US OPEN 2014
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
radostan dan
#351 Re: US OPEN 2014
juče me je podjetio na milojka pantića - u stazi broj 6 je majkl džordan, pardon džekson, tačnije džonson... 
- area51
#352 Re: US OPEN 2014
radostan dan wrote:juče me je podjetio na milojka pantića - u stazi broj 6 je majkl džordan, pardon džekson, tačnije džonson...
ili ona sa Snežanom Pajkić
-
radostan dan
#353 Re: US OPEN 2014
ludi milojko zakon...dobro došli na 116. večiti derbi. tribine marakane su pune, igrači partizana su na terenu, a evo i naših. 
- ultima_palabra
#354 Re: US OPEN 2014
Došla je izgleda i nova era u tenisu, a bilo je vala i vrijeme... biće tu još šansi za Đokovića, Nadala i Murraya, ali neće biti iznenađenje kad GS uzme Nishikori, Čilić, Dimitrov, Raonic.
Kad je bilo zadnji put da obojica finalista igraju svoje prvo finale GS?
-
radostan dan
#355 Re: US OPEN 2014
ne znam tačno godinu...
-
radostan dan
#356 Re: US OPEN 2014
sjećam se samo da sam tad imao ei niš ambasador televizor...
- area51
#357 Re: US OPEN 2014
Od zadnjih 38 GS titula velika četvorka je uzela 36(Vavrinka i Delpo)ultima_palabra wrote:Došla je izgleda i nova era u tenisu, a bilo je vala i vrijeme... biće tu još šansi za Đokovića, Nadala i Murraya, ali neće biti iznenađenje kad GS uzme Nishikori, Čilić, Dimitrov, Raonic.
-
radostan dan
#358 Re: US OPEN 2014
...il je vajta, il su aske bile na evroviziji.
- shmizlica
#359 Re: US OPEN 2014
al si ti star 
- ultima_palabra
#360 Re: US OPEN 2014
Coria i Gaudio, mislim.Kad je bilo zadnji put da obojica finalista igraju svoje prvo finale GS?
Gledao ja jedan prijeratni derbi... grobari prave sranje na tribinama, ali režiser ne smije prikazati, a i na terenu šansa za šansom. Igrač izlazi sam pred golmana, a Milojko se dere "zašto milicija ne zaustavi huligane, to im je dužnost!"... na drugoj strani se lopta izbija za gol linije, a on komentariše "iiii, sad je milicija krenula u odlučan juriš, sabila je huligane pod krov Zvezdinog stadiona"radostan dan wrote:sjećam se samo da sam tad imao ei niš ambasador televizor...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#361 Re: US OPEN 2014
This will be the first Grand Slam final since the 2005 Australian Open that doesn’t feature either Federer, Rafael Nadal or Novak Djokovic. It’s only the second Grand Slam final this century that features two seeds ranked No. 10 or below. And it’s just the second U.S. Open in modern history in which neither finalist is a single-digit seed. (That was in 1997, when No. 13 Patrick Rafter defeated unseeded Greg Rusedski.)
This will be the first Grand Slam final between two first-time Grand Slam finalists since 2005 Roland Garros when Rafael Nadal defeated Mariano Puerta.
Nishikori is the first Asian man to reach a Grand Slam final and he’s beaten three Top 10 players en route – No. 6 Milos Raonic (4R), No. 4 Stan Wawrinka (QF) and No. 1 Novak Djokovic (SF).
- area51
#362 Re: US OPEN 2014
ma ovo sa sneškom je nenadjebivo,ono kad je ubjeđuje da se plasirala u finale a ona bila među zadnjim."I vidite dragi gledaoci da od silnog uzbuđenja naša sneška nije ni svjesna da se plasirala u finale" (zamjenio je sa jednom francuskinjom)ultima_palabra wrote:Coria i Gaudio, mislim.Kad je bilo zadnji put da obojica finalista igraju svoje prvo finale GS?Gledao ja jedan prijeratni derbi... grobari prave sranje na tribinama, ali režiser ne smije prikazati, a i na terenu šansa za šansom. Igrač izlazi sam pred golmana, a Milojko se dere "zašto milicija ne zaustavi huligane, to im je dužnost!"... na drugoj strani se lopta izbija za gol linije, a on komentariše "iiii, sad je milicija krenula u odlučan juriš, sabila je huligane pod krov Zvezdinog stadiona"radostan dan wrote:sjećam se samo da sam tad imao ei niš ambasador televizor...
