Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
- _mufljuz_
#351 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
bogumi kako je krenulo glasacu za baketa iz zajebancije
nek vala i on nakrade loma 
- johntra
#352 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
to da nazdravimo za tekmu večeras?ultima_palabra wrote:
- ultima_palabra
#353 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Valjda bude razlogajohntra wrote:to da nazdravimo za tekmu večeras?ultima_palabra wrote:
- johntra
#354 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
ionako su Baka i Emir tu negdje, po pitanju nazdravljanja.ultima_palabra wrote: Valjda bude razlogaZa Baketa sigurno neće biti...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#355 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Banksy wrote:Man of steel wrote:
Danas se sjetih pokojne tužiteljice Dijane Milić koju je između ostalih i ovaj govnar od novinara otjerao u grob.
Tačno.
To i tajno snimanje Fate Orlović, koje je kasnio iskoristio za obračun s političkim protivnicima SDP-a, su sigurno samo dno bosanskohercegovačkog postratnog novinarstva.
- Better Man
#356 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
goibos wrote:miop wrote:
Primaju li i oni platu, a da ne dolaze na posao?SKANDALOZNO, ŠOKANTNO, EKSKLUZIVNO
Iako ne dolazi na posao, Bakir Hadžiomerović dvije godine na FTV-u prima mjesečnu plaću od 2.250 KM!
da si imalo upućen, i da uopšte želiš biti upućen u zbivanja na FTV znao bi da je Bakir nezakonito smjenjen i sudskom odlukom vraćen na posao tj direktor ga je samo pro forme vratio , dok traje postupak, jer je sud tako naredio ali mu ne daju da radi svoj posao... provjeri bilo s kim na ftv
taj usranko senad avdić sve to zna al naravno to ga ne sprječava da iznosi poluistine na način koji mu odgovara(njemu i Munji tj. DFu)
Senad Avdić je prodana duša i davno je izgubio kopas sa realnošću. Isti taj Senad Avdić je bio najveći zaštitnik lika i djela Zlatka Lagumdžije i kompletnog SDP-a i svakog onog koji se usudio da ih kritikuje, pljuvao je i omalovažavao na sav glas. Onda je došla Afera reket i suđenje u vezi objavljenih slika djece vrha SDP-a u SB. Nakon toga Senad Avdić je počeo da pljuje na sav glas po SDP-u i govori sve najgore protiv istih. Ako je sve što piše protiv njih istina, onda bi nam trebao odgovoriti zašto je godinama o svemu tome šutio i koliko je za to bio plaćen od strane njih.
- crvenebrigade
#357 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Koji si ti pacenik, braco mila.JoseMujica wrote:Banksy wrote:Man of steel wrote:
Danas se sjetih pokojne tužiteljice Dijane Milić koju je između ostalih i ovaj govnar od novinara otjerao u grob.
Tačno.
To i tajno snimanje Fate Orlović, koje je kasnio iskoristio za obračun s političkim protivnicima SDP-a, su sigurno samo dno bosanskohercegovačkog postratnog novinarstva.SDP-ov Risto
Ti kad se probudis mrzis cijeli svijet, a poslije toga i samog sebe.
- Alfons Kauders
#358 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Senad Avdic nazalost nije puno bolji/gori od vecine "novinara" u BiH. Mi medije jednostavno nemamo, nevjerovatno je koliko ljudi i dalje cita novine s obzirom u sta su se pretvorile.Better Man wrote:
Senad Avdić je prodana duša i davno je izgubio kopas sa realnošću. Isti taj Senad Avdić je bio najveći zaštitnik lika i djela Zlatka Lagumdžije i kompletnog SDP-a i svakog onog koji se usudio da ih kritikuje, pljuvao je i omalovažavao na sav glas. Onda je došla Afera reket i suđenje u vezi objavljenih slika djece vrha SDP-a u SB. Nakon toga Senad Avdić je počeo da pljuje na sav glas po SDP-u i govori sve najgore protiv istih. Ako je sve što piše protiv njih istina, onda bi nam trebao odgovoriti zašto je godinama o svemu tome šutio i koliko je za to bio plaćen od strane njih.
Bacas pare da te neki placenik dezinformise i pravi budalu od tebe, i jos se onda furas da si informisan i da pratis sta se desava u zemlji.
- JoseMujica
#359 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
što zar sam slagao
Bakir je klasični propagandista, a ne novinar
nema novinarstva sa pridjevima i epitetima...mislim ima kod Riste Đoge, Bakira Hadžiomerovića, Smiljka Šagolja,Senada Avdića, Hadžifejzovića i ostalih vedeta ove naše kaljuže
ps
i ne mrzim nikoga...samo me roditelji nisu učili da lažem
nema novinarstva sa pridjevima i epitetima...mislim ima kod Riste Đoge, Bakira Hadžiomerovića, Smiljka Šagolja,Senada Avdića, Hadžifejzovića i ostalih vedeta ove naše kaljuže
ps
Last edited by JoseMujica on 17/07/2014 14:32, edited 1 time in total.
