uspjeha turbofolka?!
Jedno postalo mainstream i potiskalo ovo drugo u rupu. Isto ti je danas sa rock v top 40.
Mnogi pljuju na današnje društvo jer su turbofolk i narodnjaci zavladali pa niko ne sluša više velikane ex-yu scene ili novije izvođače koji se drže stila tih velikana, zabavnjaci, ono u stilu "kakav Kemal Monteno, pusti Kemala Malovčića" a većina je toliko opsjednuta tom jugonostalgijom da zaboravljaju podatak da su Južni Vetar davno prije rata, još prije 30 i nešto godina osvajali nagrade i punili arene brojkama o kojima je dosta popularnih ex-yu zabavnih izvođača mogla samo sanjati. Šta više izvođači poput Bijelog Dugmeta, Plavog Orkestra i Zdravka Čolića su krajem 80ih sve se više i više imali uticaj narodnjaka jer su spoznali koji muzički stil stiče sve veću popularnost. Narodnjaci su već u 80im postajali mainstream samo su nas ta ratna dešavanja izbacila iz kolosjeka
Pa naravno da su Dugme i Orkestar pogotovo skontali ako hoces da te masa slusa sklepaj narodnjak u "rock N roll'. Linija manjeg otpora.
Moamer

#353 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Moamer »

trcicu trceci wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
tvsabina wrote:Dobra tema.....

Ne kontam Damira Nikišića i
njegove "provale"....ne kontam "Mek Donalds" to vala nikako....ne kontam "selfi"...ne kontam...puno toga...
:thumbup:

Podržavam. Nekad si za biti umjetnik morao napisati knjigu, naslikati remek djelo, napraviti kip, komponovati muziku... Danas kad nemaš pametnijeg posla uhvatiš se kamere i laprdaš gluposti, i HOP, "konceptualni umjetnik". My ass.

Ja ne kontam pomamu za Vedranom Rudan. Njene kolumne ništa ne valjaju, nepismene su, prepune nelogičnosti i prostakluka. Pljuje Ameriku, uzdiže Rusiju i prepuna je seksističkih stavova iz kojih izbija mržnja prema muškom rodu... Al' eto.. Voli Bošnjo.
Jesi li upoznat sa radom Endija Vorhola? ne razumijes savremenu umjetnost i prosipas se... o onome o cemu ne znas, suti bar
Samo ti prstici iz Niksiceve guzice vire :mrgreen: ili se Damire ti krijes iza ovog nick-a?
Moamer

#354 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Moamer »

Ne kontam Damira Niksica i njegove truhle provale ... izgleda da ga je uhvatila kriza srednjih godina pa hoce nazor da je IN :D
Jack Be Nimble

#355 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Point. wrote:Ne kontam ljude koji ne gotive fudbal. Haj, pod cijenu da zvucim sovinisticki, zene, to ko nesto genetski sta ja znam da ne gotive loptanje, al muskarce ne kontam, kao sta ja imam tu gledati 11 insana ganja loptu. Nisu svjesni sta mase. :)
Ma dobro fudbal je danas gdje 22 preplacene picke trce za loptom.
Mali_Vuk

#356 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mali_Vuk »

Jack Be Nimble wrote:
Point. wrote:Ne kontam ljude koji ne gotive fudbal. Haj, pod cijenu da zvucim sovinisticki, zene, to ko nesto genetski sta ja znam da ne gotive loptanje, al muskarce ne kontam, kao sta ja imam tu gledati 11 insana ganja loptu. Nisu svjesni sta mase. :)
Ma dobro fudbal je danas gdje 22 preplacene picke trce za loptom.
Nije to fudbal. Znaš koja je definicija fudbala? Evo, pogledaj:

http://vukajlija.com/definicija-fudbala

:D
@ngel

#357 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by @ngel »

Ne kontam djevojke koje se ponasaju kao muskarci, oblace kao muskarci i pricaju kao muskarci..a nisu lezbe, nego im je to kao neka furka :-?
Warashii

#358 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Warashii »

Ne kontam. :roll:
cyprus

#359 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cyprus »

I evo ga... Historijski moment... Prvi Pointov post u historiji koji ću potpisat :mrgreen: :thumbup:
JThomas

#360 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

ali to nisu popularna, nego nepopularna shvatanja. većina muškaraca voli fudbal. ne voljeti fudbal nije popularna stvar, kod nas te pitaju jesi li peder ako ne voliš fudbal.
mudrac2