-
radostan dan
#363 Re: US OPEN 2014
shmizlica dana 07/09/2014 16:32
al si ti star
ja se sjećam duela navratilove i kris-evert jadna ne bila...
još dok je igrala za čehoslovačku. i jarmile kratokvilove - atletika -ddr. krstio se narod i desom i lijevom kad ih vidi...
desetljeće i par godina kasnije je tek postalo in biti gej.
ma milojko je...samo mu ime kaže - milojko.Gledao ja jedan prijeratni derbi... grobari prave sranje na tribinama, ali režiser ne smije prikazati, a i na terenu šansa za šansom. Igrač izlazi sam pred golmana, a Milojko se dere "zašto milicija ne zaustavi huligane, to im je dužnost!"... na drugoj strani se lopta izbija za gol linije, a on komentariše "iiii, sad je milicija krenula u odlučan juriš, sabila je huligane pod krov Zvezdinog stadiona"
- BHF_Manijak
#364 Re: US OPEN 2014
Sta ces, tako je kad navijas za najboljeg svih vremena, nije do mene.stalaktit wrote: Ajde ne kakaj. Čiliću je suspenzija skinuta zato što je dokazao da je uzeo pilulu šećera, koja se bilo gdje u svijetu može kupiti bez recepta i u DM-u, a koja je sadržavala molekularne tragove niketimida, supstance za koju nije ni dokazano da uzrokuje poboljšanje izvedbe, iako se 70-ih godina prošlog stoljeća mislilo da poboljšava performance. Pa je od 70-ih na listi zabranjenih supstanci.
Meni se čini da se ti trebaš apaurinom puknuti koliko ti je krivo.
A tu prvu recenicu ostavi za kod kuce. Nauci se normalno komunicirati ili nemoj nikako.
-
stalaktit
#365 Re: US OPEN 2014
Ja da se naučim komunicirati? I prigovaraš mi za tu rečenicu a post na koji ti odgovaram je verbalna dijareja? Usmjeren samo da omalovaži Čilićev uspjeh?BHF_Manijak wrote:Sta ces, tako je kad navijas za najboljeg svih vremena, nije do mene.stalaktit wrote: Ajde ne kakaj. Čiliću je suspenzija skinuta zato što je dokazao da je uzeo pilulu šećera, koja se bilo gdje u svijetu može kupiti bez recepta i u DM-u, a koja je sadržavala molekularne tragove niketimida, supstance za koju nije ni dokazano da uzrokuje poboljšanje izvedbe, iako se 70-ih godina prošlog stoljeća mislilo da poboljšava performance. Pa je od 70-ih na listi zabranjenih supstanci.
Meni se čini da se ti trebaš apaurinom puknuti koliko ti je krivo.
A tu prvu recenicu ostavi za kod kuce. Nauci se normalno komunicirati ili nemoj nikako.
Džumhur nije najbolji svih vremena, sorry.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#366 Re: US OPEN 2014
Naravno da nije, Kobe Bryant je.
- ultima_palabra
#367 Re: US OPEN 2014
100. titula, 16. na GS za Bryane 
- BHF_Manijak
#368 Re: US OPEN 2014
Kakav sad Dzumhur, jesi ti dobro, nacionalno obojena? Kakve bljuvotine na temi...stalaktit wrote:
Ja da se naučim komunicirati? I prigovaraš mi za tu rečenicu a post na koji ti odgovaram je verbalna dijareja? Usmjeren samo da omalovaži Čilićev uspjeh?
Mene boli muska stvar koje sa strane Federera, kontas? Isto cu pisati kad izgubi od Cilica, Djokovica, Del Potra ili Nadala. Kontas sad, pametnice? Cilic je tu kolateralna steta. Isti bi komentar bio da je s druge strane Nadal. Tad bi mu se sjetio firaunskih korjena, bio bi spanski paksu i tako...
Samo ne znam koji ti djavo imam sta objasnjavati, nisam ni navikao da gledas kroz drugaciju prizmu nego li nacionalnu.
- Meho Kodro
#369 Re: US OPEN 2014
Emotivni Ivanišević ponosan na Čilića: Ovo finale nitko nije očekivao!
"U polufinalima su odigrali možda najbolje mečeve u svojoj karijeri, Nishikori protiv Đoković i Čilić protiv Federera, što je dobro za obojicu. Na dan finala će sigurno biti nervozni, ali ovo je velika prilika za obojicu da se popnu na Mount Everest, da postanu nedodirljivi, a kad osvojiš Grand Slam onda si na Mount Everestu. Bit će interesantno, nitko nije očekivao ovo finale, ali ovo je dobro za tenis. Ne radi se o nepoznatim igračima, ali u finalu su dvojica koje nitko nije očekivao u finalu. Prvi put nakon ne znam koliko godina da u finalu nisu Federer, Đoković, Nadal ili Murray. Ovo je doista velika stvar, a što će biti vidjet ćemo u ponedjeljak. Razradit ćemo taktiku, ali sve je tu vrlo jednostavno, sve se zna, treba igrati kao što je igrao do sada i bit će dobro“, prokomentirao je Ivanišević.

Čilić je odigrao protiv Federera najbolji meč u karijeri.
„Svakako da je, ovo je perfekcija tenisa, dobiti Federera na centralnom terenu, na ovakav način to je impresivno, stvarno svaka čast Marinu. Mogu reći da sam izuzetno ponosan na njega, na način kako igra, na način kako prihvaća ovu novu igru. Zasluženo je u finalu i stvarno svaka mu čast“, emotivno će Ivanišević.
Cijeli stadion navijao je za Federera, ali Čilić je to mentalno jako dobro podnio.
