Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#351 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Cista logika superiorne inteligencije koja cesto nizim bicima izgleda nadprirodno.
- dobar osjecaj
#352 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Sve je to prirodno...kao tarotmadner wrote:Cista logika superiorne inteligencije koja cesto nizim bicima izgleda nadprirodno.
- šatirana_ljubičica
#353 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
ismica wrote:On je mene na osnovu par puta sto sam ja izasla vani, jer nije navikao, optuzio da ga varam i ne javlja mi se nikako sam. A trebao je ici sa mnom na jedan dogadjaj na koji mu se ne ide, a meni se ne ide samoj. I eto sta mi radi, a poslije svega ce se javiti.
Mrzim što ovo govorim, i teško mi je zbog tebe evo sad fakat, ali razmisli da je ovo možda traženje razloga za prekid sa njegove strane...Jer, tolike godine skupa i sad te optuži da ga varaš jer si izašla vani???Ma daj, pa nije vam 12 i po godina.
-
ismica
#354 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Pa ja sam se njemu odmah sutradan javila finom porukom, on odgovorio, i opet usutio. Sinoc se javila da ga pitam idel sa mnom na taj dogadjaj, on opet mene napao kako sutim dva dana i kako se on stalno mora prvi javljati, kao sad me testira dokle cu... I ja mu se nan neki nacin opravdam u par recenica i opet ga pitam idel, on meni opet ti sutis dva dana, bla bla, nigdje ja ne idem. Reko uredu, samo ne izmisljaj razloge glupe, kaze zbog tebe je sve i tvojeg ponasanja, reko ma izmisljas, ti imas drugu, pa na mene sve okreces, on samo kaze uredu na to. Eto to mi radi dugogodisnji momak i zarucnik vjerovatno zbog neke tamo sto ga redovnop "hrani". Fuj!
-
Mutivoda
#355 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Drama, drama, do kad?! Nema tu neke filozofije. Ili skupi muda i šalji ga u pm (biip) jer eto jebe neku drugu (jer ga neka druga "hrani"ismica wrote: Eto to mi radi dugogodisnji momak i zarucnik vjerovatno zbog neke tamo sto ga redovnop "hrani". Fuj!
-
Walther
#356 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
da je nasao neko drugi? sokiran samismica wrote:Pa ja sam se njemu odmah sutradan javila finom porukom, on odgovorio, i opet usutio. Sinoc se javila da ga pitam idel sa mnom na taj dogadjaj, on opet mene napao kako sutim dva dana i kako se on stalno mora prvi javljati, kao sad me testira dokle cu... I ja mu se nan neki nacin opravdam u par recenica i opet ga pitam idel, on meni opet ti sutis dva dana, bla bla, nigdje ja ne idem. Reko uredu, samo ne izmisljaj razloge glupe, kaze zbog tebe je sve i tvojeg ponasanja, reko ma izmisljas, ti imas drugu, pa na mene sve okreces, on samo kaze uredu na to. Eto to mi radi dugogodisnji momak i zarucnik vjerovatno zbog neke tamo sto ga redovnop "hrani". Fuj!
- Bloo
- Globalna šefica
- sheilak
#358 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
ismice, moramo mi cut i njegovu verziju. ne mozemo donijeti konacan sud o svemu niti ti dati adekvatan savjet, a nit te zezat kvalitetno
, dok ne cujemo i njega. znas da muskarci imaju skroz sjbnu percepciju svega. 
- Bloo
- Globalna šefica
- šatirana_ljubičica
#360 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
sheilak wrote:ismice, moramo mi cut i njegovu verziju. ne mozemo donijeti konacan sud o svemu niti ti dati adekvatan savjet, a nit te zezat kvalitetno, dok ne cujemo i njega. znas da muskarci imaju skroz sjbnu percepciju svega.
sheila izvini, ali sve više kako se srećem sa tvojim komentarima na ovoj temi, dolazim do zaključka da se nisi baš šalila na onoj temi ''živci i granice''
- šatirana_ljubičica
#361 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Očigledno hoće da prekine.Prekini ti.I ako ti se vrati, znaćeš da je shvatio neke stvari.ismica wrote:Pa ja sam se njemu odmah sutradan javila finom porukom, on odgovorio, i opet usutio. Sinoc se javila da ga pitam idel sa mnom na taj dogadjaj, on opet mene napao kako sutim dva dana i kako se on stalno mora prvi javljati, kao sad me testira dokle cu... I ja mu se nan neki nacin opravdam u par recenica i opet ga pitam idel, on meni opet ti sutis dva dana, bla bla, nigdje ja ne idem. Reko uredu, samo ne izmisljaj razloge glupe, kaze zbog tebe je sve i tvojeg ponasanja, reko ma izmisljas, ti imas drugu, pa na mene sve okreces, on samo kaze uredu na to. Eto to mi radi dugogodisnji momak i zarucnik vjerovatno zbog neke tamo sto ga redovnop "hrani". Fuj!
-
prog321
#362 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Vidjelo se iz svemira da je tip trokira jer mu nije bitna.
Vjerovatno nasao mladju
Vjerovatno nasao mladju
- sheilak
#363 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
da sam flegma? il da znam biti podla?šatirana_ljubičica wrote:sheilak wrote:ismice, moramo mi cut i njegovu verziju. ne mozemo donijeti konacan sud o svemu niti ti dati adekvatan savjet, a nit te zezat kvalitetno, dok ne cujemo i njega. znas da muskarci imaju skroz sjbnu percepciju svega.
sheila izvini, ali sve više kako se srećem sa tvojim komentarima na ovoj temi, dolazim do zaključka da se nisi baš šalila na onoj temi ''živci i granice''
al gle, ne mogu se ja natjerati da pametujem na forumu i da dajem neke smrtno ozbiljne komentare. il da joj, ne dao Bog, pokusam pomoci nekim konstruktivnim savjetom.
