Kolektivno ti zavide što si Evropejac moj Hafisaga!
HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
- SaraFina
#351 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Kolektivno ti zavide što si Evropejac moj Hafisaga!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#352 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
MIIRRRKOOOO PAZIII METAAAKK...HVAAALAAAA SLLLLAAVKOOOO
-
Hafis
#353 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Kume pici, kakva ti je treba ova Sarafina?pici wrote:MIIRRRKOOOO PAZIII METAAAKK...HVAAALAAAA SLLLLAAVKOOOO
Čim se ona politikom bavi nema tu kajmaka, jel'de?
- Danguba
#354 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
pici, strucnjace za kuplerajepici wrote:MIIRRRKOOOO PAZIII METAAAKK...HVAAALAAAA SLLLLAAVKOOOO
koji su bolji istocni ili zapadni kupleraji
znam da su slavonski jaki
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#355 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Ma meni ste @Hafise ti i Sarafina mnogo slicni 
- SaraFina
#356 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hafis wrote:Kume pici, kakva ti je treba ova Sarafina?pici wrote:MIIRRRKOOOO PAZIII METAAAKK...HVAAALAAAA SLLLLAAVKOOOO
Čim se ona politikom bavi nema tu kajmaka, jel'de?
To se ti meni upucavaš?
ak'
budem trazila Evropejca Švabu ću. No samo Bosanac dolazi u obzir.
Plus prestar si za nemoralne ponude na moj račun
@Batice, nemoj tako
-
Hafis
#357 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Oho, počeli smo i vrijeđati_BataZiv_0809 wrote:Ma meni ste @Hafise ti i Sarafina mnogo slicni
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#358 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
HahahaHafis wrote:Oho, počeli smo i vrijeđati_BataZiv_0809 wrote:Ma meni ste @Hafise ti i Sarafina mnogo slicni
Oboje pretencioznim pokusajem humora neuspjesno pokusavate sakriti agende koje su vam bliske.
- SaraFina
#359 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
To ti je kompliment.Hafis wrote:Oho, počeli smo i vrijeđati_BataZiv_0809 wrote:Ma meni ste @Hafise ti i Sarafina mnogo slicni
Ma mozeš begovici ruku poljubiti u svakom slučaju
Bistričkoj!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#360 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hvala Titu sto je ovakve poukidaoSaraFina wrote:
To ti je kompliment.
Bistričkoj!
- SaraFina
#361 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Mislim da sam svakako šarmantija od Hafisa ili_BataZiv_0809 wrote:HahahaHafis wrote:Oho, počeli smo i vrijeđati_BataZiv_0809 wrote:Ma meni ste @Hafise ti i Sarafina mnogo slicni![]()
Oboje pretencioznim pokusajem humora neuspjesno pokusavate sakriti agende koje su vam bliske.
Si ti seksualno zastranio, puuu daleko bilo!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#362 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Da, kao kamencic u cipeliSaraFina wrote:
Mislim da sam svakako šarmantija od Hafisa ili
Si ti seksualno zastranio, puuu daleko bilo!
- SaraFina
#363 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
_BataZiv_0809 wrote:Hvala Titu sto je ovakve poukidaoSaraFina wrote:
To ti je kompliment.
Bistričkoj!
- jao_situacije
#364 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstva
Pričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#365 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Nadaj se sceri da ce te aga uzeti, gancijasi oko kuce hodajuSaraFina wrote:
malo sutra poukidao!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#366 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Ja sta smo mi treba povaljali na prici da im mozemo zavrsit putovnicujao_situacije wrote:Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstvaPričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
-
Hafis
#367 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Sad si izgorio od begovicejao_situacije wrote:Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstvaPričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
- jao_situacije
#368 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Pali ta priča ? dobro si mi rekao imam i ja konja za utrku_BataZiv_0809 wrote:Ja sta smo mi treba povaljali na prici da im mozemo zavrsit putovnicujao_situacije wrote:Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstvaPričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
- SaraFina
#369 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
_BataZiv_0809 wrote:Nadaj se sceri da ce te aga uzeti, gancijasi oko kuce hodajuSaraFina wrote:
malo sutra poukidao!
Pun Šeher Aga
Gancijaši, proleteri i radnička klasa 0 bodova.
Ali nadaj se ti, nada zadnja umire
-
Hafis
#370 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Evo i ja ću je završiti Sarafini_BataZiv_0809 wrote:Ja sta smo mi treba povaljali na prici da im mozemo zavrsit putovnicujao_situacije wrote:Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstvaPričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#371 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
U moje vrijemejao_situacije wrote:
Pali ta priča ? dobro si mi rekao imam i ja konja za utrku
Onda i nama ukinuse vize i mi ostadosmo suhi
Sad kako su u EU, to je prilika za vas mlade lavove
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#372 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Znam.SaraFina wrote: Pun Šeher Aga
Gancijaši, proleteri i radnička klasa 0 bodova.
Ali nadaj se ti, nada zadnja umire
- jao_situacije
#373 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Ma jok, vidiš da lijepo piše da je FinaHafis wrote:Sad si izgorio od begovicejao_situacije wrote:Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstvaPričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
- SaraFina
#374 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Hafis wrote:Evo i ja ću je završiti Sarafini_BataZiv_0809 wrote:Ja sta smo mi treba povaljali na prici da im mozemo zavrsit putovnicujao_situacije wrote:Auu jeste se počeli raspravljati oko državljanstvaPričajte vi šta hoćete ja dobih domovnicu samo tako, sjedeći na minderu u Šeher gradu ispijajući kahvu. Niti sam šta izjavljivao niti sam šta popunjavao, osim onoga da sam primio dokumente na ruke.
Rekoh, ruka se ljubi i tri koraka unazad.
Mozda te za konjušara uzmem. No trebaju becke preporuke. Ako nisi bečka škola otpadaš!
- jao_situacije
#375 Re: HDZ BiH i svi paradoksi : Majorizira li HDZ BiH Hrvate u susjednoj Hrvatskoj?
Još ja imam pokazni materijal_BataZiv_0809 wrote:U moje vrijemejao_situacije wrote:
Pali ta priča ? dobro si mi rekao imam i ja konja za utrkukad bez vize nisi mogao u Sloveniju, prica je palila ko ruski vojni kamion
![]()
Onda i nama ukinuse vize i mi ostadosmo suhi![]()
Sad kako su u EU, to je prilika za vas mlade lavove