Pa ako ide sa takvim sastavom koji nije nas najbolji , znaci da mu nije stalo do prve pobjede, dzaba mi ovdje palamudimo kad selektoru licno nije stalo do pobjede.sinuhe wrote:Kakav je ono clanak na klixu:"nekoliko novih igraca, utakmica revijalnog karaktera". Po istorijsku pobjedu nece ici sa 11 najboljih a sprdao se sa Iranom nakon zrijeba. Pa mene je sram.
Halo Begicu, izdiktiraj mu sastav i plati mu deset hiljada eura. Ali kako nas Susic prevari *ebo sliku svoju
25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samkoF
#351 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
- sinuhe
#352 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
A vidim. Nevjerovatno. Opet kazem, platiti mu.
- alanx
#353 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ljudi, prestanite vise srati oko reprezentacije, postoje mnogo veci problemi na ovom svijetu i to danas, kao recimo:

Haj sto je ovo vec kako jes, nego sto kosta haman 30 eura da nabavis. Heeeeeej, momak, nisu to male pare.
Ja da sam Spaha, ja bi to obuko i otiso na Kopakabanu.
Za kraj, ostavljam vas sa ovom numerom naseg cijenjenog focaka Boze Vrece, spiritus movensa nase repke (iz pouzdanih izvora NSBiH):

Haj sto je ovo vec kako jes, nego sto kosta haman 30 eura da nabavis. Heeeeeej, momak, nisu to male pare.
Ja da sam Spaha, ja bi to obuko i otiso na Kopakabanu.
Za kraj, ostavljam vas sa ovom numerom naseg cijenjenog focaka Boze Vrece, spiritus movensa nase repke (iz pouzdanih izvora NSBiH):
- karanana
#354 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
hehe, ovaj naslov se vrti na pocetnoj stranici yahooa:
The World Cup match no one wants to see
The World Cup match no one wants to see
-
al-em
#355 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
poraz
hem ovi dobra ekipa,sto su pokazali protiv argentine
hem mi nemotivisani i vjerovatno sa 5 novih igraca u prvoj postavi
hem mozda im i puste al to je malo vjerovatno
hem ovi dobra ekipa,sto su pokazali protiv argentine
hem mi nemotivisani i vjerovatno sa 5 novih igraca u prvoj postavi
hem mozda im i puste al to je malo vjerovatno
- jalijas74
#356 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
https://www.youtube.com/watch?v=0YJDX_cV-AM
Znali smo da se nešto dešava, da nešto smrdi ali nismo znali šta. Nagađali smo i nakon ovoga ćemo ali priča konačno dobija epilog.
Na internetu se pojavio snimak komentatora BHT-a Velida Spahe koji je govorio o reprezentaciji i stanju u istoj ne znajuću da mu je ostao uključen mikrofon.
U razgovoru s nepoznatom osobom Velid govori kako su ‘oni otišli u Salvador na utakmicu, a ja i Zoka sami deremo sve.’
Također pominje i o navodnom incidentu poslije utakmice sa Nigerijom , te da je umalo došlo do tuče. Navodno, između Spahića i još nekog. Za nekog od reprezentativaca Velid kaže kako ‘smetljara’ treba otjerati (vjerovatno misli na Spahića), a dodaje i da ‘Pape nije imao mu** da ga otjera.’
Nadamo se da će konačno neko izaći u javnost sa svim prljavim vešom kojeg čini se u reprezentaciji ima i previše.
Znali smo da se nešto dešava, da nešto smrdi ali nismo znali šta. Nagađali smo i nakon ovoga ćemo ali priča konačno dobija epilog.
Na internetu se pojavio snimak komentatora BHT-a Velida Spahe koji je govorio o reprezentaciji i stanju u istoj ne znajuću da mu je ostao uključen mikrofon.
U razgovoru s nepoznatom osobom Velid govori kako su ‘oni otišli u Salvador na utakmicu, a ja i Zoka sami deremo sve.’
Također pominje i o navodnom incidentu poslije utakmice sa Nigerijom , te da je umalo došlo do tuče. Navodno, između Spahića i još nekog. Za nekog od reprezentativaca Velid kaže kako ‘smetljara’ treba otjerati (vjerovatno misli na Spahića), a dodaje i da ‘Pape nije imao mu** da ga otjera.’
