bitanga_sa_otesa wrote:![]()
Tipično?sema911s wrote:tipicnoo za ff bez difcitroen xm wrote:
![]()
![]()
Moderators: _BataZiv_0809, anex
bitanga_sa_otesa wrote:![]()
Tipično?sema911s wrote:tipicnoo za ff bez difcitroen xm wrote:
![]()
![]()

E sad bih se zakleo da se isti model samo ne proširen prodavao na PIK-u prije nekog vremena. Isto crveni bio. Sad ga nema.bitanga_sa_otesa wrote:evo jos jedan meni vrlo drag auto koji bi rado posjedovao.
Aktiva je auto koji drži rekord u švedskim testovima izbjegavanja irvasa na cesti. Prolazi ćunjeve sa 85 km/h dok najbolji Poršei mogu max 80 km/h ostala buranija od 65-75 km/h.citroen xm wrote:Ajd uradi ovo sa bilo kojim drugim ff autom, pogotovo iz tog perioda. Da ovako preskočiš krivinu, nema šanse.
Pročitaj malo o Aktivi i g silama.
citroen xm wrote:Ajd uradi ovo sa bilo kojim drugim ff autom, pogotovo iz tog perioda. Da ovako preskočiš krivinu, nema šanse.
Pročitaj malo o Aktivi i g silama.
citroen xm wrote:Activa nije auto za one koji vole da voze? Joj Sema, joj.
citroen xm wrote:Ne znam koji je sistem u tom C5 da li obični ili H3+ koji ima i sport mod. Tada se ne ljulja. Zato te pitam znaš li šta je Activa. Nije to obična Xantia. Trpi u krivini do 1.2 g, dok najbolji Ferariji, Poršei.... idu do max 0.9 g. E zato moj Sema radi u krivini kao na ovom klipu. Pokušaj to sa nekim drugim autom pošto reče da može svaki ff.
citroen xm wrote:Ja ti kažem, pokušaj sa nekim drugim autom ovako brzo savladati ovakvu krivinu pa ćemo pričati.
Što se tiče tog C5, on jeste H3+ ako je već hidrauličar, a takav 2.0 HDI sa najjačim paketom opreme košta 45000 KM. E ne znam šta je on platio 67000 KM i kakve to doplate na najjači paket koštaju 22000 KM. Sve u svemu kupio je odličan automobil.
od opreme ima rezervnu karoseriju i podvezana mudacitroen xm wrote:Može, može
gtr tu vrstu gripa ostvaruje pomocu ATESSA-sistema,. koji ne samo da kontrolise vjesnje vec i diferencijal,senzore pokreta. cuo si za torque vectoring,., e ATESSA ti to upravo radi,. jedan mozak koji upravlja svime,., ali ne koristi vjesanje ko prastari citroen vec nesto naprednije, sto dozvoljava mnogo brze promjene parametara i laksu komunikaciju izmedju komponeneti,mali_milojica wrote:Ja jesam,jesi li ti da ne moze?
Naveo sam ti primjer Nissan GTR.
Uvijek ista visina,uvijek ista tezina je oslonjena jednako na sve tockove,uvijek je isti grip na svim tockovima,amortizeri se namjestaju 100 puta u sekundi itd