- crvenebrigade
#360 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Mora da je Bakir Hadziomerovic kriv i zato sto je Zeljko Komsic uhljebio zenu Senada Avdica za ambasadora u Pragu ili zbog tog sto je kristalno jasno kako je Slobodna Bosna preko propalih tajkuna Selimovica megafon SDA-ove mafijaske hobotnice.Banksy wrote:Man of steel wrote:
Tačno.
To i tajno snimanje Fate Orlović, koje je kasnio iskoristio za obračun s političkim protivnicima SDP-a, su sigurno samo dno bosanskohercegovačkog postratnog novinarstva.
Last edited by crvenebrigade on 17/07/2014 14:33, edited 1 time in total.
-
Bosnjak333
#361 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nemoj Senada on ima muda javno pred kamerama reci da su politicari s kojima suruje 20 godina govna.JoseMujica wrote:što zar sam slagaoBakir je klasični propagandista, a ne novinar
- ultima_palabra
#362 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Pa SDA vam je koalicioni partner i jedina šansa da vidite imalo vlasti u iduće 4 godine...crvenebrigade wrote:Mora da je Bakir Hadziomerovic kriv i zato sto je Zeljko Komsic uhljebio zenu Senada Avdica za ambasadora u Pragu ili zato sto je jasno da je SB preko propalih tajkuna Selimovica megafon SDA-ove mafijaske hobotnice.
- JoseMujica
#363 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
najbolaj slika ove kolacije je ono hajvanče iz Puta u središte zemlje Pušmipuli, dvoglavi preživar, s jedne strane glava Don Neonka a s druge Slučajnog Prolaznika
ps
evo ko ne zna o čem je riječ
http://vukajlija.com/pusmi-puli
ps
Last edited by JoseMujica on 17/07/2014 14:38, edited 1 time in total.
-
Bosnjak333
#364 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
SDA-SDP ili DF-SBB-HDZultima_palabra wrote:Pa SDA vam je koalicioni partner i jedina šansa da vidite imalo vlasti u iduće 4 godine...crvenebrigade wrote:Mora da je Bakir Hadziomerovic kriv i zato sto je Zeljko Komsic uhljebio zenu Senada Avdica za ambasadora u Pragu ili zato sto je jasno da je SB preko propalih tajkuna Selimovica megafon SDA-ove mafijaske hobotnice.
Gdje je sada Batko sa Strankom Kokuza da popravi prosijek izborima.
- Banksy
#365 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Tako je, zato danas u SB onaj afirmativan članak o DF-u...crvenebrigade wrote:Mora da je Bakir Hadziomerovic kriv i zato sto je Zeljko Komsic uhljebio zenu Senada Avdica za ambasadora u PraguBanksy wrote:
Tačno.
ili zbog tog sto je kristalno jasno kako je Slobodna Bosna preko propalih tajkuna Selimovica megafon SDA-ove mafijaske hobotnice.
... budala zna da je SB zadnjih par godina megafon SDP-a i nikakvi jeftini speenovi
-
daddy-kool
#366 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
JoseMujica wrote:najbolaj slika ove kolacije je ono hajvanče iz Puta u središte zemlje Pušmipuli, dvoglavi preživar, s jedne strane glava Don Neonka a s druge Slučajnog Prolaznika
ps
E, Đe ti naumpade Pušmipuli.
- It_is_a_Leclerc
#367 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Glas za Bakira je glas za Bakira .
#PrvaLjubavZaboravaNema
#PrvaLjubavZaboravaNema
-
chupacabra
#368 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nasao je bolji angazman. Skuplja pare u humanitarne svrhe lijecenja beznadeznih slucajeva po principu:Bosnjak333 wrote:SDA-SDP ili DF-SBB-HDZultima_palabra wrote:Pa SDA vam je koalicioni partner i jedina šansa da vidite imalo vlasti u iduće 4 godine...crvenebrigade wrote:Mora da je Bakir Hadziomerovic kriv i zato sto je Zeljko Komsic uhljebio zenu Senada Avdica za ambasadora u Pragu ili zato sto je jasno da je SB preko propalih tajkuna Selimovica megafon SDA-ove mafijaske hobotnice.
Gdje je sada Batko sa Strankom Kokuza da popravi prosijek izborima.
"Potrebno je 100 hiljada eura za lijecenje osobe X na univerzitetskoj klinici u Tubingenu. Mi smo uplatili sve troskove lijecenja od ??? (ne zna niko jer nema financijskog izvjestaja) i osoba se sada sretna i izlijecena vraca u BiH." Ne pitajte za onaj ostatak od 80 hiljada, on ce biti preusmjeren u druge humanitarne projekte (Batkova vila, kockarski dugovi itd).
Batko bi po meni bio najbolji politicar. Sere i prodaje muda pod bubrege, a narod mu vjeruje. Da je usao u SDA davno bi bio u vijecu ministara. Ali, on nije tema.