Nadamo se da će konačno neko izaći u javnost sa svim prljavim vešom kojeg čini se u reprezentaciji ima i previše.
- Hajvan
#357 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
molim moderaciju da obriše ove postove s opscenim fotkkama.
žena mi postaje sumnjičava!!
žena mi postaje sumnjičava!!
-
Rob_Atl
#358 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kolko je realno da sutra dzeko sa klupe starta da pokusamo sa ibisevicem naprijed 
- It_is_a_Leclerc
#359 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Dajte obrišite ove gologuze.
Tobe jarabi, uđem na temu, preživim duševni bol.

Tobe jarabi, uđem na temu, preživim duševni bol.
- SmokingMan
#360 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Avdija napokon u startnih 11.sinuhe wrote:Kakav je ono clanak na klixu:"nekoliko novih igraca, utakmica revijalnog karaktera". Po istorijsku pobjedu nece ici sa 11 najboljih a sprdao se sa Iranom nakon zrijeba. Pa mene je sram.
Halo Begicu, izdiktiraj mu sastav i plati mu deset hiljada eura. Ali kako nas Susic prevari *ebo sliku svoju
- Logovan
#361 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Male su šanse, ali nadam se da će tako biti.Rob_Atl wrote:Kolko je realno da sutra dzeko sa klupe starta da pokusamo sa ibisevicem naprijed
- jalijas74
#362 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
kazu da ce ucesnici tuce na klupu
Sa kojim "budalom i smetljarom" iz reprezentacije se tukao Emir Spahić!?
Sa kojim "budalom i smetljarom" iz reprezentacije se tukao Emir Spahić!?
- agnostic_front
#363 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Rasuće nas IR Iran.
-
hillbill
#364 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
o cirkusu bih - iran ce se dugo pricati....vidjet se te pravo lice voljenog papeta
-
sumirprimus
#365 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
It_is_a_Leclerc wrote:Problemi u reprezentaciji - urbana legenda koju su izmislili nadobudni novinari ftv-a i slični, a kojima se amnestira selektor koji ne zna nabrojati pozicije u fudbalu.
Ko god je išao u školu, ili trenirao neki sport, zna da nema teorije da se 20 ljudi jednako vole i druže, ali kad moraju raditi za zajedničku stvar, onda to i čine.
-
sumirprimus
#366 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
It_is_a_Leclerc wrote:Normala. Izgubimo utakmicu. Nema teorije da nas je protivnik pobijedio, da nas je zajebao sudija, da je selektor potpuno fulao taktiku i ušao u anale fudbalskog kretenizma Sigurno su posrijedi problemi u reprezentaciji, Džeko pičkarao Hajroviću, Begović plesnuo Karabega, Amra se napila i plesala Sušiću u krilu. Evo, sad će i Kemo sa FTV-a da otkrije tajne svlačionice.
Mahalaška država.
dobro jutro bosno i hercegovino...
- karanana
#367 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
jedva cekam da vidim postavu.
mislim da ce ici logikom da mu je ionako noga pa onda makar moze dati jos jedan pokusaj od svih 90 minuta necaku.
mislim da ce ici logikom da mu je ionako noga pa onda makar moze dati jos jedan pokusaj od svih 90 minuta necaku.
-
leo karan
#368 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Znači danas Ibričić kapiten
Ima da razbijem TV
Sreća pa neću gledat kod svoje kuće
Ima da razbijem TV
Sreća pa neću gledat kod svoje kuće
-
sumirprimus
#369 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
volio bi da proba sa sunjicem i bicakcicem na stoperskom paru,da odma vidimo kako izgledamo bez spahica...
kolasinac naravno...
i visci da dadne sansu...
ibisevicu od prve minute...eto to je to...
ostalo,svejedno..
kolasinac naravno...
i visci da dadne sansu...
ibisevicu od prve minute...eto to je to...
ostalo,svejedno..