#361 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

a to gonjanje lopte je posebna priča. Dadoše bogatstvo da odu u brazil recimo i gledaju gonjanje lopte. Ovi što je gonjaju uzeše pare lopatom, pa njih razumijem jer su to uglavnom propalice i da im nije toga negdje bi uzgajali kupus , al ove što troše pare i vrijeme da to gledaju......
cyprus

#362 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by cyprus »

JThomas wrote:ali to nisu popularna, nego nepopularna shvatanja. većina muškaraca voli fudbal. ne voljeti fudbal nije popularna stvar, kod nas te pitaju jesi li peder ako ne voliš fudbal.
A jebga, ne mora nešto obuhvatat većinu da bi se smatralo popularnim... Stroga većina ljudi nije čitala Fifti šejd i boli ih polni organ za istu... Opet, to ne čini ovu knjigu i film nepopularnim... Dapače :-D
JThomas

#363 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

ne voljeti fudbal kao muškarac je krajnje nepopularan stav. pitaju se ljudi jesi l' u redu. osim možda u USA.
Jack Be Nimble

#364 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Jack Be Nimble »

Pa ljudi koji ne vole fudbal obicno ne vole sportove. Ne vide sta je tu zanimljivo da se prate neki timovi. Ali opet svi moji rodjaci/prijatelji koji su tog misljenja gledaju EP i SP.
Cherry-Cherry

#365 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam cure, koje kažu: ne znam hodati u ravnom :oops: Pa kako po kući hodaš? Ustane iz kreveta i odmah štikle obuje, pa ide u kupatilo... :-)
Point.

#366 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

cyprus wrote:
I evo ga... Historijski moment... Prvi Pointov post u historiji koji ću potpisat :mrgreen: :thumbup:
Vidis, za sve postoji prvi put. :D
azurna_obala

#367 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by azurna_obala »

Ne kontam ove što ne kontaju one koji vole sve što oni ne vole :mrgreen:

jebemu, pa na čemu bi se svijet razvijaO, ako ne na tim različitim afinitetima i sličnim zajebancijama!!!??
Niemand

#368 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Ne kontam odokativno procijenjivanje tudjeg imana :cekam:
"Vidi, hadzija u patikama.. jos adidas.. pa znal on dje se one proizvode.. amerika.. izrael.. zapad.. gluho bilo.. pih, kakav je on musliman, jos hadzija.." :kafa1:
Inace ne kontam ovo hadzija. Npr. kad reKnu meni pra pra dedo bio hadzija. Ne kontam fkt. :zoka:
Cherry-Cherry

#369 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

A još više ne kontam po čemu je supruga od hadžije automatski hadžinica, a nije ona bila na hadžu.
mudrac2

#370 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

a meni nije jasno čemu uopšte potenciranje da je neko hadžija? To sad ispade ko neka titula.
dobar osjecaj

#371 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

mudrac2 wrote:a meni nije jasno čemu uopšte potenciranje da je neko hadžija? To sad ispade ko neka titula.
Pa valjda taj odlazak na Hadz nikad nije mogla priustiti fukara. Ne titula ali neki statusni simbol. Nekada ranije.
irac300

#372 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by irac300 »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam cure, koje kažu: ne znam hodati u ravnom :oops: Pa kako po kući hodaš? Ustane iz kreveta i odmah štikle obuje, pa ide u kupatilo... :-)
I onda dobiju čukljeve ili onaj deformisani palac što ide u herlavo. :D
Cherry-Cherry

#373 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

I sad je statusni simbol
mudrac2

#374 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

dobar osjecaj wrote:
mudrac2 wrote:a meni nije jasno čemu uopšte potenciranje da je neko hadžija? To sad ispade ko neka titula.
Pa valjda taj odlazak na Hadz nikad nije mogla priustiti fukara. Ne titula ali neki statusni simbol. Nekada ranije.
ne samo ranije nego i sada. To hadži dođe vrijednije od dr. Niđe veze.
Cherry-Cherry

#375 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

irac300 wrote:
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam cure, koje kažu: ne znam hodati u ravnom :oops: Pa kako po kući hodaš? Ustane iz kreveta i odmah štikle obuje, pa ide u kupatilo... :-)
I onda dobiju čukljeve ili onaj deformisani palac što ide u herlavo. :D
A bole i leđa. :mrgreen:
Post Reply