Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
- insomnia78
#351 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Tofu
#352 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nije meni neugodnost. Ja imam gdje god se krecem hrpu live tv na mobilnom telefonu, na mobilnom mogu gledati gdje god hocu live TV stanice, sve koje mi trebaju, tebi je to neugodnost da ti web stranica drzavne televizije za koje placas pretplatu (valjda) vise od godinu dana ne moze se ocitati ispravno na najnovijim web browserima i da tek na moju email intervenciju levati to ispravljaju.dalje wrote:Zaista nevjerovatno kakve neugodnosti i kakvu patnju vi u dijaspori dozivljavate zbog nas...Tofu wrote:Ne samo podigla, nego i rusila. It is all fault of the "focking" diaspora.Sezam wrote:Nemam vremena sve citati, letimicno sam presao po temi i koliko vidim, izgleda da je dijaspora podigla krst na Zlatistu!?
Ono dodje dijasporas kaze svu istinu u oci, to se digne kuka i motika, to oni imaju strucnjaka, to 'ta ce njima dijaspora pametovati, to nema 16 jezika govore, 17 progovaraju. Odes sa najnovijim browser-ima na web stranicu drzavne televizije, ono menu postoji, trebao je imati funkciju "collapse", medjutim nema. Ono ima video sadrzaja, dodaju ga svaki dan, ali ne samo da web player se ne prikazuje, nego ga u opste nema, umjesto njega slika. I tako vise od godinu dana. Pazi web stranica drzavne televizije BHRT. I ja jucer ni pet ni sest posaljem mail direktoru glavnom i zaprijetim mu da cu napraviti preslik stranice i poslati je medijima. Dodjem danas, kad ono, ko bi rek'o cuda da se dese, napravili. To jeste pohvalno, medjutim onda se zapitam, kakvi su to levati koji su to radili kad nisu vise od godinu dana provjerili stranicu drzavn televizije za razlicite browsere, pa i one najnovije? Zar je godinu dana trebalo proci da se to otkrije i to tek kad sam im ja jucer poslao mail, jer sramota je. Pa radi se o drzavnoj televiziji. I onda se pitam, pa zaboga, sta se tu desava?
I onda kad dijaspora saspe sve u brke, onda ne valja dijaspora, to se digne i kuka i motika. Don't shoot the messenger.
- Danguba
#353 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

ko da im je neko sihire bacio...
Last edited by Danguba on 23/09/2014 00:59, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#354 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Tofu wrote:Don't shoot the messenger.

-
TheMule
-
dalje
#356 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ma pusti mene ja imam nekih drugih kao bitnijih problema.Tofu wrote:Nije meni neugodnost. Ja imam gdje god se krecem hrpu live tv na mobilnom telefonu, na mobilnom mogu gledati gdje god hocu live TV stanice, sve koje mi trebaju, tebi je to neugodnost da ti web stranica drzavne televizije za koje placas pretplatu (valjda) vise od godinu dana ne moze se ocitati ispravno na najnovijim web browserima i da tek na moju email intervenciju levati to ispravljaju.dalje wrote:Zaista nevjerovatno kakve neugodnosti i kakvu patnju vi u dijaspori dozivljavate zbog nas...Tofu wrote: Ne samo podigla, nego i rusila. It is all fault of the "focking" diaspora.
Ono dodje dijasporas kaze svu istinu u oci, to se digne kuka i motika, to oni imaju strucnjaka, to 'ta ce njima dijaspora pametovati, to nema 16 jezika govore, 17 progovaraju. Odes sa najnovijim browser-ima na web stranicu drzavne televizije, ono menu postoji, trebao je imati funkciju "collapse", medjutim nema. Ono ima video sadrzaja, dodaju ga svaki dan, ali ne samo da web player se ne prikazuje, nego ga u opste nema, umjesto njega slika. I tako vise od godinu dana. Pazi web stranica drzavne televizije BHRT. I ja jucer ni pet ni sest posaljem mail direktoru glavnom i zaprijetim mu da cu napraviti preslik stranice i poslati je medijima. Dodjem danas, kad ono, ko bi rek'o cuda da se dese, napravili. To jeste pohvalno, medjutim onda se zapitam, kakvi su to levati koji su to radili kad nisu vise od godinu dana provjerili stranicu drzavn televizije za razlicite browsere, pa i one najnovije? Zar je godinu dana trebalo proci da se to otkrije i to tek kad sam im ja jucer poslao mail, jer sramota je. Pa radi se o drzavnoj televiziji. I onda se pitam, pa zaboga, sta se tu desava?
I onda kad dijaspora saspe sve u brke, onda ne valja dijaspora, to se digne i kuka i motika. Don't shoot the messenger.
Zao mi vas... vi nemate pametnijeg posla. Ajd sto necemo da ratujemo i ubijamo se, sto ti je TV program dosadan, nego sto ni funkciju "collapse" nismo u stanju da vam obezbjedimo...
-
L u c i f e r
#357 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
A jes se oklembesio ko penzionerska čuna...Danguba wrote:
![]()
![]()
![]()
ko da mi je neko sihire bacio...
- Bosanski_kralj
#358 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ajj šta vam rade.
Zajebajem se ba
Zajebajem se ba
-
dalje
#359 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
A i ovi znaju gdje ce parkirati. 
Last edited by dalje on 22/09/2014 23:06, edited 1 time in total.
-
Toffu
#360 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ma i ti si meni nedostajao.Chmoljo wrote:Tofu wrote:Don't shoot the messenger.
Vec sam pomislio da su te Simici likvidirali virtualno.
Last edited by Toffu on 22/09/2014 23:04, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#361 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
I to ljudi otvaraju "najnovijim browserima"...dalje wrote: Ma pusti mene ja imam nekih drugih kao bitnijih problema.
Zao mi vas... vi nemate pametnijeg posla. Ajd sto necemo da ratujemo i ubijamo se, sto ti je TV program dosadan, nego sto ni funkciju "collapse" nismo u stanju da vam obezbjedimo...
Ej, al šalu na stranu, pa stvarno smo šupci - ljudi nam daju sve odlične argumente zašto bi trebali opet da ratujemo, a mi jok...ccc...
-
Hrasno_Rules
#362 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Mene samo interesuje kako ce sprijeciti ovo sto je najavljeno za veceras
realno nema toliko ni policijaca niti mogu tako brzo reagovati da sprijece rusenje krsta, jer po ovome moglo bi veceras svega biti, balavurdija se nafurala, Manijaci i Horde zla takodjer (slicno kao na demonstracijama u februaru), samo mrtva glava da ne padne, nije si ni MUP KS djabe rasporedio po Vracama, Kovacicima i tim dijelom, j*** lud zbunjenog 
- Chmoljo
#363 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Toffu wrote:Ma i ti si meni nedostajao.Chmoljo wrote:Tofu wrote:Don't shoot the messenger.
Vec sam pomislio da su te Simici likvidirali virtualno.