„Nije mu bilo lako, svi su navijali za Federera, ali zadnji gem odservirati onako tri asa zaredom… To je onako, kao njegov trener, tako sam ja završavao mečeve“, našalio se Ivanišević.
„Zabiti tri asa i odigrati onako bekend winner zbilja je impresivno. Koliko je smiren, koliko vjeruje u svoju igru, sav ovaj trening i sve što smo radili, doista je sve impresivno. Sve se to sada naplaćuje, zato je u finalu US Opena“, zaključio je Ivanišević.
"U polufinalima su odigrali možda najbolje mečeve u svojoj karijeri, Nishikori protiv Đoković i Čilić protiv Federera, što je dobro za obojicu. Na dan finala će sigurno biti nervozni, ali ovo je velika prilika za obojicu da se popnu na Mount Everest, da postanu nedodirljivi, a kad osvojiš Grand Slam onda si na Mount Everestu. Bit će interesantno, nitko nije očekivao ovo finale, ali ovo je dobro za tenis. Ne radi se o nepoznatim igračima, ali u finalu su dvojica koje nitko nije očekivao u finalu. Prvi put nakon ne znam koliko godina da u finalu nisu Federer, Đoković, Nadal ili Murray. Ovo je doista velika stvar, a što će biti vidjet ćemo u ponedjeljak. Razradit ćemo taktiku, ali sve je tu vrlo jednostavno, sve se zna, treba igrati kao što je igrao do sada i bit će dobro“, prokomentirao je Ivanišević.

Čilić je odigrao protiv Federera najbolji meč u karijeri.
„Svakako da je, ovo je perfekcija tenisa, dobiti Federera na centralnom terenu, na ovakav način to je impresivno, stvarno svaka čast Marinu. Mogu reći da sam izuzetno ponosan na njega, na način kako igra, na način kako prihvaća ovu novu igru. Zasluženo je u finalu i stvarno svaka mu čast“, emotivno će Ivanišević.
Cijeli stadion navijao je za Federera, ali Čilić je to mentalno jako dobro podnio.
„Nije mu bilo lako, svi su navijali za Federera, ali zadnji gem odservirati onako tri asa zaredom… To je onako, kao njegov trener, tako sam ja završavao mečeve“, našalio se Ivanišević.
„Zabiti tri asa i odigrati onako bekend winner zbilja je impresivno. Koliko je smiren, koliko vjeruje u svoju igru, sav ovaj trening i sve što smo radili, doista je sve impresivno. Sve se to sada naplaćuje, zato je u finalu US Opena“, zaključio je Ivanišević.
-
MoodSwingeR
#370 Re: US OPEN 2014
A Omar Jasika? Dvostruki šampion US Open u juniorima, u parovima i pojedinačno. Prvi put nakon 1984...
-
tabija
#371 Re: US OPEN 2014
Vec 3 put na isti fazon pises post? Procitali smo i prvi put...momak nece igrati za nas 99% i gotovo, nije vrijedan pisanja uopste.MoodSwingeR wrote:A Omar Jasika? Dvostruki šampion US Open u juniorima, u parovima i pojedinačno. Prvi put nakon 1984...
-
stalaktit
#372 Re: US OPEN 2014
Gledaš i ti kroz nacionalnu, samo se praviš da ne.BHF_Manijak wrote:Kakav sad Dzumhur, jesi ti dobro, nacionalno obojena? Kakve bljuvotine na temi...stalaktit wrote:
Ja da se naučim komunicirati? I prigovaraš mi za tu rečenicu a post na koji ti odgovaram je verbalna dijareja? Usmjeren samo da omalovaži Čilićev uspjeh?
Mene boli muska stvar koje sa strane Federera, kontas? Isto cu pisati kad izgubi od Cilica, Djokovica, Del Potra ili Nadala. Kontas sad, pametnice? Cilic je tu kolateralna steta. Isti bi komentar bio da je s druge strane Nadal. Tad bi mu se sjetio firaunskih korjena, bio bi spanski paksu i tako...
Samo ne znam koji ti djavo imam sta objasnjavati, nisam ni navikao da gledas kroz drugaciju prizmu nego li nacionalnu.
U svakom slučaju, finale US Opena će biti čista uživancija, bez obzira na ishod. Malo sportskog luksuza za mene, opet
- ultima_palabra
#373 Re: US OPEN 2014
Serena izgleda ko da je u Barlotti krenula 
- _mufljuz_
#374 Re: US OPEN 2014
mora da joj je murat pristavio jacu dozu
- BHF_Manijak
#375 Re: US OPEN 2014
Ma ti si napacena, curice. Rekoh ne znam koji ti se klinac pravdam. Tu si odnedavno na ovom pdf-u, ko je od ranije zna kako reagujem na Federerov poraz, svejedno s kim igra.stalaktit wrote: Gledaš i ti kroz nacionalnu, samo se praviš da ne.
To sto vi iz Sirokog, Citluka ili odakle vec, gledate sve kroz sahnovicu, nacionalnu boju, to me savrseno zaboli spolovilo.