Kakva im je bila limarija?
Moderators: _BataZiv_0809, anex

pa nista bolja od 128,zavisi od podneblja u kojem su bili .gdje nisu jahali po soli sacuvani su...u sarajevu su svi istruli,dok recimo na jadranu ima jos dobrih primjeraka.neki dan u mostaru vidjeh bijelog ,noviji sa duplim farovima...pristojno izgleda...agent_zero wrote: Kakva im je bila limarija?
Čuj Tipom a c a n wrote:kakav Kadettrambusek88 wrote:U kompakt klasi 1974 teško da je neki bio ljepši od Golfa, a mislim da isto važi i za dvojku. bar je bila ljepša od glavnih konkurenata 1983-85, jedino bi joj Kadett E mogao parirati, mada mi je pozadi dvojka definitivno ljepša.
prvi koji je bio ljepši i kvalitetniji, ali je i novija generacija je Tipo !!! 1988.
sreca pa je dvojka izvajana u mestrovicevom ateljeuElDzidziIbnDzo wrote: Isto k'o da si mu satarom zadnji dio odfikario i ispalo auto
tamo neke 2000te godine dok je MB w210 "okonja" bio aktuelan, mi momcici smo naseg tadasnjeg trenera (momka od 30ikusur godina) inace velikog hebaca, zajebavali kako ga zene vole jer vole jer voza okonju tj.fiat ritma bas sa duplim farovima..bitanga_sa_otesa wrote:pa nista bolja od 128,zavisi od podneblja u kojem su bili .gdje nisu jahali po soli sacuvani su...u sarajevu su svi istruli,dok recimo na jadranu ima jos dobrih primjeraka.neki dan u mostaru vidjeh bijelog ,noviji sa duplim farovima...pristojno izgleda...agent_zero wrote: Kakva im je bila limarija?
nemaš ti pojma, konkretnog vozo poslije rata, jedno od najljepših auta i dan danas, a pogotovo tada među dvojkama, kadetima, eskortima i ostalim kantamaElDzidziIbnDzo wrote:Čuj Tipom a c a n wrote:kakav Kadettrambusek88 wrote:U kompakt klasi 1974 teško da je neki bio ljepši od Golfa, a mislim da isto važi i za dvojku. bar je bila ljepša od glavnih konkurenata 1983-85, jedino bi joj Kadett E mogao parirati, mada mi je pozadi dvojka definitivno ljepša.
prvi koji je bio ljepši i kvalitetniji, ali je i novija generacija je Tipo !!! 1988.![]()
![]()
Isto k'o da si mu satarom zadnji dio odfikario i ispalo auto

S koje si ti planete stig'o?m a c a n wrote:nemaš ti pojma, konkretnog vozo poslije rata, jedno od najljepših auta i dan danas, a pogotovo tada među dvojkama, kadetima, eskortima i ostalim kantamaElDzidziIbnDzo wrote:Čuj Tipom a c a n wrote: kakav Kadet
prvi koji je bio ljepši i kvalitetniji, ali je i novija generacija je Tipo !!! 1988.![]()
![]()
Isto k'o da si mu satarom zadnji dio odfikario i ispalo auto
još unutra digitalna tabla, štimung...pičke svršavale čim uđu u auto
U odnosu na vremensku dimenziju dizajn ne znaci ama bas nista. Talijani i jesu propali upravo zbog trosenja na dizajn na racun svega ostalog. To isto rade i Francuzi. Svabo je umjeren, golf 2 u svoje vrijeme nije bio ruzan a ni lijep, bio je umjeren, umjeren i dizajnom i kvalitetom bez krajnosti i pretjerivanja, jednostavan i ovako i onako. Kad to postignes, ne samo u autoindustriji, vec u svemu , uspio si.citroen xm wrote:Nema izgled veze sa kvalitetom i nekim razočarenjima. Dizajn je jedna dimenzija. Dvica je loša jer ima sterilan dizajn. Nema na tom autu ništa da ga ističe.

ovdje si samo ti vanzemaljacgolfiista wrote: S koje si ti planete stig'o?
Cuj Fiat Tipo mjere necega i necemu, pa jos i dan danas...jbt da ne povjerujes...
samo kao GSi, možda (takođe imao digi tablu, vozao se u njemu, ali nije moćna kao Tipovaagent_zero wrote:Nije loš bio tipo za taj vakat, ali ni po čemu nije ljepši od kadetta "suze". Barem meni.

Provali se jadirestraits0078 wrote:A ovaj guzvac asfalta: