Ramzess Veliki wrote:Bloo wrote:meni je okej da je neko "realan" sve dok moze podnijeti i "realnost" nekog drugog, to j este kad je i zena realna da nema ljutnje i sovinisticnih pacenickih komentara
Realna, realan na koji način?
Na primjer, vi iz svog iskustva komentarišete spolne organe žena u određenim godinama, koliko je opetovanost seksualnih odnosa utjecala na to, da svaka žena treba da drži do sebe jer je to sada lako, da treba da čuva vaginu od pretjeranog "korištenja"...i naravno ovo mi je veoma zanimljivo sa nekog gender stanovišta kao neki vaš muški realitet
ali mi je isto tako zanimljivo posmatrati vaše reakcije, na slobodno i realno izražavanje libida i stavova žena koje se ne uklapaju u vaše ugrađene modele.
Ja sam realna. Prihvatam tvoje statove, mada se ne slažem sa njima, o vaginama i seksualnim odnosima. Ja isto tako realno sagledavam i vas, te imam svboja zapazanja koja variraju od iskustvenih cinjenica (preferiranje nedjevica nad djevicama), prihvaćanje vlastitog libida i nagona, te ispoljavanje istih bez obzira na moj spol

Ali to sam ja kao jedinka