Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
TheWatcher

#351 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by TheWatcher »

lua wrote:
Sezam wrote:
Cim si pustis Arkanovu kurvetinu, ili bilo sta sto je na tom civilizacijskom nivou, genocid je automatski zaboravljen.
Ja znam tri osobe direktno oštećene tokom srebreničkog genocida, koje često na fb share-uju Cecu. Tako da... Jbg.
a kakve veze ima ceca sa srebrenicom :?: de to malo podrobnije objasni :oops:
lua

#352 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

geograf1- wrote:
i gdje nadje halida poredti sa cecom,,halid je nivo mileta,miroslava,sinana,mitra.
znaci dobar pjevac ali ne i velika zvijezda.
Ti nisi odgovorio ni na jedno moje pitanje. I sad kažeš da je Ceca zvijezda spram Halida. Ode svijet u pičku materinu. Ode, brzim vozom.
Nomo

#353 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Nomo »

Sezam wrote:
lua wrote:
Sezam wrote:Nakon genocida, treba.
Ma dobro ba. Neću uopće da se upuštam u tu raspravu, nemoj zamjeriti. To je ofucano do bola. Naravno, genocid ne treba i ne smije nikad biti zaboravljen. Ali daj da se genocidom i ratom i svime drugim bavimo mimo muzike, sporta, filma i bilo čega drugog. Stvarno ispadamo gluplji nego što jesmo.
Cim si pustis Arkanovu kurvetinu, ili bilo sta sto je na tom civilizacijskom nivou, genocid je automatski zaboravljen.
ja ne znam niti jednu pjesmu od cece . da je vidim na ulici ne bih je prepoznao . nikad nisam cuo niti jedan takt njene muzike . a ti ohani malo i nacisti su voljeli vagnera a puno njemackih filozofa i pisaca je bilo u korektnim odnosima sa hitlerom . treba li prestati citati njemacku literaturu . Krupps u Thyssen su takodje bili bliski sa hitlerom treba li prestati se voziti pokretnim stepenicama ii brodovima treba li prestati koristi miksere , buselice , rovokopace , kranove , ves masine , prpopelere i hiljadu drugih pomagala koja ovaj inzinjerijski div( od ove dvojice genijalaca ) proizvodi .
sinuhe

#354 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by sinuhe »

Osisao je na celavo 94 :lol:
Last edited by sinuhe on 04/08/2014 12:17, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#355 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by dezurni_ucenik »

http://www.kurir-info.rs/ceca-arkan-mi- ... ak-1179927

Ceca: Arkan mi svakim danom sve više nedostaje!

Image

Uvek će pričati o njemu.
Svetlana Ražnatović u sredu je svom suprugu Željku dala 14-godišnji pomen na beogradskom Novom groblju. Došla je u pratnji sina Veljka, sestre Lidije i zeta Predraga Ocokoljića, svoje majke Mire i oca Slobodana Veličkovića, a bili su prisutni i Arkanova sestra Jasna Diklić, kum Borislav Pelević i brojni prijatelji. Cecina ćerka Anastasija bila je sprečena da dođe zbog školskih obaveza na Kipru.

Ceca je prvo je poljubila nadgrobni spomenik, a zatim se pozdravila sa Željkovom sestrom i ostalima.

- Željko je svakodnevno prisutan u našim životima i stalno pričamo o njemu. Moja deca obožavaju da slušaju o njemu. Što su stariji, sve im više nedostaje i sve više su svesni njegovog neprisustva. Nije lako odrasti bez te bitne figure oca, ali oni su maltene od rođenja bez te figure koja znači sigurnost i zaštitu. To je nemoguće nadomestiti - rekla je Ceca i dodala:
- On mi uvek nedostaje i mnogo puta sam posle njegove smrti bila nemoćna, ali mentalna snaga je ta koja čoveku pomaže da opstane.

Njen sin Veljko se nadovezao:
- Tata najviše nedostaje mami kad s njom pokušavaju da se obračunavaju pojedine osobe ne mareći za to što naspram sebe imaju damu, a ne muškarca i nekoga s kim bi trebalo da odmeravaju snagu.