- šatirana_ljubičica
#364 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
sheilak wrote:da sam flegma? il da znam biti podla?šatirana_ljubičica wrote:sheilak wrote:ismice, moramo mi cut i njegovu verziju. ne mozemo donijeti konacan sud o svemu niti ti dati adekvatan savjet, a nit te zezat kvalitetno, dok ne cujemo i njega. znas da muskarci imaju skroz sjbnu percepciju svega.
sheila izvini, ali sve više kako se srećem sa tvojim komentarima na ovoj temi, dolazim do zaključka da se nisi baš šalila na onoj temi ''živci i granice''jer oboje je tacno.
al gle, ne mogu se ja natjerati da pametujem na forumu i da dajem neke smrtno ozbiljne komentare. il da joj, ne dao Bog, pokusam pomoci nekim konstruktivnim savjetom.al u biti sam joj i rekla da se rijesi toga, radi nje same. dobronamjerno.
iako je mozda zvucalo drugacije.
da, oboje je tačno kao što vidim iako kažeš tamo'' ma šalim se ba.u svakoj šali ima malo i šale, stara bosanska
ok, to je tvoj stav prema forumu, ali moram ti reći da pretjeruješ jer pokazuješ otvoreno da uživaš u tome da je ponižavaš svojim komentarima.
iako je ovo ''samo forum'' razmisli malo o tom ponašanju, to je bumerang.
- Big Ang
#365 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ma otkad se falimo ako mislimo da smo podli?
Meni taj dopis nije stigo.
Meni taj dopis nije stigo.
- sheilak
#366 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
o Boze. pa ljubicice, nemoj sve shvatati tako ozbiljno. ja sam je svrstala u trolove, sorry. i necu se izvinjavat za ono sto mislim. ne uzivam ju ponizavati, zaboga.
niti mislim da to radim, vec kazem da dodje sebi, cisto u slucaju da nije trol. takav je moj nacin pisanja. i takav ce i ostati.
a ja inace ne volim ljude koji pametuju. a pogotovo ne kada pametuju meni.
-
ismica
#367 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ne brinite, ja jesam i povrijedjena i tesko mi je, al kad procitam neke zlobne komentare meni bude puno lakse,jer vidim ocaj tih ljudi koji se hrane tudjim bolom, ali mene eto opet to ne hrani, nego ih mi prosto zao bude. Jer ja bar kazem ponosno da povrijedjena sam, covjke sam i eto, a oni vjecito skrivaju svoju bol koja je ocigledno izazvanba traumama dubokim!
- sheilak
#368 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
a Boze sacuvaj. jedina osoba koja se ovdje hrani bolom, al svojim, si ti.ismica wrote:Ne brinite, ja jesam i povrijedjena i tesko mi je, al kad procitam neke zlobne komentare meni bude puno lakse,jer vidim ocaj tih ljudi koji se hrane tudjim bolom, ali mene eto opet to ne hrani, nego ih mi prosto zao bude. Jer ja bar kazem ponosno da povrijedjena sam, covjke sam i eto, a oni vjecito skrivaju svoju bol koja je ocigledno izazvanba traumama dubokim!
i fakat, glavni razlog zasto ja ovdje pisem je taj sto smo ograniceni u temama. i iz dosade. a to je malo zlobno onda.
- šatirana_ljubičica
#369 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
sheilak wrote:o Boze. pa ljubicice, nemoj sve shvatati tako ozbiljno. ja sam je svrstala u trolove, sorry. i necu se izvinjavat za ono sto mislim. ne uzivam ju ponizavati, zaboga.niti mislim da to radim, vec kazem da dodje sebi, cisto u slucaju da nije trol. takav je moj nacin pisanja. i takav ce i ostati.
baš me briga voliš li
dobronamjerno sam ti skrenula pažnju da izgleda kao da je ponižavaš.
- šatirana_ljubičica
#370 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
ismica wrote:Ne brinite, ja jesam i povrijedjena i tesko mi je, al kad procitam neke zlobne komentare meni bude puno lakse,jer vidim ocaj tih ljudi koji se hrane tudjim bolom, ali mene eto opet to ne hrani, nego ih mi prosto zao bude. Jer ja bar kazem ponosno da povrijedjena sam, covjke sam i eto, a oni vjecito skrivaju svoju bol koja je ocigledno izazvanba traumama dubokim!
ma hajde ismice šta je žališ, vidiš da je iz dosade ovdje, jer ona inače vodi savršeno uređen život
-
ismica
#371 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
Ne bi da raspravljam pojedinacno ni s tobom, ni tebi slicnima, samo cu reci uzivajte onda ako je tako
p.s. svakako mi tvoji komentari ne znace, meni svejedno skrabas li ili ne, pa eto ako ti zelis skrabaj i dalje, ako ne zelis mozes vala i 
- sheilak
#372 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
a jbmu
hajde, dobro. ja sam zla. ispricavam se zbog toga.
sretno, ismice. samo nemoj pretjerivati.
- Bloo
- Globalna šefica
#373 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
ev šekisheilak wrote:a jbmu![]()

- sheilak
#374 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
-
ismica
#375 Re: Šta se dešava il ja previse razmisljam?!
A nas zabole ona stvar kakva ces ti biti
Nebitna si totalno...