-
L u c i f e r
#364 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nego, hajmo bacit kladžu: osvićel bandera ujutro jal jok?
Ja nešto imam filing da jok.
Ja nešto imam filing da jok.
-
Ripicipi
#365 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Mogu mislisti kako je lamelu sprzioDanguba wrote:
![]()
![]()
![]()
ko da mi je neko sihire bacio...
-
MoodSwingeR
#366 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru

Mislim da je sinocnjom intervencijom ova instalacija sada kompletirana.
Prelaskom iz '+' u 'x' ovo mu ga dodje kao neki hommage sarajevo-x u stvarnoj velicini.
- Danguba
#367 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
cirkus zivi...
na necijoj zemlji neko bez odobrenja postavio nesto i to treba policija da cuva...
nije ni to laHko
na necijoj zemlji neko bez odobrenja postavio nesto i to treba policija da cuva...
nije ni to laHko
- O'zone
- Globalni moderator
#368 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
To nešto najavljeno?Hrasno_Rules wrote:Mene samo interesuje kako ce sprijeciti ovo sto je najavljeno za vecerasrealno nema toliko ni policijaca niti mogu tako brzo reagovati da sprijece rusenje krsta, jer po ovome moglo bi veceras svega biti, balavurdija se nafurala, Manijaci i Horde zla takodjer (slicno kao na demonstracijama u februaru), samo mrtva glava da ne padne, nije si ni MUP KS djabe rasporedio po Vracama, Kovacicima i tim dijelom, j*** lud zbunjenog
E haj da vidim i to.
U mene ovdje policije ni za lijeka.
-
dalje
#369 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ode Kruska...Chmoljo wrote:

- Kikibombona
#370 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Kakvi bolesnici, kakvo ruglo......
-
calculator
#371 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Chmoljo wrote:hej, đeste
Većina na Zlatištu, strateški raspoređena
- Chmoljo
#372 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
nadam se da je krst uzemljen. ako bude grmilo noćas...
- insomnia78
#373 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Od kud ti Havatar?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
calculator
#374 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Izemljiće ga loleChmoljo wrote:nadam se da je krst uzemljen. ako bude grmilo noćas...
-
Nomo
#375 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
mozes li biti precizniji, koju i kakvu golgotudalje wrote:. Srbija se ni dan danas nije oporavila od tolikog prijema sirotinje.Hrvatska je prosla golgotu dok je u ono vrijeme i u onim okolnostima eliminisala 250.000 Srba
Dijasporac bi danas od sale eliminisao 1.000.000 Srba i pretpostavljam 500.000 Hrvata.![]()
Amerika i Rusija su stari poznanici. Obozavaju da se mrze/vole i daju jedni drugima smisao. Samo krajnje naivan dijasporac moze pomisliti Ameri vole bilo koje muslimane vise od Rusa. Amerikanci u proteklih 100 godina nisu ubili ni jednog Rusa a ubili su na ovaj ili onaj nacin stotine hiljada muslimana.
Last edited by Nomo on 23/09/2014 02:50, edited 1 time in total.