Temu pod kljuc.A vi sto branite Cecu,fuj.Klace nas opet.
Nomo

#356 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Nomo »

bora corba je veci cetnik od cece pa ljudi slusaju i dalje . lepa brena je obilazila cetnike po rvovima a danas redovno pjeva u bosni i gost je emisijama emira haduzihafiz.bljak . ba egovica . miroslav skoro je ustasa na kvadrat a pretpostavljam da i to neko slusa . Hanka Paldum na svojim koncertima u hrvatskoj pjeva njegovu pjesmu ,, ne dirajte mi ravnicu ,, a hrvati padaju u tranas na tu stvar . to je podilazenje nacinalnim osjecajima . I sada ceca problem . ne slusam je i niti znam kako izgleda ali nekome zabraniti da slusa i uopce se cuditi da to neko slusa nema nikakvog smisla . I u hrvtaskoj ima ljudi koji slusaju cecu a arkan je i tamo ubijao ljude u istocnoj slavoniji . Da li sada palestinci arapi i muslimani opcenito trebali da prestanu citati kison i da prestanu gledati spilberga voodi alena dajanu kitom , da prestanu slusati barbaru strsjend itd . Jednostavno baviti se politiku preplitati sa filmom , muzikom ...jednostavno ne ide .
. A ako ona ima poklonike ovdje a ocito je da ima ona je za njih Maria Calas . Ceca je za svoje obozavetelje isto ono sto je nekome Safet Isosvic a nekome Robert Plant . tu nema diskusije . Ne mozes uvesti veto na ukus .
Nomo

#357 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Nomo »

uostalom mozda je sezam u pravu . ipak je ona arkanova udovica . to covjek mora imati na umu kada je vidi . ne vidis se opustiti uzivati ako znas da to ljubav ,,covjek ,, koji je klao bih muslimane u bijeljini i podrinju kao ovce . Iskreno govoreci meni se gadi u Srbiji i kod Srba jos milion stvari tako da ......sto se mene tice ja bi prvo protjero srpskog ambasdora i napravio beton na drini dok se neke stvari ne rijese . meni licno ceca je zadnji problem koji bi ja rijesvao sa srbijom i sa velecetnicima i srpskim fasitima . ali eto prioriteti su nam drukciji .
AstorH

#358 Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by AstorH »

De ne zaebavaj da ne znas kako izgleda i da nisi cuo nista od nje, a znas sve aktivnosti narodnjaka duz regije. Mslm nema logike jeLte, da si iz Londona mozda bi ti i povjerovao, ovako jok. @Nomo
Last edited by AstorH on 04/08/2014 12:35, edited 1 time in total.
Nomo

#359 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Nomo »

dezurni
niko ne brani cecu ( od cega da je brani kada je niko nije ni napao ni tuzio ) ( ovdje su tema bosanci koji slusaju cecu )
i nemoj da podmeces . Ako ne znas citati ni razmisljati nemoj ucestvovati u raspravi .
lua

#360 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

geograf1- wrote: et ceca nije zvijezda za halida..

ceca je sad veca zvijezda i od cole
a kamol halida.

halid je dobar pjevac.nivo,smroslava,sinana,sabana,mitra,kemala

ali on nikad nie bio zvijezda

pogledaj cecine koncete marakana,usce,
pa halidove..
Dobro hajmo ovako... Nek' je Ceca zvijezda, muzika joj je go' kurac.
Ako treba da ogulim kolena
da ti priznam
kol'ko sam te volela
ja cu prva
Pogle' teksta stare mi. Postidio bi se Izet Kiko Sarajlić. Ovo je seljakluk, da je trokurva i da je troudovica bilo kojeg svjetskog debila, ovo je odron mrtvi. Boli me briga čija je ravaku i s kim se klamfa, njena muzika služi samo za to da se klinke isplaču za svojim izgubljenim simpatijama iz osmog osnovne. I da se, naravno, neke droce u tome prepoznaju i punoljetne. Prema tome, Ceca je nebitna. Ne treba osobi čiji su tekstovi na nivou majmuna mongoloida pridavati nikakvu pažnju.
Not My Idea

#361 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Not My Idea »

:lol: zivota mi,niste normalni
lua

#362 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

dezurni_ucenik wrote:Temu pod kljuc.A vi sto branite Cecu,fuj.Klace nas opet.
Ma ko će nas klati? Kakve su to šuplje? Zbog koga su nas to Boga ti gađali s brda? Zbog Cece? Nisam znala majke mi da je ona razlog, daj da je na ražnju okrenemo. Jeb'o vas Ceca više.
dezurni_ucenik

#363 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by dezurni_ucenik »

Nomo wrote:dezurni
niko ne brani cecu ( od cega da je brani kada je niko nije ni napao ni tuzio ) ( ovdje su tema bosanci koji slusaju cecu )
i nemoj da podmeces . Ako ne znas citati ni razmisljati nemoj ucestvovati u raspravi .

