Ovdje bi ispod imena ovih arhitekata trebalo još samo dodati
arch. Slobodan Milošević, Radovan Karadžić, Ratko Mladić ...-1992-1995
...pođoh staviti smajli... pa se zamislih
Gile Šampion wrote:Eh ovi su strašni biliSarajevski_Marlboro wrote:Jesu ovo heroji Novog Grada,tacnije s Dobrinje ?
![]()
Kad se samo sjetim koliko su video rekordera,televizora i muzičkih linija pokrali iz moje mahale koja je bila poprište borbi 92-ge...jeza me uhvati
![]()
A četnici 21.07.1992 godine napali na Dobrinju,C-5 naselje,ovi se uhvatili noge sve se prašilo koliko su se nogama u guzicu udarali.Sreća pa im jedan momak bukvalno tada oteo 2 zolje koje su kasnije bile presudne za odbranu tog dana(tim zoljama uništen transporter i tenk)...Otada ''crne mambe'' nikad više nisu ni blizu prišle liniji![]()

super ideja i treba nam takvih stvariBig Boy wrote:Foto spomenar kako je sve izgledalo, ne tako davno, u nasem gradu.
http://www.facebook.com/Sarajevo.u.ratu
Sta mislite o ideji koja stoji iza svega ? Da li nam je ovakvo nesto potrebno da bi se podsjetili, da ne bi zaboravili, ili je ipak bolje da zaboravimo na ta ratna vremena.
Cisto pitanje za razmisljanje. Pitanje oko kojeg bi volio cuti tudja misljenja... postavljeno na donekle provokativan nacin da bi podstakao druge da se jave ovdje i napisu svoj stav.headbanger wrote:super ideja i treba nam takvih stvari
a je li ovo boldirano provokacija ili nam pokusavas nesta reci
de nam se malo pojasni, jel to KOS stoji iza ovoga, jel to treba ratna vremena zaboraviti
ne kontam sta hoces da kazes
Zasto mislis da slika nije autenticna ? Koliko se sjecam tih ratnih vremena djeca u opkoljenom gradu su se najcesce igrali igri u kojima oni oslobadjaju grad, pretvaraju se da su vojnici koji idu u bitke.amrica wrote:ova druga slika kao iz filmova tipa maratonci i filmova o romima...![]()
nesto ne mislim da je autenticna.
Inace, rat

Hvala.dzemmo wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 25&t=13278ladyblue18 wrote:Zar nema slicna temaMeni se cini da ima ali sad je ne mogu naci, ako ko zna nek mi stavi link da spojim.
Vidi se malo onaj natpis Feroelektro .uvijek je bio tu .............ispred Sarajke.Chmoljo wrote:![]()
nema šta, to je to