Ne.GlasovaT ću za kandidata SNSD-a.Da sam upisan u birački spisak u Federaciji vjerovatno bih zaokružio ime Fikreta Abdića.Hafis wrote:GreatStrahinja M wrote:Ako se već daju prognoze, buduća tri člana Cerić,Kukić i kandidat SNSD-a![]()
Croatian candidate Slavo Kukić has another voice.
Thank unknown jury.
Let's move on to the voting.
Imamo li na vezi studio u Međeđoj... @BH Luster, čujemo li se?
Kandidati za člana predjsedništva (all about)
-
Strahinja M
#351 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
-
Hafis
#352 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Pošteno
Znači Slavo Kukić: bod manje. Ali još uvijek je u vodstvu.
Znači Slavo Kukić: bod manje. Ali još uvijek je u vodstvu.
- Alfons Kauders
#353 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
pobogu... pa ni engleski ne znas... ups, "Engleski"... eeee dobri moj doktore...
tanka ta intelektualna krema na sveucilistu... mrtva trka s travnikom... nako odokativna, pekarska ocjena
Inace ja navijam za osovinu Covic - Ceric - SNSD.
Ne znam koga ce SNSD uvesti u igru, ali imaju izuzetno sirok i sarolik asortiman budala. Rajko bi bio top, ali je pao u nemilost... Kamo sreće da Susic i Kovac imaju tako jaku klupu, Argentina i Brazil bi sad bili u Medjugorju, molili bi se da prodju grupu.
Inace ja navijam za osovinu Covic - Ceric - SNSD.
Ne znam koga ce SNSD uvesti u igru, ali imaju izuzetno sirok i sarolik asortiman budala. Rajko bi bio top, ali je pao u nemilost... Kamo sreće da Susic i Kovac imaju tako jaku klupu, Argentina i Brazil bi sad bili u Medjugorju, molili bi se da prodju grupu.
-
Hafis
#354 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Uglavnom tvoj glas Kukiću, jel' tako?
- Banksy
#355 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Prije bih za Čovića, čini mi se, nego za Kukića ... Užas.
Za Raguža, možda. Ponuda bošnjačkih kandidata je katastrofalna.
Za Raguža, možda. Ponuda bošnjačkih kandidata je katastrofalna.
-
StupskaBitanga
#356 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
meni se sve više čini da je Raguž najbolji izbor
- fosna2014
#357 Re: AW: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Tacno.StupskaBitanga wrote:meni se sve više čini da je Raguž najbolji izbor
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
-
Korisničkoime
#358 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Raguž.
Odmah mi padne njegova slika od prije 6-7 godina na pamet, predizborni skup, on zajapuren ispred potencijalnih birača iz svog grla uzdignute ruke kliče za "tisućljetni san Hrvata". Na upit novinara a šta je to tisućljetni san Hrvata reče on to znaju veoma dobro oni kojima se obraćam.
Eh sad valjda će nam kolege forumaši koji misle dati svoj glas Ragužu moći pojasniti šta je to.
Odmah mi padne njegova slika od prije 6-7 godina na pamet, predizborni skup, on zajapuren ispred potencijalnih birača iz svog grla uzdignute ruke kliče za "tisućljetni san Hrvata". Na upit novinara a šta je to tisućljetni san Hrvata reče on to znaju veoma dobro oni kojima se obraćam.
Eh sad valjda će nam kolege forumaši koji misle dati svoj glas Ragužu moći pojasniti šta je to.
-
Hafis
#359 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Pa šta će drugo jadan narod.
Neće Bakira, Cerića, Radončića, Kebu (ne Dragan Kojić)... i ikad se sve zbroji, izgleda ostade samo Raguž.
A od one četvErice će svakako jedan proći, tako da nitko nije na gubitku.
Neće Bakira, Cerića, Radončića, Kebu (ne Dragan Kojić)... i ikad se sve zbroji, izgleda ostade samo Raguž.
-
jastuk1
#360 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Da pošto će na vašim listama biti sve sami nacionalisti - Bošnjaci će morati da glasaju za Cerića. Dosta više vaše opstrukcije BiH - DOSTA!Hafis wrote:Pa šta će drugo jadan narod.