- _mufljuz_
#370 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
ma nek se proda rintintin pa nek ide u koorac sve
znaci avdukic visca toni svrso ibrica dirka nas svenijad susic - pa kad je bal nek i hala gori ha ja....
cuj samopostovanja ljudi nemaju - kakvog crnog samopostovanja u narodu koji 20 godina ssebi rasteze pakas da ga jebe svaka marva i (ne)sportska i politicka i svaka druga.... jebo samopostovanje nego ljudima koji su nam slali oruzje dok smo pravili drzavu dok nas je vlastita marva jebavala ispod stola i za stolom igrajuci se drzave i prodavajuci je - fino predat.
jebo fIfine sankcije..... svejedno cemo kurac otic na mundijal ikad vise
znaci avdukic visca toni svrso ibrica dirka nas svenijad susic - pa kad je bal nek i hala gori ha ja....
cuj samopostovanja ljudi nemaju - kakvog crnog samopostovanja u narodu koji 20 godina ssebi rasteze pakas da ga jebe svaka marva i (ne)sportska i politicka i svaka druga.... jebo samopostovanje nego ljudima koji su nam slali oruzje dok smo pravili drzavu dok nas je vlastita marva jebavala ispod stola i za stolom igrajuci se drzave i prodavajuci je - fino predat.
jebo fIfine sankcije..... svejedno cemo kurac otic na mundijal ikad vise
- sinuhe
#371 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Naguzili se. Prva pobjeda Nigerije od 98-me i istorijski prolazak Irana u osminu finala.
Vazno je ucestvovati
Vazno je ucestvovati
-
wolf07
#372 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kad smo se kvalifikovali sreci nigdje kraja, samo neka smo otisli na SP pa neka sve izgube! To nam je bilo razmisljanje u 99,9% slucajeva. Kako se Sp primicalo tako su rasli i nasi balkanski apetiti. Do utakmice sa Argentinom vec smo se vidjeli kao skoro pa favoriti jbt. I onda je dosla stvarnost, Argentina nas pobijedi 2:1, sve se moze reci ali da su se naigrali nekog fudbala protiv nas to sigurno nisu. Imali smo taj peh sa autogolom Kolasinca za koji mnogi krive Bicakcica koji je preko noci postao dezurni kloc reprezentacije, niko nece da se sjeti kako je taj isti kloc pola nase pobjede u Zilini protiv Slovacke jer je dao onaj ozjednacujuci go prije nego sto im je Hajrovic urucio povratnu kartu.
Onda dolazi tekma protiv Nigerije, moja zamjerka Susicu je startna postava i to iskljucivo iz razloga sto ne igramo sa dva napadaca kako smo igrali cijele kvalifikacije. Ovo sa samim Dzekom je otprilike - jebali bi se al' da nam ne udje!!! Kad smo usranoj Argentini dali go cim smo ubacili dva napadaca ne znam otkud sumnja da to ne mozemo Nigeriji, pogotovo dok su svi svjezi, a kad povedes onda mijenjaj do mile volje i ojacavaj odbranu, vezni red ili sta vec treba. Pa i pored toga ne moze se preskociti onaj gaf nad gafovima koji su nam priredile sudije. Vidim ima stotine hiljada "navijaca" koji Dtzeki jebu sve zivo pri cemu zaboravljaju da je taj covjek - DAO GO!!! Ta sto je ponisten, to je drugi problem. Vratite se na temu BiH - NIgerija pa cete vidjeti koliko je sranja ispisano protiv sastava prije nego je utakmica pocela i uglavnom se to lajanje svodi na uvodjenje Sunjica a pokazalo se da je momak odigrao odlicno!
Po meni najveca greska je dakle to sto nismo startali sa Dzekom i Ibisevicem a sve ovo nazad je moglo ali ne i moralo da bude drukcije.
Poenta je u sljedecem, igrace nema smisla kriviti za bilo sta. Susic nosi dio krivice ali treba biti posten pa reci da nije ni on apsolutni krivac. Izvolite pa u svojim glavama za trenutak priznajte da je Dzeko postigao regularan go i da to nije ni moja ni vasa zasluga pa onda pricajte o tekmi protiv Irana, Susicu, Spahicu, ovom i onom.
Volio bih da pobijedimo Iran jer nam je to potrebno za neki buduci nastup, da ne budemo jedna od egzoticnih reprezentacija koja se s vremena na vrijeme pojavi na SP-u i protiv koje drugi mogu racunati na 3 boda kad god se pojavi.