Ja bi volio da Bakir H. uleti u predsjednistvo pa da bude kompletan cirkus jedne institucije koja i ne sluzi nicemu nego zajebavanju. Onda ce Bakir da zigu Zeljku a ona ce mu pjevati "sad sam s mevluda, ne damo hodzu, danas sam luda, ne znam sta hocu".
-
L u c i f e r
#369 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
JoseMujica wrote:što zar sam slagaoBakir je klasični propagandista, a ne novinar
ps
-
lasta2
#370 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
da se nije Baka Hadžiomerović kandidovao ja bih glasao za Raguža. hvala SDP-u što mi je dao izbor.
- crvenebrigade
#371 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ali si zato vremenom naucio da lazes i vrijedjas ad hominem.L u c i f e r wrote:JoseMujica wrote:što zar sam slagaoBakir je klasični propagandista, a ne novinar
ps
-
weredsf
#372 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Ko da Mandala citam, jos samo fali kriminalna hobotnica oko Selimovica koje vec par mjeseci nema u Avazu, pao dogovorcrvenebrigade wrote:Mora da je Bakir Hadziomerovic kriv i zato sto je Zeljko Komsic uhljebio zenu Senada Avdica za ambasadora u Pragu ili zbog tog sto je kristalno jasno kako je Slobodna Bosna preko propalih tajkuna Selimovica megafon SDA-ove mafijaske hobotnice.Banksy wrote:Man of steel wrote:
Tačno.
- vatrogasac
#373 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Fatmirova analiza....
Zašto su propagandisti SDP-a smislili ovu epizodu sa članskom karticom? Valjda zato što računaju da bi minus Bakira H. mogle biti njegove višegodišnje veze sa SDP-ovim obavještajnim podzemljem, odakle je tv magazin „60 minuta“ servisiran povjerljivim informacijama iz policije i pravosuđa. Baš kao za vrijeme Miloševićeve strahovlade u Srbiji, tako se i putem ove tv emisije ljudima presuđivalo prije suda, a što je bio strahovit udar na neovisno pravosuđe, ali i dignitet novinarske profesije. Uprkos tome, medijski gusar Bakir H. je dobio najviša društvena priznanja nekoliko gradova, naravno, po liniji SDP-a, kao u Tuzli gdje je Savez komunista na vlasti već 70 godina.
....
Objavljen je datum pristupanja Bakira H. SDP-u. To je 30.06. A Bakira H. su, kobajagi, naprasno, iznenada, neočekivano pronašli kao kandidata tek desetak dana poslije. Za sve to vrijeme otkad je Bakir H. bio novopečeni član SDP-a, trajala je pozorišna predstava sa navodnim potencijalnim SDP-ovim kandidatima za Predsjedništvo BiH.
Prvo je trebao biti Denis Bećirović. A onda je Svetozar Pudarić, predsjednik Glavnog odbora SDP-a, agenciji Fena, 5. jula – dakle, nakon što je Bakir H. već sedmi dan bio član SDP-a – izjavio sljedeće: “GO je zadužio stranačko Predsjedništvo da u nekoliko narednih dana provede dodatne konsultacije s potencijalnim kandidatima, a riječ je o četiri do pet kandidata”. Tada je pomenuto ime Nermina Nikšića.
Već 08.07. u “Nezavisnim novinama” se pominju imena Mirze Kušljugića, Jasmina Imamovića, Selima Bešlagića, te ponovo Denisa Bećirevića. Svi oni kobajagi odbijaju kandidaturu, a u javnosti se diže temperatura oko te neizvijesnosti. U odnosu na sva ova imena, i sve ove halabuke, postavlja se pitanje – A šta je Bakir Hadžiomerović tu, u SDP-u, radio od 30.06., ako već nije unaprijed planirano da će on biti kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?! U ime koje ponude se Bakir H. učlanio u SDP? To znači da je SDP svjesno manipulirao javnošću, kobajagi predlažući ovog i onog, koji jedan po jedan odbijaju kandidaturu, da bi na kraju ispalo onako kako je planirano još prije nego što je 30.06. Bakir Hadžiomerović potpisao pristupnicu za SDP.
Ako neko već ima smisla da laže javnost, kao što je, evo, SDP lagao u ovoj predstavi sa navodnim kandidatima, onda taj ima dara i da učestvuje u složenijim podvalama... Kao što je bila ona dvostruka podvala sa Željkom Komšićem, koji je biran bošnjačkim glasovima i čijim izborom je multietnički SDP negirao ustavno pravo Hrvata da biraju hrvatskog člana Predsjedništva BiH. Šta bi se sličnog, mutnog i šibicarskog, moglo očekivati u povodu kandidature Bakira H.?
http://d*e*p*o.ba/clanak/115803/zasto-ce-bakir-hadziomerovic-postati-prvi-u-bosnjaka-i-pobijediti-u-trci-za-bosnjaskog-clana-predsjednistva
-
Drinski
#374 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
ma jebes Bakirovu karticu od prije par dana, bitna je gotovina koja se primala od prije par godina.
- Corto Maltese
#375 Re: Bakir Hadžiomerović- Predsjednik Predsjedništva
Nadao sam se da će ova tema biti zanimljivija