Jok eto ne brane je.Ova vamo pise kako se svaka cura pronalazi u njenim tekstovima,drugi pise kako je ona bila klinka samo kad se udala za Arkana i sl.

Ovako je ni Srbi ne brane.
Nomo

#364 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Nomo »

AstorH wrote:De ne zaebavaj da ne znas kako izgleda i da nisi cuo nista od nje, a znas sve aktivnosti narodnjaka duz regij. Mslm nema logike jeLte, da si iz Londona mozda bi ti i povjerovao, ovako jok. @Nomo
boli qurac noma da li ti njemu vjerujes ili ne . sta vise to me veseli . cuj ,, on ,, meni ne vjeruje . ja se iz ponizenja ne bi ni popiso na tu cecu na njenog zlocinca i slicne .
lua

#365 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

dezurni_ucenik wrote:

Jok eto ne brane je.Ova vamo pise kako se svaka cura pronalazi u njenim tekstovima,drugi pise kako je ona bila klinka samo kad se udala za Arkana i sl.

Ovako je ni Srbi ne brane.
Ti ne razumiješ bosanski.
AstorH

#366 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by AstorH »

To je dokaz da je u svakom momentu spremna da oralno zadovolji partnera. Ne vidim tu nikakav problem. To je jedan divan gest. @lua
lua

#367 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

AstorH wrote:To je dokaz da je u svakom momentu spremna da oralno zadovolji partnera. Ne vidim tu nikakav problem. To je jedan divan gest. @lua
Isto sam i ja pomislila. Čuj da oguli koljena. Joj majko draga.
Nomo

#368 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Nomo »

lua
Pogle' teksta stare mi. Postidio bi se Izet Kiko Sarajlić. Ovo je seljakluk, da je
trokurva
i da je troudovica bilo kojeg svjetskog debila, ovo je odron mrtvi. Boli me briga čija je
ravaku
i s kim se
klamfa
, njena muzika služi samo za to da se klinke isplaču za svojim izgubljenim simpatijama iz osmog osnovne. I da se, naravno, neke
droce
u tome prepoznaju i punoljetne. Prema tome, Ceca je nebitna. Ne treba osobi čiji su tekstovi na nivou majmuna mongoloida pridavati nikakvu pažnju.
zasto ovakve rijeci . ti si ipak dama . otkud ti to .pametna si , siguran sam da si i lijepa a ovakve vulgarnosti :-)
AstorH

#369 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by AstorH »

Da ih oguli od klecanja, ne onim za krompir @lua
Bodkin

#370 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Bodkin »

Hvala Bogu pa svijet nije forum
Sent from my Lumia
spreca

#371 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by spreca »

geograf1- wrote:
pogledaj cecine koncete marakana,usce,

pa halidove..
mogu ja povracati i bez toga..........a i stolicu imam normalnu :lol:
lua

#372 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

AstorH wrote:Da ih oguli od klecanja, ne onim za krompir @lua
Haahahhahahah :thumbup: . Ma nema, Ceca vrh intelekta.
lua

#373 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by lua »

Nomo wrote:
zasto ovakve rijeci . ti si ipak dama . otkud ti to .pametna si , siguran sam da si i lijepa a ovakve vulgarnosti :-)
Rekoh neki dan već, da marku dobijem kad mi se lektori s foruma naklate na kosti zbog mog rječnika, do sad bih mogla kupiti kvalitetnu igru za PS4. Nemoj se obazirati na vulgarizme, već na sadržaj. A piščeva sloboda je neograničena.
Edin H.

#374 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by Edin H. »

Zsto je Ceca raskinula sa Vladanom Lukicem? :shock:
AstorH

#375 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Post by AstorH »

Meni je Ceca pravo ses, eto ne znam. Volio bi da vodim ljubav sa njom, al sa kondomom jer ne zelim djecu sa njom.
Locked