Onda dolazi tekma protiv Nigerije, moja zamjerka Susicu je startna postava i to iskljucivo iz razloga sto ne igramo sa dva napadaca kako smo igrali cijele kvalifikacije. Ovo sa samim Dzekom je otprilike - jebali bi se al' da nam ne udje!!! Kad smo usranoj Argentini dali go cim smo ubacili dva napadaca ne znam otkud sumnja da to ne mozemo Nigeriji, pogotovo dok su svi svjezi, a kad povedes onda mijenjaj do mile volje i ojacavaj odbranu, vezni red ili sta vec treba. Pa i pored toga ne moze se preskociti onaj gaf nad gafovima koji su nam priredile sudije. Vidim ima stotine hiljada "navijaca" koji Dtzeki jebu sve zivo pri cemu zaboravljaju da je taj covjek - DAO GO!!! Ta sto je ponisten, to je drugi problem. Vratite se na temu BiH - NIgerija pa cete vidjeti koliko je sranja ispisano protiv sastava prije nego je utakmica pocela i uglavnom se to lajanje svodi na uvodjenje Sunjica a pokazalo se da je momak odigrao odlicno!
Po meni najveca greska je dakle to sto nismo startali sa Dzekom i Ibisevicem a sve ovo nazad je moglo ali ne i moralo da bude drukcije.
Poenta je u sljedecem, igrace nema smisla kriviti za bilo sta. Susic nosi dio krivice ali treba biti posten pa reci da nije ni on apsolutni krivac. Izvolite pa u svojim glavama za trenutak priznajte da je Dzeko postigao regularan go i da to nije ni moja ni vasa zasluga pa onda pricajte o tekmi protiv Irana, Susicu, Spahicu, ovom i onom.
Volio bih da pobijedimo Iran jer nam je to potrebno za neki buduci nastup, da ne budemo jedna od egzoticnih reprezentacija koja se s vremena na vrijeme pojavi na SP-u i protiv koje drugi mogu racunati na 3 boda kad god se pojavi.
- _mufljuz_
#373 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
wolf07 wrote:Kad smo se kvalifikovali sreci nigdje kraja, samo neka smo otisli na SP pa neka sve izgube! To nam je bilo razmisljanje u 99,9% slucajeva. Kako se Sp primicalo tako su rasli i nasi balkanski apetiti. Do utakmice sa Argentinom vec smo se vidjeli kao skoro pa favoriti jbt. I onda je dosla stvarnost, Argentina nas pobijedi 2:1, sve se moze reci ali da su se naigrali nekog fudbala protiv nas to sigurno nisu. Imali smo taj peh sa autogolom Kolasinca za koji mnogi krive Bicakcica koji je preko noci postao dezurni kloc reprezentacije, niko nece da se sjeti kako je taj isti kloc pola nase pobjede u Zilini protiv Slovacke jer je dao onaj ozjednacujuci go prije nego sto im je Hajrovic urucio povratnu kartu.
sto ne mogu ove hadaljske pacenicke vazno je ucestvovati psihopatije
- _mufljuz_
#374 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
i da - dzeksamru pustit da se selfijaju po kopakabani uz natpise "volim te bih".... 
- šatirana_ljubičica
#375 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Svaka čast na razmišljanju !wolf07 wrote:Kad smo se kvalifikovali sreci nigdje kraja, samo neka smo otisli na SP pa neka sve izgube! To nam je bilo razmisljanje u 99,9% slucajeva. Kako se Sp primicalo tako su rasli i nasi balkanski apetiti. Do utakmice sa Argentinom vec smo se vidjeli kao skoro pa favoriti jbt. I onda je dosla stvarnost, Argentina nas pobijedi 2:1, sve se moze reci ali da su se naigrali nekog fudbala protiv nas to sigurno nisu. Imali smo taj peh sa autogolom Kolasinca za koji mnogi krive Bicakcica koji je preko noci postao dezurni kloc reprezentacije, niko nece da se sjeti kako je taj isti kloc pola nase pobjede u Zilini protiv Slovacke jer je dao onaj ozjednacujuci go prije nego sto im je Hajrovic urucio povratnu kartu.
Svi će reći sad pošto sam žensko da nemam pojma, ovo, ono ali ti si jedna zrela osoba, realna, bez kompleksa, što ovi koji tvrde da su oni u pravu jer pljuju po svemu, su suprotno, tako da kroz sve ovo ustvari vidimo koliko nam je nacija bolesna.