-
rajvosa1
#361 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Na biraliste otici sa toalet papirom, zapusiti nos na birackom mjestu, zaokruziti kao najmanje zlo, tobe jarabi, Bakira, obrisat se toalet papirom i pustiti vodu za sobom. Eto jedan glas, tobe jarabi, za Bakira.
-
Hafis
#362 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Da sumiramo dosadašnje rezultate:
Raguž - 3 glasa
Kukić - 2 pod upitnikom: 1 (provjeren iz Tuzle) + 1 neprovjeren glas
Cerić - 1 glas
Bakir - 1 glas
Raguž u blagom vodstvu
Raguž - 3 glasa
Kukić - 2 pod upitnikom: 1 (provjeren iz Tuzle) + 1 neprovjeren glas
Cerić - 1 glas
Bakir - 1 glas
Raguž u blagom vodstvu
-
sechijash
#363 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Hafis wrote:OdličnoZnači imamo prvo licitiranje:
And finally: Slavo Kukić - one point.
Thank jury from Tuzla.
Imamo li studio u Kalesiji na vezi? @Seln, da li se čujemo?
Hvaljen Isus i Marija, studiju iz Cimilica (Cim+Ilici). Kaj se dela? Ja mislim da nije dobro sto imamo toliko bosnjackih kandidata, razvodnjavaju se glasovi. Niti valja to sto imamo previse hrvatskih kandidata slicnih svijetonazora, pri tome mislim na Raguza, Kukica i Budimira. Bolje bi bilo da se samo jedan od ove trojice kandidira. Time ne bi ubjedljivo pobjedio HNS-kandidat (legetimni i certficirani, jelte)
A ja cu i dalje glasati za onog CLANA predsjednistva IZ REDA hrvatskog naroda, koji najbolji moze zastupati i moje interese. Ne da "suknem" Hrvatima. Kao sto to nisu radili Bosnjaci ni na proslim izborima. Kada smo vec kod tog, kako radi koordinaciona svebosnjacka komisija zaduzena za "sjebavanje Hrvata?" Jesam da su telefoni vruci ovih dana...
-
Hafis
#364 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Znači Slavo.
Ček' da pritetfterim.
Raguž - 3 glasa
Kukić - 3 pod upitnikom: 2 (provjerena) + 1 neprovjeren glas
Cerić - 1 glas
Bakir - 1 glas
Gusto
Ček' da pritetfterim.
Raguž - 3 glasa
Cerić - 1 glas
Bakir - 1 glas
Gusto
-
jastuk1
#365 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Koja je svrha tvog bjesomučnog trolanja, bezvezarenje i krajnje dosadnosti na forumu? Izgleda da nemate građanski orjentisanog kandidata za člana predsjedništva i šta je sad problem????????????????????????????????????????????????? Sami ćete izglasat nacionalistu po vašoj volji i eto....Hafis wrote:Znači Slavo.
Ček' da pritetfterim.
Raguž - 3 glasa
Cerić - 1 glas
Bakir - 1 glas
Gusto
-
Hafis
#366 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Prvo da te naučim kulturi dijaloga: nepristojno je čovjeku se obraćati sa seljačkom sintagmom Mi-Vi. To mi već drugi put radiš, i otprilike znam s kakvom osobom imam posla. Ali, može i tako, pošto ne znaš drugačije.jastuk 1
Koja je svrha tvog bjesomučnog trolanja, bezvezarenje i krajnje dosadnosti na forumu? Izgleda da nemate građanski orjentisanog kandidata za člana predsjedništva i šta je sad problem????????????????????????????????????????????????? Sami ćete izglasat nacionalistu po vašoj volji i eto...
Eto reci mi gdje je taj VAŠ građanski orijentiran kandidat za člana predsjedništva? I jeste li ga ikada imali?
