Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jednom si napisao --da Avaz ne kupujes, vec prolistas gdje je dostupan. Kakva si Ti osoba kad to sebi mozes dozvoliti , s obzirom na Tvoj stav prema pomenutom.
pa i nocu ga branite
spavate li vi ikako ili bas dobro placa.
Jednom si napisao --da Avaz ne kupujes, vec prolistas gdje je dostupan. Kakva si Ti osoba kad to sebi mozes dozvoliti , s obzirom na Tvoj stav prema pomenutom.
pa i nocu ga branite
spavate li vi ikako ili bas dobro placa.
Kod mene suncano.
Imas li Ti prijatelja ili pozdravis li se sa nekim a da ne trazis neki interes .
razonoda wrote: Kod mene suncano.
Imas li Ti prijatelja ili pozdravis li se sa nekim a da ne trazis neki interes .
da to nije sta vise od prijateljstva. neka zemljacka veza ili rodbinska?
Saznadoh za njega ,kao kandidata. Nista vise od toga.
Haj Ti pogledaj njegov i Bakirov govor na youtube i zakljuci. To je,, mislim dovoljno. Sve ostalo je bez veze.
Tačno, ne kupujem. U kafiću gdje pijem kafu stoji uvijek i Avaz između ostalih novina i čitam ga, što da ne? Samo što za razliku od prosječnog konzumenta poprilično dobro znam razliku između informiranja i propagande. Problem?
Kako je već saopćeno iz ove stranke, za sada je osam kantonalnih organizacija kandidovalo trenutnog predsjednika Fahrudina Radončića za predsjednika stranke u novom mandatu. Uprkos činjenici da još uvijek pristižu kandidature za tu funkciju najizglednije je da će Radončić ponovo biti izabran za predsjednika stranke.
Tačno, ne kupujem. U kafiću gdje pijem kafu stoji uvijek i Avaz između ostalih novina i čitam ga, što da ne? Samo što za razliku od prosječnog konzumenta poprilično dobro znam razliku između informiranja i propagande. Problem?
Kako je već saopćeno iz ove stranke, za sada je osam kantonalnih organizacija kandidovalo trenutnog predsjednika Fahrudina Radončića za predsjednika stranke u novom mandatu. Uprkos činjenici da još uvijek pristižu kandidature za tu funkciju najizglednije je da će Radončić ponovo biti izabran za predsjednika stranke.
Eto jok neće.
Kazem ti --Takav se vise ne radja. nastavi sa citanjem
poz Fahro
nastavi sa listanjem---za tebe -djaba---iskoristi pogodnost davaoca
Tuga velika ovi fahrini botovi, poput umjetne inteligencije koja je tek u zacetku nisu sposobni da razumiju odnose i pojave medu ljudima vec samo trolaju teme gdje se pise lose(istina) o velikom gazdi.
Agron P wrote:Tuga velika ovi fahrini botovi, poput umjetne inteligencije koja je tek u zacetku nisu sposobni da razumiju odnose i pojave medu ljudima vec samo trolaju teme gdje se pise lose(istina) o velikom gazdi.
Da to nije onaj poniženi nikad_više!?
Ovako fanatično agitovanje za gazdu me podsjeća na njega. No, kako je izdominiran moguće da se obraća sa novim nickom.
Hvala svima na podrsci i ukazanom povjerenju. Zao mi je sto nisam imao protivnika za -mjesto predsjednika stranke-- da se onako muski pokazemo, ali ih ima dovoljno u ostalim ''malim 'strankama.
Opsirnije u AVAZU.
Vidimo se na TWIST TOWER STAIRS RUNNING.
kako igraju seve sa blesavim narodom pa to je cirkus...ovaj vice ne damo podjelu, onaj vice referendum, onaj treci, a ekonomija ko je jebe... "kruha", igara i budala...