-
jastuk1
#367 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Hafis wrote:Prvo da te naučim kulturi dijaloga: nepristojno je čovjeku se obraćati sa seljačkom sintagmom Mi-Vi. To mi već drugi put radiš, i otprilike znam s kakvom osobom imam posla. Ali, može i tako, pošto ne znaš drugačije.jastuk 1
Koja je svrha tvog bjesomučnog trolanja, bezvezarenje i krajnje dosadnosti na forumu? Izgleda da nemate građanski orjentisanog kandidata za člana predsjedništva i šta je sad problem????????????????????????????????????????????????? Sami ćete izglasat nacionalistu po vašoj volji i eto...
Eto reci mi gdje je taj VAŠ građanski orijentiran kandidat za člana predsjedništva? I jeste li ga ikada imali?
Pitam u čemu je problem pošto UOPŠTE nema građanski deklarisanih kandidata.
-
Hafis
#368 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Kako nema: Kukić, Raguž.
Gdje su tvoji građanski kandidati? Bivši reis, tajkun iz Gusinja i lider nacionalne bošnjačke stranke? a da ..i Kebo..
Gdje su tvoji građanski kandidati? Bivši reis, tajkun iz Gusinja i lider nacionalne bošnjačke stranke? a da ..i Kebo..
-
jastuk1
#369 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Znaš li ti šta znači riječ UOPŠTE. Znači nema ih nikako!Hafis wrote:Kako nema: Kukić, Raguž.
Kukić - Providni Islamofob.
Raguž - Otkad je HDZ građanska stranka?
-
Hafis
#370 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Nije bitna stranka. Ali je zato Raguž građanski kandidat.
A Slavo...kažeš islamofob...vjeruj svašta. U stvari kada čovjek malo dublje zagrebe svi smo mi u dubini duše pomalo islamofobi. Ne može čovjek ostati ravnodušan na ovoliku globalnu hajku.
Doduše, postoje još razne fobije u našem društvu...srbofobija, crofobija, eurofobija...ima toga.
A Slavo...kažeš islamofob...vjeruj svašta. U stvari kada čovjek malo dublje zagrebe svi smo mi u dubini duše pomalo islamofobi. Ne može čovjek ostati ravnodušan na ovoliku globalnu hajku.
Doduše, postoje još razne fobije u našem društvu...srbofobija, crofobija, eurofobija...ima toga.
-
jastuk1
#371 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Hafis wrote:Nije bitna stranka. Ali je zato Raguž građanski kandidat.
Ako su Raguž i Slavo građanski orjentisani onda je i Cerić. Mislim halo ba, kome TI prevlačiš vunu preko očiju? Nađi nekog nepismenog Bošnjaka pa mu razvlači pamet da su Slavo i Raguž građanski orjentisani.
- Alfons Kauders
#372 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
pokusava doktor, ali ne ide... jerbo i sam ima problema na tom frontu...jastuk1 wrote:Hafis wrote:Nije bitna stranka. Ali je zato Raguž građanski kandidat.
Doduše, postoje još razne fobije u našem društvu...srbofobija, crofobija, eurofobija...ima toga.![]()
Ako su Raguž i Slavo građanski orjentisani onda je i Cerić. Mislim halo ba, kome TI prevlačiš vunu preko očiju? Nađi nekog nepismenog Bošnjaka pa mu razvlači pamet da su Slavo i Raguž građanski orjentisani.
no, barem su me doktor i ostali adezeovci uspjeli uvjeriti da glasam iz inata, i to za lika kojeg ne gotivim... prosli put sam glasao za komsica jer se cinio kao najmanje zlo... a ovaj put cu glasati za onog ko bude izazivao najvise kmecanja bez obzira na politicku opciju... cestitam
- Hrgota
#373 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Hafis wrote:Kako nema: Kukić, Raguž.
Nemoj tako
Uvaženi efendija Cerić svojevrsna je Bošnjačka avangarda. Doduše, nije u maniru gospođice Holly, ali da ima zelenu notu – ima.
- BHCluster
#374 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Hebiga doktore pa zar nemamo temu Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH, gdje je kako se moze vidjeti da je Kukić poderao guzove Čoviću.
To oko zaboravljnja posjeti doktora ali ne sa svucilista sta je sigurno sigurno je.
To oko zaboravljnja posjeti doktora ali ne sa svucilista sta je sigurno sigurno je.
- BHCluster
#375 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Iz SDS-a za predsjednistvo ide Mladen Bosić.